hollow_83 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Οντως τα γραφικα σε καποια σημεια εχουν καποιες ατελειες (παντα στις ημερησιες φασεις γιατι στις νυχτερινες σκηνες δε παιζεται) που ισως δεν δικαιολογουν το development cycle toy game, αλλα σε ολα τα αλλα το παιχνιδι ειναι πολυ καλο.
ultralisk Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Έχει γίνει το thread χειρότερο και απο το Ιράκ. όντως...όταν έχουμε κάποιον που επιλεκτικά διαλέγει την χαμηλότερη βαθμολογία σε review, την ποστάρει εδώ και βγάζει πόρισμα λέγοντας "άλλη μία μετριότητα" χωρίς να έχει δει ΚΑΝ το παιχνίδι, περιμένεις κάτι διαφορετικό?...στο τρολάρισμα τέτοιες αντιδράσεις θα έχεις και είναι λογικό εγώ το παιχνίδι δεν το έχω δει και περιμένω απόψεις από άτομα που το είδαν και ασχολήθηκαν...το να γυρίσει αυτός να μου πει 10 αρνητικά θα τα ακούσω και θα κάνω τουμπεκί αφού δεν έχω εικόνα ακόμα του παιχνιδιού
skanjos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 φοβερό το αλαν wake 10/10 από μένα. έτσι πρέπει να καταλήγουν παιχνίδια με 5 year development cycle,και όχι σαν το scc.
Skia11 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 όντως...όταν έχουμε κάποιον που επιλεκτικά διαλέγει την χαμηλότερη βαθμολογία σε review, την ποστάρει εδώ και βγάζει πόρισμα λέγοντας "άλλη μία μετριότητα" χωρίς να έχει δει ΚΑΝ το παιχνίδι, περιμένεις κάτι διαφορετικό?...στο τρολάρισμα τέτοιες αντιδράσεις θα έχεις και είναι λογικό εγώ το παιχνίδι δεν το έχω δει και περιμένω απόψεις από άτομα που το είδαν και ασχολήθηκαν...το να γυρίσει αυτός να μου πει 10 αρνητικά θα τα ακούσω και θα κάνω τουμπεκί αφού δεν έχω εικόνα ακόμα του παιχνιδιού Κοίτα, μάλλον σου λείπουν τα flame wars με xoxosis και απόκλειρους και μπόλικα :cry::fear: αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός οτι επιλεκτικά αγνοείς το post μου σχετικα με την εγγυρότητα του Eurogamer. Edit: Για να διευκρυνίσω, το "μετριότητα" πάει πάντα αναλογικά με το hype που έπαιξε τα τελευταία χρόνια.
gherudos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Αυτό πάει για αγορά, τώρα τι μου λέτε εσείς για μετριότητες τ ακούω βερεσέ!
dr_thodt Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 ε οχι και αψεγαδιαστο iq το bad company 2 στις κονσολεςμαυρο χαλι ειναι Μαλλον δεν με καταλαβες..εγω ειπα οτι δεν γινεται να εχεις γραφικα σαν του BC2 χωρις περιορισμους στις κονσολες ειδικοτερα στο IQ - οσο για το μαυρο χαλι νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικος εκτος κ αν παιζεις σε 40αρα τηλεοραση στο μισο μετρο...εκει οτιδηποτε 720p εδικα χωρις ΑΑ ειναι μαυρα χαλια. Τωρα οσων αφορα το AW το επαιξα σημερα σε σπιτι φιλου σε 40" στα 1080p και μπορω να πω οτι με απογοητευσε παρα πολυ στο τομεα των γραφικων...το 540p κανει το παιχνιδι να φαινεται τοσο θαμπο (σιγουρα το χειροτερο ΙQ που εχω δει αυτη τη γενια σε PS360) που χανονται ολες οι λεπτομερειες στα ομορφα κ ενδιαφεροντα κατα τα αλλα περιβαλλοντα, εχει αρκετα jaggies παρ'ολο το 4xAA και το tearing ειναι αρκετο χωρις να υπαρχει δικαιολογια εφοσον το παιχνιδι τρεχει σε σχεδον 480p αναλυση...μετα απο αυτο πιστευω οτι θα δουμε συντομα - ισως κ στην Ε3 - την εκδοση του PC να ανακοινωνεται, αποκλειεται η εκδοση του 360 να ειναι κατι παραπανω απο ενα βιαστικο scaled-down port της εκδοσης του PC. Απο οτι μου φαινεται τελικα δεν προκειται να δουμε κατι που να εκμεταλλευεται πραγματικα το hardware του 360..ισως με εξαιρεση το Reach, το Gears 3 και κατι απο την Rare που εχει βγαλει μερικα παρα πολυ ομορφα παιχνιδια οπως το Kameo και το Nuts & Bolts αλλα δυστυχως δεν βλεπω να βγαινει κατι αλλο στο μελλον που να πουσαρει την κονσολα οπως τα Uncharted ή το Killzone 2 το PS3.
v0rtex Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 εχει πολυ ωραια ατμοσφαιρα το παιχνιδι βασικα, νομιζω εκει ειναι το ατου του. Επαιξα το πρωτο κεφαλαιο και εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος. Απο θεμα γραφικων ειναι αρκετα καλο κατα τη γνωμη μου αλλα οχι σουπερ ουαου. Παιζω σε 50" fullHD plasma στα 2.5 μετρα εντομεταξυ.
Tilemaxx Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μόνο η Epic μπορεί να πουσάρει την κονσόλα Dr Thodt...
dr_thodt Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μόνο η Epic μπορεί να πουσάρει την κονσόλα Dr Thodt... Nαι απο οτι φαινεται μονο η Epic, ο Carmack, η Capcom και η Bungie πιο συγκεριμενα που το πουσαρει εκτος απο γραφικα και σε περιβαλλοντα, enemy AI, αριθμο εχθρων στην οθονη ταυτοχρονα, φωτισμο και γενικα particle effects/τον πανικο που γινεται στην οθονη χωρις να πεφτει το frame-rate..κατι που αξιζει συγχαρητηρα μιας κ τα παραπανω ειναι πραγματα που σχεδον κανεις δεν ασχολειται μιας κ τα γραφικα σαν γραφικα εχουν γινει το κυριο focus για την πλειοψηφια των προγραμματιστων σημερα.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Γι αυτο μου αρεσει η "ιδεολογια" που κρατανε στο Wii. Παρα την ελειψη ποιοτητας οπτικων στα περισσοτερα παιχνιδια κανεις δεν μπορει να του αμφισβητησει οτι τα παιχνιδια του τρεχουν σχεδον παντα με 60 fps (Mario Galaxy, Metroid Prime 3, Zelda παραδειγμα) και εχουν και αρκετη ποιοτητα ωστε να θεωρουνται PS360 (ειδικα το Mario νομιζεις πως τρεχει πανω απο PS360) τιτλοι.
dr_thodt Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Γι αυτο μου αρεσει η "ιδεολογια" που κρατανε στο Wii. Παρα την ελειψη ποιοτητας οπτικων στα περισσοτερα παιχνιδια κανεις δεν μπορει να του αμφισβητησει οτι τα παιχνιδια του τρεχουν σχεδον παντα με 60 fps (Mario Galaxy, Metroid Prime 3, Zelda παραδειγμα) και εχουν και αρκετη ποιοτητα ωστε να θεωρουνται PS360 (ειδικα το Mario νομιζεις πως τρεχει πανω απο PS360) τιτλοι. Βασικα το Ζelda τρεχει στα 30fps και ειναι μακραν το χειροτερο οπτικα παιχνιδι απο τα 3 (ελπιζω το νεο Zelda να ειναι πιο κοντα οπτικα στο αγαπημενο μου και πανεμορφο Wind Waker) αλλα οντως τα SMG και MP3 ειναι πολυ ομορφα παιχνιδια - αν ετρεχαν στα 720p θα μιλαγαμε για 2 απο τα καλυτερα οπτικα παιχνιδια της γενιας, παρ'ολα αυτα ακομα κ στα 480p συνεχιζουν να ειναι εντυπωσιακα - εξαλλου art direction> tech. Μετα την ξενερα με το AW αντε να βγει το SMG 2 να χαρουμε λιγακι.
Tilemaxx Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Nαι απο οτι φαινεται μονο η Epic, ο Carmack, Ο Κάρμακ? Τι αξιόλογο έχει βγάλει μέχρι στιγμής η iD για το X360?
darhe13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) νομιζω οτι με το alan το 360 ειναι ηδη πουσαρισμενο..!δεν παει αλλο ρε παιδια δεν ειναι κακο να το παραδεχτουμε...!κατα τα αλλα το αλαν εναι ενα παιχνιδι πολυ ποιοτικο κ τα γραφικα του εξαιρετικα!ειδικα προς το τελος! Επεξ/σία 6 Μαΐου 2010 από darhe13
hollow_83 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Βασικα το Alan πουσαρει το Xbox στο κομματι των Particle Effects και Physics γιατι απο textures δε τα παει και τοσο καλα (και μαλλον εχει να κανει με το μεγεθος toy DVD) λιγος αποθηκευτικος χωρος μικροτερα σε ποιοτητα textures για εξικονομηση χωρου. Δυστυχως το DVD περιοριζει αρκετα το XBOX.
Antretng Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 @hollow_83 όταν θα βγει για pc στα 4-7 gb θέλω τότε να το ξαναπεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις