Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί ρε Dr_Thodt? Ήταν το καλύτερο παιχνίδι αυτής της γενιάς ναι ή όχι? Και μην μου πεις το επίσης overhyped MGS4.

Oχι κατα την γνωμη μου φυσικα κ δεν ειναι το καλυτερο παιχνιδι της γενιας μιας κ το παιχνιδι εχει πραγματα που με ενοχλησαν ή με κουρασαν αφανταστα - βασικα ουτε στο top ten μου δεν ειναι για να ειμαι ειλικρινης ή μηπως υπαρχει καποιος αγραφος νομος που λεει οτι δεν μπορουμε να θεωρουμε το GTAIV ενα απλα καλο παιχνιδι κ τπτ παραπανω? τα πραγματα ειναι απλα - με ρωτησες γιατι δεν μου αρεσε και σου ειπα τους λογους που το θεωρω υπερεκτημημενο απο εκει κ περα γιατι να το παιδευουμε? εγω σου ειπα την γνωμη μου και εσυ διαφωνεις..δεν νομιζω να ειναι η πρωτη φορα που εχεις διαφορετικη αποψη με καποιον.

Οσο για το "μη επιχειρηματική προπαγανδα" οτι κ να πω ειναι λιγο...:lol:

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεκτό. Δεν μου απάντησες όμως για το MGS4 ;)

κατα την γνωμη μου το mgs4 ειναι κ με διαφορα το καλυτερο παιχνιδι της γενιας..

καταρχας ξεφευγει απο παιχνιδι και θυμιζει ταινια..

φοβερο σεναριο που δενει ολα τα προηγουμενα τελεια,καλα γραφικα,φοβερη μουσικη κ ηχος,βιντεακια εκπληκτικα..

τωρα για καποιον που του αρεσουν μονο fps kai hack n slash,και δ εχει υπομονη να παιξει θα του φανει μαλακια..

αλλα ποιοτικα δ το φτανει τιποτα απο αυτα που ειδαμε εως τωρα.

Δημοσ.
κατα την γνωμη μου το mgs4 ειναι κ με διαφορα το καλυτερο παιχνιδι της γενιας..

καταρχας ξεφευγει απο παιχνιδι και θυμιζει ταινια..

φοβερο σεναριο που δενει ολα τα προηγουμενα τελεια,καλα γραφικα,φοβερη μουσικη κ ηχος,βιντεακια εκπληκτικα..

τωρα για καποιον που του αρεσουν μονο fps kai hack n slash,και δ εχει υπομονη να παιξει θα του φανει μαλακια..

αλλα ποιοτικα δ το φτανει τιποτα απο αυτα που ειδαμε εως τωρα.

Και αυτο ειναι καλο σε μια κατηγορια που λεγονται "παιχνιδια"? Missfire κατα τη γνωμη μου. Καλο και πρωτοτυπο πριν 12 χρονια αλλα πλεον απεχει πολυ απο το ιδανικο.

Δημοσ.

για μένα προσωπικά ναί,το να μπορεί ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι να σου προσφέρει + σινεματική εμπειρία εκτός απο το gaming το θεωρώ πάρα πολύ καλό.

γιαυτό μετράει το σενάριο και η μουσική πάρα πολύ στα καινούρια παιχνίδια,παλιά φυσικά δεν μας ένοιαζε καθόλου,π.χ. ο μάριο είναι ένας ιταλός υδραυλικός και θέλει να σώσει την princess peach....οτινάνε εντελώς, αλλα πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα.

φυσικά δεν τα καταφέρνουν όλοι τέλεια,π.χ το mgsiv θα μπορούσε να έχει λιγότερο κουραστικά fmv κτλπ.

για μένα το απόλυτο παράδειγμα video game της γενιάς είναι το uncharted ,καινούριο ip και θεωρώ οτι έχει το κατάλληλο mix gameplay/cinematics που πρέπει να έχουν τα σύγχρονα παιχνίδια.

Δημοσ.
για μένα προσωπικά ναί,το να μπορεί ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι να σου προσφέρει + σινεματική εμπειρία εκτός απο το gaming το θεωρώ πάρα πολύ καλό.

γιαυτό μετράει το σενάριο και η μουσική πάρα πολύ στα καινούρια παιχνίδια,παλιά φυσικά δεν μας ένοιαζε καθόλου,π.χ. ο μάριο είναι ένας ιταλός υδραυλικός και θέλει να σώσει την princess peach....οτινάνε εντελώς, αλλα πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα.

φυσικά δεν τα καταφέρνουν όλοι τέλεια,π.χ το mgsiv θα μπορούσε να έχει λιγότερο κουραστικά fmv κτλπ.

για μένα το απόλυτο παράδειγμα video game της γενιάς είναι το uncharted ,καινούριο ip και θεωρώ οτι έχει το κατάλληλο mix gameplay/cinematics που πρέπει να έχουν τα σύγχρονα παιχνίδια.

κ το alan wake προσπαθει αυτο που λες..

Δημοσ.

To Alan Wake όμως όσο και να προσπαθεί δεν θα τα καταφέρει, γιατί πολύ απλά δεν βγήκε σε PS3. Σε αυτό έχουν καταλήξει οι "επιστήμονες" του φόρουμ, άσχετα αν προσπαθούν να το δικαιολογήσουν με επιχειρήματα περί των... αναλύσεων της οθόνης, του blur της μάπας του Alan όταν γυρίζει η κάμερα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Δημοσ.
Δεκτό. Δεν μου απάντησες όμως για το MGS4 ;)

Tι να σου πω για το MGS4? η γνωμη μου ειναι γνωστη για το παιχνιδι και εχω ερθει πολλες φορες σε αντιπαραθεση με πολλα σβησμενα posts κ.λ.π. με αρκετους εδω μεσα για το συγκεκριμενο παιχνιδι. ;)

Πρεπει να νιώθεις αμηχανία γιαυτο γελάς ε:rolleyes:

Σιγουρα νιωθεις αμηχανια οταν την μια σου λενε για "μυγες τσε τσε" κ την αλλη για "προπαγανδα" ειδικα οταν εισαι σε gaming forum..WTF? :lol:

---------- Προσθήκη στις 22:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:24 ----------

To Alan Wake όμως όσο και να προσπαθεί δεν θα τα καταφέρει, γιατί πολύ απλά δεν βγήκε σε PS3. Σε αυτό έχουν καταλήξει οι "επιστήμονες" του φόρουμ, άσχετα αν προσπαθούν να το δικαιολογήσουν με επιχειρήματα περί των... αναλύσεων της οθόνης, του blur της μάπας του Alan όταν γυρίζει η κάμερα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Aν εσενα δεν σε νοιαζουν/ενοχλουν τα στραβα του τιτλου στον οπτικο τομεα οκ αλλα δεν μπορεις να μιλας ειρωνικα για "επιστημονες" απο την στιγμη που το παιχνιδι εχει πολλα προβληματα στον τεχνικο τομεα που μπορει να δει ο καθενας χωρις να χρειαζεται να ειναι προγραμματιστης.

Αν μην τι αλλο θα επρεπε να ειμαστε κ πιο αυστηροι με παιχνιδια σαν το AW μετα απο τοσα χρονια development, υποσχεσεων περι ΑΑΑ, ψευτικων δηλωσεων και γενικα αναμονης.

Και για να μην παρεξηγηθω εγω μιλαω αποκλειστικα για τα γραφικα κ το performance του τιτλου και οχι για την ποιοτητα του σαν παιχνιδι, story κ gameplay εφοσον δεν εχω παιξει αρκετα για να εχω γνωμη, πραγμα που θα αλλαξει συντομα αφου θα το νοικιασω μολις βγει μιας κ ειμαι περιεργος να δω τι λεει σαν παιχνιδι.

Δημοσ.

Σιγουρα νιωθεις αμηχανια οταν την μια σου λενε για "μυγες τσε τσε" κ την αλλη για "προπαγανδα" ειδικα οταν εισαι σε gaming forum..WTF? :lol:

:lol::lol::lol: σωστός :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλο πραγμα ομως η σινεματικη εμπειρια και αλλο να προσπαθει ενα παιχνιδι να γινει ταινια στη θεση του gameplay. Σινεματικη εμπειρια ειναι και το Resident Evil 4 χωρις να προσπαθει καν να γινει ταινια και εχει πληρης επιγνωση οτι ειναι παιχνιδι και χρησιμοποιει τρικ στα πλαισια αυτα σε αντιθεση με το Metal Gear που εκτος απο το πρωτο τα υπολοιπα ειχαν μαλλον αλλες βλεψεις.

Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο φυσικα αλλα οταν μιλαμε για ενα "παιχνιδι" που το 90% το βλεπω και 10% το παιζω τοτε εχουμε ενα προβλημα. Και αλλα παιχνιδια χρησιμοποιουν αυτο το "τεχνασμα" για πουν την ιστορια τους (βλεπε Xenogears-Xenosaga series) αλλα δεν σε κοβουν gameplay για να το κανουν.

Επεξ/σία από ikaruga24
Δημοσ.

το αλαν wake τα καταφέρνει ,είναι σινεματικό παιχνίδι.ειδικά στο κομμάτι του naration το παιχνίδι τα σπάει,αλλα η ιστορία σε ξενερώνει στο τέλος.εκεί είναι το μόνο μου παράπονο,θα ήθελα καλύτερη πλοκή,ειδικά με τον τρόπο που σε κάνει Build up το στόρι μέχρι τότε δεν περιμένεις να έρθει τέτοια πατάτα.αν το παίξεις ποτέ και το φτάσεις chapter5-6 τότε ξαναέλα και πες μου οτι σου άρεσε η κατάληξη της ιστορίας.

Δημοσ.
,αλλα η ιστορία σε ξενερώνει στο τέλος.εκεί είναι το μόνο μου παράπονο,

έχει ανακοινωθεί επίσημα οτι το alan wake ειναι τριλογια

που σημαίνει πως το 5-6 ep. δεν ειναι το τελος του παιχνιδιου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
έχει ανακοινωθεί επίσημα οτι το alan wake ειναι τριλογια

που σημαίνει πως το 5-6 ep. δεν ειναι το τελος του παιχνιδιου

η ιστορία τελειώνει στο παιχνίδι ,δεν σε αφήνει σε cliffhanger.μπορεί να γίνει τριλογία αλλα αυτό δεν αλλάζει την πλοκή που έχει πάρει ήδη η ιστορία.δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί θα σποιλεριάσω ,τερματίστε το και θα καταλάβετε

edit : πλησιάζει η ε3 και η κόντρα θα είναι τεράστια φέτος,περιμένουμε και zelda ανακοίνωση,εμένα πιο πολύ μαρέσουν τα ευστράπελα που γίνονται ,όπως με το giant crab το 2004,αλλα το περισσότερο γέλιο το έριξα πέρισυ με τον translator guy ,μα πόσες φωτογραφίες κάνανε σε φόρουμς χαχαχα.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=OwO74m302_s[/ame]

για άλλη μια χρονιά περιμένω legend of dragoon2 και suikoden 6.cant w8

Επεξ/σία από skanjos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...