Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα λογια μου έρχεσαι δεν υπαρχει αντικειμενικός οπως το είπα εξαρχής.

Αν υπάρχει καποιος που να ειναι πραγματικά αντικειμενικός ειναι αυτός που εχει ασχοληθεί και ασχολείται με κονσόλα διχως να εχει συμφέρων ή να βρίσκονται στην κατοχή του.

Αυτος που ξέρει απο φεράρρι ειναι αντικειμενικός σε σχεση με αυτον που την αγόρασε δεν μπορεί ομως να φερει γνωμη αν δεν εχει ασχοληθεί δηλαδή οδηγήσει φεραρι ποσο μαλλον αλλα αυτοκίνητα ίδιας κατηγορίας.

Το ξανα λεω αν μπορει να υπάρξει σε ενα τετοιο τοπικ ειναι αδύνατον εξαρχής ολη ποσταρουν για να στηρίξουν την αγορα που έκαναν και εσυ και εγω το ιδιο κάναμε δεν είμαστε εξαίρεση αλλιως δεν θα ποσταραμε καν εδώ μέσα.

Τώρα απο κει και περα το καμένη συζητηση και παμε για μπανάκι ή το καλύτερο σβήσιμο δεν νομίζω να υπάρχει λογος για κατι τετοιο αλλα και να υπάρχει αστο στους admins αυτο.

Μαλλον για μπανακι στη θαλασσα μας βλεπω ^^,

<

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@street-fighter ακόμα και αν δεν έχεις καμία απο τις δύο και πάλι δεν μπορείς να είσαι εντελώς αντικειμενικός. Γιατί είναι υποκειμενική η έννοια της αντικειμενικότητας.

Δημοσ.
Oλοκληρα τα quote λοιπον απο δω και περα, για να μην δινω αφορμη για δικαιολογιες τετοιου τυπου.

Για το τι αλλαξε στο νοημα των οσων εγραψες,δεν πηρα απαντηση βεβαια.Αλλο ενα θεμα που δημιουργηθηκε χωρις να υπαρχει.

Για την ιστορια εγω δεν διαβαζω ποτε τα quote μου που κανεις,αλλα τις απαντησεις σου.Θα ηταν καλυτερα λοιπον,οταν μια απαντηση δεν καλυπτει την ερωτηση σου, να το λες απο το να γραφεις αστειες κατηγοριες για επιλεκτικα quote.

Θα προτιμουσα να μην εισαι ειρωνικος και να εισαι καπως πιο καλοπροαιρετος σε τετοια θεματα.Δεν ξερω τι κανεις εσυ ,αλλα εγω δεν ψαχνω για δικαιολογιες και δεν συνηθιζω να λεω ψεμματα.Αυτο ισχυει αυτο λεω.

Ναι θελω να ειναι οσο το δυνατον μικροτερα τα ποστς.

Ποτε ειπα οτι σε συγκρινω με τον αποκλειρο?Ειπα οτι και ο αποκλειρος εχει και τις 2 κονσολες αρα αυτο δεν ειναι επιχειρημα...

Ακραιο πραδειγμα,αλλα περιμενα να το πιασεις.

Εσυ κρατησες το οτι εισαι apokleiros ή δεν ξερω γω τι(ή δεν καταλαβες την ''κεντρικη ιδεα'' ή... ταιριαζε με αυτο που ηθελες να γραψεις αργοτερα περι xoxoxis).

Για να τελειωνουμε (χωρις παραδειγματα).Για μενα ειναι αστειο το επιχειρημα ''εχω και τις 2 κονσολες,αρα ειμαι αντικειμενικος''.:-)

Για σοβαρη συζητηση ειμαι μεσα,αλλα με ενοχλει πραγματικα οταν δημιουργουνται θεματα οπου πρεπει να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.2η φορα που γινεται.ελπιζω να ειναι και η τελευταια.

To θεμα ειναι οτι ενω συζηταγαμε μια χαρα εσυ εβαλες πρωτος στην κουβεντα τις μπηχτες περι hater και εφερες ακραια/γελοια παραδειγματα οπως τον apokleiro ή κ εδω κανω λαθος? Επισης πουθενα δεν ειπα οτι οποιος εχει κ τις 2 κονσολες ειναι αντικειμενικος - εξαλλου το ειπα κ νωριτερα οτι ολοι εχουμε τις προτιμησεις μας και τα κολληματα μας..εγω αυτο που ειπα ειναι οτι εχω κ τις 2 κονσολες και κρινω απο πρωτο χερι βλεποντας διαφορες στα OS, IQ, online περιβαλλον και φυσικα τα multiplatform και exclusive games κ εχω καταληξει στο να χρησιμοποιω το 360 ως την κυρια πλατφορμα (την προηγουμενη γενια σε αυτη τη θεση ηταν το PS2 με διαφορα) αυτο δεν σημαινει οτι το PS3 δεν το χρειαζομαι, ειναι μαπα ή οτιδηποτε αλλο, εξαλλου εχω σκασει λεφτα για να το παρω (60GB μαζι με το φοβερο Uncharted) και εχω παιξει μερικα παρα πολυ καλα παιχνιδια σε αυτο οπως ειχε γινει κ την προηγουμενη γενια με τα ΧΒΟΧ κ GC.

Eγω συνηθως αν δεις τα posts μου ειμαι πιο πολυ defense force παρα hater γιατι πιστευω οτι πολλα απο αυτα που λεγονται εδω μεσα απο τους συνηθεις υποπτους αδικουν ενα μηχανημα σαν το 360 ή καποια απο τα παιχνιδια του και λενε οτι τους συμφερει χωρις επιχειρηματα κ τις περισσοτερες φορες χωρις να ασχολουνται αρκετα κατα την γνωμη μου για να εχουν αποψη για αυτα τα παιχνιδια - προσφατο παραδειγμα το Conviction με τον skanjos να βγαινει κ να λεει απλα οτι εκανα το SP campaign 4:30 ωρες (το πιθανοτερο με run & gun νοοτροπια) αρα ειναι μαπα, χωρις να λεει οτιδηποτε για το παιχνιδι εκτος του οτι ηταν μικρο σε διαρκεια κ ετρεχε σε sub-HD - κανενα σχολιο για χειρισμο, gameplay, αποστολες , level design, ιστορια και πανω απο ολα δεν βρηκε τιποτα θετικο να πει για το παιχνιδι...επισης δεν εχει ακουμπησει ποτε το ξεχωριστο co-op campaign που ειναι αλλες 6-7 ωρες και τα αλλα 3 multiplayer modes που δεν χρειαζονται καν να εισαι online (μιας κ ο συγκεκριμενος λεει οτι δεν παιζει online) για να τα δεις μιας κ παιζουν ολα σε split-screen αλλα παρ'ολα αυτα εχει βγαλει το συμπερασμα οτι ειναι μαπα/δεν αξιζε την αναμονη κ.λ.π.

Βεβαια οταν βγηκε η φημη οτι θα βγει στο PS3 αυτη "η μαπα των 4:30 ωρων" ηταν ο skanjos που ποσταρε τα νεα...κατι λεγαμε για κωλοτουμπες κ για haters. ;)

Δημοσ.

Βεβαια οταν βγηκε η φημη οτι θα βγει στο PS3 αυτη "η μαπα των 4:30 ωρων" ηταν ο skanjos που ποσταρε τα νεα...κατι λεγαμε για κωλοτουμπες κ για haters. ;)

λάθος κάνεις το νέο το είχε μεταφερει ο gherudos εδώ και αρκετό καιρό πριν το ποστ μου.το παιχνίδι δεν το είπα εγώ μάπα,οτι το τερμάτισα σε 4:30 ώρες είναι αλήθεια αν θες μην το πιστέυεις.εγω απλά πόσταρα το confirmation για να σταματήσετε κάποιοι κολλημένοι να υπερασπίζετε ένα casualized dumped down παιχνίδι με 5 ώρες μάξ single player campaign μόνο και μόνο επειδή δεν θα βγεί για Ps3,και έδωσα βάθος οτι το παιχνίδι βγαίνει και στο Pc.

και να πεις οτι είχε φοβερή υπόθεση ή φοβερά γραφικά ή φοβερό gameplay να πω εντάξι ,μια μετριότητα όμως είναι ,σκοτώνεις έναν με μελεε,και μετα έχεις 3 δωρεαν κιλλς .όλο το παιχνίδι τερματίζετε έτσι ,αν θες προσπερνας και μερικούς αλλα πιο γρήγορο είναι να τους σκοτώσεις.

Και το heavenly sword όταν βγήκε τα ίδια λέγανε για την ώρα του campaign ,τώρα τι άλλαξε? η κονσόλα μάλλον.

απορώ αν έδωσε κάποιος λεφτά για το scc και δεν το μετάνιωσε τόσο μικρό που είναι.ένα ρεντ 1-2 μέρες είναι.5χρόνια development time και αυτό το αποτέλεσμα,οι περισσότεροι φανς της σειράς είναι έξαλοι και όλο και σε κάποιο φορουμ πετυχένεις 1-2 να το υποστιρίζουν λόγο 360.ξεκολήστε πια...

δεν κρίνουμε όλοι τα παιχνίδια ανάλογα σε ποια κονσόλα είναι,επειδή το κάνετε αυτό ορισμένοι δεν σημαίνει οτι το κάνουν όλοι.η άποψη μου δεν άλλαξε που ήρθε το παιχνίδι στο ps3,αντίθετα με καποιους που κράζουν το mgsiv και πανηγύριζαν στον λευκό πύργο όταν ανακοινώθηκε το rising multi.....

Δημοσ.
Εντάξει ούτε εμένα μου αρέσει η σειρά Halo αλλά πόσοι θα έκαναν το ίδιο πχ για το Uncharted 2?

Έστω ότι το έκαναν περισσότεροι/λιγότεροι θα είχε καμία σημασία? Το resume της είδησης ποιο ακριβώς είναι? Μια ακόμα άχρηστη κίνηση, μια ακόμα άχρηστη πληροφορία..... Αν υπήρχε τουλάχιστον Guiness Records : Stupidity edition θα το κατανοούσα γιατί μόνο για εκεί αξίζει το συγκεκριμένο γεγονός. Και δεν το λέω απλά και μόνο γιατί η είδηση αφορά το HaLOL το οποίο θεωρώ ως ένα από τα πιο overhyped franchises ever, το ίδιο ακριβώς θα έλεγα και για games της αρεσκείας μου.

Δημοσ.
To θεμα ειναι οτι ενω συζηταγαμε μια χαρα εσυ εβαλες πρωτος στην κουβεντα τις μπηχτες περι hater και εφερες ακραια/γελοια παραδειγματα οπως τον apokleiro ή κ εδω κανω λαθος?

Οι μπηχτες για haters μπηκαν αφου εσυ με χαρακτηρισες πρωτος ''μονο-ps3 fan''(αυτο ειναι αληθεια),υπονοόντας ομως οτι εσυ δεν εισαι μονο-360 fan και οτι εκει ειναι η διαφορα μας(αυτο δεν ειναι αληθεια)...

Γι αυτο και το συνεχισα.

Επισης σου ειπα και στο προηγουμενο ποστ μου οτι δεν ηθελα να σε συγκρινω με τον αποκλειρο.

Για τα υπολοιπα που εγραψες τωρα.(χωρις quote:p)

Το οτι βλεπεις απο πρωτο χερι καποια πραγματα(τα οποια τα βλεπω και εγω αλλα οχι καθημερινα),δεν σε κανουν αυτοματα πιο αντικειμενικο ωστε να τα κρινεις αυτα(εκτος απο καποια στανταρ πραγματα που ειναι κοινως αποδεκτα),το ιδιο θα ισχυε και για μενα αν ειχα και τις 2 κονσολες(οπως το ιδιο ισχυει και τωρα που εχω μονο την μια).Μπορει καποιος να μην εχει καμια απο τις 2 και να ειναι απειρως πιο αντικειμενικος κριτης και απο τους 2 μας.(δεν μιλαω για ανθρωπο που δεν εχει καμια επαφη με το αθλημα ή καμια επαφη με τις 2 κονσολες).

