Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς τα προβλήματα παραμένουν και στην νέα έκδοση του Xbox 360 γνωστή και ώς Slim 360 (αν και τεχνικά δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έτσι μιας και δεν έχει μεγάλη διαφορά στο μέγεθος σε σύγκριση με τον προκάτοχό του).

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω βίντεο ένας δημοσιογράφος κούνησε λίγο το Slim 360 εν ώρα λειτουργίας και αυτό κατέστρεψε το δισκάκι που υπήρχε μέσα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα δούμε τουλάχιστον και τα προβλήματα υπερθέρμανσης και το δαχτυλίδι του θανάτου που είχαν οι αρχικές εκδόσεις του 360.

Επίσης ενημερωθήκαμε πως το νέο Slim 360 δεν θα παίρνει τους κλασσικούς δίσκους SATA 2.5' που χρησιμοποιούν τα laptops αλλά και τα PS3 και θα πρέπει αναγκαστηκά να αγοράζουμε τους επίσημους σκληρούς δίσκους της Microsoft.

Πηγή: http://www.pspgr.net

1) έχει ενσωματωμένο 250gb αν δεν κάνω λάθος όποτε δεν χρειάζεται κάτι άλλο άσε που δέχεται και οποιοδήποτε φλασκι για memory

2)και μετά μου λες ότι δεν εισαι fanboy το δαχτυλίδι του θανάτου δεν εμφανίζετε ούτε στα arcade εδώ και χρόνια πρόβλημα είχαν η κονσόλες του 2005-2006

3) πάρε ένα ps3 και όταν παίζει κουνά όπως αυτός στο video το να δεις τη θα κάνει

δουλεύω σε μαγαζί που αναλαμβάνει service και έχω δει με τα μάτια μου να καταστρέφεται ps3 για αυτό ακριβώς το λόγω η κονσόλες είναι φτιαγμένες για να λειτουργούν υπό φυσιολογικές συνθήκες και όχι όταν της αναποδογυρίζουμε

Δυστυχώς τα προβλήματα παραμένουν και στην νέα έκδοση του Xbox 360 γνωστή και ώς Slim 360 (αν και τεχνικά δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έτσι μιας και δεν έχει μεγάλη διαφορά στο μέγεθος σε σύγκριση με τον προκάτοχό του)

5)αυτά πεστα σε κάνα news του pspgr που εισαι admin εδώ δεν είναι fanboy να ψαρώσουν

6)άσε που φαίνεται λες και δημοσιογράφος το έκανε εσκεμμένα ποίος ο λόγος να πάει να σήκωση την κονσόλα?

7)απορώ γιατί χάνεις τον χρόνο σου να βρίσκεις τέτοια video .....τα συμπεράσματα δικά σας

8)απορώ και με μένα μου κάθομαι και σου απαντάω άλλα δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω μέχρι της 7:p

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε δεν το λές και Slim, Slim για μένα είναι μέχρι σήμερα το PS2 Slim όπου υπάρχει τρομερή διαφορά. Ακόμα και το Slim PS3 δεν έχει τρελή διαφορά στο μέγεθος, έχει όμως στα κιλά.

---------- Προσθήκη στις 15:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:28 ----------

1) έχει ενσωματωμένο 250gb αν δεν κάνω λάθος όποτε δεν χρειάζεται κάτι άλλο άσε που δέχεται και οποιοδήποτε φλασκι για memory

2)και μετά μου λες ότι δεν εισαι fanboy το δαχτυλίδι του θανάτου δεν εμφανίζετε ούτε στα arcade εδώ και χρόνια πρόβλημα είχαν η κονσόλες του 2005-2006

3) πάρε ένα ps3 και όταν παίζει κουνά όπως αυτός στο video το να δεις τη θα κάνει

δουλεύω σε μαγαζί που αναλαμβάνει service και έχω δει με τα μάτια μου να καταστρέφεται ps3 για αυτό ακριβώς το λόγω η κονσόλες είναι φτιαγμένες για να λειτουργούν υπό φυσιολογικές συνθήκες και όχι όταν της αναποδογυρίζουμε

4)απορώ γιατί χάνεις τον χρόνο σου να βρίσκεις τέτοια video .....τα συμπεράσματα δικά σας

5)απορώ και με μένα μου κάθομαι και σου απαντάω άλλα δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω μέχρι της 7:p

1)Τα 250GB για μερικούς δεν είναι αρκετά, πολλοί θα θέλουν να αναβαθμίσουν το δίσκο τους, γιατί να πρέπει να πληρώσουν κερατιάτικα στην MS.

2)Με το να παραθέτω κάποια γεγονότα αυτόματα γίνομαι fanboy; Αυτό έγινε στην Ε3 δεν έβαλα στόχο της ζωής μου να βρώ ένα βίντεο κατά του Slim 360. Πολλές arcade Falcon έχουν πάθει RROD κι επίσης έχει αναφερθεί πρόβλημα και σε Jasper.

3)Το έχω κουνήσει καταλάθος το PS3 την ώρα που έπαιζε κάποιος φίλος μου και μάντεψε, δεν έπαθε τίποτα το PS3 αλλά ούτε και το δισκάκι. Ο νεαρός στο βίντεο δεν αναποδογύρισε την κονσόλα, απλά τη σήκωσε. Το Fanboy είσαι εσύ λοιπόν που πετάς αρλούμπες χωρίς να μπορείς να τεκμηριώσεις σωστά την άποψή σου.

4)Δεν χάνω τον χρόνο μου, το PSPGR καλύπτει όλη την Ε3 και παραθέτουμε όλα τα τελευταία νέα και εξελίξεις που αφορούν την Ε3, ένα Fanboy της Sony θα έκανε ανάρρτηση ειδήσεων που αφορούν το 360; Δεν νομίζω.

5)Ποτέ δεν θα έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις, αυτός είσαι.

Δημοσ.

Ασχετο η conference ths Sony ειναι στις 12 το βραδυ σημερα ?

Επισης στο vid απο πανω γιατι δε μας δειχνει που βαζει το δισκακι,

να το δουμε και μεις αγρατζουνιστο ?

Ομολογω παντως οτι μια φορα που χα ορθιο το PS3 επεσε "κατα λαθος"

και το δισκακι δε καταλαβε τπτ.

Δημοσ.
Ε δεν το λές και Slim, Slim για μένα είναι μέχρι σήμερα το PS2 Slim όπου υπάρχει τρομερή διαφορά. Ακόμα και το Slim PS3 δεν έχει τρελή διαφορά στο μέγεθος, έχει όμως στα κιλά.

---------- Προσθήκη στις 15:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:28 ----------

1)Τα 250GB για μερικούς δεν είναι αρκετά, πολλοί θα θέλουν να αναβαθμίσουν το δίσκο τους, γιατί να πρέπει να πληρώσουν κερατιάτικα στην MS.

2)Με το να παραθέτω κάποια γεγονότα αυτόματα γίνομαι fanboy; Αυτό έγινε στην Ε3 δεν έβαλα στόχο της ζωής μου να βρώ ένα βίντεο κατά του Slim 360. Πολλές arcade Falcon έχουν πάθει RROD κι επίσης έχει αναφερθεί πρόβλημα και σε Jasper.

3)Το έχω κουνήσει καταλάθος το PS3 την ώρα που έπαιζε κάποιος φίλος μου και μάντεψε, δεν έπαθε τίποτα το PS3 αλλά ούτε και το δισκάκι. Ο νεαρός στο βίντεο δεν αναποδογύρισε την κονσόλα, απλά τη σήκωσε. Το Fanboy είσαι εσύ λοιπόν που πετάς αρλούμπες χωρίς να μπορείς να τεκμηριώσεις σωστά την άποψή σου.

4)Δεν χάνω τον χρόνο μου, το PSPGR καλύπτει όλη την Ε3 και παραθέτουμε όλα τα τελευταία νέα και εξελίξεις που αφορούν την Ε3, ένα Fanboy της Sony θα έκανε ανάρρτηση ειδήσεων που αφορούν το 360; Δεν νομίζω.

5)Ποτέ δεν θα έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις, αυτός είσαι.

fanboy αντίδραση δεν μπορεί να στηρίξει την γνώμη του και επιτίθεται σε προσωπικό επίπεδο (βλέπε νο5)...

ναι μόνο που τα news για το 360 τα γράφουν άλλη όχι εσύ (βλέπε νο4)....

σιγά μην το παραδεχόσουν( βλέπε νο3 )

δεν απαντώ είναι ηλίθιο (βλεπε νο2)

τα παιχνίδια του 360 εκτός από το forza δεν ζητούν Installation όπως το ps3 (βλέπε no1)

κάτσε και απάντησε μου τώρα μιας και δεν πρόκειται να σου απαντήσω αρχίζει η Ε3:p

Ασχετο η conference ths Sony ειναι στις 12 το βραδυ σημερα ?

στης 10

Δημοσ.
19:00 Nintendo

22:00 Sony

κάνω ζέσταμα από τώρα εγώ....

Κι επίσημα μπαίνεις στην ignore list μου και τελειώνει εδώ το θέμα 6xXx6.

omg αλήθεια δεν θα κοιμηθώ όλο το βράδυ:lol:

παντός είναι προς τιμήν σου που το τελειώνεις εδώ

υπάρχει τουλάχιστον αυτογνωσία...

Δημοσ.

Δυστυχώς τα προβλήματα παραμένουν και στην νέα έκδοση του Xbox 360 γνωστή και ώς Slim 360 (αν και τεχνικά δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έτσι μιας και δεν έχει μεγάλη διαφορά στο μέγεθος σε σύγκριση με τον προκάτοχό του).

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω βίντεο ένας δημοσιογράφος κούνησε λίγο το Slim 360 εν ώρα λειτουργίας και αυτό κατέστρεψε το δισκάκι που υπήρχε μέσα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα δούμε τουλάχιστον και τα προβλήματα υπερθέρμανσης και το δαχτυλίδι του θανάτου που είχαν οι αρχικές εκδόσεις του 360.

Επίσης ενημερωθήκαμε πως το νέο Slim 360 δεν θα παίρνει τους κλασσικούς δίσκους SATA 2.5' που χρησιμοποιούν τα laptops αλλά και τα PS3 και θα πρέπει αναγκαστηκά να αγοράζουμε τους επίσημους σκληρούς δίσκους της Microsoft.

Πηγή: http://www.pspgr.net

Αυτό το site το destructoid γράφει:

Sure, there was a sticker on the damn thing saying not to move it, but it isn't like he was tossing it around the room

Προφανώς μιλάμε για βλαμμένους. Και αν κυκλοφορυύνε παιδιά στο σπίτι, ή πιστεύεις ότι δεν έχεις την απαραίτητη νοημοσύνη ώστε να μην το κουνήσεις ενώ δουλεύει (ενώ στο γράφει κιόλας), βάλτο ξάπλα το μπουρδέλο να τελειώνουμε.

Δημοσ.

Δεν το λες "απλά τη σήκωσε" τώρα αυτό το πράγμα. τουλ 60 μοίρες την έγυρε την κονσόλα. Οτιδήποτε με δίσκο μέσα το γυρίσεις 60 μοίρες αμφιβάλλω ότι θα καταφέρει να διατηρήσει το cd ανέπαφο...

Δημοσ.
Δεν το λες "απλά τη σήκωσε" τώρα αυτό το πράγμα. τουλ 60 μοίρες την έγυρε την κονσόλα. Οτιδήποτε με δίσκο μέσα το γυρίσεις 60 μοίρες αμφιβάλλω ότι θα καταφέρει να διατηρήσει το cd ανέπαφο...

χαχα πες το αυτό στο Ps1 που έχω,στην αρχή έπαιζα οριζόντια μετά το γύρισα κάθετα γιατί δεν έπαιζε και στο τέλος της ζωής του το έιχα στις 45 μοίρες προς το καπάκι γιατί είχαν σπάσει μέσα τα 2 στα 3 στηρίγματα απο το ματάκι .η κονσόλα έπαιζε κανονικά και όταν την βαρούσα λίγο απο κάτω στο samurai shodown 3d ξεκινούσε πάλι το τραγούδι απο την αρχή και είχε πολύ γέλιο γιατί ήταν στα ιαπονέζικα χεχε.

Δημοσ.

Μην λέτε ότι θέλετε,το PS3 δεν καταλαβαίνει τίποτα από αυτά, δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Αυτό με κάνει fanboy πάλι;

Δημοσ.

πρέπει να είναι χαζός κάποιος για να το κάνει αυτό αφού το γραφεί ξεκάθαρα

πάνω στην κονσόλα ότι δεν πρέπει να την μετακινούμε όταν λειτουργεί

παντός βγάλαμε ένα συμπέρασμα από αυτό..... Το ps3 είναι αντισεισμικό γιαυτό έχει πουλήσει

περισσοτερο στης χώρες που έχουν ηφαίστεια:lol:

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα GC, PSone, PS2, Wii, PS3, Dreamcast, Saturn τα εχω ξεσκισει στο κουνημα καθως λειτουργουσαν (ή λειτουργουν γι αυτα που εχω συνδεμενα ακομα) και δεν επαθαν τιποτα ουτε τα μηχανηματα αλλα ουτε και τα δισκακια.

Δημοσ.

και ελεγα να το πετάξω το xbox μου απο το τριτο τωρα που ειδα αυτο ΔΕΝ θα το κανω....Ελεος τι αλλο θα κανετε για να δείξετε οτι εχετε καλύτερο μηχάνημα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...