nikos_90 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 για άλλη μια χρονιά περιμένω legend of dragoon2 και suikoden 6.cant w8 απο το στομα σου κ στου θεου το αυτι! αν κ δεν το βλεπω! 10 χρονια εχουν περασει απο τοτε που βγηκε!
papeipa Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Ρε τι γινεται ?Απο χθες εχω στα χερια μου το καινουριο Prince of persia,Red Dead Redemption,Split + τα Alan Wake(το τελειωνω)+Lost Planet 2......θα τρελαθουμε Παιχνιδαρες ολααααααα
skanjos Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Ρε τι γινεται ?Απο χθες εχω στα χερια μου το καινουριο Prince of persia,Red Dead Redemption,Split + τα Alan Wake(το τελειωνω)+Lost Planet 2......θα τρελαθουμε Παιχνιδαρες ολααααααα ναι αυτός ο μήνας είναι κόλαση,εγώ εκτός μόλις τελείωσα τα alan wake/lp2 τσίμπησα το aion ,τώρα δεν μου περισέυει δευτερόλεπτο για rdr.σε 1-2 μήνες θα το πιάσω,έτσι και αλλιώς συνηθως δεν βγαίνουν καλά παιχνίδια το καλοκαίρι αν δεν έχουν ανακοινωθεί ήδη και δεν περιμένουμε τπτ,τα παιχνίδια της ε3 λογικά καλό σεπτέμβρη και μετά ,οπότε θα βρεθεί χρόνος 1 παιχνίδι μόνο με ενδιαφέρει απο τον ιούνιο Naughty bear ftw!!!
dr_thodt Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Ρε τι γινεται ?Απο χθες εχω στα χερια μου το καινουριο Prince of persia,Red Dead Redemption,Split + τα Alan Wake(το τελειωνω)+Lost Planet 2......θα τρελαθουμε Παιχνιδαρες ολααααααα Aν μπορεσεις να μας πεις μερικα πραγματα για τα Forgotten Sands και RDR απο θεμα χειρισμου, frame-rate και γραφικων...ναι το LP2 το πηρα κ εγω προχτες για 360 και απο το ελαχιστο που εχω παιξει δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος για ολο αυτο το hate απο τους reviewers, το παιχνιδι παιζει σαν μια βελτιωμενη μορφη του πρωτου παιχνιδιου - τα γραφικα επισης ειναι απλα εκπληκτικα...το πιο εντυπωσιακο multiplatform παιχνιδι και σιγουρα μεσα στα 5 καλυτερα οπτικα παιχνιδια της γενιας ανεξαρτητου κονσολας ΙΜΟ.
darhe13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 εμενα δεν μου αρεσε καθολου το lost plαnet 2...μεγαλη μουφα...
ultralisk Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 εμενα δεν μου αρεσε καθολου το lost plαnet 2...μεγαλη μουφα... σε τι πράγμα ακριβώς?...έτσι απλά για να έχουμε μια ιδέα δλδ για να συγκρίνουμε με αυτά που έχουμε διαβάσει εγώ το περιμένω πως και πως για να το λιώσω 4πλο co-op με φίλους + το multi του, που το πρώτο το είχα βρει πολύ καλό...προς το παρόν έχω το Alan Wake που σε ατμόσφαιρα και ήχο είναι άνετα στα TOP 5 της γενιάς
darhe13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 σε τι πράγμα ακριβώς?...έτσι απλά για να έχουμε μια ιδέα δλδ για να συγκρίνουμε με αυτά που έχουμε διαβάσει εγώ το περιμένω πως και πως για να το λιώσω 4πλο co-op με φίλους + το multi του, που το πρώτο το είχα βρει πολύ καλό...προς το παρόν έχω το Alan Wake που σε ατμόσφαιρα και ήχο είναι άνετα στα TOP 5 της γενιάς για co-op ειναι καλο..!για single player εμπειρια το βρισκω πολυ μετριο..!
papeipa Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Το prince of Persia δεν το εχω ακουμπησει ακομα,λιγο RDR επαιξα,τρομερος τεχνικος τομεας,ατμοσφαιρα ,μουσικη,χειρισμος, Αλλα....μεσα στην πρωτη μιση -μια ωρα δεν κανεις τπτ, μονο κατι κουνελια κυνηγας και κατι τσακαλια....Ενω ολο το παιχνιδι σε ερεθιζει κυριολεκτικα ,αυτες οι εξτρα ΧΑΖΕΣ αποστολες που τις εχουν μονο και μονο να μεγαλωνουν τη διαρκεια ζωης του τιτλου, με εκνευριζουν αφανταστα και με ξενερωνουν. Ειμαι episode 6 στο Alan και θελω να το τελειωσω πριν ασχοληθω σοβαρα με οτιδηποτε αλλο...
alexzzz Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Ειμαι episode 6 στο Alan και θελω να το τελειωσω πριν ασχοληθω σοβαρα με οτιδηποτε αλλο... oh fuck... εγώ είμαι ακόμα στο 2
papeipa Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 oh fuck... εγώ είμαι ακόμα στο 2 Οτι και να λενε ειναι το καλυτερο game για φετος με διαφορα......πωρωση!!!!!
alexzzz Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Οτι και να λενε ειναι το καλυτερο game για φετος με διαφορα......πωρωση!!!!! indeed... αν και ψήνομαι να δω και το καουμπόικο...
Toufas Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 καλα δεν υπαρχει λογος για red dead redemption single.... δειτε το Multi
6xXx6 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Red Dead Redemption ~ 360 vs PS3 Comparison ps3 xbox 360 ps3 x360 ps3 x360 ps3 x360
spiroslal Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Ρε παιδια θα παρω κονσολα ...με ψηνει πιο πολυ το χβοχ ....εχει καλυτερα γραφικα στα πορτς απο οτι εχω κτλβ αλλα με χαλαει η ετησια συνδρομη ...και οτι τα σεβεν στο γαλατσι το εχουν λιγο χεσμενο κ δν φερνουν πολλα παιχνιδια σε σχεση με το ρς3 ...τι να κανω γαμω??καλο και το ρς3 αλλα σε μη ε3κκουσιβ παιχνιδια μου φαινεται μουφα ....τι λετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις