Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω τα ZoE τα λατρευω και ειδκα το δευτερο ειναι μεσα στα 10 καλυτερα games last-gen IMO απλα η βελτιωση που ειχε το δευτερο μερος ηταν τεραστια κ γι'αυτο εφερα σαν παραδειγμα την σειρα μιας κ το sequel δεν ειχε τον Hideo director...

Δεν θυμαμαι αν ειχα παιξει το πρωτο ή το 2ο.Παντως εχουν πολλους φαν.

pscrazy vs xoxoxis

Aυτο θα ηταν απολαυστικοτατο vs:mrgreen:

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η σόνυ απάντησε με no comment στην παραπάνω εικόνα της ε3.semi-confirmed???

αχα τώρα διαβάζω οτι το omikuden είναι το ookami 3 (το 2ο βγήκε στο ds ή στο psp απότι θυμάμαι),αν ισχύει αυτή η λίστα τότε είναι καταπληκτικά τα νέα,οοκαμι Hd GIEF!!!!!!

Δημοσ.
φυσικά δεν είναι όλα τα review αξιοπρεπές,γιαυτό το metacritic είναι η καλύτερη εικόνα που μπορούμε να έχουμε, υπάρχουν φυσικά και review απάτες...

Planet Xbox 360 96%

MS Xbox World 95%

MondoXbox 94%

XboxAddict 91%

Totally360 90%

ναι καθόλου biased.....πραγματικά τόσο παιχνιδάρα είναι το scc,με 5 χρόνια development time, unreal engine 2.5, 5 ώρες single player campaign,εντελώς μέτρια γραφικά και textures και επαναλαμβανόμενο gameplay.

τα παραπάνω review αδικούν γενικά άλλα παιχνίδια που αξίζουν πραγματικά αυτά τα σκορ.

δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο σακί το scc με το resident evil 5 που έχει 85 στο μετακριτικ,δεν μου κολάει ,καμία σχέση τα παιχνίδια και δεν είναι θέμα γούστου ,το ένα παιχνίδι φαίνεται και παίζεται 1000φορές καλύτερα(και η καλύτερη βερσιόν είναι του 360 με διαφορά ναι.)

το ίδιο ισχύει και για τα devil may cry 4/ffxiii.καμία σχέση το πόσο polished είναι αυτά σε σχέση με το scc.

με λίγα λόγια τα reviews είναι καλά ,αλλα μεγαλύτερη βαρύτητα έχει να παίξεις ο ίδιος το παιχνίδι και να το κρίνεις.αν το scc ήταν ps3 exclusive ούτε 70% δεν θα είχε στο μετακριτικ....μόνο το eurogamer θα έκοβε 2 μονάδες πιο κάτω χεχεχε.

Tωρα εδω πως να απαντησεις? ειλικρινα τωρα...:lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
ξεχνας τα

apokleiros vs the world

pscrazy vs xbotpawner

pscrazy vs xoxoxis

αυτά ήταν τα πιό αστεία ,μου έχουν λήψει :-D

ξέχασες το account "Darkhero" :P

Δημοσ.
εσύ? σαν τον xoxosis.δεν είναι η πρώτη φορά.....:-(

Aν δεν το καταλαβες μαλλον το δικο σου post ειναι επιπεδου xoxοsis (λες να?) εξου κ η δυσκολια να απαντησω σε τετοιου ειδους "αριστουργημα" με λογικη. ;)

Δημοσ.
Aν δεν το καταλαβες μαλλον το δικο σου post ειναι επιπεδου xoxοsis (λες να?) εξου κ η δυσκολια να απαντησω σε τετοιου ειδους "αριστουργημα" με λογικη. ;)

φώτησε μας με την γνώση σου dr ,με το να συζητάμε μαζί σου γινόμαστε ανώτερου επιπέδου άνθρωποι....(sarcasm)

μην ανησυχείς την λογική ξέρω απο ποιούς να την περιμένω εδω μέσα και απο ποιούς να περιμένω σχόλια του τύπου :lol::shock::cry::X ....

μετά τον pscrazy n2 είσαι πλεον...

δεν ξεχνάω οτι είσαι ο τύπος που έβλεπε το έθαψα έπαιξα και γελούσαν όλοι στο φόρουμ....

τέλος πάντων δεν το συνεχίζω ,γράφε ότι θες ,δυσκολέυομαι έτσι και αλλιώς να απαντάω στα τόσο δύσκολα με λογική σχόλια σου....(sarcasm...)

Δημοσ.
φώτησε μας με την γνώση σου dr ,με το να συζητάμε μαζί σου γινόμαστε ανώτερου επιπέδου άνθρωποι....(sarcasm)

μην ανησυχείς την λογική ξέρω απο ποιούς να την περιμένω εδω μέσα και απο ποιούς να περιμένω σχόλια του τύπου :lol::shock::cry::X ....

μετά τον pscrazy n2 είσαι πλεον...

δεν ξεχνάω οτι είσαι ο τύπος που έβλεπε το έθαψα έπαιξα και γελούσαν όλοι στο φόρουμ....

τέλος πάντων δεν το συνεχίζω ,γράφε ότι θες ,δυσκολέυομαι έτσι και αλλιώς να απαντάω στα τόσο δύσκολα με λογική σχόλια σου....(sarcasm...)

Προσπαθεις να φανεις λιγοτερο joke account απο οτι εισαι αλλα με το προηγουμενο post-αχταρμα ειναι δυσκολο κατι τετοιο...εφυγε ο xoxosis (ή μηπως δεν εφυγε ποτε?) αλλα παλι καλα που εισαι κ εσυ κ γελαμε με τα "διαμαντια" που πετας.

Συνεχισε να ποσταρεις γελοιες OMG! E3 rumors! λιστες απο ρωσσικα sites αμφιβολου αξιοπιστιας που μονο εσυ περνεις στα σοβαρα και ασε τα υπολοιπα για τους αλλους. ;)

Τραβα παιξε τωρα το co-op campaign του Conviction για να τρολλαρεις περισσοτερο - εχεις ξεμενει απο ατακες...η βαλε κατι απο Reach spin-off, halo sucks τουλαχιστον, εχεις καιρο να πεταξεις κανενα τετοιο "σοφο". :confused:

Δημοσ.
απορώ αν έδωσε κάποιος λεφτά για το scc και δεν το μετάνιωσε τόσο μικρό που είναι.ένα ρεντ 1-2 μέρες είναι.5χρόνια development time και αυτό το αποτέλεσμα,οι περισσότεροι φανς της σειράς είναι έξαλοι και όλο και σε κάποιο φορουμ πετυχένεις 1-2 να το υποστιρίζουν λόγο 360.ξεκολήστε πια...

εγώ το αγόρασα και πραγματικά δεν το μετάνιωσα ΚΑΘΟΛΟΥ (το DEMO το αδίκησε πάρα πολύ)...στο realistic το έβγαλα σε 8+ ώρες αποφεύγοντας να το κάνω Κόσοβο το κάθε map...5 ώρες τελειώνει στο Rookie, ίσως και σε normal, με Run n Gun χωρίς ίχνος stealth βεβαίως...παρόλα το αρκετό καλό campaign, όλα τα λεφτά είναι το co-op story (Splitiscreen,Lan or Online και 6ωρο μιλώντας στο Realistic φυσικά) και τα Hunter, Last Stand modes που πραγματικά είναι απόλαυση σε διπλό με φίλο (αναφορικά μόνο το Hunter έχει 6-7 πίστες και το Last Stand 7-8 όπου είναι αρκετά μεγάλες σε διάρκεια)..βάζω τέλος το Face Off όπου είναι 1 vs 1 (σε άλλα τόσα map) καθώς και το Infiltration mode που ξεκλειδώνεις...τελικά πόσο μυρωδιάδες είναι όσοι έλεγαν σε reviews ότι είναι μικρό...εκτός αν μετράει μόνο το campaign πλέον για να το ξέρω

τέτοια παιχνίδια όπως και το MGS4 (ακόμα και τα Hitman) ή τα παίζει κανείς όπως πρέπει στο Hard και stealth, ή καλύτερα να παίξει Far Cry...και μην μου πει κάποιος ότι το MGS4 στο normal σε run n gun mode είναι πάνω από 5 ώρες καθαρό gameplay

Δημοσ.
η σόνυ απάντησε με no comment στην παραπάνω εικόνα της ε3.semi-confirmed???

αχα τώρα διαβάζω οτι το omikuden είναι το ookami 3 (το 2ο βγήκε στο ds ή στο psp απότι θυμάμαι),αν ισχύει αυτή η λίστα τότε είναι καταπληκτικά τα νέα,οοκαμι Hd GIEF!!!!!!

Fuck YEAH!! Δεν το περιμενα κατι τετοιο. Αντε το Okamiden στο DS δικαιολογειται γιατι ειναι "χαμηλου κοστους" και οτι πρεπει για το στυλ και τις δυνατοτητες του μηχανηματος αλλα νεο HD Okami??? Να παω να τους δωσω και τα 2 μου χερια να τους συγχαρω.

Δημοσ.
εγώ το αγόρασα και πραγματικά δεν το μετάνιωσα ΚΑΘΟΛΟΥ (το DEMO το αδίκησε πάρα πολύ)...στο realistic το έβγαλα σε 8+ ώρες αποφεύγοντας να το κάνω Κόσοβο το κάθε map...5 ώρες τελειώνει στο Rookie, ίσως και σε normal, με Run n Gun χωρίς ίχνος stealth βεβαίως...παρόλα το αρκετό καλό campaign, όλα τα λεφτά είναι το co-op story (Splitiscreen,Lan or Online και 6ωρο μιλώντας στο Realistic φυσικά) και τα Hunter, Last Stand modes που πραγματικά είναι απόλαυση σε διπλό με φίλο (αναφορικά μόνο το Hunter έχει 6-7 πίστες και το Last Stand 7-8 όπου είναι αρκετά μεγάλες σε διάρκεια)..βάζω τέλος το Face Off όπου είναι 1 vs 1 (σε άλλα τόσα map) καθώς και το Infiltration mode που ξεκλειδώνεις...τελικά πόσο μυρωδιάδες είναι όσοι έλεγαν σε reviews ότι είναι μικρό...εκτός αν μετράει μόνο το campaign πλέον για να το ξέρω

τέτοια παιχνίδια όπως και το MGS4 (ακόμα και τα Hitman) ή τα παίζει κανείς όπως πρέπει στο Hard και stealth, ή καλύτερα να παίξει Far Cry...και μην μου πει κάποιος ότι το MGS4 στο normal σε run n gun mode είναι πάνω από 5 ώρες καθαρό gameplay

Oντως το demo δεν ηταν αντιπροσωπευτικο της ποιοτητας του παιχνιδιου και σιγουρα ειναι αδικο να μιλαμε για μικρο campaign οταν τερματιζοντας το SP δεν εχεις δει ουτε το 30% του παιχνιδιου...αλλα απο οτι φαινεται μερικοι βιαστηκαν να το τερματισουν κ ουτε κοιταξαν τα αλλα modes μονο κ μονο για να βγουν να πουν πρωτοι τα νεα οτι το Conviction ειναι "μαπα 4:30 ωρων".

Να δουμε αν τελικα θα βγει μαπα κ το AW μιας κ εχει leakαρει στο internet. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...