Υπαρχουν φανατικοι haters(και απο τις 2 μεριες) που εχουν και τα 2 μηχανηματα και μεταφραζουν οπως θελουν τα πλεονεκτηματα ή μειoνεκτηματα των 2 κονσολων.

δεν ισχυει το: κατοχος και των 2 κονσολων = βλεπω τα πραγματα οπως ειναι στην πραγματικοτητα.

Αυτο προσπαθω να διαχωρισω με ακραια παραδειγματα οπως ''αποκλειρος'' ή ''φανατικοι haters''.

Τωρα για το Conviction,βγει δεν βγει στο ps3 δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα.To Alan Wake γινεται να βγει?:PΗ απαντηση ειναι οχι,αλλα ειναι η πρωτη φορα(γουστα ειναι αυτα) που ενα παιχνιδι του 360,θα με εκανε να ζηλεψω που δεν εχω την κονσολα.:P

@Chillmaaaaaan

Εχει ΑΕΚ τωρα..τι κανεις εδω?:P

Δημοσ.
λάθος κάνεις το νέο το είχε μεταφερει ο gherudos εδώ και αρκετό καιρό πριν το ποστ μου.το παιχνίδι δεν το είπα εγώ μάπα,οτι το τερμάτισα σε 4:30 ώρες είναι αλήθεια αν θες μην το πιστέυεις.εγω απλά πόσταρα το confirmation για να σταματήσετε κάποιοι κολλημένοι να υπερασπίζετε ένα casualized dumped down παιχνίδι με 5 ώρες μάξ single player campaign μόνο και μόνο επειδή δεν θα βγεί για Ps3,και έδωσα βάθος οτι το παιχνίδι βγαίνει και στο Pc.

και να πεις οτι είχε φοβερή υπόθεση ή φοβερά γραφικά ή φοβερό gameplay να πω εντάξι ,μια μετριότητα όμως είναι ,σκοτώνεις έναν με μελεε,και μετα έχεις 3 δωρεαν κιλλς .όλο το παιχνίδι τερματίζετε έτσι ,αν θες προσπερνας και μερικούς αλλα πιο γρήγορο είναι να τους σκοτώσεις.

Και το heavenly sword όταν βγήκε τα ίδια λέγανε για την ώρα του campaign ,τώρα τι άλλαξε? η κονσόλα μάλλον.

απορώ αν έδωσε κάποιος λεφτά για το scc και δεν το μετάνιωσε τόσο μικρό που είναι.ένα ρεντ 1-2 μέρες είναι.5χρόνια development time και αυτό το αποτέλεσμα,οι περισσότεροι φανς της σειράς είναι έξαλοι και όλο και σε κάποιο φορουμ πετυχένεις 1-2 να το υποστιρίζουν λόγο 360.ξεκολήστε πια...

δεν κρίνουμε όλοι τα παιχνίδια ανάλογα σε ποια κονσόλα είναι,επειδή το κάνετε αυτό ορισμένοι δεν σημαίνει οτι το κάνουν όλοι.η άποψη μου δεν άλλαξε που ήρθε το παιχνίδι στο ps3,αντίθετα με καποιους που κράζουν το mgsiv και πανηγύριζαν στον λευκό πύργο όταν ανακοινώθηκε το rising multi.....

Casual-friendly dumbed down μπορει να χαρακτηριστει το 98% των σημερινων παιχνιδιων και πιστεψε με το πιο ευκολο πραγμα ειναι να κανεις ενα παιχνιδι να ακουγεται χαζο στο στυλ κανεις melee κ εχεις 3 τσαμπα kills αν εισαι κακεντρεχης - π.χ. τα Gears ειναι cover, περιμενεις τον εχθρο να βγαλει κεφαλι πυροβολας, πεθαινει, ξανα cover κ.ο.κ., τα Uncharted να τα βγαλεις μετριους κλωνους του Gears με λιγο απο Tomb Raider, τα MGS ειναι crouch, kill απο πισω, βιντεο boss, ξανα crouch, kill...οπως βλεπεις αυτο ειναι το πιο ευκολο (κ εντελως χαζο) πραγμα και εσυ φαινεται ξεκαθαρα οτι θες να κανεις κατι τετοιο, δηλαδη να φουσκωσεις στο μεγιστο τα οποιδηποτε "αρνητικα" σημεια κ να βγαλεις ολα τα υπολοιπα αχρηστα με μοναδικο σκοπο να μειωσεις ενα παιχνιδι επειδη καποιοι το χρησιμοποιουν στο system wars σαν exclusive τιτλο του 360.

Στο κατω κατω αν θεωρουσες οτι το παιχνιδι ηταν πολυ casual για εναν hardcore Splinter Cell παιχτη σαν κ εσενα γιατι δεν επελεξες να παιξεις στο Realistic? ή γιατι δεν επαιξες τα co-op modes που ειναι αρκετα πιο stealth κ ζορικα απο οτι το SP campaign εφοσον λες οτι δεν σε ικανοποιησε το SP? αλλα ειπαμε εσυ επαιξες run & gun γιατι αλλιως δεν εξηγειται ο χρονος που οπως λες το τερματισες (αληθεια που λεει το completion time γιατι δεν εχω βρει ακομα κατι τετοιο) κ εχεις αποψη για ενα παιχνιδι που εχει ακομα αλλο τοσο κ παραπανω που δεν μπηκες στο κοπο ουτε καν να δεις οπως μας ειπες.

Το MGS4 θεωρειται απο αρκετους απογοητευση κ νομιζω οτι στα forum που μπαινεις ολο κ κατι θα εχεις ακουσει...πολλοι περιμενουμε το Rising μηπως κ παιξουμε ξανα MGS με πανω απο 5 ωρες gameplay, που ειναι το περιεργο? οσο για το ποιοι χαρηκαν οσοι εχουν μονο 360 δεν νομιζω να τους χαλασε που ακομα ενα κορυφαιο franchise που μεχρι τωρα ηταν συνωνυμο του PS (DMC, FF, Tekken) θα βγει κ στο μηχανημα που εχουν οπως δεν νομιζω και να χαλασε τους PS3-only owners το οτι βγηκαν τα Ninja Gaiden στο PS3..οποιοδηποτε νεο παιχνιδι ειναι ευπροσδεκτο ειδικα αν ειναι κ τετοιας ποιοτητας οπως τα παραπανω. ;)

Δημοσ.
C

Το MGS4 θεωρειται απο αρκετους απογοητευση κ νομιζω οτι στα forum που μπαινεις ολο κ κατι θα εχεις ακουσει...πολλοι περιμενουμε το Rising μηπως κ παιξουμε ξανα MGS με πανω απο 5 ωρες gameplay,

Καλα 5 ωρες gameplay δεν ηταν.Και ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που δεν εχω παιξει στην τερμα δυσκολια.

Oσο για το αν θεωρειται απογοητευση απο αρκετους...

Απο αρκετους θεωρειται απογοητευση το 2,απο αλλους το 3.Ετσι ειναι αυτα.Αν ζητησεις σε 10 ανθρωπους που επαιξαν ολα τα mgs να βαλουν σειρα προτιμησης(τυπου MGS4>MGS3>MGS2>MGS),θα δεις 10 διαφορετικες σειρες.

Εχω διαβασει αποψεις πολλων που το θεωρουν ακομα και παιχνιδι τις 10ετιας.

Αποψεις...

Απο το Rising δεν περιμενω και πολλα εφοσον o Κοjima δεν ασχολήθηκε οσο με τα αλλα MGS.Βεβαια μπορει να ειναι και εξαιρετικο.Κανεις δεν μπορει να ξερει απο τωρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Οι μπηχτες για haters μπηκαν αφου εσυ με χαρακτηρισες πρωτος ''μονο-ps3 fan''(αυτο ειναι αληθεια),υπονοόντας ομως οτι εσυ δεν εισαι μονο-360 fan και οτι εκει ειναι η διαφορα μας(αυτο δεν ειναι αληθεια)...

Γι αυτο και το συνεχισα.

Επισης σου ειπα και στο προηγουμενο ποστ μου οτι δεν ηθελα να σε συγκρινω με τον αποκλειρο.

Για τα υπολοιπα που εγραψες τωρα.(χωρις quote:p)

Το οτι βλεπεις απο πρωτο χερι καποια πραγματα(τα οποια τα βλεπω και εγω αλλα οχι καθημερινα),δεν σε κανουν αυτοματα πιο αντικειμενικο ωστε να τα κρινεις αυτα(εκτος απο καποια στανταρ πραγματα που ειναι κοινως αποδεκτα),το ιδιο θα ισχυε και για μενα αν ειχα και τις 2 κονσολες(οπως το ιδιο ισχυει και τωρα που εχω μονο την μια).Μπορει καποιος να μην εχει καμια απο τις 2 και να ειναι απειρως πιο αντικειμενικος κριτης και απο τους 2 μας.(δεν μιλαω για ανθρωπο που δεν εχει καμια επαφη με το αθλημα ή καμια επαφη με τις 2 κονσολες).

Υπαρχουν φανατικοι haters(και απο τις 2 μεριες) που εχουν και τα 2 μηχανηματα και μεταφραζουν οπως θελουν τα πλεονεκτηματα ή μειoνεκτηματα των 2 κονσολων.

δεν ισχυει το: κατοχος και των 2 κονσολων = βλεπω τα πραγματα οπως ειναι στην πραγματικοτητα.

Αυτο προσπαθω να διαχωρισω με ακραια παραδειγματα οπως ''αποκλειρος'' ή ''φανατικοι haters''.

Τωρα για το Conviction,βγει δεν βγει στο ps3 δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα.To Alan Wake γινεται να βγει?:PΗ απαντηση ειναι οχι,αλλα ειναι η πρωτη φορα(γουστα ειναι αυτα) που ενα παιχνιδι του 360,θα με εκανε να ζηλεψω που δεν εχω την κονσολα.:P

@Chillmaaaaaan

Εχει ΑΕΚ τωρα..τι κανεις εδω?:P

1.Το "μονο-PS3 φαν" πηγαινε στο οτι εχεις μονο PS3 κ μονο εκει...περιεργο που δεν με καταλαβες μιας κ το ειπα αρκετες φορες νωριτερα ξεκαθαρα.

2.Οσο για το αντικειμενικος κ λιγοτερο αντικειμενικος ενω ξεκαθαρισα την θεση μου οτι δεν γινεται να ειμαστε αντικειμενικοι γιατι με λογα λογια αλλα πραγματα ζηταει ο καθενας ενω εσυ συνεχιζεις παλι αγνοωντας το μισο post μου να λες τα δικα σου χωρις να καταλαβαινομαστε, κατι που δεν εχει νοημα οποτε το σταματω εδω.

3.Ωστε μονο ενα παιχνιδι σε εχει κανει να ζηλεψεις και ειναι το Αlan Wake...αντικειμενικα δηλαδη θεωρεις το 360 εξαιρετικη κονσολα κ επιλογη παρ'ολα αυτα ζηλευεις μονο ενα παιχνιδι απο ολοκληρη την συλλογη του μετα απο 5 χρονια στην αγορα? περιεργο μιας κ μια κονσολα που θεωρεις εξαιρετικη λογικα θα ειχε πανω απο ενα παιχνιδι που θα ηθελε να παιξεις...αλλα ειπαμε γουστα ειναι αυτα, δεν μιλαμε αντικειμενικα. ;)

Επεξ/σία από dr_thodt
Δημοσ.
δηλαδη να φουσκωσεις στο μεγιστο τα οποιδηποτε "αρνητικα" σημεια κ να βγαλεις ολα τα υπολοιπα αχρηστα με μοναδικο σκοπο να μειωσεις ενα παιχνιδι επειδη καποιοι το χρησιμοποιουν στο system wars σαν exclusive τιτλο του 360.

ναι αυτό ακριβώς προσπαθώ να κάνω :o (sarcasm....)

όσο για το mgsiv έχει τσούξει αρκετά πιστέυω.... με 94% στο μετα http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/metalgearsolid4gunsofthepatriots

και 93.16 στο gamerankings http://www.gamerankings.com/ps3/926596-metal-gear-solid-4-guns-of-the-patriots/index.html

ναι μιλάμε για ένα παιχνίδι σκέτη απογοήτευση....αλλα το spinoff που έρχεται θα τα σπάει άσχημα,έχει και τον σουπερ raiden για πρωταγονιστή που είναι πανέμορφος σε σχέση με τον παππού solid snake που παίζει στο mgsiv και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του.... "sarcasm..."

Δημοσ.

Πάντως θεωρώ απαράδεκτο το οτι μετά απο 5 χρόνια development να χρησιμοποιουν μια modified Unreal Engine 2.5 αντί για 3 στο Conviction. Δείχνει ξεπέτα.

Δημοσ.
1.Το "μονο-PS3 φαν" πηγαινε στο οτι εχεις μονο PS3 κ μονο εκει...περιεργο που δεν με καταλαβες μιας κ το ειπα αρκετες φορες νωριτερα ξεκαθαρα.

2.Οσο για το αντικειμενικος κ λιγοτερο αντικειμενικος συνεχιζεις ενω ξεκαθαρισα την θεση μου οτι δεν γινεται να ειμαστε αντικειμενικοι γιατι με λογα λογια αλλα πραγματα ζηατει ο καθενας αλλα παλι αγνοωντας το μισο post μου συνεχιζεις να λες τα δικα σου χωρις να καταλαβαινομαστε, κατι που δεν εχει νοημα οποτε το σταματω εδω.

3.Ωστε μονο ενα παιχνιδι σε εχει κανει να ζηλεψεις και ειναι το Αlan Wake...αντικειμενικα δηλαδη θεωρεις το 360 εξαιρετικη κονσολα κ επιλογη παρ'ολα αυτα ζηλευεις μονο ενα παιχνιδι απο ολοκληρη την συλλογη του μετα απο 5 χρονια στην αγορα? περιεργο μιας κ μια κονσολα που θεωρεις εξαιρετικη λογικα θα ειχε πανω απο ενα παιχνιδι που θα ηθελε να παιξεις...αλλα ειπαμε γουστα ειναι αυτα, δεν μιλαμε αντικειμενικα. ;)

2.Δεν αγνοησα το ποστ σου σε καμια περιπτωση.Μαλιστα περιμενα οτι θα μου πεις κατι τετοιο γιατι ισως δεν εχεις καταλαβει οτι αυτα εχουν αμεση σχεση(η αντικειμενικοτητα δλδ,με τα πραγματα που διακρινεις ως αρνητικα ή θετικα για την καθε κονσολα ως κατοχος και των 2).

Εκτος βεβαια αν καταλαβα εγω λαθος αυτη τη φορα(δλδ αν ουτε εσυ τα διαχωριζεις τελικα).Αν ναι ακυρο και γραψε λαθος:P

3)Ακριβως οπως το λες.Το να διακρινεις αν μια κονσολα ειναι καλη ειναι θεμα αντικειμενικοτητας,το να την προτιμας ειναι υποκειμενικο.Εμενα λοιπον μονο το Alan Wake μου κανει πραγματικο κλικ.Aντιθετα αν ειχα μονο 360 και εβλεπα trailers πχ των Uncharted,LBP(ερωτας:P) MGS,θα ηθελα να αγορασω αμεσα την κονσολα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...