skanjos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Ερώτηση η sony θα ανακοινώσει κάνα exclusive στην Ε3 ?/ η αυτή που έχουν ps3 θα βολευτούν μόνο με το killzone 3? σοβαρά? η σόνυ έχει ανακοινώσει καμια 6-7 exclusives ,απο την άλλη η ms και μετά την e3 τι έχει? ακόμα τα halo reach/geow3/crackdown 2 . αυτοί με μόνο 360 ωραία θα βολευτούν
Cyber_Spartacus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 skanjos δεν μπορει για να τα παρεις τοσο προσωπικα θα εχεις μετοχες στη sony ... δλδ ελεος
6xXx6 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 σοβαρά? η σόνυ έχει ανακοινώσει καμια 6-7 exclusives ,απο την άλλη η ms και μετά την e3 τι έχει? ακόμα τα halo reach/geow3/crackdown 2 .αυτοί με μόνο 360 ωραία θα βολευτούν μην κάνεις έτσι καλε δεν σου βρίσαμε το σόι ενώ η σονυ η καινοτόμα που δείχνει κάθε χρόνο το gt5
skanjos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 μην κάνεις έτσι καλάι δεν σου βρίσαμε το σόι ενώ η σονυ η καινοτόμα που δείχνει κάθε χρόνο το gt5 τι να πω ρε παλίκαρε είμαι απογοητευμένος και θυμομένος από την conference .περίμενα περισσότερα απο την ms
6xXx6 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 τι να πω ρε παλίκαρε είμαι απογοητευμένος και θυμομένος από την conference .περίμενα περισσότερα απο την ms τι ήθελες δηλαδή νέα κονσόλα παρουσίασαν και πανεμορφη και natal έδειξαν με το κυλώ με πολύ καλά casual game οτι θα δείξει και η sony αύριο δηλαδή .Και ακομα fable3, gow3, cull of duty, και ένα σωρό εφαρμογές εε μην είσαι αχάριστος!!
skanjos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 τι ήθελες δηλαδή νέα κονσόλα παρουσίασαν και πανεμορφηκαι natal έδειξαν με το κυλώ με πολύ καλά casual game οτι θα δείξει και η sony αύριο δηλαδή .Και ακομα fable3, gow3, cull of duty, και ένα σωρό εφαρμογές εε μην είσαι αχάριστος!! να σου πω.την νέα κονσόλα τι να την κάνω έχω ήδη όπως και το 90% αυτών που είδαν σήμερα την conference.το νατάλ μας δείξανε 15 παιχνίδια με μέσα 4 dance games,shovelware όλα μα όλα,ούτε ένα κλάσης smooth moves/buzz /wii sports/mario party κτλπ για party games. γιατυό που λες κρατάω μικρό καλάθι ,ξέρω οτι το move είναι σαν το natal/kinect και θα παρουσιάσουν πολύ σαβούρα άυριο.... τα fable/call of duty/mg rising είναι Multi. το geow 3 έγραψα και αλλού ήταν το μόνο που με εντυποσίασε,μιλάμε για παιχνιδάρα.το halo reach δεν με ενδιαφέρει(dr_thodt πως να το κάνουμε μισώ τα halo sarcasm ) οι εφαρμογές που δείξανε δεν με ενδιαφέρουν,τι να το κάνω το espn?το video chat με τις φίλες μου... και το "xbox pause" χβοχ πλαι χβοχ ρεπλαι.καλυτερα να πατάω ένα κουμπί. που είναι τα καταραμένα Jrpgs?????? τα πρώτα 2 χρόνια τα βγάζανε με τα τσουβάλια.τώρα έχει 2 χρόνια να βγει περίπου jrpg για το 360(exclusive).
6xXx6 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 lol αρα ακυρώνεις κάτι επειδή δεν σε ενδιαφέρει αυτό και αν είναι κριτήριο..... κατι τέτοια λέγανε και για το wii όταν πρωτοβγηκε και είδες που φτάσαμε
skanjos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 lol αρα ακυρώνεις κάτι επειδή δεν σε ενδιαφέρει αυτό και αν είναι κριτήριο.....κατι τέτοια λέγανε και για το wii όταν πρωτοβγηκε και είδες που φτάσαμε δεν το ακυρώνω ,απλά το ξέραμε ήδη για το halo reach ,και beta υπήρχε και όσοι ενδιαφερόντουσαν πραγματικά το έχουν παίξει κιόλας.αν μιλάς για τις εφαρμογές τύπου πάυση και πλαι τις είχαμε ξαναδεί και αυτές. είδαμε όλοι που έχουμε φτάσει με το wii,τεράστια βιομηχανία shovelware ,cash in παιχνίδια και άποιρα λεφτά στην νιντέντο και τεράστιο - για τους hardcore gamers.
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 τι ήθελες δηλαδή νέα κονσόλα παρουσίασαν και πανεμορφηκαι natal έδειξαν με το κυλώ με πολύ καλά casual game οτι θα δείξει και η sony αύριο δηλαδή .Και ακομα fable3, gow3, cull of duty, και ένα σωρό εφαρμογές εε μην είσαι αχάριστος!! Με αλλο δογμα ξεκινησε το Χ360 και αλλο φενεται να θελει να πασαρει τωρα. Αν θυμαστε το δογμα του Χ360 ηταν "a console for the hardcore gamer". Ποιος θα περιμενε οτι θα φτιαξουν κατι το οποιο εχει σαν αμεσο στοχο το μεγαλυτερο κοινο του Wii και μαλιστα παραμελωντας τους hardcore gamers της και μαλιστα σε ολοκληρη Ε3. Μην λεμε οτι θελουμε λοιπον για το πως ηταν η παρουσιαση της MS. Δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη αρεσε σε καποιον απο τη στιγμη που εμειναν μονο στις casual μαλακιες. Τωρα για τη Σονυ δεν εχω καμια αμφιβολια οτι θα παρουσιασουν και τις δικες τους παπαντζες ΑΛΛΑ εχουν και απο τα αλλα. Τα "σοβαρα" αν θελεις παιχνιδια για τους υπολοιπους που ειναι και exclusive. Δεν θα "κρεμασει" δηλαδη τους κανονικους gamers.
skanjos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Με αλλο δογμα ξεκινησε το Χ360 και αλλο φενεται να θελει να πασαρει τωρα. Αν θυμαστε το δογμα του Χ360 ηταν "a console for the hardcore gamer". Ποιος θα περιμενε οτι θα φτιαξουν κατι το οποιο εχει σαν αμεσο στοχο το μεγαλυτερο κοινο του Wii και μαλιστα παραμελωντας τους hardcore gamers της και μαλιστα σε ολοκληρη Ε3. Μην λεμε οτι θελουμε λοιπον για το πως ηταν η παρουσιαση της MS. Δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη αρεσε σε καποιον απο τη στιγμη που εμειναν μονο στις casual μαλακιες. δείξανε και hardcore games,το θέμα είναι οτι δεν ανακοινώσαν hardcore games,μείνανε στα ίδια που γνωρίζαμε.και εδώ είναι και το λάθος της σόνυ,έχει ήδη ανακοινώσει πολλά,και άυριο θα βαλτώσουν και αυτοί,η ε3 δεν είναι για να βλέπουμε αυτά που ξέρουμε ήδη,σιγά παω στο gametrailers και βλέπω ότι θέλω,χρειάζομαι έναν τύπο να μου το παρουσιάσει κιόλας?είδαμε gameplay απο rising/geow3/cod αλλα ξέραμε οτι θα βγούν ,απότι θυμάμαι ένα kindgoms ανακοίνωσαν μόνο και έδειξαν μόνο cgi,σαν πέρσυ που η σόνυ είπε και τώρα σαν ανακοινώνουμε το agent παιχνίδι exclusive της rockstar για το ps3 και το μόνο που δείξαν ήταν το λογότυπο στην οθόνη....δλδ ντροπής πράγματα. ή να παρουσιάζουν κάτι ή όχι,τι καλάνε press conference αν δεν έχουν να δείξουν τπτ καινούριο? βιντεάκια gameplay μπορούν να τα δώσουν όποια μέρα του χρόνου θέλουν στα gaming sites. κάτι ακόμα που δεν κατάλαβα,υποτίθετε σήμερα η conference ήταν για το 360 σαν κονσόλα ,και θα παρουσίαζαν τα hardcore games,άυριο έχουν ειδική conference για το kinect ,η μισή confercence σήμερα ήταν shovelware για το kinect,γιατί δεν μας τα δείχναν άυριο και μας τα δείξαν σήμερα μαζί με τα καλά παιχνίδια? προσωπικά έπεσα έξω και σε μια πρόβλεψη μου οτι το ff versus θα πήγαινε multi,περίμενα μέχρι το τέλος το μπαμ ανακοίνωση αλλα δεν έγινε,και το γεγονός οτι δεν το έχουν στην λίστα η se με κάνει και ανησυχώ για την πορεία του project.πότε θα δούμε gameplay επιτέλους?
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Όσοι μισητέ το XboX360, απλά θα πρέπει να κοιταχτείτε. Όσοι μισητέ το PS3, θα πρέπει να κοιταχτείτε επίσης. Απλά και στεγνά. Κονσόλες ίδια γενιάς είναι και είναι παρόμοιες, είτε το θέλουμε, είτε όχι. Αυτός ο φανατισμός, του style, το δικό μου είναι καλύτερο, το οποίο ξεκινάει από το κινητό τηλέφωνο, από το PC, από τη κονσόλα, έως και το αυτοκίνητο, είναι τελείως παιδικό! Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Ποια είναι καλύτερα ομάδα? Ίδιες ομάδες είναι! GTPK και οι δύο... Είμαι Ολυμπιακός όμως, γιατί γουστάρω το όνομα, το χρώμα της φανέλας και τις φάτσες των παιχτών, από μικρό, μου έλεγαν θα είσαι Ολυμπιακός. Δεν είμαι από Πειραιά, από Αγία Παρασκευή είμαι, που κανονικά θα έπρεπε να ήμουν Αγία Παρασκευή σαν ομάδα... Γουστάρω nVidia, πως να το κάνουμε, γουστάρω, το όνομα, μου έχει κάτσει ότι είναι ποιοτικά ποιο καλές κάρτες γραφικών, μου αρέσει η εμφάνιση των καρτών ποιο πολύ! Ε, πήρα ATi, είναι καλή! Θα προτειμούσα να είχε η nVidia αντίστοιχη τόσο καλή κάρτα και να έπαιρνα nVidia για τη καλή μου ψυχολογία... Φυσικά ο καθένας μπορεί να έχει προτιμήσεις! Ο καθένας μπορεί να δένετε με κάποια πράγματα... Προσωπικά γουστάρω και πιστεύω ότι θα συνεχίσω να γουστάρω Playstation, γουστάρω το χειριστήριο του, τα παιχνίδια του, την όλη φάση του και με αυτό μεγάλωσα στη τελική. Δεν μπορώ όμως να γυρνάω και να λέω ότι το XboX είναι μούφα, όταν είναι ίδιας γενιάς κονσόλα. Μακάρι να είχα την οικονομική δυνατότητα να έχω όλες τις κονσόλες. Το δύσκολο είναι τα παιχνίδια, τα οποία για να τα απολαύσεις στο έπακρο, πρέπει να είναι αυθεντικά. Και όλα αυτά περί φανατισμού, φέρνουν και παραπληροφόρηση δυστυχώς. Ο καθένας μπαίνει σε Forums, όχι μόνο εδώ και ξεσπάει! [/φανατισμός] Όσον αφορά την Ε3. Μου άρεσε: - Το Call Of Duty. Τα γραφικά του ήταν φοβερά και υπήρχε φως και χρώματα. Θύμισε λίγο Crysis... - Metal Gear! Απλά όταν το είδα ζήλεψα! Πλέον το Metal Gear, όπως κατάλαβα θα το έχουμε στο XBoX και όχι στο Playstation. - Το Project Natal, όσον αφορά τις Multimedia εφαρμογές και όχι το Gaming. - Το Project Natal και το τι δυνατότητες είχε, με αποκορύφωμα το πρόγραμμα γυμναστικής. - Το νέο XboX360 από εμφάνιση και μόνο, δεν το έψαξα τι θα έχει καλύτερο από το παλιό XboX360. Δεν μου άρεσε: - Το Halo. Δεν μου άρεσε ποτέ κανένα Halo. Δεν είμαι φίλος των παιχνιδιών με Layser Weapons, κλπ. - Το Project Natal και τα παιχνίδια που χωροπιδάς, για να πιάσεις κέρματα, κλπ. - Λιγώθηκα και ντράπηκα, όταν το κοριτσάκι, έκανε ότι αισθάνεται τα γλειψίματα από το τιγράκι. Η αηδία σε όλο της το μεγαλείο. Το παρατράβηξαν.
gherudos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 - Metal Gear! Απλά όταν το είδα ζήλεψα! Πλέον το Metal Gear' date=' όπως κατάλαβα θα το έχουμε στο XBoX και όχι στο Playstation.[/quote'] Το Metal Gear Rising είναι multiplatform, θα κυκλοφορήσει και στο PS3. Δεν μου άρεσε:- Το Halo. Δεν μου άρεσε ποτέ κανένα Halo. Δεν είμαι φίλος των παιχνιδιών με Layser Weapons' date=' κλπ. - Το Project Natal και τα παιχνίδια που χωροπιδάς, για να πιάσεις κέρματα, κλπ. - Λιγώθηκα και ντράπηκα, όταν το κοριτσάκι, έκανε ότι αισθάνεται τα γλειψίματα από το τιγράκι. Η αηδία σε όλο της το μεγαλείο. Το παρατράβηξαν.[/quote'] Συμφωνώ απόλυτα.
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Το Metal Gear Rising είναι multiplatform, θα κυκλοφορήσει και στο PS3. PS3 και Xbox? Θα βγει και για PC?
Προτεινόμενες αναρτήσεις