Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και για τον ιδιο λογο κάποιοι δεν προτιμούν το xbox λογο ms φυσικά που ομως στα video games ειναι η μερα με την νυχτα.

---------- Προσθήκη στις 19:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:04 ----------

Kαι βγάζουν το other os επισης.

Damn Sony!

Πραγματικά ηταν χαζή η κίνηση της βέβαια καλο έκανε στην ms αυτο γιατι θα πειραματιστούν λιγότεροι με linux :P

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αν το πας για value for money, καλύτερη είναι η αγορά ενός PSX ή ενός SNES δεδομένης της μεγαλύτερης και συνάμα ποιοτικότερης βιβλιοθήκης που έχουν. Αυτό που λες είναι ότι δεν αξίζει μωρέ να προχωρήσουμε. Αν είχαν τα ίδια μυαλά οι εταιρείες το 1994, τώρα θα ήμασταν ακόμα με software rendering λύσεις. Κανονικά θα έπρεπε ήδη να βρίσκονται στα σκαριά τα next gen systems, που η τιμή τους θα παρέμενε στα γνωστά επίπεδα για τις κονσόλες. Οπότε προς τι η κλάψα και η αντεπίθεση στο PC gaming; Who cares, ειδικά σε τούτο το thread. Νέες κονσόλες θα έπρεπε να περιμένουμε να σκάσουν στην Ε3 κι όχι Natal με κουραφέξαλα(ο συμβιβασμός στο hardware που λέγαμε). Ειλικρινά, έχουμε μείνει ΠΙΣΩ και δεν έχει να κάνει με τιμές ή με το αν είναι ο Χ PC gamer ή ο Ψ console gamer. Όποιος δεν το βλέπει, ε πολύ απλά εθελοτυφλεί!

Και ο Παπανδρέου έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν και τώρα η χώρα μας έχει πάει περισσότερο κατά διαόλου (παραλληλισμός για τις δηλώσεις Ken/Harrison). Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να θυμίζουμε τι μ@λακίες πετούσε δημοσίως πριν τις εκλογές :P (είμαι ΠΑΣΟΚ-άς αλλά όχι και κουφός/τυφλός). Με απλά λόγια, αν δεν είσαι ένα από εκείνα τα fanboys, πολύ απλά δεν αναφέρεται σε εσένα η υπενθύμιση και το γράφεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι :P

Άλλοι λένε το αντίθετο, ότι δεν υφίσταται δηλαδή περιορισμός στο IQ, όχι εγώ (οι ίδιοι που καυχιούνται για το HD gaming στα PS360 :P)

1151156343_98.jpg

Και μην μου κάνετε μα και μου και μη και πως το είχα κάνει να δείχνει έτσι. Και συμφωνώ, πολύ μάπα ρε παιδί μου αυτή η εικόνα από το Doom3 :P (hint: στα σκαριά υπάρχει κι ένα HD texture pack που δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα βγει... όχι ότι η ανάλυση των υφών στις κονσόλες είναι μεγαλύτερης ποιότητας αλλά ΟΚ, τα PC elits μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα με την θολούρα :P)

1. Tι σχεση εχουν τα SNES και Mega Drive με αυτο που λεμε? μιλαμε για εντελως ακυρο παραδειγμα.

2. Εσυ δεν μπορω να καταλαβω που εχεις κολλησει...στο οτι δεν θα δουμε συντομα νεα μηχανηματα ή στο οτι δεν ειδαμε 4D, 16xΑΑ/AF 1080ρ και 60fps σε ολα τα παιχνιδια των PS360? στο κατω κατω αν θες το καλυτερο οπτικο αποτελεσμα υπαρχει κ το PC gaming - τωρα αν εκει εχεις ξενερωσει επειδη η καρτα που εσκασες τα λεφτουδακια σου δεν εχει πιασει τοπο μεχρι τωρα εκτος των Crysis και Μetro 2033 αυτο ειναι θεμα των developers και τις καταστασης του PC gaming σημερα και ειναι αδικο να κατηγορεις την Sony και την MS οτι ταχα κρατανε πισω την τεχνολογια - η τεχνολογια ηταν κ ειναι παντα εκει με τα τελευταιας τεχνολογιας high-end hardware στα PC, το θεμα ειναι ποιος καθεται να τα αξιοποιησει - απο οτι φαινεται δεν ειναι πολλοι αυτοι που ενδιαφερονται πλεον.

3. Την συγκεκριμενη εικονα του Doom 3 γιατι την εβαλες? ειλικρινα πιστευεις οτι στεκεται επαξια οπτικα διπλα στα σημερινα παιχνιδια των κονσολων?

4. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που βρισκεις ειδικα σημερα μετα απο τοσα χρονια ακομα ατομα που να υποστηριζουν οτι μπορεις να εχεις παιχνιδια επιπεδου Uncharted 2 ή Bad Company 2 με αψεγαδιαστο IQ και χωρις περιορισμους στις κονσολες...επειδη τυχαινει να παρακολουθω αρκετα μεγαλα forums νομιζω οτι αυτα τα ατομα σιγουρα δεν ειναι η πλειοψηφια σημερα.

5. Οσο για το Natal κ το Move ας τα δουμε πρωτα στην πραξη κ μετα κρινουμε...εκτος κ αν για εσενα εξελιξη σημαινει μονο global illumination και object motion-blur, εκει αλλαζει το θεμα.

6. Επισης πουθενα δεν επιτεθηκα στο PC gaming, αντιθετως με εσενα που προσπαθεις να μειωσεις την αξια των 2 μηχανηματων που εχουν σαν value for money και να ριξεις σε αυτα την ευθυνη στο γιατι το PC gaming εχει μεινει στατικο απο εποχη Crysis..καλως ή κακως οι μεγαλυτεροι devs του PC τωρα πλεον ασχολουνται κυριως ή και με τις κονσολες, ψαξε βρες την πραγματικη αιτια που πλεον γινεται αυτο κ ασε τα "οι κονσολες κρατανε πισω τα γραφικα κ την τεχνονολογια"...μαλλον οι devs κρατανε πισω την τεχνολογια γιατι πολυ απλα το PC gaming εχει πεσει παρα μα παρα πολυ σε σχεση με το παρελθον με αποτελεσμα να μην υποστηριζεται πια απο τις μεγαλες εταιριες που παλιοτερα ηταν συνωνυμες με το PC gaming.

Δημοσ.
6. Επισης πουθενα δεν επιτεθηκα στο PC gaming, αντιθετως με εσενα που προσπαθεις να μειωσεις την αξια των 2 μηχανηματων που εχουν σαν value for money και να ριξεις σε αυτα την ευθυνη στο γιατι το PC gaming εχει μεινει στατικο απο εποχη Crysis..καλως ή κακως οι μεγαλυτεροι devs του PC τωρα πλεον ασχολουνται κυριως ή και με τις κονσολες, ψαξε βρες την πραγματικη αιτια που πλεον γινεται αυτο κ ασε τα "οι κονσολες κρατανε πισω τα γραφικα κ την τεχνονολογια"...μαλλον οι devs κρατανε πισω την τεχνολογια γιατι πολυ απλα το PC gaming εχει πεσει παρα μα παρα πολυ σε σχεση με το παρελθον με αποτελεσμα να μην υποστηριζεται πια απο τις μεγαλες εταιριες που παλιοτερα ηταν συνωνυμες με το PC gaming.

Ειναι η πραγματικοτητα ....

Δημοσ.

Το alan wake βγήκε στα γνωστά μέρει άντε δείτε το να τρίβεται τα ματια σας κάποιοι που λέγανε οι το 360 δεν έχει τίποτα άλλο να δείξει πια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eurogamer review:

The genre has moved on since then. Games such as BioShock have shown how compelling and original storylines can be told in innovative ways. The likes of Uncharted 2 have offered up not just lush visuals but diverse locations and varied gameplay. With Heavy Rain, Quantic Dream broke the rules of game narrative and forced the player not only to think before pulling the trigger, but to feel.

By comparison, Alan Wake is tired and derivative. Everything about it feels dated, from the linear level design to the red-green switch nonsense to the visual stylings (surely not even J Allard has attempted the hoodie-with-jacket combo since 2005). There are plenty of fancy cut-scenes, dramatic voiceovers and cinematic camera angles, but even when Alan Wake does a good job of pretending to be a film you just feel like you're watching a really bad film. That's particularly true when it comes to the ending - without spoiling anything, let's just say you're left thinking, "You mean I kick-started all those generators for that?"

All the same, there's a weekend's worth of fun here for action-adventure fans who aren't too bothered about innovative concepts and varied gameplay, and don't mind a lot of repetition. Alan Wake is an accessible, undemanding game with a neat combat mechanic and decent visuals. It's just not a very original game, it's certainly not an exceptional one, and it's a shame it wasn't ready a few years ago.

7/10

Μάλλον αργήσαν πολύ και έμειναν πίσω σε ιδέες...

'Αλλη μία φούσκα στο gaming έσκασε.

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ;

Επεξ/σία από Skia11
Δημοσ.

Είναι κατά τη γνώμη μου απο τα πιο αυστηρά και spot on στα reviews του site που υπάρχει.

Δε χαιδεύει αυτιά.

Τεσπα, άλλη μια μετριότητα...

Δημοσ.
Είναι κατά τη γνώμη μου απο τα πιο αυστηρά και spot on στα reviews του site που υπάρχει.

Δε χαιδεύει αυτιά.

την επαιξες την μετριοτητα..??

Δημοσ.
την επαιξες την μετριοτητα..??

όχι ρε...φτάνει που το δίαβασε και ότι είναι exclusive του ΧΒΟΧ...xoxosis style λέμε

Δημοσ.

Δε χαιδεύει αυτιά.

Παιξε πρωτα και μετα τα λεμε...

Δημοσ.

σου διέφυγαν λίγα ακόμα reviews της μετριότητας

1UP - B+ -

411mania - 9.1/10

C&VG - 9/10

CinemaBlend - 4/5

Destructoid - 9/10

FileFront - 91/100

G4TV - 4/5

GameArena.com.au - 8/10

GameBlog.fr - 5/5

GameReactor.fi - 9/10

GameReactor.se - 7/10

Giant Bomb - 4/5

Hardgame2 - 10/10

IGN - 9/10

IGN AU - 8.5/10 (Great)

iTWire - 10/10

Just Push Start - 4.5/5

Meristation - 9/10

NZGamer.com - 8.5/10 (Great)

Pelit (Magazine) - 87%

PerezStart - 9/10

PlanetXbox360 - 9.2/10

TheKoalition - 9/10

Todojuegos.com - 9.5/10

Xbox360Achievements.com - 92% (Excellent)

XXLGaming - 95/100

VideoGamer.com - 9/10

Δημοσ.

To eurogamer το εχω σε υποληψη γιατι παιζει να ειναι απο τα λιγα site που δεν χαιδευουν αυτακια. Δεν ειναι τελειο φυσικα (ποιο ειναι εδω που τα λεμε?) αλλα δεν εχει τυχει να διαβασω review απο αυτους και να μην ειναι ευστοχο παρα τις οποιες διαφωνιες εχει τυχει κατα καιρους να εχω με το τελικο σκορ που εβαλαν. Μετα το Edge παντως αυτο ειναι που κοιταω για ενα καλο read για ενα παιχνιδι και μετα περναω στο να το παιξω ο ιδιος και να συγκρινω.

Θα σας πω και τη δικη μου αποψη οταν το πιασω στα χερια μου και το τερματισω.

Δημοσ.

7/10 εβαλε στο ALAN!!!!

Με τιποτα, το παιχνιδι ειναι σαν ταινια αλλα με gameplay...

Απο τα λιγα παιχνιδια που κανει αυτο το παντρεμα με ΜΑΓΙΚΟ τροπο.

Απο εμενα ενα 9-9,5/10 θα του εβαζα...

Δημοσ.

Ανέφερα εγώ τπτ για xbox κλπ?? Για το game είπα...

Ποιός xoxosis και μλκιες, έλεος με το holy grail πιά...

Έχει γίνει το thread χειρότερο και απο το Ιράκ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...