hollow_83 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Εμενα να πω την αμαρτια μου ουτε το uprising μου αρεσε απο αυτα που ειδα. Το halo ουτε για αστειο δε το παιζω, αλλα απορω που το Natal σας προκαλει αηδια. ΤΙ ακριβως περιμενατε απο ενα τετοιο ειδος αλληλεπιδρασης με την κονσολα ? Αυτα ειναι τα games που θα καρποφορισουν. Αυτη ειναι η διαδραστικοτητα που θελουν να περασουν και τωρα σας αηδιαζει ? Ελπιζω να δω κατι αναλογο και στο PS3 πρωτον γιατι εκει ισως αξιοποιηθει καλυτερα (αληθεια το PS Move μονο το Wand περιλαμβανει ή και καμερα ?)
Labfrog Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Κοίτα άλλο να χαίρεται το κοριτσάκι που το χαϊδεύει και άλλο να κάνει ότι νοιώθει το γλύψιμο της τίγρης... Εμένα μου φάνηκε τραγικό εκείνο το σημείο.
hollow_83 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Παρουσιαση ειναι ρε παιδια, τι θελατε δλδ να καθονται και να κοιτιουνται ?
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Εγω παντως το παιδι μου για κανενα λογο δεν θα του εβαζα να παιξει κατι τετοιο. Ουτοπικες, ψευτικες μαλακιες σε ολο τους το μεγαλειο. Χιλιες φορες να λιωσει στα ευχαριστα adventure που θα του ακονισουν και το μυαλο και στρατηγικης παρα αυτην την αηδια τυπου Nintendogs. Δηλαδη ελεος. Οπως ειπα και πριν παντως το μονοδικο πραγμα που ειχε ελαχιστο ενδιαφερον για εμενα απο την παρουσιαση ηταν το Halo Ρeach και δεν ειμαι καν φιλος του Halo.
BANTAS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Το Reach φανηκε οντως καλο αλλα, ειχε πολυ screen tearing η εγω ειχα lag στη συνδεση?
Labfrog Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Παρουσιαση ειναι ρε παιδια, τι θελατε δλδ νακαθονται και να κοιτιουνται ? Άλλο πράγμα το "παίζω ένα "διαδραστικό" παιχνίδι και γελάω με αυτά που έχω την ικανότητα να κάνω" και άλλο το "γλύφει το ζωάκι μου την οθόνη και γω γελάω γιατί υποτίθεται γλύφει εμένα και υποτίθεται γαργαλιέμαι στο λαιμό". Ειδικά αυτό που τράβαγε το λαιμό της πίσω... Να πω ότι είναι ολόγραμμα άντε να πάει στο κέρατο. Οκ να πουλήσουν θέλουν οπότε ό,τι αντίδραση βλέπουμε εκεί πάνω είναι αληθοφανής αλλά ρε γαμώτο μην το πάμε στα όρια του γελοίου. Anyways αυτή είναι η δική μου άποψη πάντα.
skanjos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Παρουσιαση ειναι ρε παιδια, τι θελατε δλδ νακαθονται και να κοιτιουνται ? παρουσίαση κάνουν και στο φίφα αλλα δεν βγάζουν την φανέλα και κάνουν κολοτούμπες όταν βάζουν ένα γκόλ....αυτό εννοούν πιστέυω,το παρατράβηξαν.
nikos_se Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Λοιπον η φετινη παρουσιαση του kinect μου θυμισε περυσι που στην παρουσιαση της Nintendo εχει ανεβει μια ακυρη χαζοχαρουμενη στην σκηνη και ελεγε πως οταν παιζεται ενα συγκεκριμενο παιχνιδι(δεν θυμαμια ποιο!) θα σας κανει να χαμογελατε....δλδ ελεος......... Ολα τα παιχνιδια,με εξαιρεση το dance central της harmonix(good job!),ειχαν κατι χαζοχαρουμενους ντοπαρισμενους στην σκηνη να χτυπιουνται και να προσπαθουν να μας πεισουν οτι ειναι πραγματικα διασκεδαστικα αυτα τα παιχνιδια!!Τωρα ποσο διασκεδαστικο θα ειναι φανταζομαι για τους γειτονες να ακουν να χοροπηδας και να χτυπιεσαι σαν χταποδι δεν ξερω!!θα δειξει....παντως καλο θα ειναι να εχουν και μερικα αναβολικα μαζι με καθε παιχνιδι για να μπορει κανεις να βγαζει 1 ωρα .
hollow_83 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 παρουσίαση κάνουν και στο φίφα αλλα δεν βγάζουν την φανέλα και κάνουν κολοτούμπες όταν βάζουν ένα γκόλ....αυτό εννοούν πιστέυω,το παρατράβηξαν. Η παρουσιαση του Φιφα εγινε για να διξει το φιφα και οχι ενα νεο μεσο χειρισμου οποτε ακυρο το σχολιο με τις φανελες. Γι'αυτο λεω οτι το τραβατε στα ακρα.
skanjos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Η παρουσιαση του Φιφα εγινε για να διξει το φιφα και οχι ενα νεομεσο χειρισμου οποτε ακυρο το σχολιο με τις φανελες. Γι'αυτο λεω οτι το τραβατε στα ακρα. Σημείο στο παιχνίδι στο ένα σημείο στο παιχνίδι και το άλλο. αίσθηση που σου προκαλεί το παιχνίδι στο ένα ,αίσθηση που σου προκαλεί το παιχνίδι στο άλλο. ακριβώς το ίδιο είναι.είναι σαν να πίνει ο nico belic μια φάντα στο gtaiv και να κάνεις εσύ ούφ δροσίστηκα.έτσι έκανε το κοριτσάκι οτι τάχα την χάιδευε η τίγρη και το αισθανόταν.... εντελώς άκυρη στιγμή.καλά το καταλάβαμε έπαθες την πλάκα σου με το kinect αλλα άσε εμάς που δεν βλέπουμε καλά και γενικά έχουμε άλλη άποψη για το gaming να λέμε τα δικά μας.
hollow_83 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Σημείο στο παιχνίδι στο ένα σημείο στο παιχνίδι και το άλλο.αίσθηση που σου προκαλεί το παιχνίδι στο ένα ,αίσθηση που σου προκαλεί το παιχνίδι στο άλλο. ακριβώς το ίδιο είναι.είναι σαν να πίνει ο nico belic μια φάντα στο gtaiv και να κάνεις εσύ ούφ δροσίστηκα.έτσι έκανε το κοριτσάκι οτι τάχα την χάιδευε η τίγρη και το αισθανόταν.... εντελώς άκυρη στιγμή.καλά το καταλάβαμε έπαθες την πλάκα σου με το kinect αλλα άσε εμάς που δεν βλέπουμε καλά και γενικά έχουμε άλλη άποψη για το gaming να λέμε τα δικά μας. Μην επιμενεις δεν εχει καμμια σχεση. Δεν επαθα την πλακα μου. Μακραν απο αυτο. Απλα τυγχανει να μου αρεσουν και οι τρεις κονσολες και να βλεπω τα πραματα λιγο πιο αντικειμενικα. Εσυ απο την αλλη δε βλεπεις τπτ αλλο απο X και Ο και τα παρουσιαζεις οπως σε βολεβει.
skanjos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Μην επιμενεις δεν εχει καμμια σχεση. Δεν επαθα την πλακα μου. Μακραν απο αυτο. Απλα τυγχανει να μου αρεσουν και οι τρεις κονσολες και να βλεπω τα πραματα λιγο πιο αντικειμενικα. Εσυ απο την αλλη δε βλεπεις τπτ αλλο απο X και Ο και τα παρουσιαζεις οπως σε βολεβει. δλδ όλοι όσοι έχουν άλλη άποψη απο σένα βλέπουν χ και ο? χιλιάδες 360 φανς με gamertags και τρελό gamerscore που κράζουν μήπως και αυτοί βλέπουν χ και ο? αντικειμενικό είναι να μην κράζεις τπτ και να σου αρέσουν τα πάντα μέχρι και τα 15 προηγούμενα Shovelware?αυτό δεν είναι αντικειμενικός ,αυτό είναι γλύψιμο στα αυτάκια. εδώ έχει γίνει χαμός απογοήτευσης σε όλα τα φόρουμ και μερικοί ακόμα μην τους θήξει κανείς την αγαπημένη κονσόλα.ξεκολλήστε λίγο.δεν έχει να κάνει με την κονσόλα,εδώ έχει πάρει το gaming στροφή 180 μοίρες.μας παρουσιάζουν πατάτες και λέτε μπράβο κιαπο πάνω. kinect terribly accurate:http://uk.xbox360.ign.com/articles/109/1097583p1.html hm..... λέτε να ισχύει αυτό? προκρούστης το kinect. ακόμα ένα gif με το Staged video του forza Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2010 από skanjos
john2gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Τα σπάει το gif. Το χέρι στην οθόνη κινείται από μόνο του στην αρχή. Nice nice
gherudos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δυστυχώς τα προβλήματα παραμένουν και στην νέα έκδοση του Xbox 360 γνωστή και ώς Slim 360 (αν και τεχνικά δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έτσι μιας και δεν έχει μεγάλη διαφορά στο μέγεθος σε σύγκριση με τον προκάτοχό του). Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω βίντεο ένας δημοσιογράφος κούνησε λίγο το Slim 360 εν ώρα λειτουργίας και αυτό κατέστρεψε το δισκάκι που υπήρχε μέσα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα δούμε τουλάχιστον και τα προβλήματα υπερθέρμανσης και το δαχτυλίδι του θανάτου που είχαν οι αρχικές εκδόσεις του 360. Επίσης ενημερωθήκαμε πως το νέο Slim 360 δεν θα παίρνει τους κλασσικούς δίσκους SATA 2.5' που χρησιμοποιούν τα laptops αλλά και τα PS3 και θα πρέπει αναγκαστηκά να αγοράζουμε τους επίσημους σκληρούς δίσκους της Microsoft. Πηγή: http://www.pspgr.net
ultralisk Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 ...αν και τεχνικά δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έτσι μιας και δεν έχει μεγάλη διαφορά στο μέγεθος σε σύγκριση με τον προκάτοχό του). wait wat? http://www.conceivablytech.com/1314/products/microsoft-plays-oprah-a-new-xbox-360-for-the-audience/
Προτεινόμενες αναρτήσεις