Titanomaxos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Ακριβως για αυτο τον λογο ειπα AN κυκλοφορησει ετσι οταν βγει με το καλο τοτε θα παραδεχτω την Crytek...το οτι ετρεχε σε PC δεν ειναι κ το καλυτερο σημαδι εφοσον το παιχνιδι κυκλοφορει σε λιγους μηνες - λογικα θα επρεπε να ειχαν δοκιμαστικες εκδοσεις κ για τις 2 κονσολες οπως ειχαν κ ολοι οι υπολοιποι μαζι και η Id με το Rage που ετρεχε κανονικα στο 360. Το βιντεο θεωρητικα ειναι εφικτο στις κονσολες αν εξαιρεσουμε το πολυ καλο για να ειναι αληθινο IQ - η Crytek πρεπει να τα βρηκε σκουρα με τις εκδοσεις των κονσολων κατι που ειναι κ λογικο αφου η εταιρια μεχρι τωρα ηταν καθαρα PC-based developer, το να αναπτυξουν παιχνιδι σε standard hardware που ειναι καποιας ηλικιας οπως ειναι τα PS360 σιγουρα δεν πρεπει να ειναι οτι πιο ευκολο για αυτους - στα PCs υπαρχουν 20 διαφορετικες GPU και στο κατω κατω μπορουν να κανουν κ το "βγαλε το παιχνιδι τωρα κ θα τρεχει ιδανικα σε 3 χρονια" κατι που στις κονσολες δεν γινεται. Απο την αλλη θα μου κανει εντυπωση να βγει το Crysis 2 στις κονσολες με προβληματα στα γραφικα ή στο frame-rate, απο πλευρας marketing δεν βγαζει νοημα κατι τετοιο μιας κ λογικα η Crytek θα χρησιμοποιησει το παιχνιδι της σαν ενα "tech demo" ωστε να πουλησει την μηχανη της σε τριτους developers οπως εκανε και η Epic με το πρωτο Gears. Oποτε με λιγα λογια θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι τον Οκτωβριο για να δουμε τι απο τα παραπανω ισχυει και τι οχι. Εδω οι κονσολες δεν μπορουν τρεξουν unreal engine θα την παλεψουν με την 10 φορες πιο real-dynamic cry engine ? Για κανενα Killzone και halo και πολυ ειναι... (ωραια games ειναι θα τα παιξω και τα δυο) Αλλα εδω μιλαμε για γραφικα! Δες το gears στο pc και ριξε μια ματια του χβοχ, μεγαλη διαφορα! Δες το unreal tourn στο ps3 και ξεκινα το ξερασμα! Στου χβοχ καπως το παλευε! Τitanomaxos law -> Οτι πληρωνεις περνεις! Ενας την βρισκει με 720p 30 fps και ο αλλος σε 6 φορες παραπανω αναλυση, φωτισμους, high resolution text με 60 fps... Παντως χαιρομαι που οι κονσολες πανε να γινουν wii, αντε να γυρναει το hardcore gaming στο pc παλι....
Heatspreader Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Εμένα πάντως παιδιά τα Ports στις κονσόλες μου αρέσουν περισσότερο από το PC. Στο PC η εικόνα είναι ξυράφι και το Frame Rate υψηλό, αντίθετα με τις κονσόλες που υπάρχει ένα Blured τοπίο και πιο "πασαλειμμένη" εικόνα, οπότε κάτι σώζεται και δεν φαίνονται τόσο πολύ οι ατέλειες + ότι προσφέρει κάποια ατμόσφαιρα.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Του αρεσει η "soft" εικονα. Μαλιστα υπαρχουν console παιχνιδια που προσφερουν επιλογη μεταξυ "soft" και "sharp" (το Smash Bros στο Wii ας πουμε το κανει αυτο). Και εμενα μου αρεσει η soft εικονα οταν υπαρχει "art" στη μεση με τα γραφικα. Αν μιλαμε απλα για "ξερα" γραφικα τοτε μια sharp εικονα την γουσταρω περισσοτερο.
dr_thodt Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Εδω οι κονσολες δεν μπορουν τρεξουν unreal engine θα την παλεψουν με την 10 φορες πιο real-dynamic cry engine ?Για κανενα Killzone και halo και πολυ ειναι... (ωραια games ειναι θα τα παιξω και τα δυο) Αλλα εδω μιλαμε για γραφικα! Δες το gears στο pc και ριξε μια ματια του χβοχ, μεγαλη διαφορα! Δες το unreal tourn στο ps3 και ξεκινα το ξερασμα! Στου χβοχ καπως το παλευε! Τitanomaxos law -> Οτι πληρωνεις περνεις! Ενας την βρισκει με 720p 30 fps και ο αλλος σε 6 φορες παραπανω αναλυση, φωτισμους, high resolution text με 60 fps... Παντως χαιρομαι που οι κονσολες πανε να γινουν wii, αντε να γυρναει το hardcore gaming στο pc παλι.... 1. WTF? H UE3 δουλευει μια χαρα στις κονσολες και ειδικοτερα στο 360 αν οι προγραμματιστες δεν κωλοβαρανε οπως συμβαινει κ με τις περισσοτερες μηχανες γραφικων εφοσον οπως ειπα κ νωριτερα ειναι μηχανηματα με standard hardware που δεν παιρνει αποφασεις του στυλ βγαλτο κ θα τρεχει σε 3 χρονια a la Crysis PC, επισης το Gears 2 ειναι ακομα κ σημερα οτι καλυτερο εχει δειξει η UE3 σε γραφικα κ ειναι σε ενα μηχανημα που κανει 250e, επισης μην ξεχναμε το πρωτο Gears που οταν βγηκε το 2006 ηταν οτι καλυτερο κυκλοφορουσε στην αγορα απο θεμα γραφικων και φυσικα το επερχομενο Gears 3 με τις μεγαλες βελτιωσεις στον φωτισμο. 2. Τα Killzone 3 και Halo Reach ειναι πολυ εντυπωσιακα παιχνιδια απο αποψη γραφικων για hardware 5+ χρονων, οπως ειναι κ τα παιχνιδια που τρεχουν σε MT Framework και πολλα ακομα που βαριεμε να αραδιασω αυτη τη στιγμη σε λιστες... 3. Φυσικα οτι πληρωνεις παιρνεις και δεν νομιζω να ειναι κανεις δυσαρεστημενος οταν θα δωσει 250-300e για PS3 ή 360 απο αποψη γραφικων συν οτι θα εχει να διαλεξει αναμεσα σε πολλους τιτλους που δεν υπαρχουν καν στο PC. 4. Σχολια σαν το οτι τα PS360 γινονται Wii γινεται να τα παρω σοβαρα? το μονο σιγουρο ειναι οτι τα παιχνιδια βελτιωνονται τεχνικα ολο και περισσοτερο οσο εξοικειωνονται οι προγραμματιστες με το hardware και σιγουρα ακομα δεν εχουμε δει οτι καλυτερο μπορουν να προσφερουν οι κονσολες...αλλα κ απο αποψη παιχνιδιων ριξε μια ματια στο τι ανακοινωθηκε για τις κονσολες στην E3 για φετος κ του χρονου και μετα ελα πες μου οτι τα PS360 γινονται casual. 5. Η 720p αναλυση ειναι απολυτως μια χαρα απο αποψη ΙQ ειδικα αν υπαρχει κ ΑΑ για τις περισσοτερες τηλεορασεις συν οτι τα πολυ διαδεδομενα πλεον post-processing effects που χρησιμοποιουνται σημερα στα παιχνιδια καλυπτουν τις ατελειες κ "γυαλιζουν" ακομα περισσοτερο την ποιοτητα της εικονας...εσυ αληθεια την 6 φορες πιο υψηλη αναλυση σε τι οθονη την βλεπεις? γιατι απο οσο ξερω τηλεορασεις με αναλυση πανω απο 1080p στην αγορα δεν υπαρχουν και μην μου πεις οτι κοκορευεσαι για αυτες τις αναλυσεις κ παιζεις σε κανα 24" monitor... 6. Οι hardcore gamers ειναι παντα εκει που ειναι τα παιχνιδια κ αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει κατι να σε κανει να στραφεις στο PC gaming εκτος κ αν ασχολεισαι με mmo's και strategies...η πλειοψηφια σημερα των παιχνιδιων στα PC's ειναι ports παιχνιδιων απο τις κονσολες με πολλα απο αυτα να ειναι φτιαγμενα πανω στα PS360 απο πρωην PC developers (Gearbox, Bioware, Dice, Epic, Infinity Ward), με λιγα λογια αν σε ενδιαφερει η ποιοτητα κ η ποικιλια στα games πρεπει να εχεις τουλαχιστον μια κονσολα...αν ασχολεισαι πιο πολυ με αναλυσεις κ frames per second παρα με τα παιχνιδια τοτε εισαι απλα graphics whore και οχι hardcore gamer.
john2gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Mass Effect 2 / Batman: AA / Mirror's Edge >>>> GoW2 (όσον αφορά την UE3)
anamenos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Mass Effect 2 / Batman: AA / Mirror's Edge >>>> GoW2 (όσον αφορά την UE3) έτσι είναι φίλε, το GEARS 2 έχει ήδη ξεπεραστεί κατά πολύ , ανεξάρτητα τι προσπαθούν να βγάλουν προς τα έξω fanboys συγκεκριμένης εταιρίας...
outlaw star Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 @dr_thodt εκτός τα mmo και strategies ξέχασες και τα adventures...εγώ με hardware τριετίας παίζω τα αντίστοιχα παιχνίδια του xbox και του ps3 με πολύ καλύτερα γραφικά ( πχ modern warfare, fear 2, gears of war,lost planet κτλ)..και δεν είναι τόσοι πολλοί οι τίτλοι πια που είναι αποκλειστικά σε κονσόλες..η μόνη αναβάθμιση στα 3 αυτά χρόνια ήταν μια κάρτα γραφικών στα 150 ευρώ...και πάλι κερδισμένος όμως είμαι αν δεις πόσο κοστίζουν οι ίδιοι τίτλοι στο pc και πόσο στις κονσόλες...άσε που κάποιοι απο μας είμαστε νοσταλγικοί και παίζουμε και πολύ παλιά παιχνίδια που στις κονσόλες απλά δεν υπάρχουν... οπότε το περί χρημάτων είναι και λίγο μύθος..γιατί το να πάρεις τη cpu των 1000 ευρώ έναντι των 200 δε θα έχει και μεγάλη διαφορα στο gaming...άσε που το pc είναι και για 100 άλλες δουλειές..τώρα αν έχεις ένα χάρχαλο pc και το θες για πολύ απλά πραματάκια, ε ναι πάρε κονσόλα ποιο φτηνά θα σου βγει,αρκεί βέβαια να κάνεις τις παραχωρήσεις σου στον τομέα των γραφικών και βέβαια σε αποκλείει και απο ένα πλήθος παιχνιδιών(οι πιο πάνω κατηγορίες)...και το κυριότερο: αν παίζεις fps και πιάσεις ποντίκι και πληκτρολόγιο απλά δε ξαναγυρνάς σε χειριστήριο..απλά πράματα...
