Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 μιλάς με γρίφους γέροντα...
dr_thodt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) μιλάς με γρίφους γέροντα... Eιλικρινα οσο καιρο ειμαι εδω δεν σε εχω δει να κανεις post σε καποιο thread (τουλαχιστον στο console section) και να λες κατι σχετικο με το thread...ολο σχολιαζεις posts αλλων, αραγε ολα αυτα τα 33.000+ posts ειναι της ιδιας "ποιοτητας"? Oσο για το τελευταιο "system wars incident" εχει πλακα να βλεπεις να "πλακωνονται" καποιοι που εχουν μονο PS3 με καποιους που παλι εχουν μονο 360 αλλα ταυτοχρονα ολοι να εχουν γνωμη για τα παντα χωρις να εχουν αγγιξει τα games τα οποια "κατηγορουν"/αποκαλουν πατατες με αποψεις του τυπου my opinion > your opinion...keep up the good work, σε μια εβδομαδα θα εχετε περισσοτερο υλικο να "σχολιασετε". Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2010 από dr_thodt
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Eιλικρινα οσο καιρο ειμαι εδω δεν σε εχω δει να κανεις post σε καποιο thread (τουλαχιστον στο console section) και να λες κατι σχετικο με το thread...ολο σχολιαζεις posts αλλων, αραγε ολα αυτα τα 33.000+ posts ειναι της ιδιας "ποιοτητας"? όχι, τα 33.440 είναι ακόμα χειρότερης
dr_thodt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 όχι, τα 33.440 είναι ακόμα χειρότερης Δεν μου φαινεται καθολου περιεργο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 ούτε και μένα που διαβάζεις μόνο το consoles section, οπότε γιατί να χαλιόμαστε?
NickTG Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2010 από NickTG
6xXx6 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 όχι, τα 33.440 είναι ακόμα χειρότερης oaxoaxox αυτο εχει πλακα.... τσακώνεστε που τσακώνεστε τσακωθείτε τουλάχιστον για το πια κονσόλα είναι η καλύτερη το ξέρω βλακώδες.... αλλα τουλάχιστον δεν θα είστε off topic
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 ναι από τα 13242 posts του topic (χωρίς να λαμβάνουμε τα υπόλοιπα topics του forum) τα δικά μας posts είναι μόνο offtopic
6xXx6 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Halo 3 outsold top PS3 exclusives 'COMBINED'..... http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=250338
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Έτσι αυτά είναι μόνο του το halo3 έχει πουλήσει όσο πολλοί τίτλοι μαζί του ps3 όπως είναι οι: "Resistance 1 + 2, Uncharted 1+2, Killzone 2 and God of War III" όπως λέει και το παραπάνω άρθρο. Αυτό αν μη τι άλλο λέει πολλά αν είναι αλήθεια για το κατά πόσο η κάθε εταιρία έχει ανταπόκριση στο ευρύ κοινό ή όχι.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δε νομιζω, απο το ιδιο site που παραθεσες. uncharted 1 - 2.5 million copies sold. uncharted 2 - 3.5 million copies sold. about 6 million copies so far. halo 3 - about 8.1 million copies sold... resistance 1 & 2 - about 1.2 million copies each. so 8.4 million. halo 3 - 8.1 million... killzone 2 - 2 million copies sold so 10.4 million god of war 3 - about 1.2 million copies sold Δεν εβαλαν ομως MGS4 που πουλησε 5+ μυρια κομματια μονο του. Οποτε -ditto-. Περα απο αυτο οι πωλησεις του ειναι εντυπωσιακες.
6xXx6 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δε νομιζω, απο το ιδιο site που παραθεσες. uncharted 1 - 2.5 million copies sold. uncharted 2 - 3.5 million copies sold. about 6 million copies so far. halo 3 - about 8.1 million copies sold... resistance 1 & 2 - about 1.2 million copies each. so 8.4 million. halo 3 - 8.1 million... killzone 2 - 2 million copies sold so 10.4 million god of war 3 - about 1.2 million copies sold Δεν εβαλαν ομως MGS4 που πουλησε 5+ μυρια κομματια μονο του. Οποτε -ditto-. Περα απο αυτο οι πωλησεις του ειναι εντυπωσιακες. να διευκρινίσουμε οτι η έρευνα υλοποιήθηκε από την στατιστική υπηρεσία NPD και οχι από την ίδια την ms... αυτοί θα ξέρουν καλύτερα βρίσκω απίθανο να μην ισχύει ποιος ο λόγος να ρισκάρουν την φήμη του σαν εταιρια?
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δεν ξερω τον λογο, εγω απλα δειχνω οτι απο το ιδιο site υπαρχουν και αυτα και οτι υπαρχουν παιχνιδια οπως το MGS4 που δεν ειναι στη λιστα τους για τα παιχνιδια του PS3. Ο τιτλος ειναι παραπλανητικος παντως αλλα επρεπε να το αφησω χωρις να πω τιποτα για να βλεπαμε για ποσσες σελιδες θα μαλωναν ορισμενοι για κατι τετοιο. Οπως και να εχει ομως οι πωλησεις του Halo 3 ειναι πραγματικα εντυπωσιακες.
nikos_se Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 για να διευκρινιστουν καποια πραγματα η ερευνα αυτη αφορα μονο στην Αμερικη,που το xbox360 εχει πολυ μεγαλο πλεονεκτημα εναντι το ps3 οσον αφορα τις πωλησεις.Φυσικα η Microsoft και οι VP της,τον τελευταιο καιρο αναφερονται μονο στην Αμερικη καθως σε Ευρωπη,Ασια,Ιαπωνια το Ps3 εχει περισσοτερες πωλησεις. Παντως αυτες οι δηλωσεις ειναι εντελως PR $H!T γιατι ειναι σαν να βγαινει η sony και να λεει πως στην ιαπωνια το final fantasy 13 ἠ το metal gear solid 4 εχει πουλησει περισσοτερο απο οτι τα halo3+halo3:odst+gears 1+gears2+l4d+le4d2+forza2+forza3+pgr3+pgr4+blue dragon,etc ..λογικο ειναι το halo3 να εχει πουλησει παραπανω στην Αμερικη καθως ειναι το Must-have exclusive της Μicrosoft ενω για το Ps3 υπαρχουν πολυ περισσοτερες επιλογες απο exclusives.
theo58 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Απ οτι φαινεται, εννοει παιχνιδια απο την ιδια την Σονυ και της θυγατρικες της... προφανως η Konami δεν ειναι μια απ αυτες.... στην σχετικη λιστα θα μπορουσε να βαλει και αλλα παιχνιδια αλλα προφανως διαλεξε μερικα για να την πει στην Sony... και απ οτι φαινεται καναν και λαθος με τα νουμερα γιατι και γω τα ιδια νουμερα με το ikaruga24 βρηκα...... Συμφωνω οτι ειναι PR $H!T.... αλλα η αληθεια ειναι οτι εχει καλυτερο marketing η ΜS απο τοτε που εβγαλε το 360.... γιατι μου ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβω πως γινεται το Uncharted 2 να μην το χουν το 1/3 των κατοχων PS3....(προσωπικη αποψη). Εδω το Prologue εχει πουλησει πανω απο 4.5 μιλλιουνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις