skanjos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 κατα 99,9% για αυτο που λες φταιει η εκδοση του παιχνιδιου που εχειςκαι εγω ειχα το ''Alan.WakeRF.Apoca'' που ολα τα video του παιχνιδιου pixelιαζαν λεσ και εβλεπα fullscreen youtube video και η εικονα ηταν θαμπη..... προφανως απο καποια συμπιεση που θα έχει υποστεί και εγώ έχω δοκιμάσει και τις 2 εκδόσεις και δεν έχω δει καμία διαφορά.το παιχνίδι είναι φοβερό και τα γραφικά του είναι απο τα καλύτερα για το 360.
v0rtex Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 παιδια δε παιζουν ρολο τα releases η το δισκακι η ο τροπος εγγραφης .. αν το παιχνιδι παιζει, παιζει. Το λεω επειδη εχω ακουσει διαφορα κουλα κατα καιρους... π.χ αν δεν εχει γινει καλη εγγραφη στο δισκακι δεν εχει τοσο καλα γραφικα (ναι το εχω ακουσει και αυτο).
Antretng Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 παιδια δε παιζουν ρολο τα releases η το δισκακι η ο τροπος εγγραφης .. αν το παιχνιδι παιζει, παιζει.Το λεω επειδη εχω ακουσει διαφορα κουλα κατα καιρους... π.χ αν δεν εχει γινει καλη εγγραφη στο δισκακι δεν εχει τοσο καλα γραφικα (ναι το εχω ακουσει και αυτο). Το μόνο που ίσως θα μπορούσε να έχει, θα ήταν μεγαλύτερα loading times ή και κανένα κολληματάκι.
chaplin1981 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ρε παιδες.ειδα εναν τυπα που επαιζε και στο πρωτο chapter νομιζω σε ενα αστυνομικο τμημα,ετσι οπως τριγυρνουσε ειδα τον alan wake να ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ πανω σε μια καρεκλα.wtf?και γαμω τα bugs.επιβεβαιωστε παρακαλω γιατι ημουν σε κατασταση berserk και ισως να μην ειδα και καλα...
dr_thodt Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 κατα 99,9% για αυτο που λες φταιει η εκδοση του παιχνιδιου που εχειςκαι εγω ειχα το ''Alan.WakeRF.Apoca'' που ολα τα video του παιχνιδιου pixelιαζαν λεσ και εβλεπα fullscreen youtube video και η εικονα ηταν θαμπη..... προφανως απο καποια συμπιεση που θα έχει υποστεί Τι σχεση εχει η αναλυση του παιχνιδιου με το release? κ ναι εγω ειδα το δευτερο κ καλα proper release. Η αναλυση ειναι σχεδον 480p αυτο δεν προκειται να αλλαξει ειτε εχεις το Alan.WakeRF.Apoca ειτε εχεις το retail παιχνιδι απο το amazon στα χερια σου....το παιχνιδι δυστυχως τεχνικα ειναι πληρης αποτυχια αλλα ειπαμε απο ενα κακο/βιαστικο port απο την εκδοση του PC τι να περιμενεις? στην Ε3 μπορει να δουμε την πραγματικη εκδοση του AW. Aυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως κανεις εως τωρα δεν εχει σχολιασει την αθλια εικονα του παιχνιδιου, τι σκατα εγω το ειδα μαζι με αλλους 3 κ ολοι ειπαμε το ιδιο πραγμα ειδικα στα σημεια που ηταν ημερα.
hollow_83 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Να επισημανω κατι ακομα που μου την σπαει στο AW. Ποιος ο λογως να γινεται blur η φατσα του Alan σε τετοιο βαθμο οταν κινειται η καμερα ?
nzeppos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Πριν λίγους μήνες είχαν πει ότι δεν πρόκειται να βγάλουν demo, τουλάχιστον όχι πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού (έχει κυκλοφορήσει επίσημα? νομίζω όχι). Δεν νομίζω ότι χρειάζεται demo σε τέτοια παιχνίδια πάντως, γιατί το ατού τους είναι η πλοκή, η ατμόσφαιρα και τα τοιαύτα. Στο μόνο που θα εξυπηρετούσε το να παίξω λίγα λεπτά από το πρώτο chapter, θα ήταν για το χειρισμό και τα γραφικά. Αυτά όμως μπορούμε να τα δούμε μέσες-άκρες και στο youtube.
nzeppos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μωρέ δίκιο έχεις, καλά θα ήταν να βγει και demo. Επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι σίγουρος πως αποκλείεται να βγει, απλώς θυμάμαι που κάπου είχα διαβάσει αυτό που έγραψα παραπάνω. Ίσως το βγάλουν μετά την κυκλοφορία, ποιος ξέρει. Το παιχνίδι τα σπάει πάντως και αυτό το λέει κάποιος που έχει να παίξει survival horror από την εποχή του πρώτου Alone in the Dark και του ανυπέρβλητου Clive Barker's Undying (κανένα από τα Silent Hill δεν μου πολυάρεσε, με απωθούσε ο χειρισμός τους). Μόνο με το Fatal Frame στο XboxOne είχα ασχοληθεί λίγο καθώς και με το Dead Space. Τώρα που είπα για το DS, θυμήθηκα που το έπαιζα νύχτα με δυνατά τον ήχο και ακριβώς το ίδιο πρέπει να κάνετε με το Alan Wake. Έβαλα να το παίξω μεσημεριάτικο και είναι άλλο παιχνίδι.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 [/color]http://game20.gr/news/silent-hill-fps-rumor-4755/ για τον ikaruga! ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! Οχι παλι FPS το μπελα μου (εκτος και αν το δουλεψουν σε στυλ Deus Ex - Metroid Prime - Thief series).
skanjos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Τι σχεση εχει η αναλυση του παιχνιδιου με το release? κ ναι εγω ειδα το δευτερο κ καλα proper release. Η αναλυση ειναι σχεδον 480p αυτο δεν προκειται να αλλαξει ειτε εχεις το Alan.WakeRF.Apoca ειτε εχεις το retail παιχνιδι απο το amazon στα χερια σου....το παιχνιδι δυστυχως τεχνικα ειναι πληρης αποτυχια αλλα ειπαμε απο ενα κακο/βιαστικο port απο την εκδοση του PC τι να περιμενεις? στην Ε3 μπορει να δουμε την πραγματικη εκδοση του AW. Aυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως κανεις εως τωρα δεν εχει σχολιασει την αθλια εικονα του παιχνιδιου, τι σκατα εγω το ειδα μαζι με αλλους 3 κ ολοι ειπαμε το ιδιο πραγμα ειδικα στα σημεια που ηταν ημερα. από όταν είδαμε την ανάλυση ξέραμε οτι τα γραφικά δεν θα ήταν το ατού του παιχνιδιού,γι'αυτό κάναμε και την όλη συζήτηση στο άλλο θέμα (και ας μας κοροιδέυαν κάποιοι...).εμένα τα γραφικά δεν με χάλασαν πάντος .ίσως να φταίει που πλέον το 360 το συνδέω στο μόνιτορ και έχει μέγιστη ανάλυση 1440χ900. αλλα όλα αυτά που αναφέρεις υπάρχουν και συμφωνούμε εδώ,τα αληθινά γραφικά του παιχνιδιού φαίνονται την μέρα,στο σκοτάδι το σώζουν το παιχνίδι τα απίστευτα εφέ ,που σε αυτόν τον τομέα τα σπάει το παιχνίδι. βιάστηκα πολύ να το βαθμολογίσω όμως ,το παιχνίδι ξεκινάει απίστευτα δυνατά με πάρα πολύ καλή πλοκή και naration,αλλα τελειώνεις το παιχνίδι και λες wtf??? τρελή αποτυχία θεωρώ την ιστορία στα 2 τελευταία chapter και όχι το παιχνίδι σαν σύνολο,αλλα όπως και να το κάνεις και στις ταινίες το φινάλε μετράει αρκετά για το τι σου αφήνει μια ταινία. αρχίζω και δικαιολογώ πάντος κάποια σκορ και το 85% στο μετακριτικ.το παιχνίδι δεν είναι ούτε φοβερό στον τεχνικό τομέα(jaggies/low textures/low resolution), ούτε στο gameplay(point to point/auto aim),ούτε στην ιστορία (απαίσιο ending...). στην τελική όμως το παιχνίδι είναι αρκετά καλό και αξίζει να το τερματίσεις μια φορά.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ειδες που για αλλη μια φορα βιαστηκες? Πολυ ευκολα ενθουσιαζεσαι. Στακα λιγο.
dr_thodt Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 από όταν είδαμε την ανάλυση ξέραμε οτι τα γραφικά δεν θα ήταν το ατού του παιχνιδιού,γι'αυτό κάναμε και την όλη συζήτηση στο άλλο θέμα (και ας μας κοροιδέυαν κάποιοι...).εμένα τα γραφικά δεν με χάλασαν πάντος .ίσως να φταίει που πλέον το 360 το συνδέω στο μόνιτορ και έχει μέγιστη ανάλυση 1440χ900.αλλα όλα αυτά που αναφέρεις υπάρχουν και συμφωνούμε εδώ,τα αληθινά γραφικά του παιχνιδιού φαίνονται την μέρα,στο σκοτάδι το σώζουν το παιχνίδι τα απίστευτα εφέ ,που σε αυτόν τον τομέα τα σπάει το παιχνίδι. βιάστηκα πολύ να το βαθμολογίσω όμως ,το παιχνίδι ξεκινάει απίστευτα δυνατά με πάρα πολύ καλή πλοκή και naration,αλλα τελειώνεις το παιχνίδι και λες wtf??? τρελή αποτυχία θεωρώ την ιστορία στα 2 τελευταία chapter και όχι το παιχνίδι σαν σύνολο,αλλα όπως και να το κάνεις και στις ταινίες το φινάλε μετράει αρκετά για το τι σου αφήνει μια ταινία. αρχίζω και δικαιολογώ πάντος κάποια σκορ και το 85% στο μετακριτικ.το παιχνίδι δεν είναι ούτε φοβερό στον τεχνικό τομέα(jaggies/low textures/low resolution), ούτε στο gameplay(point to point/auto aim),ούτε στην ιστορία (απαίσιο ending...). στην τελική όμως το παιχνίδι είναι αρκετά καλό και αξίζει να το τερματίσεις μια φορά. Eγω δεν μπορω να εκφερω αποψη για το πως ειναι σαν παιχνιδι και story μιας κ επαιξα γυρω στην μια ωρα και κατι βγαζοντας ολα τα βιντεος αλλα αυτο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι ο τεχνικος τομεας του παιχνιδιου ειναι μεγαλο fail...βασικα το μεγαλυτερο κακο που εκανε η Remedy ειναι οτι τοσο καιρο μας ταιζε ψεμματα για τα γραφικα (και εμας κ τον τυπο) οπως τα 720p videos πριν ενα χρονο, η αρνηση οτι το παιχνιδι τρεχει στα 540p, οτι το παιχνιδι κ καλα δεν εχει tearing κ.λ.π, ακομα δεν εχει τα @@ να παραδεχτει τα προφανη. Καποια στιγμη σιγουρα θα το παιξω παντως για να δω κ τι λεει σαν παιχνιδι...ή θα το νοικιασω ή θα το δανειστω απο κανενα φιλο - τελικα μου φαινεται οτι το καλυτερο ειναι να παιζεις ολα αυτα τα πολυαναμενομενα παιχνιδια καποιο καιρο μετα χωρις να σε επηρεαζει το ολο hype και τα OMG!OMG! σχολια στα διαφορα forums, την εχω πατησει πολλες φορες αυτη τη γενια με παιχνιδια που με παρεσυρε το ολο hype και τα αγορασα day one μετανιονωντας αισχρα τα λεφτα που εδωσα μολις τα τερματισα - βλεπε GTAIV, Killzone 2, DMC4, LoZ: Τwilight Princess κ.λ.π.
Προτεινόμενες αναρτήσεις