Nate Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 @dr_thodt εκτός τα mmo και strategies ξέχασες και τα adventures...εγώ με hardware τριετίας παίζω τα αντίστοιχα παιχνίδια του xbox και του ps3 με πολύ καλύτερα γραφικά ( πχ modern warfare, fear 2, gears of war,lost planet κτλ)..και δεν είναι τόσοι πολλοί οι τίτλοι πια που είναι αποκλειστικά σε κονσόλες..η μόνη αναβάθμιση στα 3 αυτά χρόνια ήταν μια κάρτα γραφικών στα 150 ευρώ...και πάλι κερδισμένος όμως είμαι αν δεις πόσο κοστίζουν οι ίδιοι τίτλοι στο pc και πόσο στις κονσόλες...άσε που κάποιοι απο μας είμαστε νοσταλγικοί και παίζουμε και πολύ παλιά παιχνίδια που στις κονσόλες απλά δεν υπάρχουν... οπότε το περί χρημάτων είναι και λίγο μύθος..γιατί το να πάρεις τη cpu των 1000 ευρώ έναντι των 200 δε θα έχει και μεγάλη διαφορα στο gaming...άσε που το pc είναι και για 100 άλλες δουλειές..τώρα αν έχεις ένα χάρχαλο pc και το θες για πολύ απλά πραματάκια, ε ναι πάρε κονσόλα ποιο φτηνά θα σου βγει,αρκεί βέβαια να κάνεις τις παραχωρήσεις σου στον τομέα των γραφικών και βέβαια σε αποκλείει και απο ένα πλήθος παιχνιδιών(οι πιο πάνω κατηγορίες)...και το κυριότερο: αν παίζεις fps και πιάσεις ποντίκι και πληκτρολόγιο απλά δε ξαναγυρνάς σε χειριστήριο..απλά πράματα... Συμφωνώ σε αυτά που λες, αλλά στο τελευταίο θα διαφωνήσω. Το πρώτο μου fps το έπαιξα σε υπολογιστή και όταν έπαιξα σε κονσόλα μου φάνηκε πιο δύσκολο, αλλά συνήθισα γρήγορα. Και μην ξεχνάμε ότι με την κονσόλα μπορείς να παίξεις πιο εύκολα διπλό με ενα φίλο σου, αντίθετα από τον υπολογιστή, που είναι σχεδόν αδυνατο να το κάνεις. Και αν είσαι με παρέα και θέλουν απλά να παρακολουθούν να παίζεις, αν παίζεις κονσόλα γίνεται πανεύκολα και χωρίς προβλήματα, ενώ με τον υπολογιστή πρέπει να βάλεις έτσι τις καρέκλες για να βολεύονται ολοι και κάποιοι θα μείνουν όρθιοι και δεν θα βλέπουν καλά αφού υπάρχουν κεφάλια μπροστά τους.
Antretng Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Συμφωνώ σε αυτά που λες, αλλά στο τελευταίο θα διαφωνήσω. Το πρώτο μου fps το έπαιξα σε υπολογιστή και όταν έπαιξα σε κονσόλα μου φάνηκε πιο δύσκολο, αλλά συνήθισα γρήγορα. Και μην ξεχνάμε ότι με την κονσόλα μπορείς να παίξεις πιο εύκολα διπλό με ενα φίλο σου, αντίθετα από τον υπολογιστή, που είναι σχεδόν αδυνατο να το κάνεις. Και αν είσαι με παρέα και θέλουν απλά να παρακολουθούν να παίζεις, αν παίζεις κονσόλα γίνεται πανεύκολα και χωρίς προβλήματα, ενώ με τον υπολογιστή πρέπει να βάλεις έτσι τις καρέκλες για να βολεύονται ολοι και κάποιοι θα μείνουν όρθιοι και δεν θα βλέπουν καλά αφού υπάρχουν κεφάλια μπροστά τους. Αν δεν ειναι fps ή rts, μπορεις ανετα να παιξεις διπλο με χειριστήρια. Αλλωστε το pc σου μπορεί να το χεις στο σαλόνι.
skanjos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 έτσι είναι φίλε, το GEARS 2 έχει ήδη ξεπεραστεί κατά πολύ , ανεξάρτητα τι προσπαθούν να βγάλουν προς τα έξω fanboys συγκεκριμένης εταιρίας... μάλλον για pc μιλάει παλίκαρε για τα συγκεκριμένα παιχνίδια..... στο 360 το geow2 είναι κλάσης ανώτερο από τα παραπάνω στην ίδια κονσόλα.
john2gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 μάλλον για pc μιλάει παλίκαρε για τα συγκεκριμένα παιχνίδια..... στο 360 το geow2 είναι κλάσης ανώτερο από τα παραπάνω στην ίδια κονσόλα. Nope . Χαλαρά κι από artistic style κι από IQ, καλύτερα είναι τα παραπάνω από το GoW2 (εντάξει, τόσο το Batman όσο και το GoW2 μοιράζονται τα 2D sprites στα δέντρα αλλά μην το κάνουμε θέμα ). Ειδικά το Mirror's Edge ποδοπατάει όλα τα UE3 games
Heatspreader Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Αν δεν ειναι fps ή rts, μπορεις ανετα να παιξεις διπλο με χειριστήρια. Θεωρητικά ναι. Παρόλο που έχω το PC σε στην 46" Full HD TV μου και σ' αυτή παίζουμε με τους φίλους μου Playstation 3, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα στο PC. Ο καθένας δεν βολεύεται με το χειριστήριο, ακόμα και αν έχεις κάποιο καλό που μοιάζει με Playstation, όπως το Logitech Rumblepad Wireless. Επίσης πολλά παιχνίδια δεν μπορείς να τα ελέγξεις πλήρως από το χειριστήριο και χρειάζεσαι να έχεις δίπλα το πληκτρολόγιο. Παρόλο λοιπόν που έχω και ασύρματο πληκτρολόγιο, πρέπει συνέχεια εγώ να χειρίζομαι τα menu των παιχνιδιών. Επίσης οι εκδόσεις των παιχνιδιών στο PC αλλάζουν όσον αφορά των χειρισμό και αυτό γιατί αλλάζει η γενικότερη αίσθηση του Gameplay λόγω του διαφορετικού Frame Rate, ανάλυσης, κλπ. Η γνώμη μου είναι ότι το PC είναι για προσωπική χρήση παιχνιδιών, για FPS και για Strategy, όλα τα άλλα τα ευχαριστιέμαι πολύ καλύτερα στη κονσόλα μου.
Titanomaxos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) 1. WTF? H UE3 δουλευει μια χαρα στις κονσολες και ειδικοτερα στο 360 αν οι προγραμματιστες δεν κωλοβαρανε οπως συμβαινει κ με τις περισσοτερες μηχανες γραφικων εφοσον οπως ειπα κ νωριτερα ειναι μηχανηματα με standard hardware που δεν παιρνει αποφασεις του στυλ βγαλτο κ θα τρεχει σε 3 χρονια a la Crysis PC, επισης το Gears 2 ειναι ακομα κ σημερα οτι καλυτερο εχει δειξει η UE3 σε γραφικα κ ειναι σε ενα μηχανημα που κανει 250e, επισης μην ξεχναμε το πρωτο Gears που οταν βγηκε το 2006 ηταν οτι καλυτερο κυκλοφορουσε στην αγορα απο θεμα γραφικων και φυσικα το επερχομενο Gears 3 με τις μεγαλες βελτιωσεις στον φωτισμο.2. Τα Killzone 3 και Halo Reach ειναι πολυ εντυπωσιακα παιχνιδια απο αποψη γραφικων για hardware 5+ χρονων, οπως ειναι κ τα παιχνιδια που τρεχουν σε MT Framework και πολλα ακομα που βαριεμε να αραδιασω αυτη τη στιγμη σε λιστες... 3. Φυσικα οτι πληρωνεις παιρνεις και δεν νομιζω να ειναι κανεις δυσαρεστημενος οταν θα δωσει 250-300e για PS3 ή 360 απο αποψη γραφικων συν οτι θα εχει να διαλεξει αναμεσα σε πολλους τιτλους που δεν υπαρχουν καν στο PC. 4. Σχολια σαν το οτι τα PS360 γινονται Wii γινεται να τα παρω σοβαρα? το μονο σιγουρο ειναι οτι τα παιχνιδια βελτιωνονται τεχνικα ολο και περισσοτερο οσο εξοικειωνονται οι προγραμματιστες με το hardware και σιγουρα ακομα δεν εχουμε δει οτι καλυτερο μπορουν να προσφερουν οι κονσολες...αλλα κ απο αποψη παιχνιδιων ριξε μια ματια στο τι ανακοινωθηκε για τις κονσολες στην E3 για φετος κ του χρονου και μετα ελα πες μου οτι τα PS360 γινονται casual. 5. Η 720p αναλυση ειναι απολυτως μια χαρα απο αποψη ΙQ ειδικα αν υπαρχει κ ΑΑ για τις περισσοτερες τηλεορασεις συν οτι τα πολυ διαδεδομενα πλεον post-processing effects που χρησιμοποιουνται σημερα στα παιχνιδια καλυπτουν τις ατελειες κ "γυαλιζουν" ακομα περισσοτερο την ποιοτητα της εικονας...εσυ αληθεια την 6 φορες πιο υψηλη αναλυση σε τι οθονη την βλεπεις? γιατι απο οσο ξερω τηλεορασεις με αναλυση πανω απο 1080p στην αγορα δεν υπαρχουν και μην μου πεις οτι κοκορευεσαι για αυτες τις αναλυσεις κ παιζεις σε κανα 24" monitor... 6. Οι hardcore gamers ειναι παντα εκει που ειναι τα παιχνιδια κ αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει κατι να σε κανει να στραφεις στο PC gaming εκτος κ αν ασχολεισαι με mmo's και strategies...η πλειοψηφια σημερα των παιχνιδιων στα PC's ειναι ports παιχνιδιων απο τις κονσολες με πολλα απο αυτα να ειναι φτιαγμενα πανω στα PS360 απο πρωην PC developers (Gearbox, Bioware, Dice, Epic, Infinity Ward), με λιγα λογια αν σε ενδιαφερει η ποιοτητα κ η ποικιλια στα games πρεπει να εχεις τουλαχιστον μια κονσολα...αν ασχολεισαι πιο πολυ με αναλυσεις κ frames per second παρα με τα παιχνιδια τοτε εισαι απλα graphics whore και οχι hardcore gamer. 3x24αρες που της εχω περιστρεψει καθετα! 3χ1080 = 3240 και καθετα 1920 -> 3240χ1920 = 6 and more million pixel βγαινει η εικονα. Παρε μια Photo απο το AVP στο pc μου απο fraps Uploaded with ImageShack.us Παρε τα χαπια σου πρωτα! και Προσοχη ενα ενα! ...κολλα και καλα τη μασελα! Tα pc εχουν ξεφυγει, τι να μου πει ρε φιλε το 720p που απο το 2002 με την diamotron mitsubishi επαιζα 1600χ1200!!! του κονσολακια του φαινεται το ΣΗΜΑ, εγω ρε φιλε ΞΕΡΝΑΩ ! Τα ματια μου δακριζουν απο την οπτικη σαβουρα! Απο Σολομο δυσκολα πας σε Σκουμπρι !!!! Για ελα να σου βαλω Mass effect, sniper, gears, batman,nfs shift, call of juarez, dirt 2, just cause 2, resident evil 5, metro, crysis 1 kai 2 και αλλα πολλα!!! Ξεχασα ναι δεν εχουμε games, Ρε τα θελετε και τα λετε αυτα!!! Μια χαρα games εχουμε και τωρα που οι κονσολες θα παρουν την κατηφορα βγαζοντας βλακειες για μωρα το PC θα γινει ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ!!! Μου λες για ΑΑ ας το φαω, αλλα για AF ουτε λογο δεν κανεις!!! Οι κονσολες τα αξιζουν τα λεφτα τους, αλλα τα pc ειναι 10 χρονια μπροστα! Ετσι οπως παιζω εγω μετα απο 10 χρονια θα τα δεις! Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2010 από Titanomaxos
Προτεινόμενες αναρτήσεις