dr_thodt Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 ναι αυτό ακριβώς προσπαθώ να κάνω (sarcasm....) όσο για το mgsiv έχει τσούξει αρκετά πιστέυω.... με 94% στο μετα http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/metalgearsolid4gunsofthepatriots και 93.16 στο gamerankings http://www.gamerankings.com/ps3/926596-metal-gear-solid-4-guns-of-the-patriots/index.html ναι μιλάμε για ένα παιχνίδι σκέτη απογοήτευση....αλλα το spinoff που έρχεται θα τα σπάει άσχημα,έχει και τον σουπερ raiden για πρωταγονιστή που είναι πανέμορφος σε σχέση με τον παππού solid snake που παίζει στο mgsiv και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του.... "sarcasm..." Mολις βρηκες τα σκουρα με τι μια εψαξες τα bookmarks και εβαλες metacritic...ελεος. Βασικα ετσουξε που πηρα PS3 για MGS4 και κατεληξα να ευχαριστηθω το PS3 πολυ περισσοτερο με αλλα παιχνιδια που δεν το περιμενα κιολας. Oσο για τις βαθμολογιες που εχει παρει τελικα μετρανε τα metacritic κ.λ.π. ή οχι? αποφασισε γιατι η γνωμη σου στο Conviction (μαπα 4:30 ωρων μονο για rent) ειναι αρκετα μακρια απο τον μεσο ορο που βγαζουν τα παραπανω sites ή μηπως για το Conviction δεν μετραει το Metacritic o λογος σου εχει βαρυτητα κ ειναι μαπα κ για το MGS4 αν πουμε οτι ηταν απογοητευση μας τσουζει και ειμαστε λαθος και haters? Bασικα εσυ δεν ησουνα που με το IGN review του Conviction ελεγες οτι τα περνουνε κ δεν ειναι αξιοπιστα τα reviews και ειχατε κανει εσυ με τον kostool13 ολοκληρο θεμα κ ειχατε δημιουργησει θεωριες συνομωσιας γιατι πηρε 9.3 και δεν πηρε 9.0? Τελικα μετρανε τα reviews ή οχι? απο οτι βλεπω μετρανε οπου μας συμφερει. ---------- Προσθήκη στις 18:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:33 ---------- 2.Δεν αγνοησα το ποστ σου σε καμια περιπτωση.Μαλιστα περιμενα οτι θα μου πεις κατι τετοιο γιατι ισως δεν εχεις καταλαβει οτι αυτα εχουν αμεση σχεση(η αντικειμενικοτητα δλδ,με τα πραγματα που διακρινεις ως αρνητικα ή θετικα για την καθε κονσολα ως κατοχος και των 2).Εκτος βεβαια αν καταλαβα εγω λαθος αυτη τη φορα(δλδ αν ουτε εσυ τα διαχωριζεις τελικα).Αν ναι ακυρο και γραψε λαθος 3)Ακριβως οπως το λες.Το να διακρινεις αν μια κονσολα ειναι καλη ειναι θεμα αντικειμενικοτητας,το να την προτιμας ειναι υποκειμενικο.Εμενα λοιπον μονο το Alan Wake μου κανει πραγματικο κλικ.Aντιθετα αν ειχα μονο 360 και εβλεπα trailers πχ των Uncharted,LBP(ερωτας) MGS,θα ηθελα να αγορασω αμεσα την κονσολα. 2. Νομιζω οτι ημουν ξεκαθαρος στο οτι δεν γινεται να ειμαστε αντικειμενικοι γιατι μιλαμε για τελειως υποκειμενικα πραγματα και προσωπικες προτιμησεις. 3. Ωραια οποτε ποια ειναι η διαφορα μεταξυ μας κ με θεωρεις απλα hater που εχω κ τις 2 κονσολες? εσυ προτιμας το PS3 κ δεν θα ηταν το 360 το μηχανημα της επιλογης σου ακομα να ειχες 360 ενω εγω ειμαι το αντιθετο με την μονη διαφορα οτι εχω παιξει/μπορω να παιξω τα σιγουρα πανω απο 1 παιχνιδια που με ενδιαφερουν στο PS3 - γι'αυτο κ πηρα εξαλλου το μηχανημα...ειμαι περιεργος να δω απο ποια posts εχεις βγαλει το συμπερασμα οτι ειμαι στην κατηγορια των haters.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 ναι αυτό ακριβώς προσπαθώ να κάνω (sarcasm....) όσο για το mgsiv έχει τσούξει αρκετά πιστέυω.... με 94% στο μετα http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/metalgearsolid4gunsofthepatriots και 93.16 στο gamerankings http://www.gamerankings.com/ps3/926596-metal-gear-solid-4-guns-of-the-patriots/index.html ναι μιλάμε για ένα παιχνίδι σκέτη απογοήτευση....αλλα το spinoff που έρχεται θα τα σπάει άσχημα,έχει και τον σουπερ raiden για πρωταγονιστή που είναι πανέμορφος σε σχέση με τον παππού solid snake που παίζει στο mgsiv και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του.... "sarcasm..." Καλο ηταν το metal gear 4 αλλα τιποτα το ιδιαιτερο. Σαν το God of War 3 ενα πραγμα. Τωρα να βαζουμε μεσα metacritic και gameranking δεν βοηθαει αλλα ουτε και μαρτυραει και τιποτα για τον τιτλο. Βεβαια απογοητευση που ειπε ο dr σιγουρα δεν ειναι (σε σχεση με το πρωτο metal gear ναι ειναι αλλα το ιδιο ισχυει και για πολλα παιχνιδια) αλλα δεν ειναι και παιχνιδι που θα μεινει στην ιστορια οπως εγινε με το πρωτο.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Το MGS4 δεν ήταν που έβγαζες το πρώτο act σε 10 λεπτά με speedrun?
dr_thodt Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Καλα 5 ωρες gameplay δεν ηταν.Και ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που δεν εχω παιξει στην τερμα δυσκολια. Oσο για το αν θεωρειται απογοητευση απο αρκετους... Απο αρκετους θεωρειται απογοητευση το 2,απο αλλους το 3.Ετσι ειναι αυτα.Αν ζητησεις σε 10 ανθρωπους που επαιξαν ολα τα mgs να βαλουν σειρα προτιμησης(τυπου MGS4>MGS3>MGS2>MGS),θα δεις 10 διαφορετικες σειρες. Εχω διαβασει αποψεις πολλων που το θεωρουν ακομα και παιχνιδι τις 10ετιας. Αποψεις... Απο το Rising δεν περιμενω και πολλα εφοσον o Κοjima δεν ασχολήθηκε οσο με τα αλλα MGS.Βεβαια μπορει να ειναι και εξαιρετικο.Κανεις δεν μπορει να ξερει απο τωρα. 1. Αν αναλογιστεις οτι το τελευταιο chapter ειναι 10 λεπτα κ μετα ξεκινανε τα endgame videos, final boss, ending κ.λ.π. ναι αν βγαλεις τα υπερβολικα πολλα βιντεος του παιχνιδιου δεν ξεπερναει τις 5-6 ωρες μετα βιας στο normal επιπεδο δυσκολιας. 2. Ναι εγω το ξερω οτι δεν ειναι κατι περιεργο και ειναι κ αυτο αποψη, αλλοι δεν μπορουν να το καταλαβουν κ πετανε λινκς απο metacritic, "ετσουξε" κ.λ.π. 3. H μειωμενη παρουσια του Hideo δεν ειναι παντα κακη - δες ZoE -> ZoE2..αν κ μαλλον δεν θα ειναι κλασσικο MGS εγω προσωπικα το περιμενω με μεγαλη αγωνια.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 2. Νομιζω οτι ημουν ξεκαθαρος στο οτι δεν γινεται να ειμαστε αντικειμενικοι γιατι μιλαμε για τελειως υποκειμενικα πραγματα και προσωπικες προτιμησεις.3.Ωραια οποτε ποια ειναι η διαφορα μεταξυ μας κ με θεωρεις απλα hater που εχω κ τις 2 κονσολες? εσυ προτιμας το PS3 κ δεν θα ηταν το 360 το μηχανημα της επιλογης σου ακομα να ειχες 360 ενω εγω ειμαι το αντιθετο με την μονη διαφορα οτι εχω παιξει/μπορω να παιξω τα σιγουρα πανω απο 1 παιχνιδια που με ενδιαφερουν στο PS3 - γι'αυτο κ πηρα εξαλλου το μηχανημα...ειμαι περιεργος να δω απο ποια posts εχεις βγαλει το συμπερασμα οτι ειμαι στην κατηγορια των haters. 1.Οκ τοτε,νομιζα οτι εκανες διαχωρισμο πριν.Λαθος δικο μου. 2.Δεν ειναι τοσο συγκεκριμενα ποστ-αποψεις,αλλα εικονα που βγαινει απο μικρα πραγματα(πχ καποιες θεσεις σου για διαφορα θεματα κτλ).Αυτα βγαζουν μια γενικη εικονα.
dr_thodt Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Το MGS4 δεν ήταν που έβγαζες το πρώτο act σε 10 λεπτά με speedrun? Nαι κ να φανταστεις οτι το πρωτο chapter ειναι το μεγαλυτερο σε διαρκεια.
aris1986 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Καλο ηταν το metal gear 4 αλλα τιποτα το ιδιαιτερο. Σαν το God of War 3 ενα πραγμα. Τωρα να βαζουμε μεσα metacritic και gameranking δεν βοηθαει αλλα ουτε και μαρτυραει και τιποτα για τον τιτλο. Βεβαια απογοητευση που ειπε ο dr σιγουρα δεν ειναι (σε σχεση με το πρωτο metal gear ναι ειναι αλλα το ιδιο ισχυει και για πολλα παιχνιδια) αλλα δεν ειναι και παιχνιδι που θα μεινει στην ιστορια οπως εγινε με το πρωτο. Eχετε σκεφτει οτι το MGS σας εκανε εντύπωση γιατι ήταν το πρώτο παιχνιδι/απο τα πρώτα αυτης της κατηγορίας, μπορει να εισασταν μικροι και να ήταν ενα πρωτογνωρο gameplay;Ακομα και σημερα να επαναλαμβανεται στα sequels ή σε αλλους τιτλους να μην σας κάνει κέφι οσο σας εκανε τότε; Πιστέυω ολα τα παιχνίδια έτσι πάνε. Εντυπώση μου κανε εμενα το LBP απο παιχνίδια ολα τα αλλα απλα cool
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 1. Αν αναλογιστεις οτι το τελευταιο chapter ειναι 10 λεπτα κ μετα ξεκινανε τα endgame videos, final boss, ending κ.λ.π. ναι αν βγαλεις τα υπερβολικα πολλα βιντεος του παιχνιδιου δεν ξεπερναει τις 5-6 ωρες μετα βιας στο normal επιπεδο δυσκολιας.3. H μειωμενη παρουσια του Hideo δεν ειναι παντα κακη - δες ZoE -> ZoE2..αν κ μαλλον δεν θα ειναι κλασσικο MGS εγω προσωπικα το περιμενω με μεγαλη αγωνια. 1.Δεν θυμαμαι σε τι δυσκολια το επαιξα,αλλα θυμαμαι οτι ειχα πει πως εκανα μλκια, οταν καταλαβα οτι στο hard ή very hard δεν θυμαμαι(οταν το δοκιμασα) ηταν πολυ πιο απολαυστικο και πολυ πιο δυσκολο να περασεις απο το ενα σημειο στο αλλο.Αλλα και παλι μου φανηκε μεγαλυτερο στο normal. 3.Τα οποια και δεν μου αρεσαν.Αν βγει καινουριο ομως ΖοΕ θα το δοκιμασω παλι,μπας και μου αρεσει, γιατι ακουω καλα λογια.Εξαλλου εχουν περασει αρκετα χρονια απο τοτε που το δοκιμασα τελευταια φορα. Δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να ειναι καλο το rising.Θα δειξει.
dr_thodt Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 1.Οκ τοτε,νομιζα οτι εκανες διαχωρισμο πριν.Λαθος δικο μου.2.Δεν ειναι τοσο συγκεκριμενα ποστ-αποψεις,αλλα εικονα που βγαινει απο μικρα πραγματα(πχ καποιες θεσεις σου για διαφορα θεματα κτλ).Αυτα βγαζουν μια γενικη εικονα. Ναι ε? περιεργο μιας κ αποφευγω να μιλαω χωρις επιχειρηματα και λογικη και σιγουρα δεν προσπαθω να περασω την γνωμη σαν fact ακυρωνοντας την γνωμη του αλλου (π.χ. οπως κανει τωρα ο ikaruga που αρνειται να καταλαβει οτι καποιος αλλος εχει διαφορετικη αποψη απο αυτον λεγοντας "οτι απογοητευση σιγουρα δεν ειναι οπως λεει ο dr") και σιγουρα ποτε χωρις να εχω παιξει ενα παιχνιδι. Αnyway το θεμα ειναι οτι πρεπει να παρεις 360 για να παιξεις AW κ πιστεψε με θα βρεις κ αλλα ενδιαφεροντα πραγματα στην συλλογη του 360 (μονο κ μονο η πραγματικη εκδοση του επους που λεγεται Bayonetta αξιζει τα χρηματα που θα δωσεις) για να καψεις τις ελευθερες ωρες σου.
skanjos Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 φυσικά δεν είναι όλα τα review αξιοπρεπές,γιαυτό το metacritic είναι η καλύτερη εικόνα που μπορούμε να έχουμε, υπάρχουν φυσικά και review απάτες... Planet Xbox 360 96% MS Xbox World 95% MondoXbox 94% XboxAddict 91% Totally360 90% ναι καθόλου biased.....πραγματικά τόσο παιχνιδάρα είναι το scc,με 5 χρόνια development time, unreal engine 2.5, 5 ώρες single player campaign,εντελώς μέτρια γραφικά και textures και επαναλαμβανόμενο gameplay. τα παραπάνω review αδικούν γενικά άλλα παιχνίδια που αξίζουν πραγματικά αυτά τα σκορ. δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο σακί το scc με το resident evil 5 που έχει 85 στο μετακριτικ,δεν μου κολάει ,καμία σχέση τα παιχνίδια και δεν είναι θέμα γούστου,το ένα παιχνίδι φαίνεται και παίζεται 1000φορές καλύτερα(και η καλύτερη βερσιόν είναι του 360 με διαφορά ναι.) το ίδιο ισχύει και για τα devil may cry 4/ffxiii.καμία σχέση το πόσο polished είναι αυτά σε σχέση με το scc. με λίγα λόγια τα reviews είναι καλά ,αλλα μεγαλύτερη βαρύτητα έχει να παίξεις ο ίδιος το παιχνίδι και να το κρίνεις.αν το scc ήταν ps3 exclusive ούτε 70% δεν θα είχε στο μετακριτικ....μόνο το eurogamer θα έκοβε 2 μονάδες πιο κάτω χεχεχε. μια μυστήρια φωτογραφία βγήκε ξέρουμε οτι το Motorstorm 3 , το little big planet 2 και το twisted metal είναι αλήθεια απο μεριάς σόνυ,απο μεριά 360 το gears3 είναι σίγουρο,κάτι έχουμε ακούσει για killzone3,cod mmo,forza4,dead space2,αρα μπορεί να μιλάμε για μη fake εικόνα. απίστευτο το ενδιαφέρον μου για battletoads/killer instict 3/
aris1986 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Oι Μέγα Κόντρακιδες του Forum: dr_thodt VS PDS13 Street-Fighter VS Aris1986 ikaruga24 VS Antretng Και συνεχίζουμεεεεε...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Αnyway το θεμα ειναι οτι πρεπει να παρεις 360 για να παιξεις AW κ πιστεψε με θα βρεις κ αλλα ενδιαφεροντα πραγματα στην συλλογη του 360 (μονο κ μονο η πραγματικη εκδοση του επους που λεγεται Bayonetta αξιζει τα χρηματα που θα δωσεις) για να καψεις τις ελευθερες ωρες σου. Mα το ξερω οτι θα βρω ενδιαφεροντα πραγματα.Πριν εγραψα για παιχνιδι που μου κανει το κλικ oπως το Alan Wake.Σιγουρα υπαρχουν και παιχνιδια που θα επαιζα και θα μου αρεσαν.Oπως πιθανον το Mass Εffect κ.α ,αλλα δεν εχουν το ''κατι''(αυτο που εχει δλδ το Alan Wake) για τα δικα μου γουστα ,που θα με κανουν να αγορασω την κονσολα. Παιχνιδια σαν το bayonetta δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα,οπως και τα devil May cry.Αντιθετα μου αρεσουν τα God of War,και το πρωτο Ninja Gaiden στο Xbox.
dr_thodt Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 1.Δεν θυμαμαι σε τι δυσκολια το επαιξα,αλλα θυμαμαι οτι ειχα πει πως εκανα μλκια, οταν καταλαβα οτι στο hard ή very hard δεν θυμαμαι(οταν το δοκιμασα) ηταν πολυ πιο απολαυστικο και πολυ πιο δυσκολο να περασεις απο το ενα σημειο στο αλλο.Αλλα και παλι μου φανηκε μεγαλυτερο στο normal. 3.Τα οποια και δεν μου αρεσαν.Αν βγει καινουριο ομως ΖοΕ θα το δοκιμασω παλι,μπας και μου αρεσει, γιατι ακουω καλα λογια.Εξαλλου εχουν περασει αρκετα χρονια απο τοτε που το δοκιμασα τελευταια φορα. Δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να ειναι καλο το rising.Θα δειξει. Σιγουρα στο hard ειναι καλυτερο μιας κ θελει πολυ προσοχη κ σε ωθει να γινεις πολυ πιο δημιουργικος απο οτι στο normal με το να ψαχνεις πολυ περισσοτερο το level design κα, τροπους κ gagdets/οπλα να σου κανουν την ζωη πιο ευκολη πραγμα που σιγουρα μονο καλο ειναι...γι'αυτο ακριβως τον λογο εχω ξεκινησει κ το Conviction στο Realistic το οποιο επισης εχει παρα πολυ καλο level design. Εγω τα ZoE τα λατρευω και ειδκα το δευτερο ειναι μεσα στα 10 καλυτερα games last-gen IMO απλα η βελτιωση που ειχε το δευτερο μερος ηταν τεραστια κ γι'αυτο εφερα σαν παραδειγμα την σειρα μιας κ το sequel δεν ειχε τον Hideo director...βεβαια τα MGS ειναι εξολοκληρου δικια του δημιουργια οποτε σιγουρα υπαρχει μια αμφιβολια για το αν θα τα καταφερουν εξισου καλα οι ninja dogs που εχουν αναλαβει το project.
skanjos Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Oι Μέγα Κόντρακιδες του Forum: dr_thodt VS PDS13 Street-Fighter VS Aris1986 ikaruga24 VS Antretng Και συνεχίζουμεεεεε... ξεχνας τα apokleiros vs the world pscrazy vs xbotpawner pscrazy vs xoxoxis αυτά ήταν τα πιό αστεία ,μου έχουν λήψει
aris1986 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 ξεχνας τα apokleiros vs the world pscrazy vs xbotpawner pscrazy vs xoxoxis αυτά ήταν τα πιό αστεία ,μου έχουν λήψει Nαι πρωτος μου ρθε ο xoxosis αλλα επειδη το βαζα 1v1 oντως επρεπε να εβαζα VS the world. Kαι για τον apokleiro τα ίδια!!! edit: Εχει φάει ban οριστικό o xoxosis;γιατι δεν τον βλέπω πια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις