Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω εχω και της 2 κονσολες..

απο exclusive παιχνιδια που εχω φαει την περισσοτερη ωρα ηταν το gears of war 1+2 στο xbox..

καπακι ερχεται το uncharted 1+2 sto ps3..

σε συνολο ωρον το πσ3 καιρδιζει λογο gran turismo και τσαμπα ονλαιν..

και τα 2 χαζοκουτα μου φενονται πανω κατω τα ιδια σε graphics..

το πσ3 καιρδιζει στην ευκολια του full πακετου και του τσαμπα νετ.

ενα πραμα ομως που καρδιζει για μενα με ΜΕΓΑΛΗ διαφορα το xbox ειναι ο controller ειναι μακραν πολυ πιο καλα μελετημενος και ανετος για πολλες ωρες gaming!

κατα τα αλλα μια χαρα ειναι και τα 2..

αναμενω τωρα gears of war 3...

gran turismo ( ας ειναι καλα η Logitech Wheel Driving Force GT )

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ενα πραμα ομως που καρδιζει για μενα με ΜΕΓΑΛΗ διαφορα το xbox ειναι ο controller ειναι μακραν πολυ πιο καλα μελετημενος και ανετος για πολλες ωρες gaming!

so true...

Δημοσ.

Αναλογα το παιχνιδι. Δεν μπορω να παιξω παιχνιδια οπως Devil May Cry ή Street fighter με το controller του Χ360. Απλα δεν γινεται σωστα με τιποτα σε αντιθεση με του PS3. Για FPS ομως το controller του Χ360 ειναι σιγουρα καλυτερο.

Δημοσ.

το χειριστήριο του 360 είναι αρκετά πιο βολικό και έχει τα καλύτερα analog.το χειριστήριο του ps3 είναι πολύ πιο ελαφρύ(κακό για μένα αυτό,σε άλλον μπορεί να αρέσει)αλλα έχει τέλειο dpad που του 360 είναι gtp.

τώρα ανάλογα το παιχνίδι που θέλεις να παίξεις διαλέγεις και καλύτερο χειριστήριο,fps/3person shooter με 360 controller,ραλάκια/fighter/rpg/sport και γενικά accurancy games που χρειάζεσαι καλό dpad ps3 controller.

Δημοσ.
το χειριστήριο του 360 είναι αρκετά πιο βολικό και έχει τα καλύτερα analog.το χειριστήριο του ps3 είναι πολύ πιο ελαφρύ(κακό για μένα αυτό,σε άλλον μπορεί να αρέσει)αλλα έχει τέλειο dpad που του 360 είναι gtp.

τώρα ανάλογα το παιχνίδι που θέλεις να παίξεις διαλέγεις και καλύτερο χειριστήριο,fps/3person shooter με 360 controller,ραλάκια/fighter/rpg/sport και γενικά accurancy games που χρειάζεσαι καλό dpad ps3 controller.

εντάξει εμένα μου φαίνεται ξεπερασμένο πλέον το dpad και χρησιμοποιώ σχεδόν σε όλα τα games analog controllers.

αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως, είναι εκεί που έχει αδυναμίες ο ένας μοχλός , ο άλλος είναι καλύτερος και το αντίθετο, ούτε προσχεδιασμένα να τα είχαν...

Δημοσ.
εντάξει εμένα μου φαίνεται ξεπερασμένο πλέον το dpad και χρησιμοποιώ σχεδόν σε όλα τα games analog controllers.

αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως, είναι εκεί που έχει αδυναμίες ο ένας μοχλός , ο άλλος είναι καλύτερος και το αντίθετο, ούτε προσχεδιασμένα να τα είχαν...

αν είχες ps3 πίστεψε με δεν θα έπαιζες το φίφα με αναλογκ.το dpad έχει τραγικά περισσότερο accurancy και περισσότερη ταχύτητα στις κινήσεις σου.

ξέχασα πριν να πω οτι και τα φτεράκια του 360 είναι καλύτερα απο του dualshock3. αν μπορούσαν να βάλουν κανονικό σταυρό στο χειριστήριο του 360 θα ήταν το καλύτερο χειριστήριο όλων των εποχών.

Επισκέπτης
Δημοσ.
αν είχες ps3 πίστεψε με δεν θα έπαιζες το φίφα με αναλογκ.το dpad έχει τραγικά περισσότερο accurancy και περισσότερη ταχύτητα στις κινήσεις σου.

Με τον αναλογικο θα παιξεις fifa στο ps3...

ποιο dpad? λολ.

Δημοσ.

Όσοι λέτε ότι είναι καλύτερο και βολικότερο το XBOX360 Controller, είχατε ποτέ Playstation? Εννοώ PSone, μετά PS2 και τέλος PS3?

Ρωτάω γιατί όσους ξέρω που παίζουν χρόνια PS3, όχι μόνο δεν έχουν αρνητικά για το PS3 Controller, αλλά το έχουν συνηθίσει τόσο που ότι και να τους δώσεις να τους δυσκολέψει πολύ.

Το ίδιο θα συνέβενε και με του Xbox, αν ήταν το ίδιο παλιό.

Θέλω να πω ότι είναι θέμα συνήθειας καθαρά...

Επισκέπτης
Δημοσ.
μετά λες εμένα να διαβάσω τι κάνω quote :rolleyes:

Εγω καλα διαβασα.Μαλλον δεν καταλαβες τι σου απαντησα.

Φυσικα και θα παιξω με αναλογικο το fifa.Mε τον σταυρο ειναι fail απο καθε αποψη.

Στο manual ειδικα δεν γινεται να παιξεις με σταυρο.

Δημοσ.
Όσοι λέτε ότι είναι καλύτερο και βολικότερο το XBOX360 Controller, είχατε ποτέ Playstation? Εννοώ PSone, μετά PS2 και τέλος PS3?

Ρωτάω γιατί όσους ξέρω που παίζουν χρόνια PS3, όχι μόνο δεν έχουν αρνητικά για το PS3 Controller, αλλά το έχουν συνηθίσει τόσο που ότι και να τους δώσεις να τους δυσκολέψει πολύ.

Το ίδιο θα συνέβενε και με του Xbox, αν ήταν το ίδιο παλιό.

Θέλω να πω ότι είναι θέμα συνήθειας καθαρά...

Οι περισσότεροι πριν το xbox 360 είχαν τουλάχιστον ένα playstation. Εκτός αν θεωρείς ότι οι xbox 360 users προέκυψαν απο το xbox 1... ενώ και πριν το xbox 1 δεν είχαν ούτε ps1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...