Heatspreader Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Eκτος απο το ps3. Το PS3 σε σχέση με το Xbox ok. Σίγουρα καλύτερο από τις υπόλοιπες. Αν πας πιο πίσω θα συνατήσεις DreamCast (ογκόλιθος Hardware και γραφικών και το πούλησα ο μ@λ@κας), Sega Saturn, Ν64. Το ίδιο επίσης λένε οι PCάδες για το Gears 2, Halo 3, Alan Wake κτλ... Κατά τη γνώμη μου είναι ποιο τρανταχτά αυτά του PS3. Να φανταστείς δεν έχω παίξει κανένα από αυτά που αναφέρεις στο PC, εκτός από το Gears Of War.
dr_thodt Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Κατά τη γνώμη μου είναι ποιο τρανταχτά αυτά του PS3.Να φανταστείς δεν έχω παίξει κανένα από αυτά που αναφέρεις στο PC, εκτός από το Gears Of War. Πως να τα παιξεις εφοσον δεν εχουν βγει στο PC...αυτο ακριβως λεει ο Tilemaxx.
Heatspreader Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Το Gears 2 το έψαχνα πρόσφατα και δεν υπήρχε. Αλλά τι σχέση έχουν οι PC-άδες? Αν κατάλαβα καλά πάνε μαζί με Xbox?
dr_thodt Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Το Gears 2 το έψαχνα πρόσφατα και δεν υπήρχε. Αλλά τι σχέση έχουν οι PC-άδες? Αν κατάλαβα καλά πάνε μαζί με Xbox? Ειπες για PCαδες που ψαχνουν/προσπαθουν να βρουν τροπο να παιξουν απεγνωσμενα PS3 games κ ο Tilemaxx ειπε οτι υπαρχουν κ αλλοι τοσοι που θελουν να παιξουν καποια games του 360...το δυσκολο που ειναι?
Heatspreader Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Ok, κατάλαβα. Παρόλα αυτά απάντησα πιο πριν.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Βσκ σιγουρα εχουν περισσοτερους λογους να προτιμησουν ps3 απο 360 οι pcαδες.Υπαρχουν λογοι για να παρουν και 360 βεβαια. Aυτο εννοει μαλλον ο Heatspreader
dr_thodt Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Ok, κατάλαβα.Παρόλα αυτά απάντησα πιο πριν. Ρε φιλε με δουλευεις? εδω πριν μας ειπες οτι εψαχνες το Gears 2 για PC οποτε δεν ξερεις καν ποια παιχνιδια ειναι exclusive στο 360...το μονο σιγουρο βεβαια ειναι οτι δεν εχεις 360 αν κρινω απο τα λεγομενα σου αλλα περα απο αυτο εχεις μια εικονα της βιβλιοθηκης τιτλων του 360 για να μπορεις να κρινεις αντκειμενικα οσο γινεται βεβαια ποια ειναι πιο τρανταχτα κ για ποιο λογο? Πραγματικα εχει πλακα να βλεπεις να μιλανε καποιοι που εχουν μονο PS3 για το ποσο πιο γαματο ειναι απο τον ανταγωνισμο...παντως η Sony συνεχιζει την πολιτικη βγαλτε οσο πιο γρηγορα γινεται first party exclusives για να εχει λογο υπαρξης στην αγορα το μηχανημα και φυσικα για να πουσαρουμε τις 3D Ready ΤV's - βλεπε Killzone 3, Motostrorm 3, Infamous 2 με τα 2 απο αυτα να εχουν κλεισει μολις ενα χρονο κ κατι στην αγορα και τα sequels τους να ειναι να κυκλοφορησουν σε λιγοτερο απο 2 χρονια χωρις να εχουν τον χρονο κατα την γνωμη μου να κανουν την διαφορα με την συνεχεια...αλλα ξεχασα το Killzone 3 εχει jetpacks, melee executions και χιονια - οταν βλεπεις την Guerilla και μας εχεις σπασει τα @@ με την προσθηκη των jetpacks και προσπαθει να το πλασαρει σαν κατι το φοβερο κ τρομερο κατι δεν παει καλα...βεβαια μπορει να κανω κ λαθος κ να βγουνε ολα τα παραπανω παιχνιδια τρομερα, η Sony να ανακοινωσει πολλα νεα πραγματα στην Ε3 κ η MS να μην μας δειξει τπτ της προκοπης αλλα για να δουμε αν εχω δικιο δυστυχως πρεπει να περιμενουμε λιγες μερες ακομα.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Πραγματικα εχει πλακα να βλεπεις να μιλανε καποιοι που εχουν μονο PS3 για το ποσο πιο γαματο ειναι απο τον ανταγωνισμο...παντως η Sony συνεχιζει την πολιτικη βγαλτε οσο πιο γρηγορα γινεται first party exclusives για να εχει λογο υπαρξης στην αγορα το μηχανημα και φυσικα για να πουσαρουμε τις 3D Ready ΤV's - βλεπε Killzone 3, Motostrorm 3, Infamous 2 με τα 2 απο αυτα να εχουν κλεισει μολις ενα χρονο κ κατι στην αγορα και τα sequels τους να ειναι να κυκλοφορησουν σε λιγοτερο απο 2 χρονια χωρις να εχουν τον χρονο κατα την γνωμη μου να κανουν την διαφορα με την συνεχεια... :lol: Στα υπολοιπα τωρα. Το Motorstorm 3 αρχισε να αναπτύσσεται πριν βγει το motorstorm 2 και μαλιστα αν διαβασεις previews μονο για βιαστικη κινηση δεν προκειται,αλλα για παιχνιδι που θελει(τουλαχιστον) να κανει την διαφορα απο τα παλια,ενω το 2ο ηταν απλα ικανοποιητικο sequel.btw το χρονικο διαστημα απο motorstorm 1 σε 2 θα ειναι πολυ μικροτερο απο αυτο της μεταβασης μοτορστορμ 2 σε 3. its development cycle could eventually end up totaling three years. http://e3.gamespot.com/story/6265124/motorstorm-apocalypse-hands-on To infamous 2 συμφωνα με τα previews δειχνει ανανεωμενο.Πιθανοτατα και αυτο θα βγει μετα τα 2 χρονια αναπτυξης. Το killzone 3 θα βγει ενω εχουν περασει 2 χρονια αναπτυξης και φαινεται ηδη ετοιμο και υπερoxo ακομα και σε pre-aplha μορφη. Και για τα 3 πρεπει να περιμενουμε για να δουμε τι θα λενε,αλλα ''λατρευω'' αυτη την αρνητικοτητα. Btw με τα παιχνιδια που εχει παρουσιασει μεχρι στιγμης η sony ,δεν χρειαζεται να κανει κατι εξωπραγματικο για να παρουσιασει μια καλη pc.Αν ειναι ισαξια(η pc) με την MS θα εχει κερδισει τις εντυπωσεις. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2010 από Επισκέπτης
Heatspreader Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Ρε φιλε με δουλευεις? εδω πριν μας ειπες οτι εψαχνες το Gears 2 για PC οποτε δεν ξερεις καν ποια παιχνιδια ειναι exclusive στο 360... Όχι δεν σε δουλεύω φίλε. Φυσικά και το έψαχνα, αφού το πρώτο υπήρχε και σε PC.
iGoPod Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 εγω εχω και τις 2 κονσολες αλλα δεν τοισ χρησοιμοποιω το ps3 για grand turismo k bluray dvd στο xbox 360 παιζει ο bro μου αλλα πρωτιμο το ps3 γιατι ιμε θρυλικοσ φαν εχω το ps1 to ps2 to lite k to fat k to ps3 k psp 1004
skanjos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 δεν ξέρω για εσάς πάντος εγώ προτειμώ να βγαίνουν καινούρια παιχνίδια κάθε 2-3 χρόνια(sequels) και να μην ξοδέυουν οι devs χρόνο για dlc. εντάξυ λογικό να μην έχουν τρομερή εξέλιξη αλλα απο το να μην παίζω τπτ (στύλ gran turismo 5 καλύτερα να είχε βγει πριν 2 χρόνια και τώρα να έβγαινε το 6 ένα πράμα)γιατί να μην παίζω κάτι? δεν θα κατηγορούμε τώρα τις εταιρίες που βγαζουν πολλα παιχνίδια χεχε.για μένα πάντος η προσπάθεια με τα move/wave μου δίνει την εντύπωση πως και οι devs γνωρίζουν οτι οι συγκεκριμένες κονσόλες δεν τραβάνε άλλο και ο κόσμος θέλει εξέλιξη και προσπαθούν να τον αποπροσανατολήσουν. πόσο πια να κρατήσουν τα gimmicks 1 χρόνο? 2 χρόνια? άποψη μου θα βαλτώσουν .εδώ θα φανεί ποιός είναι πιο έξυπνος και θα κάνει την πρώτη κίνηση.πιστέυω η ms θα είναι αυτή και στην επόμενη ε3 θα ανακοινωθεί νέα κονσόλα. πάντος αν μου έλεγε η ms οτι βγάζει φέτος δυνατή κονσόλα που να παίζει στα 60fps(διπλανό thread χεχε) και να μπορεί να κοντράρει γραφικά crysis 1 τότε sold ,θα την παράγγελνα απο σήμερα.
Heatspreader Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 πάντος αν μου έλεγε η ms οτι βγάζει φέτος δυνατή κονσόλα που να παίζει στα 60fps(διπλανό thread χεχε) και να μπορεί να κοντράρει γραφικά crysis 1 τότε sold ,θα την παράγγελνα απο σήμερα. Αυτό δεν γίνεται βέβαια προς το παρόν, ούτε ο θεός να κατέβει. Θα πετάγαμε όλοι τα PC μας και θα γινόταν πόλεμος! Βόμβες, πυρηνικά, κλπ στο εργοστάσιο που θα κατασκευάζονταν αυτή η κονσόλα...
dr_thodt Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 :lol: Στα υπολοιπα τωρα. Το Motorstorm 3 αρχισε να αναπτύσσεται πριν βγει το motorstorm 2 και μαλιστα αν διαβασεις previews μονο για βιαστικη κινηση δεν προκειται,αλλα για παιχνιδι που θελει(τουλαχιστον) να κανει την διαφορα απο τα παλια,ενω το 2ο ηταν απλα ικανοποιητικο sequel.btw το χρονικο διαστημα απο motorstorm 1 σε 2 θα ειναι πολυ μικροτερο απο αυτο της μεταβασης μοτορστορμ 2 σε 3. http://e3.gamespot.com/story/6265124/motorstorm-apocalypse-hands-on To infamous 2 συμφωνα με τα previews δειχνει ανανεωμενο.Πιθανοτατα και αυτο θα βγει μετα τα 2 χρονια αναπτυξης. Το killzone 3 θα βγει ενω εχουν περασει 2 χρονια αναπτυξης και φαινεται ηδη ετοιμο και υπερoxo ακομα και σε pre-aplha μορφη. Και για τα 3 πρεπει να περιμενουμε για να δουμε τι θα λενε,αλλα ''λατρευω'' αυτη την αρνητικοτητα. Btw με τα παιχνιδια που εχει παρουσιασει μεχρι στιγμης η sony ,δεν χρειαζεται να κανει κατι εξωπραγματικο για να παρουσιασει μια καλη pc.Αν ειναι ισαξια(η pc) με την MS θα εχει κερδισει τις εντυπωσεις. :lol: Απο οτι φαινεται καποιοι ειναι ευχαριστημενοι με OMG! jetpacks και MLAA OMG! και sequels με το κιλο σε παιχνιδια που ποτε δεν καταφεραν να κανουν κατι εξαιρετικο σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα, παλι καλα που υπαρχουν κ οι Naughty Dog, Team ICO, καποια third-party exclusives οπως το τρομερο Demon's Souls και καποια διαμαντακια στο PSN κ εχει η κονσολα λογο υπαρξης για τo hardcore κοινο. Οσο για την Ε3 ειμαι πραγματικα περιεργος να δω τι θα δειξει η Sony στην conference εφοσον εχουν γινει ολα announced...μυριζομαι κατι σε κανα μισαωρο trailers απο επερχομενα games (jetpacks κ melee animations OMG!) και το υπολοιπο να το φαμε με το να βλεπουμε PSP2 specs και Move demos - τουλαχιστον ελπιζω να δουμε κατι απο The Last Guardian, Τhe Agent και το επομενο project της ND οτι κ αν ειναι αυτο.
skanjos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 παλικάρια μπορεί να γράψει κάποιος τι ώρα Ελλάδας θα είναι οι conferences φέτος της ms άυριο της sony/nintendo/natal την τρίτη,γιατί πολύ μπέρδεμα αυτοί οι αμερικάνοι με την ώρα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 παλικάρια μπορεί να γράψει κάποιος τι ώρα Ελλάδας θα είναι οι conferences φέτος της ms άυριο της sony/nintendo/natal την τρίτη,γιατί πολύ μπέρδεμα αυτοί οι αμερικάνοι με την ώρα.... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3415360&postcount=1 οι ώρες που αναφέρει στο post αυτό ο HAL είναι Ελλάδας
Προτεινόμενες αναρτήσεις