Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 WTF? Γίνεται χαμός στην Ελλαδα με το 360, και εσύ το λες απαξιωμένο? Τι σας ταίζουν εκεί στα PS3forums? Λογικη μαλλον με ταιζουν εκει,εσενα εδω τι σε ταιζουν?Ετσι για να απαντησω σε αυτο το επιπεδο και εγω. Αν σε ταιζαν λογικη λοιπον,θα καταλαβαινες οτι γραφω για μια τεραστια μαζα απο gamers που δεν γνωριζει οτι το 360 ειναι μια καλη κονσολα και παει τυφλα στο ps3,αδιαφοροντας για την υπαρξη του xbox. Αυτο ονομαζεται απαξιωση.
chaplin1981 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=yfQrv4rYAwU&feature=related[/ame] μουχαχαχαχα!
dr_thodt Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Γιατι εσυ εισαι φαν και του ps3? Εγω ο ιδιος στο ειπα στο προηγουμενο ποστ μου και συμφωνω. Θα τους δουμε στην πραξη. Η απαντηση ειναι στο προηγουμενο ποστ μου. 1. Παντως περισσοτερο απο οσο εισαι εσυ φαν του 360. 2. Οποτε προς τι η ερωτηση για το αν οι ψαγμενοι πανε προς 360? μαλλον πλακα εκανες..ξερω. 3. Nα δουμε στην πραξη τι? μηπως κρινεται κ η υποληψη του Carmack απο την PS3 εκδοση του Rage? ας σοβαρευτουμε λιγο γιατι το ανορθοδοξα ισως κ κακα σχεδιασμενο hardware εχει γινει δοκιμασια για να δουμε ποιος ειναι καλος κ ποιος οχι...εδω υπαρχουν μεγαλες διαφορες στην ποιοτητα γραφικων μεταξυ των first-party games του PS3 που μοιραζονται assets, εχουν τα πιο ευχρηστα kits κ.λ.π. ποσο μαλλον σε third-party developers που δεν εχουν κ την καταλληλη υποστηριξη απο την Sony. 4. Εδω δεν σε επιασα, εσυ παιζεις λιγοτερο απο 2-4 ωρες την εβδομαδα?
darhe13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Λογικη μαλλον με ταιζουν εκει,εσενα εδω τι σε ταιζουν?Ετσι για να απαντησω σε αυτο το επιπεδο και εγω.Αν σε ταιζαν λογικη λοιπον,θα καταλαβαινες οτι γραφω για μια τεραστια μαζα απο gamers που δεν γνωριζει οτι το 360 ειναι μια καλη κονσολα και παει τυφλα στο ps3,αδιαφοροντας για την υπαρξη του xbox. Αυτο ονομαζεται απαξιωση. τι λες ρε φιλε????για ποια τεραστια μαζα μιλας..?νομιζω εχεις μεινει στις εποχες του πρωτου xbox...
Tilemaxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Λογικη μαλλον με ταιζουν εκει,εσενα εδω τι σε ταιζουν?Ετσι για να απαντησω σε αυτο το επιπεδο και εγω.Αν σε ταιζαν λογικη λοιπον,θα καταλαβαινες οτι γραφω για μια τεραστια μαζα απο gamers που δεν γνωριζει οτι το 360 ειναι μια καλη κονσολα και παει τυφλα στο ps3,αδιαφοροντας για την υπαρξη του xbox. Αυτο ονομαζεται απαξιωση. Α καλά άστο οτι να 'ναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) 1. Παντως περισσοτερο απο οσο εισαι εσυ φαν του 360. Δεν ειμαι φαν αλλα δεν ειμαι και hater. Εκει ειναι η διαφορα μας. 3. Nα δουμε στην πραξη τι? μηπως κρινεται κ η υποληψη του Carmack απο την PS3 εκδοση του Rage?ας σοβαρευτουμε λιγο γιατι το ανορθοδοξα ισως κ κακα σχεδιασμενο hardware εχει γινει δοκιμασια για να δουμε ποιος ειναι καλος κ ποιος οχι... Oχι,αλλα αφου ειναι ''μαστερ'' στα γραφικα,θα τον δουμε.Το πιο πιθανο ειναι οτι θα κανει ενα παιχνιδι που θα ειναι λιγο χειροτερο στο Ps3 απο την εκδοση του 360 και χειροτερο απο τα καλα exclusives. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η πραξη δειχνει την πραγματικοτητα. 4. Εδω δεν σε επιασα, εσυ παιζεις λιγοτερο απο 2-4 ωρες την εβδομαδα? Oχι φυσικα,καθε μερα 3 ωρες μπορει... ---------- Προσθήκη στις 23:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:54 ---------- τι λες ρε φιλε????για ποια τεραστια μαζα μιλας..?νομιζω εχεις μεινει στις εποχες του πρωτου xbox... Α καλά άστο οτι να 'ναι. Πω πω,πολυ κουραστικο οταν πρεπει να πεισεις καποιους για τα αυτονοητα... http://www.gameover.gr/news/O-%CE%A0%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82.11701.html Εσεις βλεπεται το δεντρο(το τι γινεται στα φορουμς κτλ),η ταση ομως στην ελλαδα ειναι διαφορετικη. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2010 από Επισκέπτης
nzeppos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ελλαδάρα, σουβλάκι, ούζο, μπλέιστέσιο και Μπρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ελλαδάρα, σουβλάκι, ούζο, μπλέιστέσιο και Μπρο. Καλος ή κακος αυτη ακριβως ειναι η πραγματικοτητα.-
Tilemaxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Πω πω,πολυ κουραστικο οταν πρεπει να πεισεις καποιους για τα αυτονοητα... http://www.gameover.gr/news/O-%CE%A0%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82.11701.html Εσεις βλεπεται το δεντρο(το τι γινεται στα φορουμς κτλ),η ταση ομως στην ελλαδα ειναι διαφορετικη. Θλίβομαι όταν βλέπω το Μπρό δεύτερο. Και όπως διάβασα στα comments και συμφωνώ απόλυτα: Μπλέιστεισιο και άγιος ο θεός. Και φυσικά βλέπουμε ποιά κονσόλα απευθύνεται σε casuals και ποιά όχι. Π.χ σε 10 καφετέριες που έχω πάει υπάρχουν 10 PS3 και απο μια κόπια Μπρό. Απο εκεί καταλαβαίνουμε την ελληνική πραγματικότητα.
skanjos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Θλίβομαι όταν βλέπω το Μπρό δεύτερο. Και όπως διάβασα στα comments και συμφωνώ απόλυτα: Μπλέιστεισιο και άγιος ο θεός. Και φυσικά βλέπουμε ποιά κονσόλα απευθύνεται σε casuals και ποιά όχι. Π.χ σε 10 καφετέριες που έχω πάει υπάρχουν 10 PS3 και απο μια κόπια Μπρό. Απο εκεί καταλαβαίνουμε την ελληνική πραγματικότητα. τρελό κόλλημα τρώτε εδω μέσα με το προ πάντος.τι θα έπρεπε να είχαν οι καφετέριες 10 xbox360 και απο μια κόπια fifa10? βρες μου exclusive σαν το demons souls στο 360 και μετά θα συμφωνήσω οτι το Ps3 είναι για casuals....
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Θλίβομαι όταν βλέπω το Μπρό δεύτερο. Και όπως διάβασα στα comments και συμφωνώ απόλυτα: Μπλέιστεισιο και άγιος ο θεός. Και φυσικά βλέπουμε ποιά κονσόλα απευθύνεται σε casuals και ποιά όχι. Π.χ σε 10 καφετέριες που έχω πάει υπάρχουν 10 PS3 και απο μια κόπια Μπρό. Απο εκεί καταλαβαίνουμε την ελληνική πραγματικότητα. Χαιρομαι που επιτελους καταλαβες το ποστ μου...Βασικα μονος σου τα λες τωρα.Δεν μπορω να καταλαβω,που διαφωνουσες πριν.Τεσπα. βρες μου exclusive σαν το demons souls στο 360 και μετά θα συμφωνήσω οτι το Ps3 είναι για casuals.... Ναι το ps3 στην Ελλαδα ενδιαφερει μεγαλυτερο ποσοστο των casual gamers απ'οτι το 360.Αυτο δεν σημαινει οτι το ps3 ειναι για casuals...ελεος. Αλλο το ενα και αλλο το αλλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 *PDS και μετά λες εμένα προκατειλημμένο... Τωρα αυτο απο που βγηκε παλι?
Tilemaxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 τρελό κόλλημα τρώτε εδω μέσα με το προ πάντος.τι θα έπρεπε να είχαν οι καφετέριες 10 xbox360 και απο μια κόπια fifa10?βρες μου exclusive σαν το demons souls στο 360 και μετά θα συμφωνήσω οτι το Ps3 είναι για casuals.... Δεν διαφώνησε κανένας για το Demon's Souls. Το οτι όμως η κονσόλα υπάρχει και στο τελευταίο στέκι απο μια κόπια Μπρό αυτομάτως την χαρακτηρίζει casual (πάντα σαν trend μιλάμε). Το οτι βρέθηκε ΕΝΑ exclusive (που για ενα χρόνο κυκλοφορούσε μόνο JP) δεν κάνει το PS3 κονσόλα για hardcore παίκες...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Το οτι βρέθηκε ΕΝΑ exclusive (που για ενα χρόνο κυκλοφορούσε μόνο JP) δεν κάνει το PS3 κονσόλα για hardcore παίκες... Και τι ειναι?για casuals? Καινουριο παραμυθακι που σας ταιζουν αυτο ετσι?Κατα καιρους βγαινουν διαφορα, αναλογα με την μοδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις