Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω βίντεο ένας δημοσιογράφος κούνησε λίγο το Slim 360 εν ώρα λειτουργίας και αυτό κατέστρεψε το δισκάκι που υπήρχε μέσα.

Το ότι το dvd στο 360 κάνει read με ταχύτητα x12 αντί του x2 που έχει το ps3 το έλαβε υπ' όψιν του; :P

Ας το κάνει αυτό σε ένα dvd player από pc... Λες να πει πως έχουν προβλήματα όλες οι συσκευές; :lol:

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια ελεος ΤΙ ΣΚΑΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!! Ρε οποιος θελει να κουναει πανω κατω την κονσολα οταν παιζει να ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΧΒΟΧ...Απλα τα πραγματα!!!!

Δημοσ.
Ρε παιδια ελεος ΤΙ ΣΚΑΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!! Ρε οποιος θελει να κουναει πανω κατω την κονσολα οταν παιζει να ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΧΒΟΧ...Απλα τα πραγματα!!!!

Δεν έχει να κάνει με το κουνάω την κονσόλα πάνω κάτω,αλλα με ατύχημα που μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε σπίτι,εμένα το ps2 έχει πέσει 4 φορές(3 φορές το 1ο ,1 το 2ο,καμία το 3ο χαχαχαχα)και το ps3 1 φορά.το 360 ακόμα δεν έχει πέσει ,αλλα και να πέσει κλαιν θα χάσω 1,5ε ....αν όμως κάποιος χάσει 50-60 τότε ναι έχει δίκαιο να κράζει .

Δημοσ.

Το ότι στηρίζετε στο πόσο καλή είναι μια κονσόλα από το γεγονός ότι άμα πέσει την ώρα που έχεις δισκάκι μέσα θα το γρατζουνίσει είναι φανταστικό...

Στην τελική εγώ τα παιχνίδια τα κάνω Install στον σκληρό και δεν διαβάζει καθόλου το δισκάκι μέσα (και δεν το κάνω μόνο εγώ αλλά όποιος έχει σκληρο δηλαδή το 99% τον χρηστών του xbox πλέον). Άρα πρακτικά ο μόνος τρόπος να γρατσουνιστεί είναι κάποιος να παίξει βόλευ με την κονσόλα ενώ αυτή κάνει install.

Άμα γίνει αυτό λοιπόν πάρτε ps3 και ζητήστε και αποζημίωση για ψυχική οδύνη από την microsoft.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στην τελική εγώ τα παιχνίδια τα κάνω Install στον σκληρό και δεν διαβάζει καθόλου το δισκάκι μέσα (και δεν το κάνω μόνο εγώ αλλά όποιος έχει σκληρο δηλαδή το 99% τον χρηστών του xbox πλέον). Άρα πρακτικά ο μόνος τρόπος να γρατσουνιστεί είναι κάποιος να παίξει βόλευ με την κονσόλα ενώ αυτή κάνει install.

Ή να περάσει το χαζοχαρούμενο το αδερφάκι σου και να μπλέξει το καλώδιο του χειριστηρίου (ναι είναι wireless αλλά πολλές φορές εμείς το αφήνουμε συνδεμένο στο PS3) στο πόδι του

*********Edit: Το ίδιο εννοείται ισχύει και για το Χ360 έτσι. Ειδικά όταν παίζουμε Fifa και σηκώνεται ψηλά το πόδι από κάποια κωλοφαρδία του αντιπάλου (αρκετές φορές έχω πάρει "μαζί" μου ποτήρια από το τραπέζι. Το έχω ξαναπεί, μια κάμερα πρέπει να έχουμε ανοιχτή ρε γμτ)

Επεξ/σία από john2gr
Δημοσ.

Δεν μου εχει πεσει ποτε κονσολα κατω, ακομα και το psp αθικτο ειναι!

Εμενα θα με ενδιεφερε μετα το πεσιμο να λειτουργη η κονσολα και οχι το δισκακι παντως!!!

Δημοσ.
Ή να περάσει το χαζοχαρούμενο το αδερφάκι σου και να μπλέξει το καλώδιο του χειριστηρίου (ναι είναι wireless αλλά πολλές φορές εμείς το αφήνουμε συνδεμένο στο PS3) στο πόδι του

Προφανώς είναι wireless άρα δεν υπάρχει περίπτωση να μπλέξει ("εμείς" πάλι πάντα το έχουμε wireless), και εκτός αυτού και πάλι πρέπει να το κάνει την ώρα που γίνεται setup ένα παιχνίδι.

Όπως είπε και ο Τιτανομάχος εμένα θα με ενδιέφερε να μην έχει χαλάσει η κονσόλα παρά αν θα έχει γρατσουνιστεί το δισκάκι. Άμα σου πέσει (η κονσόλα :P) καλύτερα να κοιτάξεις πρώτα τον σκληρό και όχι το δισκάκι... και σε αυτό δεν έχει σημασία ότι κονσόλα και να έχεις...

Θεωρώ πάντως τη συζήτηση περί γρατσουνίσματος dvd τελείως εκτός. Άμα είστε ps3 fanboys απλά πείτε δεν μου αρέσει το xbox επειδή είναι xbox. Όχι να λέτε κουλά για το πια κονσόλα έχει την καλύτερη crash test προστασία.

Έχω ακούσει ότι άμα κατέβει ένα διαστημόπλοιο με εξωγήινους σε 100 μέτρα απόσταση από μια κονσόλα ps3 τότε χαλάει το τσιπ γραφικών της... αν είναι δυνατόν τι απαράδεκτα προϊόντα βγάζει η sony που δεν έχουν ET-Protection...

---------- Προσθήκη στις 15:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:50 ----------

Επίσης, τα καλώδια του xbox σκοτώνουν:

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/11_18.html

... ενώ με το Playstation μπορείτε να κοιμηθείτε άνετα πάνω στα καλώδια σας, τα καλώδια του ps3 δεν σας πνίγουν, αντίθετα επειδή η sony έχει τα καλύτερα προϊόντα, τα έχει φτιάξει ώστε να είναι ένα πρώτης τάξης κασκόλ για τα κρύα βράδια του χειμώνα.

Δημοσ.

[/color]Επίσης, τα καλώδια του xbox σκοτώνουν:

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/11_18.html

... ενώ με το Playstation μπορείτε να κοιμηθείτε άνετα πάνω στα καλώδια σας, τα καλώδια του ps3 δεν σας πνίγουν, αντίθετα επειδή η sony έχει τα καλύτερα προϊόντα, τα έχει φτιάξει ώστε να είναι ένα πρώτης τάξης κασκόλ για τα κρύα βράδια του χειμώνα.

Xa0xa0x0ax0a0xa0x0aa0x θα πεθάνω δεν υπάρχει χαχαχαχαχα0χα0χ0α0χα0χ

Δημοσ.

Με τις υγείες μας λοιπόν:

http://www.maxconsole.net/content.php?40674-Xbox-360-Slim-Overheating-Issues-Already-Discovered

attachment.php?attachmentid=27305&d=1277031696

The Xbox 360 Slim which was announced and released during this year’s E3 might already be having problems.Images have been discovered on a Forum showing an Xbox 360 Slim with the “Red Dot of Death”- It’s the same as the Red Ring of Death- The Forum, NeoGaf has not confirmed whether or not the images are 100% real, but the images posted show one of the Xbox 360 Slim with the RDOD, and another image showing the error message on the Dashboard.

attachment.php?attachmentid=27306&d=1277031698

Δημοσ.

Πρώτον το σύστημα δεν χάλασε

Και δεύτερον ποιος μου λέει ότι δεν το είχε σε λάθος θέση η ακόμη ότι δεν έβαλε μια πετσέτα γύρω του για να πετάξει το μήνυμα

Το λέει εξάλου

insufficient ventilation

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...