Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι και ολα απο στιγμες gameplay.Δεν ειναι cut-scenes.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αν ειχα χαψει τα PR θα ημουνα τουλαχιστον αφελης κ ξεροντας την βιομηχανια καμποσα χρονια θα ημουν ακομα περισσοτερο για αυτο κ ειχα προσδοκιες που ηταν προσγειωμενες σε σχεση με πολλους αλλους που ειχαν χαψει τα 1080ρ/60fps, 720p/4xAA standard, 4D κ.λ.π. PR pre-launch hype BS - ακριβως για αυτο ειμαι κ πολυ ευχαριστημενος απο τα λεφτα που εχω δωσει και απο αυτα που παιζω κ βλεπω στην οθονη μου μεχρι σημερα...αν ηθελα οντως το καλυτερο δυνατο οπτικο αποτελεσματα θα ημουν PC gamer κ σιγουρα δεν θα ασχολιουμουν με κονσολες...κ εδω ερχεται αυτο που με τροπο βγαζεις απο την κουβεντα δηλαδη τιμη-αποδοση κατι που στις κονσολες ειναι κατι παραπανω απο ικανοποιητικο αυτη τη γενια και αυτο το λεω γιατι δεν βλεπω πως αν εχεις λογικη ή καποιες βασικες γνωσεις κ εμπειρια στον χωρο του console gaming (που οπως λες εσυ εχεις) να εχεις την απαιτηση απο ενα μηχανημα

Αν το πας για value for money, καλύτερη είναι η αγορά ενός PSX ή ενός SNES δεδομένης της μεγαλύτερης και συνάμα ποιοτικότερης βιβλιοθήκης που έχουν. Αυτό που λες είναι ότι δεν αξίζει μωρέ να προχωρήσουμε. Αν είχαν τα ίδια μυαλά οι εταιρείες το 1994, τώρα θα ήμασταν ακόμα με software rendering λύσεις. Κανονικά θα έπρεπε ήδη να βρίσκονται στα σκαριά τα next gen systems, που η τιμή τους θα παρέμενε στα γνωστά επίπεδα για τις κονσόλες. Οπότε προς τι η κλάψα και η αντεπίθεση στο PC gaming; Who cares, ειδικά σε τούτο το thread. Νέες κονσόλες θα έπρεπε να περιμένουμε να σκάσουν στην Ε3 κι όχι Natal με κουραφέξαλα(ο συμβιβασμός στο hardware που λέγαμε). Ειλικρινά, έχουμε μείνει ΠΙΣΩ και δεν έχει να κάνει με τιμές ή με το αν είναι ο Χ PC gamer ή ο Ψ console gamer. Όποιος δεν το βλέπει, ε πολύ απλά εθελοτυφλεί!

με 5+ χρονων fixed hardware με τιμη μιση και κατω απο ενα gaming PC να σου τρεχει τα σημερινα παιχνιδια χωρις περιορισμους στα γραφικα...μονο κ μονο να κοιταξεις τα specs πρεπει να εισαι ασχετος ή απλα να κανεις τον χαζο και απλα να γουσταρεις να σπαμαρεις τα PR BS για να λες κατι τετοιο...

Και ο Παπανδρέου έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν και τώρα η χώρα μας έχει πάει περισσότερο κατά διαόλου (παραλληλισμός για τις δηλώσεις Ken/Harrison). Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να θυμίζουμε τι μ@λακίες πετούσε δημοσίως πριν τις εκλογές :P (είμαι ΠΑΣΟΚ-άς αλλά όχι και κουφός/τυφλός). Με απλά λόγια, αν δεν είσαι ένα από εκείνα τα fanboys, πολύ απλά δεν αναφέρεται σε εσένα η υπενθύμιση και το γράφεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι :P

αν ειλικρινα πιστευεις οτι μετα απο 5 χρονια θα εβγαινε το Uncharted 2 ή το Mass Effect 2 χωρις καμια θυσια στα γραφικα τους στα 120fps μαλλον δεν εχεις αρκετη εμπειρια με τις κονσολες και καταπιες ολα αυτα που ειπε η Sony κ η MS ή απλα τρολλαρεις a la PC elite crap χωρις νοημα.

Άλλοι λένε το αντίθετο, ότι δεν υφίσταται δηλαδή περιορισμός στο IQ, όχι εγώ (οι ίδιοι που καυχιούνται για το HD gaming στα PS360 :P)

Τωρα σχολια του τυπου "το Doom 3 δειχνει κομπλε για τα σημερινα δεδομενα των κονσολων" κ "Wipeout HD = meh" δεν μπαινω καν στον κοπο να τα σχολιασω γιατι τετοιου ειδους σχολια μονο αστεια μπορει να ακουγονται σε οποιονδηποτε εχει παιξει τα παραπανω παιχνιδια και εχει μια επαφη με το τι παιζει σημερα στις κονσολες στον τομεα των γραφικων. ;)

1151156343_98.jpg

Και μην μου κάνετε μα και μου και μη και πως το είχα κάνει να δείχνει έτσι. Και συμφωνώ, πολύ μάπα ρε παιδί μου αυτή η εικόνα από το Doom3 :P (hint: στα σκαριά υπάρχει κι ένα HD texture pack που δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα βγει... όχι ότι η ανάλυση των υφών στις κονσόλες είναι μεγαλύτερης ποιότητας αλλά ΟΚ, τα PC elits μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα με την θολούρα :P)

Επεξ/σία από john2gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αυτο που λες για στασιμη βιομηχανια δεν ισχυει στην πραγματικοτητα.Η βιομηχανια(η οποιαδηποτε βιομηχανια) συμβαδιζει παντα με την αγορα.Αλλιως θα μπορουσαμε να θεωρησουμε στασιμη και την βιομηχανια τηλεορασεων,αυτοκινητων κτλ.Η τεχνολογια πχ για πολυ υψηλοτερες αναλυσεις υπαρχει,οπως και το 3d εδω και χρονια,αλλα στην πραγματικη αγορα, καλυτερες τηλεορασεις δεν ειναι αυτες που μπορει να σου δωσει η τεχνολογια αυτη τη στιγμη(οι οποιες δεν εχουν λογο και να υπαρχουν),αλλα οι καλυτερες τις βιομηχανιας(βιομηχανια και αγορα ειναι ενα).

Μάλλον δεν έχεις ασχοληθεί ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ με το συγκεκριμένο χώρο και αρέσκεσαι στο να μιλάς γενικά και αόριστα. Το ξέρεις ότι με τον ρυθμό ανάπτυξης που υπήρχε τις προηγούμενες γενιές, θα είχαμε ήδη μερικές/πρώτες realtime υλοποιήσεις με Global Illumination (και δεν μιλάω για τα 'απλά' τεχνάσματα του Metro2033/STALKER/Crysis2); Τώρα θα μου πεις <<Σιγά τα ωά. Και με αυτά τα γραφικά είμαι ευχαριστημένος>>. Ε, την ίδια λογική είχαν και αρκετοί την 32bit era και τώρα τρώνε τα σωθικά τους με τα γραφικά των PS360.

Nα μου κανεις μαθηματα Αγγλικων στο κομματι του Wiki?Mα αυτο γραφει δεν αντιλεγω.Στο link που σου εδωσα ειχε την μεταφραση απευθειας απο τα Ιαπωνικα εκεινης της παρουσιασης.

Εσυ μου εδωσες link απο το wiki...

Το τελευταιο πραγμα που με ενδιαφερει ειναι τι ειχε πει ο Κuta.Πες μου που κανω λαθος λοιπον,και θα το δεχτω(πραγματικα).

Όταν λες ότι το PS3 θα είναι ικανό να τρέχει παιχνίδια στα 120fps, τότε εννοείς αυτό. Και αυτό ακριβώς είχε πει ο Kutaragi. Βρες σε video την conference του PS3 και κατέβασέ την. Όσο για το σχεδιάγραμμα που δίνει ο μπούμπης στο beyond3d, το παλικάρι λέει τάχα μου ότι τα 120fps αφορούν το video format (ούτε η κυβέρνησή μας δεν κάνει τέτοιες κωλοτούμπες). Άρα δηλαδή τα 60fps που είναι στην αρχή αφορούν το DVD format των ταινιών βάση τον τυπά. Και είμαι σίγουρος ότι έχετε δει αμέτρητες DVD ταινίες με 60άρι framerate :o (το βλέπω να έρχεται, η επόμενη δικαιολογία είναι ότι ΘΑ μπορούσε να είχε 60άρι framerate σε DVD ταινία αν φτιαχνόταν για τον Cell :P)

Εννοειται οτι ηταν fake.To θεμα ειναι οτι το αποτελεσμα στο killzone 2 ηταν σουπερ.

Btw υπηρχαν πολλοι που ειχαν καταλαβει απο την αρχη οτι ηταν fake αυτα τα videos.θελω να σε ρωτησω λοιπον ποσοι απο αυτους, θα πιστευαν το ιδιο αν εβλεπαν αυτο εκεινη την εποχη.

Ωραίο το GoW3, το χάρηκα. Αλλά κάνουν μπαμ ότι είναι in-game graphics (όσο για τα gif, ας είναι καλά η μικρή ανάλυση που προσθέτει επιπλέον AA λόγω του resize και το compression που πέφτει σύννεφο ;). Και συγχαρητήρια στην Santa Monica για την έξυπνη χρήση της κάμερας όπου ζουμάρει και εστιάζει σε σημεία ούτως ώστε ο φόρτος εργασίας στην GPU να μην είναι πολύ μεγάλος).

Nα και μια απο παιχνιδι του xbox1

http://i.neoseeker.com/p/Games/Xbox/Action/Shooter/the_chronicles_of_riddick_escape_from_butcher_bay_image_GWdl6c3mpxRZGUV.jpg

Koμπλε δεν δειχνει για τα σημερινα δεδομενα?Αρα xbox=360=ps3.:X

:P

Συγκρίνεις την παραπάνω εικόνα του Doom3 με του Riddick; Όχι γιατί αν τις συγκρίνεις τότε... :o

Τι John2gr έχεις και PS3? Γιατι αν ναι, δεν θα έπρεπε να κάνεις τέτοιο πόλεμο στις κονσόλες.

Έχω πρόσβαση σε PS3/PSP/X360/Wii (καλά αυτό μου το είχαν κάνει δώρο οπότε δεν πιάνεται :P) και όποιος τίτλος μου αρέσει, τον παίζω :P (το ότι επίσης δεν μπορώ να κάνω ένα 'Metsu Hadouken' με το gamepad του X360 είναι γεγονός :P).

Anyway, έπεσε πολύ μπλαμπλα και βγήκαμε way off topic. Άρα ας πέσει ο αντίλογος και let's move on :P

Επεξ/σία από john2gr
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μάλλον δεν έχεις ασχοληθεί ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ με το συγκεκριμένο χώρο και αρέσκεσαι στο να μιλάς γενικά και αόριστα. Το ξέρεις ότι με τον ρυθμό ανάπτυξης που υπήρχε τις προηγούμενες γενιές, θα είχαμε ήδη μερικές/πρώτες realtime υλοποιήσεις με Global Illumination (και δεν μιλάω για τα 'απλά' τεχνάσματα του Metro2033/STALKER/Crysis2);

Μαλλον εσυ δεν καταλαβες ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ τι εγραψα.Το ξερεις οτι με το ρυθμο αναπτυξης που υπηρχε στην αυτοκινητοβιομηχανια τα προηγουμενα χρονια,τωρα μπορει να ειχαμε ατομικα αεροσκαφη για να πηγαινουμε στις δουλειες μας?

(:P:p:p)

Ακραιο παραδειγμα,αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω.

Φυσικα και γνωριζω οτι θα μπορουσε να ειναι πιο μπροστα αυτη τη στιγμη η κατασταση στα video games.To ιδιο ισχυει για ολες τις βιομηχανιες.Η πραγματικοτητα ομως ειναι οτι η αγορα καθοριζει την πορεια μιας βιομηχανιας.Φυσικα δεν φταιει κανεις γι αυτο.Δεν φταινε οι σημερινες τηλεορασεις για το οτι η βιομηχανια τηλεορασεων δεν παρουσιαζει αυτο που ειναι εφικτο να παρουσιασει.Δεν φταινει τα αυτοκινητα που δεν εχουμε απο ενα ufo(:P) ο καθενας.Ουτε φυσικα οι κονσολες φταινε γιατι το οτι δεν εγιναν αυτα που περιγραφεις.

Όταν λες ότι το PS3 θα είναι ικανό να τρέχει παιχνίδια στα 120fps, τότε εννοείς αυτό. Και αυτό ακριβώς είχε πει ο Kutaragi. Βρες σε video την conference του PS3 και κατέβασέ την. Όσο για το σχεδιάγραμμα που δίνει ο μπούμπης στο beyond3d, το παλικάρι λέει τάχα μου ότι τα 120fps αφορούν το video format (ούτε η κυβέρνησή μας δεν κάνει τέτοιες κωλοτούμπες)

Δεν αποκλειεται να μην ισχυουν αυτα που λεει αυτος(στο b3d),οπως και αυτα που γραφει το wiki ομως.Αυτα εχουμε αυτα βαζουμε ως στοιχεια.Πιθανον να μην μπορω να σου αποδειξω οτι εχει δικιο,αλλα δεν μπορεις ουτε και εσυ να μου αποδειξεις οτι το ειπε o Kuta.Γι αυτο και σου ειπα πριν ''πεισε με και θα πω οκ''.Δεν εχω τετοια κολληματα.

Εσυ απ'οτι βλεπω ομως το θεωρεις ως δεδομενο οτι το ειπε ο kuta(και οτι ειναι κωλοτουμπα ολα αυτα που γραφτηκαν στο beyond 3d),διοτι ετσι σου ειπαν και ετσι πρεπει να ειναι βρε αδερφε,δεν γινεται να το αλλαξουμε τωρα.Αυτο δεν ονομαζεται κολλημα?

Ωραίο το GoW3, το χάρηκα. Αλλά κάνουν μπαμ ότι είναι in-game graphics σε όλα τα trailers (όσο για τα gif, ας είναι καλά η μικρή ανάλυση που προσθέτει επιπλέον AA λόγω του resize και το compression που πέφτει σύννεφο ;)).

Μαλλον ξεχασες ενα ''δεν'' .Nαι δεν ειναι παντα εντελως in game τα γραφικα στα βιντεο.Υπαρχουν λιγα βιντεο οπου εχουν προσθεσει πραγματα,το γνωριζω αυτο.Αλλα τα παραπανω gifs δεν ειναι καν απο βιντεο,αλλα απο gameplay.

πχ μετα το τελευταιο χτυπημα στον ποσειδωνα(οταν ειναι τεραστιος) εχει και προσθετα εφε,

H τοποθετηση μου ηταν συγκεκριμενη.Δεν ηταν ακριβως σκοπος μου να δειξω τα ''εντυπωσιακα γραφικα'' του GoW,αλλα να πω οτι ναι, ενω ηταν fake εκεινα τα γραφικα του killzone 2,τα πραγματικα γραφικα(τα τοπ) που βλεπουμε αυτη τη στιγμη και θα δουμε στο μελλον,δεν εντυπωσιαζουν λιγοτερο.Και πολλοι θα ηταν αυτοι ,που εκεινη την εποχη , αν εβλεπαν βιντεο απο την μαχη με τον ποσειδωνα πχ,θα το θεωρουσαν fake.

To βιντεο του killzone 2 αν θυμαμαι καλα το ειχαμε σε μικρη αναλυση ετσι και αλλιως.

Συγκρίνεις την παραπάνω εικόνα του Doom3 με του Riddick; Όχι γιατί αν τις συγκρίνεις τότε...

Aν δεν κανω λαθος εσυ συγκρινεις την εικονα του doom με παιχνιδια ps3-360.:P:p

Αυτο σε πειραξε?:P:p

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Aπλα το κακο με τις κονσολες και τις εταιρειες ειναι οτι παραφουκωνουν τα specs του με γενικες π@@ρολογιες για πορωνουν τον κοσμο. Ειδικα η SONY το εχει κανει επαγγελμα το hype, εποχες kutaragi και phill harison μας χαρισαν τρελο γελιο!

• Super Moderators
Δημοσ.
εποχες kutaragi και phill harison μας χαρισαν τρελο γελιο!

σαν τις εποχές του Apokleirou...

Δημοσ.
ρε titanomaxe αν και σε γενικες γραμμες δεν διαφωνω μαζι σου...

το καλο ομως απο την αλλη με τις κονσολες ειναι οτι που και που μας πετανε και κανα τετοιο

http://www.youtube.com/watch?v=EHzHoMT5eRg

και λες χαλαλι το αρχικο δουλεμα.....

Αποψη μου ειναι οτι θα πρεπει να λενε απο την αρχη την αληθεια και οχι να προσπαθουν να παρουσιασουν οτι αντι για κονσολα αγοραζουμε τον κεντρικο υπολογιστη της ΝΑΣΑ. Η nitendo εκανε τουπεκι και ειναι πρωτη! Σνομπαροντας τις πολιτικες των αλλων δυο...

Βεβαια εχουμε δει και θα δουμε και αλλες παιχνιδαρες απο τους δυο...που στο pc δεν υπαρχουν!

Το μελλον των pc ειναι μαυρο παντως, οσο οι κονσολες δυναμωνουν!

Δημοσ.

Το μελλον των pc ειναι μαυρο παντως, οσο οι κονσολες δυναμωνουν!

Πριν λίγα χρόνια θα συμφωνούσα μαζί σου. Αλλά ο κύριος λόγος που ο κόσμος άρχισε να φεύγει απο τα pc ήταν το κόστος και αναγκαίες συνεχείς αναβαθμίσεις. Αλλά από τότε που αυξήθηκε το ποσοστό των multiplatform παιχνιδιών σαν να χουν αλλάξει λίγο τα πράγματα.

Φυσικά άλλοι λόγοι όπως plug and play, χωρίς να παιδεύεσαι με drivers και settings παραμένουν... αλλά και οι κονσόλες πλέον άρχισαν να χαλούν σε αυτό το τομέα. Πλέον οι κονσόλες γίνανε pc και θέλουν installations, έχουν δυνατότητες media κλπ.

Αν συνεχίσουν τα πράγματα έτσι, πιστεύω ότι το pc gaming θα ξανανεβεί.

Δημοσ.

ενας λόγος που το pc gaming θα πέσει και αλλο ειναι οτι αρκετοί ειναι αυτοι που βαζουν και other os μη το ξεχνάμε οπότε για να μη μπλέκει κάποιος με windows αγοράζει κονσόλα.

Δημοσ.
ενας λόγος που το pc gaming θα πέσει και αλλο ειναι οτι αρκετοί ειναι αυτοι που βαζουν και other os

Kαι βγάζουν το other os επισης.

Damn Sony!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...