ikaruga24 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Βασικα το Ζelda τρεχει στα 30fps και ειναι μακραν το χειροτερο οπτικα παιχνιδι απο τα 3 (ελπιζω το νεο Zelda να ειναι πιο κοντα οπτικα στο αγαπημενο μου και πανεμορφο Wind Waker) αλλα οντως τα SMG και MP3 ειναι πολυ ομορφα παιχνιδια - αν ετρεχαν στα 720p θα μιλαγαμε για 2 απο τα καλυτερα οπτικα παιχνιδια της γενιας, παρ'ολα αυτα ακομα κ στα 480p συνεχιζουν να ειναι εντυπωσιακα - εξαλλου art direction> tech. Μετα την ξενερα με το AW αντε να βγει το SMG 2 να χαρουμε λιγακι. Ειχα την εντυπωση οτι τρεχει και αυτο στα 60 λογο της ιδιας ακριβως μηχανης με το Wind Waker το οποιο τρεχει στανταρ στα 60. Βεβαια το Twilight εχω να το πιασω απο τοτε που βγηκε οποτε παιζει και να κανω λαθος. Οπτικα σαφως ειναι το χειροτερο μιας και μιλαμε στην ουσια για Gamecube παιχνιδι και οχι για Wii που φτιαχτηκε απο την αρχη γι αυτο (σε αντιθεση με τα αλλα 2). Το επομενο Zelda ομως σιγουρα θα πουσαρει στα τερματα την κονσολα, τοσο σε hardware αλλα και στα τεχνασματα με τον χειρισμο.
hollow_83 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 @hollow_83 όταν θα βγει για pc στα 4-7 gb θέλω τότε να το ξαναπεις... Οταν βγει το συζηταμε. Βεβαια το texture compression των καρτων στα pc δε συγκρινεται με αυτο στις konsoles.
polydoroskatharakis Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Βασικα το Alan πουσαρει το Xbox στο κομματι των Particle Effects και Physics γιατι απο textures δε τα παεικαι τοσο καλα (και μαλλον εχει να κανει με το μεγεθος toy DVD) λιγος αποθηκευτικος χωρος μικροτερα σε ποιοτητα textures για εξικονομηση χωρου. Δυστυχως το DVD περιοριζει αρκετα το XBOX. Συμφωνώ απόλυτα... Άλλη παρατήρηση: Ο αριθμός των πολυγώνων είναι επίσης σχετικά μικρός. Κι αν θέλω να βρω κι άλλο "ψεγάδι": Οι φάτσες και ιδιαίτερα η κίνησή τους όταν μιλούν είναι εντελώς αφύσικες. Πάντως εγώ που το έπαιξα χθες βράδι σε σκοτεινό δωμάτιο και μόνος μου, αποφάσισα να το σταματήσω γιατί με ανατρίχιασε κάμποσες φορές! Η ατμόσφαιρά του και τα εφέ του φωτός και του καιρού είναι το κάτι άλλο.
hollow_83 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Για να μην παρεξηγηθω το παιχνιδι ειναι φανταστικο εχει διαρκεια και πολυ καλο στορυ. Απλα παραθετουμε και μερικες παρατηρησεις.
dr_thodt Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Ο Κάρμακ? Τι αξιόλογο έχει βγάλει μέχρι στιγμής η iD για το X360? Δεν εχει βγαλει ακομα κατι αλλα το Rage πιθανοτατα θα βγει εκπληκτικο, Carmack ειναι αυτος. νομιζω οτι με το alan το 360 ειναι ηδη πουσαρισμενο..!δεν παει αλλο ρε παιδια δεν ειναι κακο να το παραδεχτουμε...!κατα τα αλλα το αλαν εναι ενα παιχνιδι πολυ ποιοτικο κ τα γραφικα του εξαιρετικα!ειδικα προς το τελος! Καλα δεν νομιζω να πουσαρει το 360 σε τοση χαμηλη αναλυση που τρεχει (960*540) ωστε να μην μπορει το 360 να κρατησει σταθερα 30fps με v-sync - με αυτη την αναλυση επρεπε να τρεχει στα 60fps...μην γελιομαστε το παιχνιδι εχει αρκετα μειονεκτηματα οπτικα (low-res textures, jaggies, low-poly χαρακτηρες) και multiplatform παιχνιδια οπως τα Red Dead Redemption και Lost Planet 2 π.χ. φαινονται αρκετα πιο εντυπωσιακα με εξισου μεγαλα κ ακομα μεγαλυτερα περιβαλλοντα τα οποια τρεχουν στα 720p...συνεχιζω να πιστευω οτι το AW ειναι ενα βιαστικο/κακο port της PC εκδοσης - δυσκολευομαι να πιστεψω οτι η Remedy μετα απο 5 χρονια development και 2-3 χρονια ενασχολησης αποκλειστικα οπως υποστηριζουν στο 360 να εβγαλαν ενα τοσο προβληματικο τεχνικα παιχνιδι. Μαλλον απο την εκδοση του PC ηταν κ τα περσινα βιντεος που ειχαν φτασει στα χερια του τυπου μιας κ τα συγκεκριμενα βιντεος ετρεχαν στα 720p - ειμαι σχεδον σιγουρος οτι συντομα θα δουμε ανακοινωση για την PC εκδοση. Εγω προσωπικα αρνουμαι να υποστηριξω κ να αγορασω το AW πρωτον γιατι δεν θελω να υποστηριξω τοσο βιαστικες και προβληματικες "προσπαθειες" απο ενα developer που ακομα συνεχιζει να λεει ψεμματα (κ καλα 720p αναλυση και οτι διορθωσαν το tearing) και δευτερον γιατι οτι επαιξα χτες σε ενα φιλο (σχεδον 1.5 episode) μου φανηκε αρκετα επαναλαμβανομενο...ισως το δανειστω απο κανενα γνωστο ή το νοικιασω καποια στιγμη αλλα δεν μπορω να πω οτι το ΑW ειναι πλεον στα παιχνιδια που θελω οπωσδηποτε να παιξω ποσο μαλλον να αγορασω...ειδικοτερα τωρα που ερχονται παιχνιδια οπως τα LP2, RDR, SMG2, Metroid Other M, SSFIV και Crackdown 2.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Η ιδέα μου είναι ή ακόμα και το DMC4 είναι οπτικά ανώτερο του AW?
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Η ιδέα μου είναι ή ακόμα και το DMC4 είναι οπτικά ανώτερο του AW? Πιστεύω σου απάντησα.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Το έπαιξα σήμερα και δεν μου άρεσε. Ούτε τα γραφικά που ήταν τόσο hyped. Το Bioshock είναι μίλια μακριά στον οπτικό τομέα.
hollow_83 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Το έπαιξα σήμερα και δεν μου άρεσε. Ούτε τα γραφικά που ήταν τόσο hyped. Το Bioshock είναι μίλια μακριά στον οπτικό τομέα. Εδω λοιπον ειναι το προβλημα με τις μεγαλες κυκλοφοριες. Οι εταιρειες πουλανε τρελο Hype με αποτελεσμα ο πελατης να τις μμαυριζει με τη μη αγορα τους αφου το τελικο προιον αποτυγχανει να αγκιξει τα υψηλα στανταρς. Το παιχνιδι βεβαια καθε αλλο παρα κακο ειναι.
darhe13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Το έπαιξα σήμερα και δεν μου άρεσε. Ούτε τα γραφικά που ήταν τόσο hyped. Το Bioshock είναι μίλια μακριά στον οπτικό τομέα. ελα μην ακουω αηδιες..! ---------- Προσθήκη στις 19:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:38 ---------- http://game20.gr/news/silent-hill-fps-rumor-4755/ για τον ikaruga!
6xXx6 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Το έπαιξα σήμερα και δεν μου άρεσε. Ούτε τα γραφικά που ήταν τόσο hyped. Το Bioshock είναι μίλια μακριά στον οπτικό τομέα. χαχαχ καλο... απο τα καλυτερα παιχνιδια τον τελευταίον χρονών... οσο για τα γραφικα οριστε ενα gameplay video που τα λεει ολα (μην ξεχνάμε πως ειναι σε κονσολα το παιχνιδι οχι σε pc)
nzeppos Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Το παιχνίδι δ.ε.ν. υ.π.ά.ρ.χ.ε.ι. Από τα πιο προσεγμένα που έχω παίξει ποτέ.
dr_thodt Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 χαχαχ καλο... απο τα καλυτερα παιχνιδια τον τελευταίον χρονών... οσο για τα γραφικα οριστε ενα gameplay video που τα λεει ολα (μην ξεχνάμε πως ειναι σε κονσολα το παιχνιδι οχι σε pc) Tα γραφικα σαν γραφικα δεν ειναι ασχημα αλλα δεν ειναι και τιποτα τρελο, το μεγαλυτερο προβλημα του παιχνιδιου ειναι η χαμηλη ποιοτητα της εικονας που ναι μεν στο χαμηλης αναλυσης βιντεο του youtube που εβαλες φαινεται μια χαρα οπως κ στα gifs αλλα οταν βαλεις το παιχνιδι σε 40"+ τηλεοραση εκει δειχνει το πραγματικα ασχημο προσωπο της η υπερβολικα χαμηλη αναλυση - πολλα jaggies, εντονη θαμπαδα και ελλειψη ευκρινειας ειδικα στα μακρινα αντικειμενα...η χαμηλη αναλυση καταστρεφει οτιδηποτε ομορφο εχει να δειξει το παιχνιδι σαν γραφικα και περιβαλλοντα. Το παραξενο ειναι οτι εχω παιξει κ αλλα παιχνιδια που τρεχουν σε sub-HD αναλυσεις κοντα στου AW οπως τα R&C: Tools Of Destruction, CoD, SC: Conviction, MGS4, Siren: Bloodcurse στη δικια μου τηλεοραση που επισης ειναι 40" 1080p LCD κ κανενα απο τα παραπανω παιχνιδια δεν ειχαν τοσο ασχημη εικονα οσο το AW - ισα ισα που μερικα σε ξεγελανε κ νομιζεις οτι τρεχουν κανονικα στα 720p...
6xXx6 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Tα γραφικα σαν γραφικα δεν ειναι ασχημα αλλα δεν ειναι και τιποτα τρελο, το μεγαλυτερο προβλημα του παιχνιδιου ειναι η χαμηλη ποιοτητα της εικονας που ναι μεν στο χαμηλης αναλυσης βιντεο του youtube που εβαλες φαινεται μια χαρα οπως κ στα gifs αλλα οταν βαλεις το παιχνιδι σε 40"+ τηλεοραση εκει δειχνει το πραγματικα ασχημο προσωπο της η υπερβολικα χαμηλη αναλυση - πολλα jaggies, εντονη θαμπαδα και ελλειψη ευκρινειας ειδικα στα μακρινα αντικειμενα...η χαμηλη αναλυση καταστρεφει οτιδηποτε ομορφο εχει να δειξει το παιχνιδι σαν γραφικα και περιβαλλοντα. Το παραξενο ειναι οτι εχω παιξει κ αλλα παιχνιδια που τρεχουν σε sub-HD αναλυσεις κοντα στου AW οπως τα R&C: Tools Of Destruction, CoD, SC: Conviction, MGS4, Siren: Bloodcurse στη δικια μου τηλεοραση που επισης ειναι 40" 1080p LCD κ κανενα απο τα παραπανω παιχνιδια δεν ειχαν τοσο ασχημη εικονα οσο το AW - ισα ισα που μερικα σε ξεγελανε κ νομιζεις οτι τρεχουν κανονικα στα 720p... κατα 99,9% για αυτο που λες φταιει η εκδοση του παιχνιδιου που εχεις και εγω ειχα το ''Alan.WakeRF.Apoca'' που ολα τα video του παιχνιδιου pixelιαζαν λεσ και εβλεπα fullscreen youtube video και η εικονα ηταν θαμπη..... προφανως απο καποια συμπιεση που θα έχει υποστεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις