Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ααα ναι σε αυτο εχεις δικιο. Σιγουρα δεν μπορεις να κοβεις features με το ετσι θελω ακομα και αν αυτοι που κανουν χρηση αυτου ειναι λιγοι. Βεβαια εξαρταται και ο λογος για τον οποιο κοβουν καποιο feature αλλα συμφωνω σιγουρα σε αυτο που λες.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1)Oxι,δεν εχει να κανει με το οτι προτιμας το 360.Και εγω προτιμω το ps3

2)Η απαντηση στον Carmack ερχετε απο την Naughty Dog,Guerrilla,SCE San Diego κτλ κτλ.

3)Οχι,δεν φτανουν για να παιξω παιχνιδια του ps3 που θα ηθελα να παιξω.Οπως επισης δεν ''ξεζουμιζω'' καποια παιχνιδια που θα ηθελα γιατι δεν προλαβαινω.(για παραδειγμα δεν εχω ασχοληθει με το U2 οnline,πραγμα που ηθελα ή το sp το εχω τερματησει μια φορα)

Εχω ps3 και δεν εχω την αναγκη να παρω αλλη κονσολα..

(Και μετα μου λες πως γινεται να ειμαι ps fan..:P)

Απο οτι φαινεται κανεις ακομα πιο πολυ επιλεκτικο και οπως σε συμφερει quote πραγμα που σε βοηθησει να συνεχιζεις να λες τα ιδια κ τα ιδια οποτε δεν νομιζω οτι αξιζει να το συνεχισουμε μιας κ δεν βλεπω οτι δεν εχεις ορεξη κ να μπορεις να συζητησεις με επιχειρηματα...αλλα ειπαμε κολληματα ειναι αυτα ετσι? ;)

Δημοσ.
Απο οτι φαινεται κανεις ακομα πιο πολυ επιλεκτικο και οπως σε συμφερει quote πραγμα που σε βοηθησει να συνεχιζεις να λες τα ιδια κ τα ιδια οποτε δεν νομιζω οτι αξιζει να το συνεχισουμε μιας κ δεν βλεπω οτι δεν εχεις ορεξη κ να μπορεις να συζητησεις με επιχειρηματα...αλλα ειπαμε κολληματα ειναι αυτα ετσι? ;)

Mηπως εσενα σε συμφερει η δικαιολογια των επιλεκτικων quote?

Η πραγματικοτητα ειναι οτι θελω να ειναι πιο μικρα τα ποστ .Καν'το και εσυ αν θες να απαντησεις σε κατι συγκεκριμενο,αρκει να μην αλλαζεις το ποστ φυσικα.

Αυτα δεν εβαλα στα quote...

ΟΚ τοτε με τα δικα σου περιεργα standards ειμαι..εχω πει πολλες φορες την γνωμη μου με επιχειρηματα για το ποιοι ειναι οι λογοι, βεβαια η διαφορα μας ειναι οτι εγω τουλαχιστον εχω κ τις 2 κονσολες και βλεπω και κρινω τα παντα απο πρωτο χερι.
μου φαινεται για τους PS3 fans υπαρχουν μονο ασχετοι προγραμματιστες ενω αγνοουν παντελως το ανουσια πολυπλοκο/κακα σχεδιασμενο hardware του PS3.

Το πρωτο quote δεν μου λεει κατι.Στην ερωτηση που εκανες(''Eιμαι hater γιατι προτιμω το 360?'')..απαντησα.Επισης το οτι εχεις και τις 2 κονσολες παλι δεν μου λεει τπτ.Και ο αποκλειρος τις εχει.

Αλλωστε ειχα ξανααπαντησει στο συγκεκριμενο θεμα παλιοτερα...

Για το δευτερο quote τι να πω?Δλδ τι αλλαξε που δεν το εβαλα μεσα δεν μπορω να καταλαβω...Για τον Καρμακ ρωτησες,για τον Καρμακ απαντησα.

Τα ποστ δεν χανονται btw,υπαρχουν ολοκληρα,επιχειρηματα επισης υπαρχουν απο εμενα και κανενα κολλημα.

Δημοσ.
Mηπως εσενα σε συμφερει η δικαιολογια των επιλεκτικων quote?

Η πραγματικοτητα ειναι οτι θελω να ειναι πιο μικρα τα ποστ .Καν'το και εσυ αν θες να απαντησεις σε κατι συγκεκριμενο,αρκει να μην αλλαζεις το ποστ φυσικα.

Αυτα δεν εβαλα στα quote...

Το πρωτο quote δεν μου λεει κατι.Στην ερωτηση που εκανες(''Eιμαι hater γιατι προτιμω το 360?'')..απαντησα.Επισης το οτι εχεις και τις 2 κονσολες παλι δεν μου λεει τπτ.Και ο αποκλειρος τις εχει.

Αλλωστε ειχα ξανααπαντησει στο συγκεκριμενο θεμα παλιοτερα...

Για το δευτερο quote τι να πω?Δλδ τι αλλαξε που δεν το εβαλα μεσα δεν μπορω να καταλαβω...Για τον Καρμακ ρωτησες,για τον Καρμακ απαντησα.

Τα ποστ δεν χανονται btw,υπαρχουν ολοκληρα,επιχειρηματα επισης υπαρχουν απο εμενα και κανενα κολλημα.

Θες να κανεις πιο μικρα τα posts? πρωτη φορα σε βλεπω να κανεις κατι τετοιο..anyway σιγουρα θα εχεις τους λογους σου. :lol:

Εφοσον με συγκρινεις με τον apokleiro να ξερεις οτι κ ο μεγας χοχοsis εχει μονο PS3 και βλεπει τις "πολυ μικρες" και "ασημαντες" διαφορες των multiplatform απο το gametrailers ενω επισης βλεπει "τεραστιες" διαφορες στα exclusives - εσενα σου θυμιζει κατι? ειδες ποσο ευκολο ειναι να βρεις ομοιοτητες αναμεσα στους PS-fans και να βγαλεις χολη.

Ειλικρινα πιστευα οτι θα γινονταν κουβεντα της προκοπης για πρωτη φορα σε αυτο το thread αλλα εσυ βλεπεις παντου apokleirous, haters και PS3 exclusives. :rolleyes:

Δημοσ.

Oλοκληρα τα quote λοιπον απο δω και περα, για να μην δινω αφορμη για δικαιολογιες τετοιου τυπου.

Για το τι αλλαξε στο νοημα των οσων εγραψες,δεν πηρα απαντηση βεβαια.Αλλο ενα θεμα που δημιουργηθηκε χωρις να υπαρχει.

Για την ιστορια εγω δεν διαβαζω ποτε τα quote μου που κανεις,αλλα τις απαντησεις σου.Θα ηταν καλυτερα λοιπον,οταν μια απαντηση δεν καλυπτει την ερωτηση σου, να το λες απο το να γραφεις αστειες κατηγοριες για επιλεκτικα quote.

Θες να κανεις πιο μικρα τα posts? πρωτη φορα σε βλεπω να κανεις κατι τετοιο..anyway σιγουρα θα εχεις τους λογους σου. :lol:

Θα προτιμουσα να μην εισαι ειρωνικος και να εισαι καπως πιο καλοπροαιρετος σε τετοια θεματα.Δεν ξερω τι κανεις εσυ ,αλλα εγω δεν ψαχνω για δικαιολογιες και δεν συνηθιζω να λεω ψεμματα.Αυτο ισχυει αυτο λεω.

Ναι θελω να ειναι οσο το δυνατον μικροτερα τα ποστς.

Εφοσον με συγκρινεις με τον apokleiro να ξερεις οτι κ ο μεγας χοχοsis εχει μονο PS3 και βλεπει τις "πολυ μικρες" και "ασημαντες" διαφορες των multiplatform απο το gametrailers ενω επισης βλεπει "τεραστιες" διαφορες στα exclusives - εσενα σου θυμιζει κατι? ειδες ποσο ευκολο ειναι να βρεις ομοιοτητες αναμεσα στους PS-fans και να βγαλεις χολη.

Ποτε ειπα οτι σε συγκρινω με τον αποκλειρο?Ειπα οτι και ο αποκλειρος εχει και τις 2 κονσολες αρα αυτο δεν ειναι επιχειρημα...

Ακραιο πραδειγμα,αλλα περιμενα να το πιασεις.

Εσυ κρατησες το οτι εισαι apokleiros ή δεν ξερω γω τι(ή δεν καταλαβες την ''κεντρικη ιδεα'' ή... ταιριαζε με αυτο που ηθελες να γραψεις αργοτερα περι xoxoxis).

Για να τελειωνουμε (χωρις παραδειγματα).Για μενα ειναι αστειο το επιχειρημα ''εχω και τις 2 κονσολες,αρα ειμαι αντικειμενικος''.:-)

Για σοβαρη συζητηση ειμαι μεσα,αλλα με ενοχλει πραγματικα οταν δημιουργουνται θεματα οπου πρεπει να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.2η φορα που γινεται.ελπιζω να ειναι και η τελευταια.

Δημοσ.

Αντικειμενικός ειναι ενας που δεν εχει καμιά απο τις 2 κονσόλες αλλα και παλι δεν αναζητάμε την αντικειμενικότητα εδω μεσα αλλιώς δεν θα υπήρχαν και 1299 σελιδες,

Μαλλον ποιος την εχει μεγαλύτερη ψάχνουμε και κλασσικά να νιώσουν περήφανοι 10-100 λαλάκιες για αυτο που αγόρασαν σαν τα παιδάκια που εχουν mac pc κανουν μερικοί απο την μια μερα στην αλλη γίνονται φαν μποης.

---------- Προσθήκη στις 12:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:47 ----------

και να πω οτι και οι 2 κονσόλες παίζει πραγματικά να ειναι οι χειρότερες που έχουν βγει απο άποψη τουλάχιστον κουλτούρας σε καμια περίπτωση δεν είναι η καλύτερες η απο της καλές δηλαδή σε 20 χρονια δεν νομίζω κανεις να λεει αχ αφτο το 360 και το 3 μου έλειψαν αντιθέτως μαλλον ολοι θα λενε τι μαμακιες παίξαμε τοτε.

Και αυτο το λεω γιατι δεν πρόσφεραν κατι νεο τα 256bit περα απο κάποια γραφικακια τίποτα άλλο απο τα 32bit ομως στα 64 και στο καπάκι με το dreamcast στα 128bit ηταν εμπειρία ζωής.

Όπως ηταν και για μενα το wii το έδωσα ομως γιατι μου πρόσφερε οτι και το dreamcast ονειρα που ποτε δεν γινανε πραγματικά..

Ελπιζω στα νεα μηχανήματα που βγαινουν σε 1μιση χρόνο να προσφέρουν και λιγο κουλτούρα και περισσότερο διασκέδαση.

Καλο το xbox 360 & το ps3 αλλα μεχρι εκει δεν ειδα ακόμα τίτλο και στις 2 κονσόλες που ειπα ναι ξανα εγινα gamer.

Στο wii μια φορα το είπα αλλα οπως το είπα το ξανά πείρα πισω αν και έπαιξα καλούς τίτλους.

Δημοσ.
Αντικειμενικός ειναι ενας που δεν εχει καμιά απο τις 2 κονσόλες.

Δεν θα ήταν αντικειμενικός.Άσχετος θα ήταν να μιλάει για πράγματα που δεν εχει.:-)

---------- Προσθήκη στις 13:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:57 ----------

Καλο το xbox 360 & το ps3 αλλα μεχρι εκει δεν ειδα ακόμα τίτλο και στις 2 κονσόλες που ειπα ναι ξανα εγινα gamer.

Δεν θα γίνεις και ποτε ξανα gamer γιατι πολυ απλα σου πέρασε η Κ@βλ@ οπως την είχες τοτε που επαιζες ενα playstation και ήσουν ευχαριστημενος.

Απλα τώρα παιζεις για χόμπι.

Δημοσ.
Δεν θα ήταν αντικειμενικός.Άσχετος θα ήταν να μιλάει για πράγματα που δεν εχει.:-)

Άσχετος θα ηταν να μην ειχε παιξει και να μην ειχε ασχοληθεί πολυ μαζι τους και να έλεγε τη γνώμη του.

---------- Προσθήκη στις 13:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:01 ----------

Δεν θα γίνεις και ποτε ξανα gamer γιατι πολυ απλα σου πέρασε η Κ@βλ@ οπως την είχες τοτε που επαιζες ενα playstation και ήσουν ευχαριστημενος.

Απλα τώρα παιζεις για χόμπι.

Μπα μη το λες τώρα ειναι που γουστάρω τα games περισσότερο :-D

Ας βλέπαμε κανα shenmmue 3 και θα σου ελεγα εγω αν θα ξανα ένιωθα gamer και παιδάκι :P

Δημοσ.
Άσχετος θα ηταν να μην ειχε παιξει και να μην ειχε ασχοληθεί πολυ μαζι τους και να έλεγε τη γνώμη του.

Σχετικός θα ήταν αν ειχε και τις 2 κοσνόλες και τις είχε λιώσει.

Και δεν γινόταν fan boy με ''μπάνικα'' σύμβολα (PS3,XBoX γουαααουυυ!).

Δημοσ.
Σχετικός θα ήταν αν ειχε και τις 2 κοσνόλες και τις είχε λιώσει.

Και δεν γινόταν fan boy με ''μπάνικα'' σύμβολα (PS3,XBoX γουαααουυυ!).

Το ξανα λεω οτι σχετικος δεν ειναι κάποιος που εχει τις κονσόλες.

Αν το παμε ετσι και εσυ και εγω άσχετοι ήμαστε γιατι έχουμε τις κονσόλες αλλα δεν έχουμε παίξει ολους τους τίτλους πράγμα αδύνατον.

Αρα εμεις δεν εχουμε ολοκληρωμένη άποψη ουτε καποιος που δεν εχει τις κονσόλες αλλα και να τα είχαμε τερματίσει ολα τα games και πάλι θα έπρεπε να κάνουμε το ιδιο και στην αλλη κονσόλα :X

Ενας έμπειρος gamer που ασχολείται π.χ. χρόνια και εχει μαγαζί και εχει δοκιμάσει games αλλα δεν εχει αγοράσει καμια κονσόλα απο τις 2 δεν μπορείς να τον λες άσχετο μάλλον εσενα και εμενα θα πρέπει να πεις άσχετο μπροστά του ;)

Αντικειμενική αξια ας πούμε πως βγαίνει;

Έρχεται ο σύμβουλος σπίτι σου και σου λεει τοσο παει δεν κοιμάται σπίτι σου τρώει καπνίζει και σου λεει μετα ,απλα εχει xp και ξερει B)

Δημοσ.
Το ξανα λεω οτι σχετικος δεν ειναι κάποιος που εχει τις κονσόλες.

Αν το παμε ετσι και εσυ και εγω άσχετοι ήμαστε γιατι έχουμε τις κονσόλες αλλα δεν έχουμε παίξει ολους τους τίτλους πράγμα αδύνατον.

Αρα εμεις δεν εχουμε ολοκληρωμένη άποψη ουτε καποιος που δεν εχει τις κονσόλες αλλα και να τα είχαμε τερματίσει ολα τα games και πάλι θα έπρεπε να κάνουμε το ιδιο και στην αλλη κονσόλα :X

Ενας έμπειρος gamer που ασχολείται π.χ. χρόνια και εχει μαγαζί και εχει δοκιμάσει games αλλα δεν εχει αγοράσει καμια κονσόλα απο τις 2 δεν μπορείς να τον λες άσχετο μάλλον εσενα και εμενα θα πρέπει να πεις άσχετο μπροστά του ;)

Έρχεται ο σύμβουλος σπίτι σου και σου λεει τοσο παει δεν κοιμάται σπίτι σου τρώει καπνίζει και σου λεει μετα ,απλα εχει xp και ξερει B)

Δλδ με αυτα που λες εγω που ειμαι ασχετος απο γραμματόσημα μπορω να εκτιμήσω μια συλλογή πόσο μπορει να κοστίζει γιατι δεν εχω ασχολήθει ποτέ και μετραει ο λόγος μου σαν ειδικός;;;:cry:

Δημοσ.

Έρχεται ο σύμβουλος σπίτι σου και σου λεει τοσο παει δεν κοιμάται σπίτι σου τρώει καπνίζει και σου λεει μετα ,απλα εχει xp και ξερει

Eισαι σιγουρος οτι εισαι νηφαλιος?

Γιατι ακρη με το τελευταιο δεν εβγαλα.Κατι για αντικειμενική αξία μιλαγες σπιτιού/μεσίτη;κατι τετοιο καταλαβα!Και σου απαντησα με ενα ίδιο παραδειγμα.

Το Xp=experience

ή Windows XP?

:-P

Δημοσ.
Έρχεται σύμβουλος μεσίτης πχ δεν έρχομαι εγω να σου πω πόσο παει.

Και που ξέρεις αμα δεν εχει 12 σπίτια και εχει δει αλλα 4.000 στην ζωη του.

Ε εχει Experience και ειναι η δουλεια του δεν ισχύει και τα ίδια στις κονσόλες.

Ενας που να χει παίξει με ολες τις κοσνολες και απειρα παιχνίδια αλλα να μην εχει ο ίδιος εμενα δεν μου κολλάει η γνώμη του.

Ειναι σαν να σου μιλαει και να λέει οτι ξερει τα πάντα για ferrari και porche και ο ίδιος να μην εχει παπι.Τετοιους τους εχω για παρλ@πίπες.

Δεν ειμαι της θεωρίας,ειμαι της εμπειρικής αποψης της ζωής.

(καμένη συζητηση και παμε για μπανάκι ή το καλύτερο σβήσιμο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...