Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όσοι λέτε ότι είναι καλύτερο και βολικότερο το XBOX360 Controller, είχατε ποτέ Playstation? Εννοώ PSone, μετά PS2 και τέλος PS3?

Ρωτάω γιατί όσους ξέρω που παίζουν χρόνια PS3, όχι μόνο δεν έχουν αρνητικά για το PS3 Controller, αλλά το έχουν συνηθίσει τόσο που ότι και να τους δώσεις να τους δυσκολέψει πολύ.

Το ίδιο θα συνέβενε και με του Xbox, αν ήταν το ίδιο παλιό.

Θέλω να πω ότι είναι θέμα συνήθειας καθαρά...

εγώ τουλάχιστον είχα ps1 apo to 98... αν κάτι είναι καλλίτερο είναι καλλίτερο.

dpad ακουμπάω μόνο αν για κάποιο λόγο έχει το εκάστοτε παιχνίδι αναθετιμενες καπιες λειτουργίες σε αυτό

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Όσοι λέτε ότι είναι καλύτερο και βολικότερο το XBOX360 Controller, είχατε ποτέ Playstation? Εννοώ PSone, μετά PS2 και τέλος PS3?

Ρωτάω γιατί όσους ξέρω που παίζουν χρόνια PS3, όχι μόνο δεν έχουν αρνητικά για το PS3 Controller, αλλά το έχουν συνηθίσει τόσο που ότι και να τους δώσεις να τους δυσκολέψει πολύ.

Το ίδιο θα συνέβενε και με του Xbox, αν ήταν το ίδιο παλιό.

Θέλω να πω ότι είναι θέμα συνήθειας καθαρά...

δεν είναι θέμα συνήθειας.εγώ έχω Ps1/ps2/ps3 και 360 και πάλι πρωτειμώ το 360 χειριστήριο για τα περισσότερα παιχνίδια,έχει καλύτερο grip ,ταιριάζει καλύτερα στο χέρι μου και έχει καλύτερη υφή σε σχέση με το dual shock που το αισθάνεσαι πλαστικούρα.

σαν το dpad (σταυρός,όχι σαν του 360)δεν έχει,στο 360 κάνανε το λάθος να βάλουν μοχλό και στην θέση του dpad που απλά έχει ένα σταυρουδάκι πάνω,καμία σχέση.ώρες ώρες πατάς δεξιά και πιάνει κάτω.είναι λογικό αν κάποιος έχει μόνο 360 να έχει συνηθίσει το αναλογκ και να μην τον νοιάζει το dpad εφόσον είναι το χειρότερο dpad όλων των εποχών,μέχρι και σε ένα άκυρο thrustmaster που έχω στο pc απο το 1997 καλύτερο dpad έχει.

Δημοσ.

Υπάρχει πάντως λυση για το ελεεινό dpad του 360 και είναι μια από τις δυο:

1. Αγοράζεις ένα άλλο custom case controller που σχεδόν όλα έχουν και καλύτερο dpad από το μαμήσιο.

2. Αγοράζεις αυτό το μοχλό που μπορεί να είναι λίγο ακριβός για μοχλός με καλώδιο αλλά τι να κανουμε που η συγκεκριμένη εταιρία έχει ένα κόλλημα με τα καλώδια.

Δημοσ.
μπορείς να παίξεις FIFA με d-pad στο PS3??? :shifty:

φυσικά και μπορείς έχει customisation. το control που έχεις με το dpad δεν μπορείς να το έχεις με το αναλογκ,αυτός είναι και ο λόγος που όσοι παίζουν fighters διαλέγουν καλά dpads.μπορεί με το άναλογκ να έχεις 360 Movement αλλα η ταχύτητα που κάνεις μέχρι να στρίψεις το μοχλουδάκι απο αριστερά προς τα δεξιά (π.χ.)είναι σχεδόν η διπλάσια απο τον σταυρό dpad. και ακόμα πιο γρήγορα μπορείς να κάνεις αυτή την κίνηση αν παίζεις στο dpad με την κλείδωση του αντίχειρα και όχι με την κορυφή.δεν γνωρίζω κάποιον oldschool gamer που να μην χρησιμοποιεί dpad σε μη shooter παιχνίδια.

Δημοσ.

το dpad του ΧΒΟΧ όντως είναι ψιλοτραγικό...σε όλα τα άλλα υπερτερεί ειδικά στα triggers

το PES με τις 8 κατευθύνσεις παίζεται με dpad, το FIFA με την καμμία

Δημοσ.

πάλι το dpad δεν είναι σταυρός και οι εναλλαγές απο δεξιά προς τα αριστερά (π.χ.)δεν θα είναι τόσο γρήγορες όσο με σταυρό.

τέσπα δοκιμαστικό του move ,δοκιμάζουν το παιχνίδι που είναι bundled με το move αλλα και το "move party" που θα είναι launch title.30 Λεπτά βίντεο.μάρεσε πολύ το move party ,ειδικά που αλλάζει το χειριστήριο σε οποιοδήποτε εργαλείο χρησιμοποιείς στο κάθε Minigame. το παιχνίδι που είναι Bundled με την κονσόλα απλά τραγικό ,καμία σχέση με το wii sports

http://www.dailymotion.com/video/xdnb7t_sony-move-im-vorab-praxistest_videogames

Δημοσ.
onzaaa5.jpg

http://www.gizmodo.com.au/2010/01/razers-twiddly-onza-xbox-360-controller-hands-on/

το επόμενο χειριστήριο μου :-)

Τι σοι πανβλακεντειος σταυρος ειναι αυτος? Γι αυτο αγορασα ενα PS2 DualShock 2 to PC/ PS3 converter, για να μπορω να εχω ενα σωστο σταυρο στα χερια μου. Μα τι διαολο, αυτοι οι ανθρωποι δεν ξερουν τι χρειαζονται τα fighting παιχνιδια? Κατα τα αλλα το χειριστηριο απο τη Razer φενεται να ειναι στα γνωστα στανταρ της εταιριας.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια ο ξαδερφος μου εχει 360 εδω και δο χρονια ....εχω παιξει αρκετες φορες εκει.....εγω πηρα πριν ενα μηνα ps3 και εχω συμπαιρανει τα εξης.....

1.Τα γραφικα στα μη exclusive του πσ3 ειναι αρκετα μεγαλη με το 360...δηλαδη nfs shift rdr kai gta 4 που δοκιμασα εμεινα λιγο μαλακας ....το ps3 μου ρε γαμωτο κανει κατι jaggies ΝΑ και γενικοτερα frame rate μετριο και γενικα η διαφορα ρε γαμωτο κανει καρα μπαμ....

2.Γενικα να ειμαι ειλικρινης τα γραφικα στο ps3 απογοητευουν κατα τη γνωμη μου....φυσικα δν περιμενω τρελα γραφικα αλλα δν μπορω να παιζω παιχνιδι σε κονσολα τετοιας αξιας με μηδενικο antialiasing και να εχει κατι πι3ελουμπες να ρε γαμωτο...το uncharted 2 εχει πολυ ωραια γραφικα ..και το μοτορστορμ 2 και το μεταλ γκιαρ....αλλα ως εκει .....Δηλαδη το GOD OF WAR 3 ειχε σε απειρα σημεια θεμα με το αντιαλαιζινγκ.....ειχε apeira jaggies εκτος της αρχης και και αλλων σημειων που ηταν πολυ ωραια προσεγμενα....

Οποτε ρε παιδια τ τσακωνεστε συνεχεια για τα γραφικα ??... απορω....τα πραγματα ειναι καθαρα....εγω το ps3 το πηρα για το gran turismo kai to metal gear kai to final fantasy ...δν μετανιωσα ...αλλα η αληθεια να λεγεται.....ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ PS3 ΘΑ ΦΤΙΑΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΑΛΙΣΙΝΓ ΤΟΥ?.... θελω να πιστευω συντομα....

Επισκέπτης
Δημοσ.
Δηλαδη το GOD OF WAR 3 ειχε σε απειρα σημεια θεμα με το αντιαλαιζινγκ.....ειχε apeira jaggies εκτος της αρχης και και αλλων σημειων που ηταν πολυ ωραια προσεγμενα....

Ενταξει ας πουμε οτι ολα τα αλλα που εγραψες ειναι αποψεις.Το παραπανω ομως ειναι εκτος πραγματικοτητας και αυτοματα χανουν σε αξια και τα υπολοιπα.

Καλο διαβασμα.

The Making of God of War III

http://www.eurogamer.net/articles/the-making-of-god-of-war-iii?page=4

The original 2x multisampling AA solution took a big chunk of rendering time, at 5ms. Now, the hugely more impressive MLAA algorithm takes a total of 20ms of CPU time. However, it's running on five SPUs, meaning that overall latency is a mere 4ms. So the final result is actually faster, and that previous 5ms of GPU time can be repurposed for other tasks.

God of War III utilizes new Cell Anti-Aliasing

As some of you may recall, Electronic Arts’ The Saboteur utilized the PS3’s Cell Processor for its anti-aliasing. The interesting thing about this technique is that it allows for a console to possibly create the effect of up to 16xAA, which is generally unheard of on consoles.

Ισως μπορει να βγαλει καποια στιγμη τετοια αποτελεσματα(προς το παρον βγαζει πανω κατω 4χΑΑ).

Για το MLAA γενικοτερα

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-saboteur-aa-blog-entry

http://visual-computing.intel-research.net/publications/mlaa.pdf

Δημοσ.

Οντως εχεις δικιο με το gow 3 ημουν υπερβολικος και ΑΔΙΚΟΣ απλα ...ηθελα να τονισω το προβλημα που θα πρεπει να διορθωθει...γιατι ειναι κριμα ενα ομορφο παιχνιδι να χανει απο τα πολυ ενονα σπασιματα στισ γραμμεσ....συγνωμη... :)

Δημοσ.

Πάντα τα Playstation ήταν χειρότερα σε απόδοση γραφικών από τις υπόλοιπες κονσόλες του ανταγωνισμού, πόσο μάλλον από το XboX.

Το Blu-Ray του, το οποίο ακόμα και σήμερα είναι από τα καλύτερα της αγοράς, το φοβερό Interface του, το Marketing του αν θέλετε, το γνωστό παλιό καλό σε όλους χειριστήριο και φυσικά τα Exlusives του, κλπ, είναι πράγματα τα οποία δεν μπορείς να τα κάνεις πέρα για λίγο καλύτερη απεικόνιση σε μερικά παιχνίδια, imho.

Και επειδή αναφορά γίνεται και πολύ στεκόμαστε στην ποιότητα των γραφικών, με ένα PC τα πατάς και τα δύο κάτω και μάλιστα στον λαιμό!

Τι παιχνίδια βγαίνουν στο PC ή στο Xbox360 και τι παιχνίδια στο PS3?

Παρόλο που είμαι PC-Freak, χαίρομαι όταν βλέπω μερικούς PC-άδες να λένε το "MGS4 θα βγει για PC?", "Το Uncharted 2?"

"Κατεβάζω το GoW1-2 στο PC!" <--- "Είναι emulator dude..."

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

spiroslal δεν ειχε εντονo Aliasing.Βσκ μονο στο πρωτο βιντεο ειδα, αλλα οχι εντονοτερo απο αλλα games.Σε ''δυσκολα'' σημεια οπως μαχες με Τιτανες περιεργως η αποδοση του ΜLAA ηταν ακομα καλυτερη.Γενικα μαλλον η καλυτερη αποδοση ΑΑ για console Game.

Πάντα τα Playstation ήταν χειρότερα σε απόδοση γραφικών από τις υπόλοιπες κονσόλες του ανταγωνισμού, πόσο μάλλον από το XboX.

Eκτος απο το ps3.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...