Heatspreader Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 3x24αρες εχω μικρε! 3χ1080 = 3240 και καθετα 1920 -> 3240χ1920 = 6 million pixel βγαινει η εικονα. Παρε μια Photo απο το AVP στο pc μου απο fraps Απάντηση σε ποιο από όλα ερωτήματα είναι αυτό. Να χαρείς, αν την έβαζες Thumbnail, θα ήσουν άρχοντας.
Titanomaxos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Απάντηση σε ποιο από όλα ερωτήματα είναι αυτό.Να χαρείς, αν την έβαζες Thumbnail, θα ήσουν άρχοντας. διαβασε το 5 του!
Heatspreader Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 5. Η 720p αναλυση ειναι απολυτως μια χαρα απο αποψη ΙQ ειδικα αν υπαρχει κ ΑΑ για τις περισσοτερες τηλεορασεις συν οτι τα πολυ διαδεδομενα πλεον post-processing effects που χρησιμοποιουνται σημερα στα παιχνιδια καλυπτουν τις ατελειες κ "γυαλιζουν" ακομα περισσοτερο την ποιοτητα της εικονας...εσυ αληθεια την 6 φορες πιο υψηλη αναλυση σε τι οθονη την βλεπεις? γιατι απο οσο ξερω τηλεορασεις με αναλυση πανω απο 1080p στην αγορα δεν υπαρχουν και μην μου πεις οτι κοκορευεσαι για αυτες τις αναλυσεις κ παιζεις σε κανα 24" monitor.. 3x24αρες που της εχω περιστρεψει καθετα! 3χ1080 = 3240 και καθετα 1920 -> 3240χ1920 = 6 and more million pixel βγαινει η εικονα. Παρε μια Photo απο το AVP στο pc μου απο fraps Μα αυτό που έχεις κάνει εσύ, δεν είναι το σύνηθες και δεν αρέσει σε όλους. Αν φέρω εγώ φίλους μου να παίξουμε PES 2010 ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι και δουν τα πλαστικά των οθονών, ούτε θα ασχοληθούν να παίξουν και θα τα ακούσω κιόλας. Ένα παράδειγμα σου έφερα. Στο είπα και τη προηγούμενη φορά, στο λέω και τώρα, αν μπορείς σε παρακαλώ βγάλε μία φωτογραφία να δω περίπου πως είναι οι 3 οθόνες. Θα πρέπει να είναι εντυπωσιακό!
Titanomaxos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μα αυτό που έχεις κάνει εσύ, δεν είναι το σύνηθες και δεν αρέσει σε όλους.Αν φέρω εγώ φίλους μου να παίξουμε PES 2010 ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι και δουν τα πλαστικά των οθονών, ούτε θα ασχοληθούν να παίξουν και θα τα ακούσω κιόλας. Ένα παράδειγμα σου έφερα. Εγω εχω φιλους που παιζουν σε crt ps2 Pro ! Τι θα μου πεις τωρα ? Δεν φτιαχνω μηχανημα για τους φιλους μου αλλα για μενα! ---------- Προσθήκη στις 23:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:49 ---------- Μα αυτό που έχεις κάνει εσύ, δεν είναι το σύνηθες και δεν αρέσει σε όλους.Αν φέρω εγώ φίλους μου να παίξουμε PES 2010 ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι και δουν τα πλαστικά των οθονών, ούτε θα ασχοληθούν να παίξουν και θα τα ακούσω κιόλας. Ένα παράδειγμα σου έφερα. Στο είπα και τη προηγούμενη φορά, στο λέω και τώρα, αν μπορείς σε παρακαλώ βγάλε μία φωτογραφία να δω περίπου πως είναι οι 3 οθόνες. Θα πρέπει να είναι εντυπωσιακό! Την ειχα σηκωσει παλιοτερα εδω μεσα δεν εχω το link απο to imageshack..
skanjos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Nope . Χαλαρά κι από artistic style κι από IQ, καλύτερα είναι τα παραπάνω από το GoW2 (εντάξει, τόσο το Batman όσο και το GoW2 μοιράζονται τα 2D sprites στα δέντρα αλλά μην το κάνουμε θέμα ). Ειδικά το Mirror's Edge ποδοπατάει όλα τα UE3 games τα έχω όλα τα παιχνίδια που λες και πάλι τραγικά καλύτερο μου φαίνεται το geow2 σε όλους τους τομείς.....
Heatspreader Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Εγω εχω φιλους που παιζουν σε crt ps2 Pro ! Τι θα μου πεις τωρα ? Ούτε αυτό είναι το σύνηθες. Δεν φτιαχνω μηχανημα για τους φιλους μου αλλα για μενα! Εσύ μπορείς να παίξεις Pro έτσι? Την ειχα σηκωσει παλιοτερα εδω μεσα δεν εχω το link απο to imageshack.. Τόσο βαριά είναι που δεν μπορείς να το ξανακάνεις?
Titanomaxos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ούτε αυτό είναι το σύνηθες. Εσύ μπορείς να παίξεις Pro έτσι? Τόσο βαριά είναι που δεν μπορείς να το ξανακάνεις? Δεν παιζω βλακειες! Ακου pro!!:lol: Δεν εχω τη photo, την εχω σβησει! θα πρεπει να την ξανατραβιξω και να την ανεβασω παλι... Ηρεμισε σε λιγο αλλαζουμε σελλιδα!!!!
Heatspreader Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δεν εχω τη photo, την εχω σβησει! θα πρεπει να την ξανατραβιξω και να την ανεβασω παλι... Δεν επιμένω άλλο, ok. Ηρεμισε σε λιγο αλλαζουμε σελλιδα!!!! Δεν πήγαινε για τη Photo με το Alien, για αυτή που είχες ανεβάσει που νόμιζα ότι ήταν οι οθόνες σου. Εσύ εννoούσες τελικά ότι δεν έχεις το link για thumnail από το Alien.
dr_thodt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Mass Effect 2 / Batman: AA / Mirror's Edge >>>> GoW2 (όσον αφορά την UE3) Kαι τα 3 παιχνιδια που εβαλες παραπανω ειναι παρα πολυ ομορφα και ειναι σιγουρα μεσα στα πιο εντυπωσιακα οπτικα παιχνιδια της γενιας (ειδικα οι εκδοσεις του 360 στα Batman: AA κ Μirror's Εdge), ειδικα το Mirror's Edge ειναι πραγματικα εκπληκτικο σε στιγμες (το 2xAA στην εκδοση του 360 βοηθαει πολυ το ΙQ) και ειναι κ το μονο που ξεχωριζει κ δεν εχει το κλασσικο οπτικο στυλ της UE3 αλλα το Gears 2 τεχνικα ειναι αυτο που πουσαρει περισσοτερο την UE3 με μεγαλυτερες περιοχες, περισσοτερους εχθρους στην οθονη ταυτοχρονα και καποιες στιγμες με εκπληκτικα τοπια που μοιαζουν πιο πολυ με artworks παρα με in-game γραφικα....τα Gears 3 και Bulletstorm φαινεται να ανεβαζουν ακομα περισσοτερο τον πηχη με τις αναβαθμισεις που εχουν γινει στην μηχανη και κυριως στον φωτισμο - btw ελπιζω να βαλει επιτελους κ object motion blur στο Gears 3 η Epic. Οσο για τα sprites-δεντρα στο Gears κ Batman σε βλεπω καιρο που το λες...εχεις καποιο βιντεο ή καποια εικονα να το δουμε? ειμαι περιεργος γιατι ποτε δεν το προσεξα και κατι τετοιο φαινεται πολυ ευκολα.
Titanomaxos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Παιζω το prince of persia σε 3240χ1920, καλα σπερνει! Να ανεβασω καμια photo απο fraps?
Heatspreader Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Να ανεβασω καμια photo απο fraps? Χωρίς παρεξήγηση, αλλά αν βρεις χρόνο να κάνεις κάτι τέτοιο, θα πιστέψω ότι δεν θα μας αρέσουν οι 3 οθόνες σου και αποφεύγεις καταστάσεις... Φιλικά.
john2gr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Μπες στην Jacinto. Όταν ξεκινάς σε μια από τις δύο ομάδες ακριβώς μπροστά σου είναι ένας θάμνος. Κάνε strafe, look and behold το rotating 2D sprite. Το ίδιο ισχύει και για όλους τους "θάμνους" του GoW2 [ame] [/ame] PS: Το ίδιο ισχύει και για τους θάμνους του Batman Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2010 από john2gr
fearwhatnow Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 H απιστευτη δηλωση του Lewis για το μελλον του Χ360.Οσοι περιμεναν νεα κονσολα απο την MS ας το ξεχασουν απο τωρα λοιπον.Η MS εχει βαλει στοχο ξεκαθαρα τη Nintendo και θα προσπαθησει με παρομοιους τιτλους να κερδισει το casual/family κοινο.Εδω η δηλωση: European Xbox 360 bigwig Chris Lewis reckons his console has "at least" five more competitive years in it. Talking to GamesIndustry.biz, he said Europe was "very central" to Microsoft's "global success" during that time. He's convinced that Kinect - nee Natal - will appeal greatly on the continent. "Kinect for 360 is big for France, Italy, Germany and Spain, where there is a market for the casual gaming appetite that we can now address without the physical barrier of the controller," said Lewis. "2010 will be a very big year for us. It is in many ways for us mid-lifecycle. What you've seen is with this new sleek design and Kinect for Xbox 360 we've got at least another five years of this generation where we continue to offer great experiences for people. [Leo: ] "We continue to attach more games than competitive platforms," he added, "and we have the healthiest ecosystem with 25 million people connected through Xbox Live. So we are uniquely placed to continue to do really, really well in this business and enjoy ongoing momentum." Lewis went on to reveal that he doesn't believe 3D will be important until a year, year-and-a-half from now. "You can't have the revolution without the army in terms of the installed base," he quipped. "Certainly for this Christmas the timing isn't yet right. Over time there will be a lot more interest as the price points get more realistic, we'll see families feeling better about having that kind of infrastructure in the home. "I think we'll see in 12-18 months from now that will become more important. From our point of view we're very well placed and we'll listen to what our consumers want and we can enhance the experience accordingly." He added that it was "too early" to talk about 3D this side of Christmas. http://www.eurogamer.net/articles/lewis-360-has-at-least-five-more-years Δηλαδη καληνυχτα hardcore gaming,καληνυχτα βελτιωση γραφικων (τα ιδια αθλια textures και τα επομενα χρονια).Φυσικα θα επηρεαστει και το pc που δεχεται αρκετα ports εκτος και αν βρουν ευκαιρια ορισμενες εταιριες για επενδυση στο pc gaming αφου πλεον ειναι δεδομενο οτι το X360 θα μεινει στασιμο.Ας ελπισουμε η Sony να φανει πιο σοβαρη (καλα κρασια δηλαδη).
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ναι αλλα παλι με δηλωση της MS θα υποστηριχτει το PC gaming οποτε θα δουμε (φυσιολογικα) τις οποιες βελτιωσεις χρειαζεται. Ειδικα και με την Apple στο παιχνιδι του gaming (εχει αραγε καμια σχεση με αυτο η δηλωση της MS? ). Περα απο αυτο ομως πραγματικα εσεις τι περιμενατε? Οι ανθρωποι βλεπουν νουμερα και μονο νουμερα. Δεν τους νοιαζει τιποτε αλλο. Δεν ειναι Τζαπανεζοι να υπαρχουν εστω και λιγοι developers που τους νοιαζει η ποιοτητα και αδιαφορουν για τις μαζικες πωλησεις (βλεπε Atlus σαν παραδειγμα). Βασικα η MS λεει αυτο που λεει γιατι αυτη τη στιγμη ειναι σε θεση να το υποστηριξει γιατι ουτε και η Sony εχει σκοπο για κανενα PS4 ουτε και η Nintendo για καμια νεα home κονσολα εκτος απο κανενα Wii HD. Εχει ευκαιρια μεγαλη να δουλεψει για το kinect και να τονωσει το PC gaming. Ισως ειναι καλη ευκαιρια γι αυτην να το δουλεψει σε διπλο ταμπλο.
therock Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Kαι τα 3 παιχνιδια που εβαλες παραπανω ειναι παρα πολυ ομορφα και ειναι σιγουρα μεσα στα πιο εντυπωσιακα οπτικα παιχνιδια της γενιας (ειδικα οι εκδοσεις του 360 στα Batman: AA κ Μirror's Εdge), ειδικα το Mirror's Edge ειναι πραγματικα εκπληκτικο σε στιγμες (το 2xAA στην εκδοση του 360 βοηθαει πολυ το ΙQ) και ειναι κ το μονο που ξεχωριζει κ δεν εχει το κλασσικο οπτικο στυλ της UE3 αλλα το Gears 2 τεχνικα ειναι αυτο που πουσαρει περισσοτερο την UE3 με μεγαλυτερες περιοχες, περισσοτερους εχθρους στην οθονη ταυτοχρονα και καποιες στιγμες με εκπληκτικα τοπια που μοιαζουν πιο πολυ με artworks παρα με in-game γραφικα....τα Gears 3 και Bulletstorm φαινεται να ανεβαζουν ακομα περισσοτερο τον πηχη με τις αναβαθμισεις που εχουν γινει στην μηχανη και κυριως στον φωτισμο - btw ελπιζω να βαλει επιτελους κ object motion blur στο Gears 3 η Epic. Οσο για τα sprites-δεντρα στο Gears κ Batman σε βλεπω καιρο που το λες...εχεις καποιο βιντεο ή καποια εικονα να το δουμε? ειμαι περιεργος γιατι ποτε δεν το προσεξα και κατι τετοιο φαινεται πολυ ευκολα. Στο xbox ειναι καλο το Mirrors edge? Ειχα δει παλιοτερα μια συγκριση στο youtube μεταξυ ps3/pc Και εδειχνε ποσο καλυτερο ειναι στο pc λογω της υπαρξης Physx, που τα περιβαλλονταν ηταν πιο δυναμικα. Το xbox υποστηριζει Physx, ή ειναι σαν του PS3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις