cyberia Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Βασικα το θεμα εγκειτε στο τι θα βγαλει η Sony για να χτυπησει το Project Natal του X-Box. μετα απο αυτο δειτε ποια θα παρετε... η ποια θεωρητε καλυτερη..
vandermonde Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 σκεφτεσαι να παρεις κονσολα με κριτηριο το "αν την εχουν χεσμενη στα σεβεν του γαλατσιου?".....
spiroslal Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 σκεφτεσαι να παρεις κονσολα με κριτηριο το "αν την εχουν χεσμενη στα σεβεν του γαλατσιου?"..... θελω να νοικιαζω παιχνιδια γι αυτο οσοναναι ειναι ενα κριτηριο
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Ρε πάρε ένα 360 καντο να παιζει αντίγραφα και είσαι άρχοντας. Βασικα το θεμα εγκειτε στο τι θα βγαλει η Sony για να χτυπησει το Project Natal του X-Box. μετα απο αυτο δειτε ποια θα παρετε... η ποια θεωρητε καλυτερη.. Έχει είδη ανακοινωθεί τι θα βγάλει η sony για να χτυπήσει το natal κάτι σαν τα χειριστήρια του wii αν δεις την e3 2009 θα καταλάβεις τι εννοώ. Ps3 motion sensing controller: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=th8_zKa0DKk]http://www.youtube.com/watch?v=gaQsXdKbUw8[/ame] VS. Xbox 360 natal: [ame] [/ame][ame]http://www.youtube.com/watch?v=HluWsMlfj68[/ame] Τώρα σύγκρινε μόνος σου ποιο είναι το καλύτερο και γιατί. Απλά να σου δώσω κάποια στοιχεία στο ps3 πρέπει να κρατάς κάτι στο 360 απολύτως τίποτα γιατί είσαι εσύ το χειριστήριο.
skanjos Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Βασικα το θεμα εγκειτε στο τι θα βγαλει η Sony για να χτυπησει το Project Natal του X-Box. μετα απο αυτο δειτε ποια θα παρετε... η ποια θεωρητε καλυτερη.. και το move της σόνυ και το natal ,fail θα είναι ,gimmicks σαν το eye tου/ps eye/wii mote. καμία σχέση με video gaming, καθαρά παιχνίδια είναι με target τους casuals,αν είσαι σε φόρουμ και ψάχνεις για το τι κονσόλα θα πάρεις ανάμεσα σε ps3/360 δεν νομίζω να σε επιρεάζουν αυτές οι μπούρδες. αν εξαιρέσεις τα metroid3/resident evil 4 το wii-mote είναι μόνο για party games ,και η κάμερα του ps3 μια απο τα ίδια με το eye pet. απορώ γιατί κάποιοι έχουν τόσες ελπίδες για το νατάλ ειδικά μετά το βίντεο είδαμε με το τεράστιο λάγκ που κάνει να δείξει στην οθόνη 1 δέυτερο μετά την κίνηση τουλάχιστον σε κάποιες περιπτώσεις. του sony move ανακοίνωσαν 22ms lag.πιο λίγο απο του wii-mote λένε οι developers.
ultralisk Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 και το move της σόνυ και το natal ,fail θα είναι ,gimmicks σαν το eye tου/ps eye/wii mote. καμία σχέση με video gaming, καθαρά παιχνίδια είναι με target τους casuals συμφωνώ...πέρα του ότι και τα 2 έχουν ένα μικρό λαγκ όπως αποδείχτηκε, μου είναι παντελώς αδιάφορα αν αντί να εφαρμοστούν σε κανέναν αξιόλογο τίτλο (χλωμό), τα δούμε σε χαζά αθλήματα και pet games...το wii σε αυτόν τον τομέα με καλύπτει απόλυτα
anamenos Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 συμφωνώ...πέρα του ότι και τα 2 έχουν ένα μικρό λαγκ όπως αποδείχτηκε, μου είναι παντελώς αδιάφορα αν αντί να εφαρμοστούν σε κανέναν αξιόλογο τίτλο (χλωμό), τα δούμε σε χαζά αθλήματα και pet games...το wii σε αυτόν τον τομέα με καλύπτει απόλυτα όταν βγεί με το καλό το Natal V2 μαζί με την επόμενη κονσόλα, τότε μάλιστα...
skanjos Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 όταν βγεί με το καλό το Natal V2 μαζί με την επόμενη κονσόλα, τότε μάλιστα... ήδη έχουμε παράδειγμα με το eyetoy και το pseye σε 2 διαδοχικές γενιές,"τίποτα" δεν άλλαξε,μόνο οι προσδοκίες οτι θα χρησιμοποιηθούν σε παιχνίδια για hardcore gamers. gaming χωρίς χειρηστήριο θα αργήσει πολύ και ελπίζω να μην γίνει ποτέ,δεν θα θέλω όταν θα είμαι 40 να κουράζομαι για να παίζω έναν αγώνα προ....
chaplin1981 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 οπως ειπα και σε εναν φιλο,οταν παιζω καπνιζω και πινω μπυρονια,οποτε ψιλοχλωμο να χοροπηδαω με το τσιγαρο και την kaiser ανα χειρας.fail.
skanjos Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 πρώτο gameplay video απο killzone 3.δεν θυμάμαι να είχε τέτοια πίστα το k2 οπότε δεν νομίζω να είναι fake [ame]http://www.youtube.com/watch?v=-Qj5E5kJ3ZE&feature=player_embedded[/ame] δεν βλέπω διαφορά στο gameplay απο το k2 πάντως,μέχρι και το cover ολόιδιο είναι.για γραφικά θα περιμένουμε άλλο βίντεο χεχε.προβλέπω να το βγάζουν το βίντεο οπότε δείτε το όσο είναι νωρίς.
privateer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-xbox360-vs-ps3-round-26-face-off
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Για ακόμα μια φορά ποιο είναι πρωτο μετά από 3 - 4 χρόνια κυκλοφορίας και των δυο κονσολών? Χα χα χα χα Να χαρώ εγώ τον παντοδύναμο cell επεξεργαστή της Sony που μόνο στα λόγια είναι παντοδύναμος.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Κριμα μονο που τα παιχνιδια αυτα ειναι μαλακιες. Προσωπικη αποψη παντα.
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Κριμα μονο που τα παιχνιδια αυτα ειναι μαλακιες. Προσωπικη αποψη παντα. Γιατί άραγε σου φαίνονται μαλακίες τα συγκεκριμένα παιχνίδια? Μήπως γιατί σχεδόν σε όλα αυτά το ps3 χάνει την μάχη λέω μήπως... Εντάξει δεν λέω τα περισσότερα δεν είναι και οι παιχνιδάρες αλλά τα: Lost Planet 2 Prince of Persia: Forgotten Sands δεν μπορείς να τα αγνοήσεις(Προσωπική άποψη πάντα). Και το πολύ ωραίο οπτικά τουλάχιστον παιχνίδι Red Dead Redemption: Red Dead Redemption ~ 360 vs PS3 Comparison ps3 xbox 360 ps3 x360 ps3 x360 ps3 x360 Για ακόμα μια φορά καλύτερες φωτογραφίες στην έκδοση για το 360. Τυχαίο? Δεν νομίζω.
Nate Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Για ακόμα μια φορά ποιο είναι πρωτο μετά από 3 - 4 χρόνια κυκλοφορίας και των δυο κονσολών? Χα χα χα χα Να χαρώ εγώ τον παντοδύναμο cell επεξεργαστή της Sony που μόνο στα λόγια είναι παντοδύναμος. Οι εταιρείες φτιάχνουν το παιχνίδι πρώτα στο 360 και μετά στο ps3. Δες τις αποκλειστικότητες του ps3 πως σπέρνουν. Γραφικάρες. Για αυτό τις περισσότερες φορές τα multiplatform φαίνονται καλύτερα στο 360.
Προτεινόμενες αναρτήσεις