Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδώ το παλικάρι κάνει απελπισμένες προσπάθειες δώστε του λίγη προσοχή

Δυστυχώς τα προβλήματα παραμένουν και στην νέα έκδοση του Xbox 360 γνωστή και ώς Slim 360 (αν και τεχνικά δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έτσι μιας και δεν έχει μεγάλη διαφορά στο μέγεθος σε σύγκριση με τον προκάτοχό του).

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω βίντεο ένας δημοσιογράφος κούνησε λίγο το Slim 360 εν ώρα λειτουργίας και αυτό κατέστρεψε το δισκάκι που υπήρχε μέσα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα δούμε τουλάχιστον και τα προβλήματα υπερθέρμανσης και το δαχτυλίδι του θανάτου που είχαν οι αρχικές εκδόσεις του 360.

Επίσης ενημερωθήκαμε πως το νέο Slim 360 δεν θα παίρνει τους κλασσικούς δίσκους SATA 2.5' που χρησιμοποιούν τα laptops αλλά και τα PS3 και θα πρέπει αναγκαστηκά να αγοράζουμε τους επίσημους σκληρούς δίσκους της Microsoft.

Πηγή: http://www.pspgr.net

Μην λέτε ότι θέλετε,το PS3 δεν καταλαβαίνει τίποτα από αυτά, δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Αυτό με κάνει fanboy πάλι;

Με τις υγείες μας λοιπόν:

http://www.maxconsole.net/content.php?40674-Xbox-360-Slim-Overheating-Issues-Already-Discovered

attachment.php?attachmentid=27305&d=1277031696

The Xbox 360 Slim which was announced and released during this year’s E3 might already be having problems.Images have been discovered on a Forum showing an Xbox 360 Slim with the “Red Dot of Death”- It’s the same as the Red Ring of Death- The Forum, NeoGaf has not confirmed whether or not the images are 100% real, but the images posted show one of the Xbox 360 Slim with the RDOD, and another image showing the error message on the Dashboard.

attachment.php?attachmentid=27306&d=1277031698

και μετά πες μας ότι δεν είσαι fanboy.....θέλω να τα ακουω:lol:

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βασικά το καινούριο 360 είναι Incapable για rrod.δεν έχει το κόκκινο led και σε περίπτωση τέτοιας βλάβης δεν πρόκειται να ανάψουν τα 3 φωτάκια αλλα έχει άλλον τρόπο να δείξει οτι κάτι πάει στραβά.

πιστέυω τους πήγε ναααα σε περίπτωση που έχει πρόβλημα η καινούρια κονσόλα λόγο υπερθέρμανσης και αφαιρέσαν τα κόκκινα Led για να μην συνδιάσει ο κόσμος τις καινούριες βλάβες(αν υπάρξουν)με το rrod.

προσωπικά πιστέυω οτι την έχουν τεστάρει αρκετά την καινούρια κονσόλα και δεν πρόκειται να έχει πάνω απο το κλασικό 5% failure rate που έχουν σχεδόν όλες οι ηλεκτρικές συσκευές.

όσο για το βίντεο δεν το θεωρώ απίστευτο να είναι στημένο,εδώ οι άλλοι πήραν Ps3 και το σπάσανε On camera την πρώτη μέρα με 599$.έχει ανώμαλο κοσμάκη εκει έξω...

εδιτ.τελικά οι εικόνες μάλλον δεν είναι fake,ο user που τις ανέβασε είναι αρκετά γνωστός 360 φαν, οπότε δεν παίζει για fanboy.όπου να΄ναι θα κυκλοφορήσει η κονσόλα φυσικά θα δούμε.

Επεξ/σία από skanjos
Δημοσ.
Άμα είστε ps3 fanboys απλά πείτε δεν μου αρέσει το xbox επειδή είναι xbox. Όχι να λέτε κουλά για το πια κονσόλα έχει την καλύτερη crash test προστασία.
εδώ το παλικάρι κάνει απελπισμένες προσπάθειες δώστε του λίγη προσοχή

και μετά πες μας ότι δεν είσαι fanboy του PS3.....θέλω να τα ακουω:lol:

Τι σχέση έχει το PS3 με αυτό το πρόβλημα του XboX360?

Στο κάτω κάτω, από όπου και να το πάρεις, το συμπέρασμα είναι ίδιο.

Είτε κάποιος είναι fanboy του PS3, ή του XboX360, είτε όχι, τα στοιχεία είναι συγκεκριμένα.

Δημοσ.

Τελικα το θρεντ εχει γινει πως ο gherudos & co θα βγαλουν το xbox άχρηστο αν δεν ειναι fanboyismos αυτο τοτε τι ειναι ;;; ασε να βγει πρωτα ρε συ gherudos και μετα μας κοροϊδεύεις ξέρεις τι ;; μου δινεις την εντύπωση οτι δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ καλυτερο να κανεις η δεν σου πήραν ενα xbox360 οταν το ηθελες πολυ γιατι κανενας λογικος ανθρωπος δεν θα εκανε αυτο που κανεις εσυ.... πράγματι τι αλλο θα δω να ποσταρεις εδω μεσα εναντια στο ξμποξ ...... να σου δώσω μια συμβουλή πάντα ξεκινάμε απο το σπιτι μας μετα κοιτάμε τους άλλους.... Ακομα δεν γεννήθηκε Γιαννη τον εβγαλαμε ...

Δημοσ.

Ναι αυτό ακριβώς έχω ως στόχο της ζωής μου, να βγάλω το ΧΒΟΧ σκάρτο, ξεχνάς ότι έχω ένα site στο οποίο δημοσιεύονται καθημερινά ένα σωρό ειδήσεις από τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών; Ότι νέο κυκλοφορεί λοιπόν πρέπει να το δημοσιοποιώ. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, ότι έχω δημοσιεύσει συνοδεύεται από αποδείξεις και φυσικά τα άρθρα είναι μεταφρασμένα από άλλα μεγάλα ξένα sites όπως το maxconsole και το kotaku. Το Slim κυκλοφορεί από την ημέρα της Ε3, το πήραν οι δημοσιογράφοι ως δώρο και φυσικά τα μεγάλα καταστήματα το είχαν ήδη και κάποια από αυτά έσπασαν το street date. Οπότε αν δεν ξέρεις κάτι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

ΥΓ. Έχω 360 και το χρησιμοποιώ καθημερινά οπότε αυτά που μας λές απλά δεν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

40.000.000 πωλησεις ΧΒΟΧ 360 αυτοι δεν ξερουν αλλα ξερει ο gherudos!

....και τι μας συμβουλευεις gherudo να παρουμε ps3 ? :lol:

....οσο και να καιγονται τα χβοχ εμεις χβοχ θα περνουμε ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GAMES, ΤIΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ....Demo υπηρεσιες και προβληματικα games τιγκα στo ΝΟ AA μονο εσεις!

1. Ποσες λειτουργικες 60 ή 40αρες εχουν μεινει πανω στον πλανητη ? εχουν παρει ολες σιγα σιγα το δρομο της επιστροφης!!!

2. Υποστηριζεις μια εταιρεια που καθιερωσε τις κονσολες σαν ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!! Τι να πω για το ps1, για το ps2, για τις lcd tv bravia 2005-2006 γυρναγανε με καμμενα τροφοδοτικα...

Η Ms τουλαχιστον μας καλυψε, σε ενα φιλο μου που του χαλασε το ps3 προχτες και το εχει 1,5 χρονο τι εχεις να του πεις gherude ? Να παει για χαρατσι στη Sony ? Να παει στο Μητσο , στο Θαναση, στον Τακη , να σου το στειλει?

Δεν εννοείτε gamer που σέβεται τον εαυτό του αλλα και τα ματια του να μην έχει ΧΒΟΧ .....

Επεξ/σία από Titanomaxos
Δημοσ.
Ναι αυτό ακριβώς έχω ως στόχο της ζωής μου, να βγάλω το ΧΒΟΧ σκάρτο

Όχι της ζωής σου. Απλά το 90% των ποστ σου (στο θρεντ) σε αυτό αναλώνονται.

ΥΓ. Έχω 360 και το χρησιμοποιώ καθημερινά οπότε αυτά που μας λές απλά δεν...

Πολύ καλά κάνεις, η καλύτερη λύση είναι να χεις και τις 3 κονσόλες.

Αλλά η σόνυ πάνω απ όλα :shifty:

Δημοσ.

η αλήθεια είναι οτι όσο προβληματικιά και να είναι μια κονσόλα δεν τον προβληματίζει τόσο τον κόσμο.

π.χ. την προηγούμενη γενιά άλλαξα 3 ps2. και τα 3 φατ,ευτυχώς το 3ο κράτησε ,στα πρώτα 2 χάλασε το ματάκι επειδή έβλεπα dvd.

τώρα αν μου χαλάσει το 360 θα ξαναγοράσω,δεν έχω άλλη επιλογή,με το ps3 να μην έχει σπάσει το 360 είναι μονόδρομος.όσες βλάβες και να έχει εκεί θα πάει ο κόσμος.λάθος της σόνυ αυτό(κόβει και το OtherOs....βρε αστο μπας και γίνει κάτι προς όφελος σου θα είναι...)

ότι γράφετε στον ξένο τύπο το γράφει ο gherudos εδώ,μια χαρά κάνει,δεν τα βγάζει απο το μυαλό του,καινούρια κονσόλα ανακοίνωσε η ms είναι λογικό τα νέα να είναι γιαυτήν (και το 3ds),πέρισυ τέτοιο καιρό λέγαμε πόσο άσχημο είναι το σλιμ και πλαστικούρα.και αν θυμάμαι καλά και ο gherudos το έκραζε.

εμένα ποσός με ενδιαφέρει πάντος αν χαλάει το σλιμ 360,έχω jasper και την υγειά μου.δεν χαλάει με τπτ(crosses fingers...),έχω τερματίσει 50 games περίπου και τα λεφτά της τα έχει βγάλει η κονσόλα ακόμα και αν ψοφήσει :-) .ας περιμένει βασικά λίγο να παίξω και το geow3 και μετά ας τα τινάξει χεχεχε.

εδιτ.βγήκε το naughty bear τρέξτε να σφάξετε pedobears!!!κρίμα που δεν θα το παίξω ονλινε χεχεχε.t-bagging με pedobear χαχαχαχα

Δημοσ.

GHERUDE σε προκαλω! βρες μου εναν πανω στον πλανητη που πηρε SXRD TV 50αρες και 70αρες SONY πριν απο 2-3 χρονια και δεν εχει παει πισω στη SONY για επισκευη σε ενα συγκεκριμενο εξαρτημα, δεν θυμαμαι πως το ελεγαν!!! 1200 ευρω ηθελε η SONY! οταν η 50αρα ειχε 2000 ευρω!

Sony η χειροτερη μακραν εταιρεια σε προιοντα, μηδεν εμπιστοσυνη!

Δημοσ.
GHERUDE σε προκαλω! βρες μου εναν πανω στον πλανητη που πηρε SXRD TV 50αρες και 70αρες SONY πριν απο 2-3 χρονια και δεν εχει παει πισω στη SONY για επισκευη σε ενα συγκεκριμενο εξαρτημα, δεν θυμαμαι πως το ελεγαν!!! 1200 ευρω ηθελε η SONY! οταν η 50αρα ειχε 2000 ευρω!

Sony η χειροτερη μακραν εταιρεια σε προιοντα, μηδεν εμπιστοσυνη!

μάλλον είσαι μικρός και δεν θυμάσαι κάποια πράγματα,να σου φρεσκάρω λίγο την μνήμη

[ame]

[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=zFx62_Iadjg&feature=related[/ame]

ξεφέυγουμε όμως αρκετά.δεν έχει να κάνει με εμπιστοσύνη στην εταιρία,οι περισσότεροι διαλέγουν κονσόλα για τα παιχνίδια της.απορώ πως κάποιοι νομίζουν οτι κάποιος πέρνει ps3 επειδή είναι σόνυ....

Δημοσ.

Μικρος δεν ειμαι man, αλλα φιλε εχεις σκασει 2000 ευρω για τηλεοραση SXRD και για επισκευη σου ζητανε 1200 ευρω, πες μου τι κανεις ???

Ασε τα win στην ακρη...σε λιγο θα πουμε και για τις καλτσες μας

Δημοσ.
40.000.000 πωλησεις ΧΒΟΧ 360 αυτοι δεν ξερουν αλλα ξερει ο gherudos!

....και τι μας συμβουλευεις gherudo να παρουμε ps3 ? :lol:

Θα σε συμβούλευα να βάλεις και λίγο νερό στο κρασί σου' date=' 40Μ(360) κονσόλες έναντι των 35.7Μ(PS3) για μια κονσόλα που κυκλοφόρησε 1 χρόνο αργότερα κι έχουν χαλάσει τουλάχιστον 1/3 σε αντίθεση με το PS3 που χαλάει 1/10, επίσης όσα PS3 χάλασαν δεν χάλασαν στους πρώτους μήνες αλλά μετά από 4 χρόνια.

Εγώ το βγάζω σκάρτο το 360 ή η M$ που το παράγει;

....οσο και να καιγονται τα χβοχ εμεις χβοχ θα περνουμε ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GAMES, ΤIΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ....Demo υπηρεσιες και προβληματικα games τιγκα στo ΝΟ AA μονο εσεις!

Γνώμη σου, όχι γνώμη μου,για το περισσότερα παιχνίδια θα γελασω. Τα καλύτερα παιχνίδια όλοι γνωρίζουν που έχουν βγεί...

1. Ποσες λειτουργικες 60 ή 40αρες εχουν μεινει πανω στον πλανητη ? εχουν παρει ολες σιγα σιγα το δρομο της επιστροφης!!!

2. Υποστηριζεις μια εταιρεια που καθιερωσε τις κονσολες σαν ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!! Τι να πω για το ps1' date=' για το ps2, για τις lcd tv bravia 2005-2006 γυρναγανε με καμμενα τροφοδοτικα...

[/quote']

1)4 χρόνια έχουν περάσει,σε κανένα δεν αρέσει να χαλάει η κονσόλα του αλλά νομίζω είναι προτιμότερο να σου χαλάει μια κονσόλα μετά από 3-4 χρόνια αντίθετα με τους λίγους μήνες και πολλοί θυμάστε ότι εδώ μέσα υπάρχει χρήστης που άλλαξε 7 κονσόλες XBOX 360 με RROD.

2)To υποστηρίζω είναι σχετικό, μ αρέσει κάτι; Θα το αγοράσω, δεν μ αρέσει; Δεν θα το αγοράσω. Αν κάτι δεν είναι καλό φυσικά και θα το κράξω είτε λέγεται Sony ή Cony ή Microsoft όπως πολύ σωστά θυμάται ο χρήστης skanjos μόλις έπιασα στα χέρια μου το Slim το έκραξα, δεν μου άρεσε κι εξακολουθεί να μη μ αρέσει σαν κατασκευή,το αγόρασα όμως. Το ίδιο θα κάνω σίγουρα και με το Kinect το οποίο είναι μια μπούρδα και μισή αλλά παρόλα αυτά θα το αγοράσω.

Έχω και τις 2 κονσόλες για διαφορετικούς λόγους και τις χαίρομαι και τις 2,αντίθετα με σένα που έχεις μόνο 1 και συνεχώς τρολλάρεις.

Η Ms τουλαχιστον μας καλυψε' date=' σε ενα φιλο μου που του χαλασε το ps3 προχτες και το εχει 1,5 χρονο τι εχεις να του πεις φαφλατα gherude ? Να παει για χαρατσι στη Sony ? Να παει στο Μητσο , στο Θαναση, στον Τακη , να σου το στειλει?

[/quote']

Δεν θα πέσω στο επίπεδό σου και δεν θα χρησιμοποιήσω επίθετα εναντίον σου. Και μόλις μπήκες στη χρυσή λίστα του Ignore μου,οπότε να ξέρεις ότι μετά από αυτό το μήνυμα δεν θα μπορώ να διαβάζω τα μηνύματά σου οπότε άδικα θα απαντάς προς εμένα (αν απαντάς δηλαδή).

Δεν εννοείτε gamer που σέβεται τον εαυτό του αλλα και τα ματια του να μην έχει ΧΒΟΧ .....

Πολύ φανατισμός ρε παιδί μου' date=' βάλε και λίγο νεράκι στο κρασί σου...

Όσοι έχετε Wii ή PS3 δεν είστε gamers ούτε σέβεστε τον εαυτό σας σύμφωνα με τα λεγόμενα του Apokleiros εχμ Titanomaxos ήθελα να πω.

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι overheating.. Κάποιο καλώδιο έχει πρόβλημα ή κάποια θύρα σύνδεσης.

Δημοσ.

κάποια άτομα τους θεωρείς αντικειμενικούς, έλα όμως που η πραγματικότητα σε διαψεύδει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...