Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Συγνωμη αλλα GC, PSone, PS2, Wii, PS3, Dreamcast, Saturn τα εχω ξεσκισει στο κουνημα καθως λειτουργουσαν (ή λειτουργουν γι αυτα που εχω συνδεμενα ακομα) και δεν επαθαν τιποτα ουτε τα μηχανηματα αλλα ουτε και τα δισκακια.

Αυτά τα μηχανήματα δεν έχουν 12χ drive

Δημοσ.

τελείωσε λοιπόν και η conference της σόνυ.

κουτσός vs τυφλός ένα πράμα ήταν η κόντρα 360/ps3 φέτος. κρίμα πραγματικά.ελπίζω στο tokyo game show (που είναι το αγαπημένο μου)να δούμε πιο συναρπαστικά πράγματα.

Δημοσ.

λίγο καλύτερη η Conference της SONY , αλλά γενικά πολύ κάτω από πέρσι το γενικό ενδιαφέρον...

Δημοσ.
λίγο καλύτερη η Conference της SONY , αλλά γενικά πολύ κάτω από πέρσι το γενικό ενδιαφέρον...

Sony fanboy confirmed!!!! πλάκα κάνω ,απορώ πως δεν εμφανίστηκαν οι κλασικοί να με κράξουν που έβαλα 3 στην σόνυ και 2 στην ms....

πάει και η ε3 ,άυριο μια ματιά στο fifa11 και τέλος. είχα πολύ Hype για φέτος. και στην conference που μου άρεσε δεν είδα τιμή για το 3ds και release date και τσατίζομαι που δεν γνωρίζω,θέλω να το έχω τώρα!!!!:devil:

Δημοσ.
χαχα πες το αυτό στο Ps1 που έχω,στην αρχή έπαιζα οριζόντια μετά το γύρισα κάθετα γιατί δεν έπαιζε και στο τέλος της ζωής του το έιχα στις 45 μοίρες προς το καπάκι γιατί είχαν σπάσει μέσα τα 2 στα 3 στηρίγματα απο το ματάκι .η κονσόλα έπαιζε κανονικά και όταν την βαρούσα λίγο απο κάτω στο samurai shodown 3d ξεκινούσε πάλι το τραγούδι απο την αρχή και είχε πολύ γέλιο γιατί ήταν στα ιαπονέζικα χεχε.

λολ:P

Δεν το αποκλείω. Εγώ απλά το είπα καθαρά με βάση τη λογική. Γενικά τείνω να μην κουνάω πολύ συσκευές που γυρίζουν δίσκοι μέσα :P

Δημοσ.
Κοίτα άλλο να χαίρεται το κοριτσάκι που το χαϊδεύει και άλλο να κάνει ότι νοιώθει το γλύψιμο της τίγρης... Εμένα μου φάνηκε τραγικό εκείνο το σημείο.

Ήταν περιττό, το παρατράβηξαν.

1) έχει ενσωματωμένο 250gb αν δεν κάνω λάθος όποτε δεν χρειάζεται κάτι άλλο άσε που δέχεται και οποιοδήποτε φλασκι για memory

2)και μετά μου λες ότι δεν εισαι fanboy το δαχτυλίδι του θανάτου δεν εμφανίζετε ούτε στα arcade εδώ και χρόνια πρόβλημα είχαν η κονσόλες του 2005-2006

3) πάρε ένα ps3 και όταν παίζει κουνά όπως αυτός στο video το να δεις τη θα κάνει

δουλεύω σε μαγαζί που αναλαμβάνει service και έχω δει με τα μάτια μου να καταστρέφεται ps3 για αυτό ακριβώς το λόγω η κονσόλες είναι φτιαγμένες για να λειτουργούν υπό φυσιολογικές συνθήκες και όχι όταν της αναποδογυρίζουμε

5)αυτά πεστα σε κάνα news του pspgr που εισαι admin εδώ δεν είναι fanboy να ψαρώσουν

6)άσε που φαίνεται λες και δημοσιογράφος το έκανε εσκεμμένα ποίος ο λόγος να πάει να σήκωση την κονσόλα?

7)απορώ γιατί χάνεις τον χρόνο σου να βρίσκεις τέτοια video .....τα συμπεράσματα δικά σας

8)απορώ και με μένα μου κάθομαι και σου απαντάω άλλα δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω μέχρι της 7:p

1) Κάποιος μπορεί να θέλει να βάλει μεγαλύτερο δίσκο όμως. Είναι μεγάλο μειονέκτημα το ότι πρέπει να αγοράσεις δίσκο της MS.

3) Το να σηκώσεις τη κονσόλα λίγο δεν σημαίνει ότι την αναποδογυρίζεις. Δεν είπα να τη χτυπάς και να τη πετάς κάτω, αλλά αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα κατά τη γνώμη μου.

5) Έχεις τη μύγα και νομίζεις ότι όλοι προσπαθούν να κατηγορήσουν το XboX?

6) Εσκεμμένα το έκανε σίγουρα και αυτό φάνηκε από τα γέλια. Απλά το σήκωσε όμως, δεν επιτρέπετε να γίνει κάτι τέτοιο.

fanboy αντίδραση δεν μπορεί να στηρίξει την γνώμη του και επιτίθεται σε προσωπικό επίπεδο (βλέπε νο5)...

ναι μόνο που τα news για το 360 τα γράφουν άλλη όχι εσύ (βλέπε νο4)....

σιγά μην το παραδεχόσουν( βλέπε νο3 )

δεν απαντώ είναι ηλίθιο (βλεπε νο2)

τα παιχνίδια του 360 εκτός από το forza δεν ζητούν Installation όπως το ps3 (βλέπε no1)

κάτσε και απάντησε μου τώρα μιας και δεν πρόκειται να σου απαντήσω αρχίζει η Ε3:p

στης 10

Δεν μιλάς σωστά, πρώτα προκαλείς και μετά κυρία?

κάνω ζέσταμα από τώρα εγώ....

omg αλήθεια δεν θα κοιμηθώ όλο το βράδυ:lol:

παντός είναι προς τιμήν σου που το τελειώνεις εδώ

υπάρχει τουλάχιστον αυτογνωσία...

Όλα αυτά θα τα έλεγες σε κάποιον και αν κάνατε κουβέντα Face to Face?

Ξεσπάς από ότι βλέπω...

Αυτό το site το destructoid γράφει:

Προφανώς μιλάμε για βλαμμένους. Και αν κυκλοφορυύνε παιδιά στο σπίτι, ή πιστεύεις ότι δεν έχεις την απαραίτητη νοημοσύνη ώστε να μην το κουνήσεις ενώ δουλεύει (ενώ στο γράφει κιόλας), βάλτο ξάπλα το μπουρδέλο να τελειώνουμε.

Δηλαδή την ώρα που παίζει, αν από οριζόντια, μου τη δώσει να το βάλω κάθετα, θα καταστρέψω το δισκάκι?

και ελεγα να το πετάξω το xbox μου απο το τριτο τωρα που ειδα αυτο ΔΕΝ θα το κανω....Ελεος τι αλλο θα κανετε για να δείξετε οτι εχετε καλύτερο μηχάνημα

Έχεις τη μύγα και είσαι προκατειλημμένος αρνητικά ότι κράζουμε τη κονσόλα σου.

Χαλαρώστε ρε!

Λες και βάζετε να μετρήσετε τις ψ@λές σας!

Δημοσ.

Αν είσαι ηλίθιος και την βάλεις κάθετα ενώ σου λέει να μην το κάνεις, θα το καταστρέψεις το δισκάκι. Κι αυτό θα στο λεγα και face to face εκτός κι αν είσαι πιο μεγαλόσωμος απο μένα και φοβηθώ.

Δημοσ.
Αν είσαι ηλίθιος και την βάλεις κάθετα ενώ σου λέει να μην το κάνεις, θα το καταστρέψεις το δισκάκι. Κι αυτό θα στο λεγα και face to face εκτός κι αν είσαι πιο μεγαλόσωμος απο μένα και φοβηθώ.

Δηλαδή το λίγο που τη σήκωσε και το δισκάκι μέσα χαρχάλαγε σου κάνει για καλή ποιότητα κατασκευής, γιατί εμένα δεν μου κάνει.

Όσον αφορά το Face του Face, το ανέφερα γιατί πολλές φορές κάποιοι μιλάνε με έναν τρόπο, λες και μιλάνε στα @@ τους. Φαντάζομαι όταν τον έχεις τον άλλον απέναντί σου, όχι λόγο τσαμπουκά, από ντροπή και μόνο δεν θα του μιλάς έτσι. Γιατί λοιπόν στον γραπτό λόγο να υπάρχει?

Δεν το λέω για σένα προσωπικά, το λέω γενικά.

Δημοσ.

Δεν το σηκώνει απλά, το σηκώνει απότομα για να το βάλει στο πλάι. Φυσικά και κάτι πάει λάθος με το όλο σύστημα, αλλά σου λένε οι ίδιοι ότι υπάρχει το πρόβλημα. Δεν τους δικαιολογεί κανείς, αλλά χρειάζεται παρέμβαση για να γίνει κάτι, δεν είναι σαν το rrod. Οπότε ή το βάζεις όρθιο κάπου που να ξέρεις ότι δεν θα πέσει με τίποτα και δεν μπλέκονται καλώδια στην μέση, ή το βάζεις κάθετα και ησυχάζεις. Κι εγώ όρθιο το χα μέχρι που καταστράφηκε το FIFA 09 από σκύλο :shifty::-(

Αυτό που μου κάνει εντύπωση γενικότερα είναι το πόσο μεγάλο μειονέκτημα θεωρείται κάτι τέτοιο, γιατί δεν υπάρχει πρακτικός λόγος να αλλάξεις θέση την κονσόλα και να μην μπορείς να περιμένεις μέχρι να την κλείσεις. Και σχεδόν όλοι έχουν wireless χειρηστήριο, οπότε ούτε έτσι ζημιά γίνεται. ps1/2 είχαν φάει πολλές σαβούρες:-D. Μόνο αν υπάρχουν παιδιά η κατοικίδια στο σπίτι, όπου καλό είναι να προφυλλάσεις πολλά πράγματα και όχι μόνο την κονσόλα.:shifty:

Δημοσ.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση γενικότερα είναι το πόσο μεγάλο μειονέκτημα θεωρείται κάτι τέτοιο

Προσωπικά δεν το θεωρώ μειονέκτημα, επειδή δεν θα μπορώ να αλλάζω θέσεις στο XboX μου την ώρα που παίζω (άλλη όρεξη δεν είχα), αλλά ως ποιότητα κατασκευής. Το πως χαρχαλάει μέσα το δισκάκι, μου κάνει κάπως.

Μάλιστα, φίλος με PS3, είχε πρόβλημα με τη κονσόλα όπως αποδείχτηκε στο τέλος, αφού του χάραζε ελάχιστα όλα τα δισκάκια χωρίς να τη κουνάει.

Αν πάντως το μαύρο Xbox Slim, είναι σε καλή τιμή, θα τσιμπήσω ένα.

(Δεν είδα σήμερα την Ε3 της SONY, μπορώ να τις δω σε μαγνητοσκόπηση?)

Δημοσ.

Μα αυτό δεν είναι πρόβλημα της κονσόλας αλλά σχεδόν όλων των dvd-rom είτε σε κονσόλα είτε σε υπολογιστή υπάρχει.

Δοκίμασε κανείς να γυρίσει dvd-rom υπολογιστή ενώ δουλεύει μέσα το δισκάκι?

Για δοκιμάστε και πέστε μου τα αποτελέσματα.

Οκ μην λέμε κουλαμάρες το rrod δεκτό ήτανε μέγα πρόβλημα της κονσόλας και το δεχτήκαμε όλοι αλλά αυτό που λέτε δεν είναι πρόβλημα καθότι και στο λένε και αν το κάνεις θα είσαι το λιγότερο μλκας.

Δημοσ.
Ήταν περιττό, το παρατράβηξαν.

Έχεις τη μύγα και είσαι προκατειλημμένος αρνητικά ότι κράζουμε τη κονσόλα σου.

Χαλαρώστε ρε!

Λες και βάζετε να μετρήσετε τις ψ@λές σας!

Δεν είμαι καθόλου προκατειλημμένος αλλά δεν μπορώ την λογική βγάζω την δίκια σου άχρηστη για να μην φανεί η δίκια μου ..... Αν αύριο ι Nintendo βγάλει μια καλύτερη κονσόλα ΕΝΝΟΙΤΕ ότι θα αγοράσω Nintendo αν η Sony βγάλει κάτι που θα είναι καλύτερο ΕΝΝΟΙΤΕ ότι θα αγοράσω PS3 η PS4 η PS5 , ΠΡΩΤΑ κοιτώ το συμφέρων μου και μετά οοολλλααα τα αλλά ε κάποιοι εδω μάλλον είναι προκατειλημμένη και κάνουν λες και τους έθιξες την οικογένεια το περνούν το πράγμα πατριωτικά .... και με ενα ΜΟΝΟ πράγμα είμαι μεγάλος funboy με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιόμαστε…

Δημοσ.

Προσωπικα μονο στο Xbox εχω δει να χαραζονται δισκακια

και αυτο προφανως γιατι δεν υπαρχει καποιος μηχανισμος στηριξης του δισκου αφου μπει μεσα το tray.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...