Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Microsoft: Δευτέρα 10:00 AM PST => Δευτέρα, 8 το απόγευμα για εμάς

Nintendo: Τρίτη 09:00 ΑΜ PST => Τρίτη, 7 το απόγευμα για εμάς

Sony: Τρίτη 12:00 PM PST => Τρίτη, 10 το βράδυ για εμάς

Special Project Natal: Τρίτη 04:00 PM PST => Τρίτη, 12 τα ξημερώματα για εμάς

http://translate.google.gr/translate?hl=el&langpair=en%7Cel&u=http://www.timezoneconverter.com/

*****************Edit: Ναι, μ@λακία έγινε με το AM-PM στα δύο τελευταία

Επεξ/σία από john2gr
  • Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

τα 2 τελευταία είναι απόγευμα/βράδυ όχι πρωί για εμάς, αν δεν κάνω λάθος

Δημοσ.
τα 2 τελευταία είναι απόγευμα/βράδυ όχι πρωί για εμάς, αν δεν κάνω λάθος

ναι λογικά το δικό σου λινκ λέει τη σωστή ώρα.ευχαριστώ πάντος

μουνιάλ+ε3 ποιός διαβάζει για την εξεταστική τώρα....

Επισκέπτης
Δημοσ.
:lol::lol::lol:

Απο οτι φαινεται καποιοι ειναι ευχαριστημενοι με OMG! jetpacks και MLAA OMG! και sequels με το κιλο σε παιχνιδια που ποτε δεν καταφεραν να κανουν κατι εξαιρετικο σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα, παλι καλα που υπαρχουν κ οι Naughty Dog, Team ICO, καποια third-party exclusives οπως το τρομερο Demon's Souls και καποια διαμαντακια στο PSN κ εχει η κονσολα λογο υπαρξης για τo hardcore κοινο.

Δεν περιμενα σοβαρη απαντηση να σου πω την αληθεια.Πρωτα πετας τα ακυρα περι μικρης χρονικης διαρκειας development των παιχνιδιων που ανακοινωθηκαν για το ''λατρεμενο'' σου ps3(βελακια με την φατσα του Κutaragi στο σπιτι και αλλα τετοια:mrgreen:),χωρις να εχεις ιδεα τι συμβαινει στην πραγματικοτητα.(Παλι λειτουργεις με το τι θα ηθελες να γινει)

Kαι μετα ακυρωνεις τα exclusives του Ps3 ως μετριοτητες.

Ενω ολοι λοιπον στα ξενα φορουμς ειναι ενθουσιασμενοι με τα παιχνιδια που ανακοινωθηκαν,εσυ προσπαθεις να φανταστεις λογους(εκτος πραγματικοτητας)για να μειωσεις αυτες τις ανακοινωσεις.

Παντως εχεις και τις 2 κονσολες,αρα δεν μισεις το ps3.:-D

Δημοσ.
Δεν περιμενα σοβαρη απαντηση να σου πω την αληθεια.Πρωτα πετας τα ακυρα περι μικρης χρονικης διαρκειας development των παιχνιδιων που ανακοινωθηκαν για το ''λατρεμενο'' σου ps3(βελακια με την φατσα του Κutaragi στο σπιτι και αλλα τετοια:mrgreen:),χωρις να εχεις ιδεα τι συμβαινει στην πραγματικοτητα.(Παλι λειτουργεις με το τι θα ηθελες να γινει)

Kαι μετα ακυρωνεις τα exclusives του Ps3 ως μετριοτητες.

Ενω ολοι λοιπον στα ξενα φορουμς ειναι ενθουσιασμενοι με τα παιχνιδια που ανακοινωθηκαν,εσυ προσπαθεις να φανταστεις λογους(εκτος πραγματικοτητας)για να μειωσεις αυτες τις ανακοινωσεις.

Παντως εχεις και τις 2 κονσολες,αρα δεν μισεις το ps3.:-D

Μιλαει για fanboys ο τυπος που εχει στην υπογραφη του το ps3forums.gr που εκει μεσα εχει δαιμονοποιηθει το 360 και τα Halo...:lol:

Δεν περιμενα κατι περισσοτερο και σοβαροτερο απο καποιον σαν κ εσενα, κακως που μπηκα κ στην διαδικασια να σου απαντησω..συνεχισε να κανεις πως ειναι σημαντικα τα Infamous 2, Motorstorm 3, και τα jetpacks λογος αγορας sequel και συνεχισε με τις παπαριες περι fanboiσμου/βελακια στον Κen κ.λ.π. επιπεδου 12 χρονων BS γιατι μονο ετσι μπορεις να απαντησεις σε οποιαδηποτε αντιθετη αποψη...μισω το PS3? :lol: αλλα ειπαμε οσοι δεν εχουν δει τα καλυτερα βολευονται κ με τα μετρια, να καλη ωρα εσυ ας πουμε πως να μην χαρεις με τα παραπανω? εδω η Sony εδωσε το Killzone 2 - το fps με τον πιο προβληματικο χειρισμο στην αγορα και το PS community εχεi φτασει σε σημειο να θεωρει το αστεια μεγαλο input lag, την καθυστερηση και την μη ακριβεια θετικο στοιχειο που δεν θελουν να αλλαξει η Guerilla στο sequel...μιλαμε για community με απαιτησεις και αποψη. :lol:

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μιλαει για fanboys ο τυπος που εχει στην υπογραφη του το ps3forums.gr που εκει μεσα εχει δαιμονοποιηθει το 360 και τα Halo...:lol:

Eχεις πλακα.:lol:

Τι να λεει που εχω το ps3forums για υπογραφη?Και τι με νοιαζει αν κραζουν το Halo εκει,ειδες εμενα να πω τπτ για το Halo ή να μην το θεωρω καλο παιχνιδι?Για βρες ενα τετοιο ποστ μου.

Για μια ακομα φορα προσπαθεις να εντυπωσιασεις με ανοητα επιχειρηματα κατα μου,αφου πρωτα προσπαθεις με αστεια επιχειρηματα να μειωσεις αυτα τα παιχνιδια του ps3.

Επισης μου αρεσει που δηθεν αποθεωνεις καποια παιχνιδια του ps3 για να το παιξεις αντικειμενικος(Παιχνιδια που ξεπερνανε το οριο ''αν τα θαψω θα με παρουν με τις πετρες'' οπως uncharted κτλ) και θαβεις αυτα που μπορεις(τα απλα καλα παιχνιδια),ενω τα αντιστοιχα του 360 τα αποθεωνεις.:lol::lol:

Εκτος αν στο 360 σου αρεσει μονο το Halo και το GeoW :mrgreen:

Λιωνω οταν το παιζεις αντικειμενικος.Συνεχισε το σε παρακαλω:lol::lol:

Δημοσ.
Eχεις πλακα.:lol:

Τι να λεει που εχω το ps3forums για υπογραφη?Και τι με νοιαζει αν κραζουν το Halo εκει,ειδες εμενα να πω τπτ για το Halo ή να μην το θεωρω καλο παιχνιδι?Για βρες ενα τετοιο ποστ μου.

Για μια ακομα φορα προσπαθεις να εντυπωσιασεις με ανοητα επιχειρηματα κατα μου,αφου πρωτα προσπαθεις με αστεια επιχειρηματα να μειωσεις αυτα τα παιχνιδια του ps3.

Επισης μου αρεσει που δηθεν αποθεωνεις καποια παιχνιδια του ps3 για να το παιξεις αντικειμενικος(Παιχνιδια που ξεπερνανε το οριο ''αν τα θαψω θα με παρουν με τις πετρες'' οπως uncharted κτλ) και θαβεις αυτα που μπορεις(τα απλα καλα παιχνιδια),ενω τα αντιστοιχα του 360 τα αποθεωνεις.:lol::lol:

Εκτος αν στο 360 σου αρεσει μονο το Halo και το GeoW :mrgreen:

Λιωνω οταν το παιζεις αντικειμενικος.Συνεχισε το σε παρακαλω:lol::lol:

1. Οπως με πηραν με τις πετρες με το GoW3? να φοβηθω τωρα να πω την αποψη μου μηπως κ με πεις εσυ fanboy? δεν εχεις τον θεο σου. :lol:

Η πλακα ειναι οτι δεν εχεις ιδεα ποια κ ποσα παιχνιδια του PS3 εκτιμω περισσοτερο και αντιστοιχα ποσα κ ποια του 360 και με ποια επιχειρηματα...ποσο μου αρεσει οταν κανεις damage control σε posts που ζοριζεσαι οταν διαβαζεις μιλωντας για φανμποισμο - οπως ειπα κ νωριτερα οποιος δεν ξερει τα καλα βολευεται κ με τα μετρια - οταν αποκτησεις κ εσυ ολοκληρωμενη αποψη για το τι επικρατει στην τωρινη γενια κονσολων τοτε τα ξαναλεμε. ;)

2. Εφοσον δεν πηραν εσενα με τις πετρες στο αλλο thread με τα 30fps-καλυτερη ατμοσφαιρα πιστεψε με κανεις δεν κινδυνευει απο κατι τετοιο οτι κ να πει. :lol:

3. Για το ps3forums.gr ουδεν σχολιον και μου αρεσει κ εμενα πολυ που το παιζεις αντικειμενικος οταν εχεις το ps3forums.gr στο sig...πιο πολυ ασχολεισται με το 360 παρα με το PS3 εκει μεσα - βλεπε κακο 360 που φταιει για τα κατωτερα multiplatform στο PS3.

4. Επισης να μαντεψω οτι εισαι κ εσυ σε αυτους που θεωρουνε τον χειρισμο του Killzone 2 στοιχειο που πρεπει να μεινει στο 3? θα εχει κ jetpacks και θα ειναι κ πολυ "ατμοσφαιρικο" απο οτι φαινεται...παρτο χαμπαρι το PS3 community εχει τοσο χαμηλα standards οσων αφορα το exclusive software που ειναι ετοιμο να ενθουσιαστει κ να εκθειασει οτιδηποτε γραφει πανω only on PS3..εξου κ ολος αυτος ο αδικαιολογητος ενθουσιασμος με τα Infamous 2, Motorstorm 3 και Killzone 3.

5. Τραβα τωρα στο ps3forums.gr κ κλαψε/κραξε την R* που το RDR τρεχει σε sub-HD με "επικα"/"κινηματογραφικα" slowdowns. :lol:

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.Για το GoW μπορεις να βρεις κατι να πεις.Οπου βρισκεις λες δεν σε φοβαμαι.

2.Νομιζω το αναλυσαμε αυτο.Νικησες.:lol:

3.Αναθεμα αν απο τα 5.000 ποστ μου εκει τα 50 εχουν την λεξη 360 εκει μεσα(στα οποια φυσικα να λεω κατι κακο για το 360 και αυτα χωρις επιχειρημμα).Ειπαμε εχεις ακυρη και ανοητη επιχειρηματολογια,αλλα τωρα λες και ψεμματα(ή απλα παλι φανταζεσαι τι μπορει να γραφω εκει:lol:).

Οσοι παρακολουθουν χρονια ποστ μου ξερουν αν θαβω το 360 ή οχι.

Αν ψαξω εγω ποστ σου εναντια του ps3 ποσα θα βρω αραγε?Ειναι το 80%?καπου εκει λογικα.:lol:

4.Ακυρη επιχειρηματολογια και παλι,jetpacks omg(πραγματα που δεν εχω πει ποτε δλδ).

ps3 community με χαμηλα standarts.χαχαχα:lol:Συνεχισε γουσταρω.

Το killzone btw μου αρεσε σε gameplay και ο χειρισμος και ολα.Φυσικα εχουν κανει αρκετα λαθη.Τωρα αυτα ειναι γουστα.Μα τι σου λεω... γουστα??:lol:

Εσυ το θεωρεις μετριο,ευτυχως ομως που υπαρχουν τοσα reviews που το αποθεωνουν.Ειδικα το online κομματι.

5.Για μια ακομα φορα δειχνεις οτι δεν εχεις ιδεα τις αποψεις μου για το θεμα τον μουλτιπλατφορμ αλλα για και γενικοτερα .Τα επιχειρηματα σου και η λασπολογια μπορουν να πεισουν 5χρονο οπως και ατομα που δεν ξερουν τι γραφω κατα καιρους.

Η αποψη μου για αυτο το θεμα ειναι οτι ο τελευταιος που φταιει ειναι οι devs(φταινε σε μικρο ποσοστο),δεν γινεται να φταινε παντα αυτοι οταν τα περισσοτερα multi ειναι χειροτερα στο ps3.Αν μπορουσαν ευκολα να δωσουν το κατι παραπανω θα το εκαναν.

Συνεχισε παντως,αρχιζω και γινομαι φαν ,οσο πιο πολλα ποστ κανεις τοσο πιο πολυ εκτιθεσαι.

Περιμενω με ανυπομονησια το επομενο

1.Λασπη.

2.Λασπη

3.Λασπη

Ελπιζω να εντυπωσιασα.:confused:

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ερώτηση κανένα παιχνιδάκι προλαβαίνετε να παίξετε ή όλη μέρα σφάζεστε για το ποια είναι η καλύτερη κονσόλα;

Δημοσ.

ρε παιξτε κανα παιχνιδακι να το ευχαριστηθείτε και αφηστε τισ αναλυσεις τις βαθυστοχαστες. Αφηστε τα διαγράματα και τις λεπτομερειες για τις εταιρείες. Εγω εχω αγοράσει και τις δύο κονσολες και ειμαι ευχαριστημένος και με τις δύο κονσολες. Με 260 ευρώ παιρνεις και τη 2η κονσολα που σου λειπει και χαιρεσαι οτι παιχνιδι βγαινει.

Μην μου πει κανενας οτι ειναι θεμα χρηματων. Με 12 ευρώ το μηνα με δοσεις (3 καφεδες) παιρνεις την κονσολα που σου λειπει

Δημοσ.
ρε παιξτε κανα παιχνιδακι να το ευχαριστηθείτε και αφηστε τισ αναλυσεις τις βαθυστοχαστες. Αφηστε τα διαγράματα και τις λεπτομερειες για τις εταιρείες. Εγω εχω αγοράσει και τις δύο κονσολες και ειμαι ευχαριστημένος και με τις δύο κονσολες. Με 260 ευρώ παιρνεις και τη 2η κονσολα που σου λειπει και χαιρεσαι οτι παιχνιδι βγαινει.

Μην μου πει κανενας οτι ειναι θεμα χρηματων. Με 12 ευρώ το μηνα με δοσεις (3 καφεδες) παιρνεις την κονσολα που σου λειπει

Απλά είναι μικρή η προστιθέμενη αξία που σου δίνει σε σχέση με τα λεφτά που δίνεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...