Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν διαφώνησε κανένας για το Demon's Souls. Το οτι όμως η κονσόλα υπάρχει και στο τελευταίο στέκι απο μια κόπια Μπρό αυτομάτως την χαρακτηρίζει casual (πάντα σαν trend μιλάμε). Το οτι βρέθηκε ΕΝΑ exclusive (που για ενα χρόνο κυκλοφορούσε μόνο JP) δεν κάνει το PS3 κονσόλα για hardcore παίκες...

την διαφορά casual game με hardcore game την ξέρεις? μόνο 1 exclusive για hardcore gamers το ps3.ωραία.....

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
την διαφορά casual game με hardcore game την ξέρεις? μόνο 1 exclusive για hardcore gamers το ps3.ωραία.....

Για λέγε ρε Σκάντζο τα αντίστοιχα του PS3 και του 360.. Μιας και έχεις και τις 2 κονσόλες όχι τίποτα άλλο...

Δημοσ.
Για λέγε ρε Σκάντζο τα αντίστοιχα του PS3 και του 360.. Μιας και έχεις και τις 2 κονσόλες όχι τίποτα άλλο...

ένα παράδειγμα θα σου δώσω μόνο αν και μιλάς με ειρωνία.

το Little big planet είναι παιχνίδι για casuals.το metal gear solid iv είναι παιχνίδι για hardcore gamers.

αντίστοιχα το viva pinata και το gears2.

για μένα ένας hardcore gamer πρέπει να τις έχει τις 2 hd κονσόλες,και αν αντέχει η τσέπη και τις 3 .να μπορείς να παίξεις όλα τα καλά exclusives.τώρα κάποιοι εδω χαίρονται με την μια κονσόλα κράζουν την άλλη και στην τελική αυτοί βγαίνουν χαμένοι που δεν μπορούν να παίξουν κάποια αριστουργήματα.

εγω προσωπικά δεν την ξαναπατάω,μετανιώνω που όταν είχα mega drive δεν είχα και snes και το έπερνα απο φίλο,ή όταν είχα psx δεν είχα saturn/n64 .την εμπειρία που είχαν φίλοι μου με το ocarina of time δεν την είχα εγώ που το έπαιξα μετα απο χρόνια σε emulator.

έτσι την πατάτε τώρα μερικοί και αργότερα θα λέτε α τι ωραία να το είχα παίξει τότε αυτο το παιχνίδι.τότε όμως εγώ ήμουν μικρός δεν είχα επιλογή λόγο χρημάτων,τώρα κάποιοι έχουν τα χρήματα αλλα μισούν την άλλη εταιρία και δεν θέλουν να αγοράσουν την κονσόλα της,αστεία πράγματα εντελώς.

Δημοσ.

Καμία ειρωνεία Σκάντζο.

Έχω παίξει όλα τα major exclusives θεωρώ οτι το PS3 έχει καλύτερα απο το 360, ΑΛΛΑ Η ΚΟΝΣΟΛΑ καθαυτή απευθύνεται στην μάζα του κοινού, και όχι στους πολύ ψαγμένους (δεν είπα οτι δεν υπάρχουν και ψαγμένοι που έχουν PS3).

Π.χ ο hardcore gamer θα θέλει και τις υπηρεσίες που προσφέρει το Live (cross game chat, party mode), όπου οι αντίστοιχες στο PSN δεν υπάρχουν/βρίσκονται σε νηπιακό στάδιο.

Αυτό προσπαθώ να πω, το PS3 πουλάει λόγω του brandname, και όχι λόγω ολοκληρωμένου πακέτου.

Π.χ το PS2 είχε πολλά hardcοre παιχνίδια, αλλά και αυτό ήταν casual κονσόλα.

Δημοσ.

οι κονσόλες δεν είναι casual/hardcore ,οι gamers είναι και σε κάποιο βαθμό και τα παιχνίδια.

για μένα υπάρχουν και παιχνίδια που δεν μπορείς να τα βάλεις ταμπέλα casual/hardcore όπως τα φιφα/προ.

ξέρω άτομα που έχουν λιώσει άποιρες ώρες,και είναι το μόνο παιχνίδι που παίζουν,δεν τους λες casuals ομως γιατί δεν μπορείς να πεις casual έναν που παίζει 6 ώρες σερί....

φτάνουμε στο γούστο τώρα,εγώ είμαι hardcore gamer και δεν με νοιάζει καθόλου το ονλινε....μα καθόλου ,έχω τερματίσει ότι αξιόλογο υπάρχει και έχω "πάρα πολλα":rolleyes: παιχνίδια στο 360 και 12 στο ps3.

το Brand name έχει αφήσει το στίγμα που έχει αφήσει λόγο των συγκεκριμένων τίτλων fransizes που είχαν τα παλια playstation.μια χαρά ολοκληρομένη λύση είναι και 2 κονσόλες.για 1 hardcore gamer που θέλει να παίζει οτι αξιόλογο υπάρχει όμως δεν φτάνει 1.

Δημοσ.

Εδώ συμφωνώ οτι ο σωστός παίκτης πρέπει να έχει και τις 2 κονσόλες. Επισης σε αυτό που είπες με μερικά παιχνίδια, προσωπικά έχω πάει 100% οτι GTA υπήρχε μετά το 3 αλλά και πάλι το game δεν θεωρείται καθαρό hardcore. Οι απόψεις διιστανται. Γι' αυτό λεω δεν βρίσκουμε άκρη, ο καθένας όπως το βλέπει.

Π.χ προσωπικά δεν μου άρεσε το Halo 3, το θεωρώ χάσιμο χρόνου, για κάποιους άλλους όμως είναι το καλύτερο fps ever.

Δημοσ.
Να το πω διαφορετικα. Δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να θελει να παιξει ενα παιχνιδι (exclusive) και θα κοιταξει να "ζυγισει" τα features που εχει η μια και η αλλη κονσολα για την τελικη αποφαση. Τωρα αυτοι που -και καλα- ειναι οριακα αναμεσα στις 2 κονσολες απλα δεν εχουν και καμια σοβαρη απαιτηση στο gaming τους γιατι αν ειχαν δεν θα υπηρχε καν τετιου ειδους διλημμα.

Μη το λες αυτό. Υπάρχει κόσμος που δεν είναι σίγουρος ποια exclusives θα του άρεσαν περισσότερο. Και κακά τα ψέμματα δεν είναι λίγοι αυτοί... εδώ ακομη και μέσα σε αυτό το forum κατα καιρούς έχουμε δει αναποφάσιστους... που σκέψου ότι στο forum συζητάς, ψάχνεσαι και καταλήγεις εν τέλει. Για σκέψου όμως και όλους αυτούς που δεν πολυασχολούνται.

Και μην ξεχνάμε ότι πλέον και οι 2 κονσόλες έχουν τα αντίστοιχα exclusives τους ενώ ολοένα και περισσότεροι καλοί τίτλοι είναι multiplaform. Δεν υπάρχει κάποια κονσόλα που να προσφέρει κάτι διαφορετικό στο τομέα του gaming... και οι 2 ίδιο target group έχουν. Συνεπώς, εκτός εάν είναι τύπος που χαζεύει τις photos για να βρει διαφορές στους τίτλους, δεν του χουν μείνει και πολλά περιθώρια στο πως να διαλέξει τη κονσόλα του.

Δημοσ.

Ασχετο ενα παλικάρι ακουσα οτι συνδεσε το ps3 με τον Υπολογιστη του κάπως και εκανε αστραπιαίο rendering στο 3ds max (εχει το πρόγραμμα επιλογή για συνδεση 2 υπολογιστών).

:-)

Δημοσ.
Δεν ειμαι φαν αλλα δεν ειμαι και hater.:P

Εκει ειναι η διαφορα μας.

Oχι,αλλα αφου ειναι ''μαστερ'' στα γραφικα,θα τον δουμε.Το πιο πιθανο ειναι οτι θα κανει ενα παιχνιδι που θα ειναι λιγο χειροτερο στο Ps3 απο την εκδοση του 360 και χειροτερο απο τα καλα exclusives.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η πραξη δειχνει την πραγματικοτητα.

Oχι φυσικα,καθε μερα 3 ωρες μπορει...:P

Πω πω,πολυ κουραστικο οταν πρεπει να πεισεις καποιους για τα αυτονοητα...

http://www.gameover.gr/news/O-%CE%A0%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82.11701.html

Εσεις βλεπεται το δεντρο(το τι γινεται στα φορουμς κτλ),η ταση ομως στην ελλαδα ειναι διαφορετικη.

1. Eιμαι hater γιατι προτιμω το 360? ΟΚ τοτε με τα δικα σου περιεργα standards ειμαι..εχω πει πολλες φορες την γνωμη μου με επιχειρηματα για το ποιοι ειναι οι λογοι, βεβαια η διαφορα μας ειναι οτι εγω τουλαχιστον εχω κ τις 2 κονσολες και βλεπω και κρινω τα παντα απο πρωτο χερι. ;)

2. Aμφισβητεις οτι ο Carmack ειναι master στα γραφικα και οτι εχει δωσει παρα πολλα στον χωρο απο θεμα τεχνολογιας? αλλα ειπαμε θα δουμε αν θα "περασει τις εξετασεις" με την PS3 version του Rage ε? μου φαινεται για τους PS3 fans υπαρχουν μονο ασχετοι προγραμματιστες ενω αγνοουν παντελως το ανουσια πολυπλοκο/κακα σχεδιασμενο hardware του PS3.

3. Καθε μερα 3 ωρες παιχνιδιου ειναι αρκετες για να παιξεις καποια παιχνιδια κ του πολυ καλου οπως λες 360 - βεβαια απο οτι βλεπω ειναι επιλογη σου να παραμεινεις PS3-only owner, τα κολληματα που ελεγα νωριτερα..οπως κ να εχει εσυ χανεις. :-)

Δημοσ.
1. Eιμαι hater γιατι προτιμω το 360?

2. Aμφισβητεις οτι ο Carmack ειναι master στα γραφικα και οτι εχει δωσει παρα πολλα στον χωρο απο θεμα τεχνολογιας? αλλα ειπαμε θα δουμε αν θα "περασει τις εξετασεις" με την PS3 version του Rage ε?

3. Καθε μερα 3 ωρες παιχνιδιου ειναι αρκετες για να παιξεις καποια παιχνιδια κ του πολυ καλου οπως λες 360 - βεβαια απο οτι βλεπω ειναι επιλογη σου να παραμεινεις PS3-only owner, τα κολληματα που ελεγα νωριτερα..οπως κ να εχει εσυ χανεις. :-)

1)Oxι,δεν εχει να κανει με το οτι προτιμας το 360.Και εγω προτιμω το ps3 για παραδειγμα αλλα δεν ειμαι hater.

2)Οχι δεν το αμφισβητω.

Και για να ειμαι δικαιος,δεν πιστευω οτι υπαρχει η δυνατοτητα να δειξει ο Carmack τι μπορει να κανει στο ps3 με εναν multiplatform τιτλο.Aλλα μονο αν δουλεψει σε καποιον exclusive τιτλο.

Θα στο θεσω διαφορετικα.Η απαντηση στον Carmack ερχετε απο την Naughty Dog,Guerrilla,SCE San Diego κτλ κτλ.

3)Οχι,δεν φτανουν για να παιξω παιχνιδια του ps3 που θα ηθελα να παιξω.Οπως επισης δεν ''ξεζουμιζω'' καποια παιχνιδια που θα ηθελα γιατι δεν προλαβαινω.(για παραδειγμα δεν εχω ασχοληθει με το U2 οnline,πραγμα που ηθελα ή το sp το εχω τερματησει μια φορα)

Δεν ειχα ποτε την αναγκη να παρω αλλη κονσολα,δεν ειναι θεμα κολληματος.Αν νιωσω οτι εχω αναγκη και για αλλη κονσολα θα την παρω,το εχω κανει πολλες φορες στο παρελθον ετσι και αλλιως.

Ειχα saturn και ειχα την αναγκη να παρω κι αλλη κονσολα και πηρα ps1.

Ειχα xbox και ειχα την αναγκη να παρω κι αλλη κονσολα και πηρα ps2.

Εχω ps3 και δεν εχω την αναγκη να παρω αλλη κονσολα..

(Και μετα μου λες πως γινεται να ειμαι ps fan..:P)

Δημοσ.

Eνας σωστός gamer που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να εχει 2 κονσόλες;

OMG ρε μη λετε τέτοια θα σας βγάλουν ραδιοαρβυλα και δεν λεει.

Αρη πρέπει να παρεις και xbox για να λέγεσαι gamer χαχαχα εγω εχω και τις 2 :D ειναι η νεα μοδα 2σε1 :P και το wii δωρο χαχα.

Προλαβαίνεις να το βουτήξεις απο τον Αλεξη χεχεεχε.

Tilemaxx προ ακομα περιμένω να παίξουμε εγινε βλακεία εβαλα και hol και με ειχε και εχει μαμησει σε dcs gtp εταιρια.

Δημοσ.
Μη το λες αυτό. Υπάρχει κόσμος που δεν είναι σίγουρος ποια exclusives θα του άρεσαν περισσότερο. Και κακά τα ψέμματα δεν είναι λίγοι αυτοί... εδώ ακομη και μέσα σε αυτό το forum κατα καιρούς έχουμε δει αναποφάσιστους... που σκέψου ότι στο forum συζητάς, ψάχνεσαι και καταλήγεις εν τέλει. Για σκέψου όμως και όλους αυτούς που δεν πολυασχολούνται.

Και μην ξεχνάμε ότι πλέον και οι 2 κονσόλες έχουν τα αντίστοιχα exclusives τους ενώ ολοένα και περισσότεροι καλοί τίτλοι είναι multiplaform. Δεν υπάρχει κάποια κονσόλα που να προσφέρει κάτι διαφορετικό στο τομέα του gaming... και οι 2 ίδιο target group έχουν. Συνεπώς, εκτός εάν είναι τύπος που χαζεύει τις photos για να βρει διαφορές στους τίτλους, δεν του χουν μείνει και πολλά περιθώρια στο πως να διαλέξει τη κονσόλα του.

Αυτο ειπα και εγω. Οτι αυτος ο κοσμος που λες δεν εχει και καμια σοβαρη απαιτηση απο τα παιχνιδια του. Γενικα και αοριστα θελει απλα να "παιζει" κανενα παιχνιδι. Αυτος που θελει να παιξει συγκεκριμενους τιτλους ουτε καν θα κανει την κινηση να ψαξει τι παραπανω εξτρα εχει να προσφερει η καθε κονσολα. Ρωτα τους petrolheads παραδειγμα αν τους νοιαξει για ολα τα "καλουδια" που εχει να προσφερει το PS3 οταν βγει το GT5. Ρωτα τους zelda, mario, metroid fans αν τους νοιαζει που το Wii δεν ειναι HD και δυνατη κονσολα.

Αυτοι που -ξερουν- τι θελουν δεν εχουν καμια αναγκη να ζυγισουν τα + και - της καθε κονσολας. Τα παιχνιδια ειναι αυτα που πουλανε τα μηχανηματα και οχι το αντιθετο.

Δημοσ.
Αυτο ειπα και εγω. Οτι αυτος ο κοσμος που λες δεν εχει και καμια σοβαρη απαιτηση απο τα παιχνιδια του. Γενικα και αοριστα θελει απλα να "παιζει" κανενα παιχνιδι. Αυτος που θελει να παιξει συγκεκριμενους τιτλους ουτε καν θα κανει την κινηση να ψαξει τι παραπανω εξτρα εχει να προσφερει η καθε κονσολα. Ρωτα τους petrolheads παραδειγμα αν τους νοιαξει για ολα τα "καλουδια" που εχει να προσφερει το PS3 οταν βγει το GT5. Ρωτα τους zelda, mario, metroid fans αν τους νοιαζει που το Wii δεν ειναι HD και δυνατη κονσολα.

Αυτοι που -ξερουν- τι θελουν δεν εχουν καμια αναγκη να ζυγισουν τα + και - της καθε κονσολας. Τα παιχνιδια ειναι αυτα που πουλανε τα μηχανηματα και οχι το αντιθετο.

Σύμφωνοι. Καμία διαφωνία. Όμως αυτοί καλός ή κακός, ενδεχομένως να πήραν το ps3 για τα features του. Αυτό είπα :-)

Ότι δηλαδή δεν είναι μπούρδες αυτά που λέω. Και ότι δεν μπορείς να κόβεις features που μπορεί για κάποιον να λειτούργησαν καταλυτικά στο να πάρει ps3 έναντι xbox (ακομα και αν τελικά δεν το χρησιμοποιούν...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...