Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ξεχνάς αυτούς που οριακά είναι ανάμεσα στις δύο κονσόλες...

Να το πω διαφορετικα. Δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να θελει να παιξει ενα παιχνιδι (exclusive) και θα κοιταξει να "ζυγισει" τα features που εχει η μια και η αλλη κονσολα για την τελικη αποφαση. Τωρα αυτοι που -και καλα- ειναι οριακα αναμεσα στις 2 κονσολες απλα δεν εχουν και καμια σοβαρη απαιτηση στο gaming τους γιατι αν ειχαν δεν θα υπηρχε καν τετιου ειδους διλημμα.

Δημοσ.
Γοαυτο και σου σπαει τα

@@ καθε

15χρονο.

Έχεις παίξει ποτέ σου wow ;

μάλλον οχι γιατι διαφορετικα θα εβλεπες τη διαφορε στο τζαμπα και στο μη και ξανα λεω 30 ευρώ για ένα χρονο είναι τίποτα μπροστά στο ονλινε του ps3 & wii.

Eχω παίξει δεν εχει διαφορα απο το τσαμπε.

Μπαινεις 1 lvl σου κάνουν wisp για gold και αλλες παπαριές και βλέπεις τα αίσχη απο μιλούνια παίχτες!

Δημοσ.

Lineage εχεις παιξει;

Fiesta εχεις παιξει παντως δεν ειναι η ιδια βαση gaming.

Το τζαμπα καλος ή κακος εχει πολλες μαμακιες καποιος που πληρωνει για κατι εχει εναν σκοπο και αυτος ο σκοπος πληρωνεται αρα τον σεβεται.

Δημοσ.
Tι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που γραφω?

Καταρχην ειχα χαρακτηρισει ''πραγματικα σημαντικες τις διαφορες'' συνολικα των γραφικων του Ninja gaiden και οχι μονο λογο του Sub-HD(μαλιστα το sub HD δεν το ανεφερα καν στην αρχη,μετα μπηκε στην κουβεντα).Οποτε ακυρο το παραπανω quote.

Παμε παρακατω...

Τις ειχα χαρακτηρισει σημαντικες αλλα για τα δεδομενα των multiplatform διαφορων,τις οποιες και θεωρω μικρες οπως και να χει.Για αυτο και ειχα βγαλει εξω το Ninja Gaiden απο τα παιχνιδια που θεωρω οτι κανουν την διαφορα(τα exclusives δλδ).

Βαριεμαι πραγματικα να ψαξω παλιοτερα ποστ μου και εδω και σε αλλα φορουμ,οπου τονιζω συνεχεια οτι οι διαφορες των μουλτιπλατφορμ ειναι μικρες,ανεξαρτητως που παιζει καλυτερα το παιχνιδι και ποσο καλυτερα παιζει.

Ελπιζω επιτελους να το ξεκαθαρισαμε αυτο...

Οχι λεω αυτο που βλεπω.Κατ'εμε δεν τιθεται θεμα συγκρισης.

Οταν καποιος εκ των Carmack,Crytek,Capcom φτιαξουν στο ps3 ανωτερο οπτικα παιχνιδι απο exclusives του ps3 τοτε θα κατσω να διαβασω τι εγραψαν με προσοχη.

Μαλλον παιζεις με τις λεξεις..τι μια ειπες οτι ηταν σημαντικες οι διαφορες κ μετα λες με τα δεδομενα των multiplatform...δηλαδη οι διαφορες μεταξυ των multiplatform ειναι standard μικρες κ δεν παιζουνε ρολο ενω στα exclusives που μιλαμε για παιχνιδια με διαφορετικα focus, budgets, genres και γενικα προτεραιοτητες εκει μπορουν να συγκριθουν οι ικανοτητες των 2 μηχανηματων..με αλλα λογια συνεχιζεις με την PS3 λογικη "οι διαφορες στα γραφικα φαινονται οπου με συμφερει" κ καλα κανεις εφοσον ετσι νιωθεις, οπως ειπα και νωριτερα ολοι εχουμε τα κολληματα κ τις προτιμησεις μας και σιγουρα κατι τετοιο δεν ειναι κακο απλα ας ειμαστε λιγο πιο προσγειωμενοι και ας μην το παιζουμε οι αντικειμενικοι και σωστοι της παρεας. ;)

Eπισης τωρα να ακυρωνουμε ατομα-σταθμους στη βιομηχανια κ ιδιαιτερα στην τεχνολογια γραφικων οπως ο Carmack νομιζω οτι παραπαει λιγο..τα ονοματα που επελεξα δεν ειναι τυχαια και θεωρουνται κορυφη στον χωρο των γραφικων σημερα αλλα εσυ αρνεισαι να δεχτεις την γνωμη των παραπανω (λες κ ειναι τιποτα τυχαιοι) μεχρι να βγαλουν παιχνιδι με καλυτερα γραφικα απο το Uncharted 2 ή GoW3...OK. :rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 20:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:17 ----------

Μου φαινεται οτι μερικοι εδω μεσα νομιζουν οτι η πλειοψηφια των αγοραστων PS3 που ειναι καρα-casual και non-gamers παιρνουν PS3 λογω Team ICO και Naughty Dog...ξερω αρκετα ατομα που δεν ηξεραν οτι τα DMC4, PES, Tekken 6 και GTAΙV βγαινουν για 360 και στην τελικη ειτε ηταν ετοιμοι να δωσουν 100-200e παραπανω ειτε τα εδωσαν κ πηραν PS3 ενω θα μπορουσαν να ειχαν δωσει λιγοτερα λεφτα, να ειχαν παιξει τα παιχνιδια που γουσταραν σε καλυτερη μορφη και να ειχαν κ 3 χρονια εγγυηση...κ ομως το brand name και το hype μετραει περισσοτερο απο ολα τα παραπανω.

Δημοσ.
Lineage εχεις παιξει;

Fiesta εχεις παιξει παντως δεν ειναι η ιδια βαση gaming.

Το τζαμπα καλος ή κακος εχει πολλες μαμακιες καποιος που πληρωνει για κατι εχει εναν σκοπο και αυτος ο σκοπος πληρωνεται αρα τον σεβεται.

lol έχω παίξει εγώ... οι ίδιες μαλακίες κυκλοφορούν παντού

για βάλε και το Aion τους gold sellers και power-leveling

Δημοσ.
Μαλλον παιζεις με τις λεξεις..τι μια ειπες οτι ηταν σημαντικες οι διαφορες κ μετα λες με τα δεδομενα των multiplatform...

Δεν παιζω με τις λεξεις.

Ακριβως στην ιδια προταση που εγραψα για σημαντικες διαφορες,εγραψα οτι βγαζουμε εξω και παιχνιδια οπως το ninja gaiden(παρ'ολο που εχει σημαντικες διαφορες για τα δεδομενα των multiplatform διαφορων)...

Το Ninja Gaiden το ειχα φερει ως παραδειγμα,για να τονισω οτι ακομα και αυτες τις διαφορες τις θεωρω μικρες.

Ελπιζω να το ξεκαθαρισαμε μια και καλη αυτη την φορα.(και να μην αναγκαστω να ξαναγραψω αυτη τη προταση:P)

Eπισης τωρα να ακυρωνουμε ατομα-σταθμους στη βιομηχανια κ ιδιαιτερα στην τεχνολογια γραφικων οπως ο Carmack νομιζω οτι παραπαει λιγο..τα ονοματα που επελεξα δεν ειναι τυχαια και θεωρουνται κορυφη στον χωρο των γραφικων σημερα αλλα εσυ αρνεισαι να δεχτεις την γνωμη των παραπανω (λες κ ειναι τιποτα τυχαιοι) μεχρι να βγαλουν παιχνιδι με καλυτερα γραφικα απο το Uncharted 2 ή GoW3...OK. :rolleyes:

Ναι,γιατι στα λογια μπορει να πει ο καθενας το οτιδηποτε.Οπως τα studio της sony μπορει να μιλανε για μεγαλη ανωτεροτητα της κονσολας ετσι και multiplatform devs μιλανε για μικροτερες διαφορες.Ο καθενας για τους λογους του μπορει να ειναι υπερβολικος ή να προσπαθει να κρατησει μια σταση που δεν θα προκαλεσει.Η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση.

Μου φαινεται οτι μερικοι εδω μεσα νομιζουν οτι η πλειοψηφια των αγοραστων PS3 που ειναι καρα-casual και non-gamers παιρνουν PS3

Να φανταστω οτι οι ψαγμενοι πανε μονο σε 360 ε?:-D

Εγω θα πω οτι το ονομα επηρεαζει σιγουρα,αλλα το ονομα υπαρχει γιατι οι 2 προηγουμενες κονσολες της sony το αφησαν.

Το ονομα επηρεαζει στην απολυτως αδικη απαξιωση(ειδικα στην Ελλαδα) μιας εξαιρετικης κονσολας οπως ειναι το 360.

Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι καποιοι(που γνωριζουν την ποιοτητα του 360),σταματουν να θεωρουν το ps3 ως κορυφαια επιλογη.

Δημοσ.

Εγω θα πω οτι το ονομα επηρεαζει σιγουρα,αλλα το ονομα υπαρχει γιατι οι 2 προηγουμενες κονσολες της sony το αφησαν.

Το ονομα επηρεαζει στην απολυτως αδικη απαξιωση(ειδικα στην Ελλαδα) μιας εξαιρετικης κονσολας οπως ειναι το 360.

Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι καποιοι(που γνωριζουν την ποιοτητα του 360),σταματουν να θεωρουν το ps3 ως κορυφαια επιλογη.

κοιτα και γω ps2 ειχα πριν (εχω ακομα δηλαδη) και ps3 πηγα και πηρα μαζι με ενα φιλο με το που βγηκε και το βαραγαν κατι 600αρες ... Η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι ειναι ενα καλο μηχανημα για καποιον που θα παιζει 2-3ς ωρες τη βδομαδα και αν... και θα το χρησιμοποιει πιο πολυ για ταινιες και διαφορα τετοια.

Εχει 2-3 παιχνιδια must αλλα μεχρι εκει.

Το 360 απευθυνεται σε καποιον που θα αφιερωσει περισσοτερες ωρες στο παιχνιδι και τον ενδιαφερει και μια πιο καλη online υπηρεσια για το multiplayer.

Δημοσ.
Δεν παιζω με τις λεξεις.

Ακριβως στην ιδια προταση που εγραψα για σημαντικες διαφορες,εγραψα οτι βγαζουμε εξω και παιχνιδια οπως το ninja gaiden(παρ'ολο που εχει σημαντικες διαφορες για τα δεδομενα των multiplatform διαφορων)...

Το Ninja Gaiden το ειχα φερει ως παραδειγμα,για να τονισω οτι ακομα και αυτες τις διαφορες τις θεωρω μικρες.

Ελπιζω να το ξεκαθαρισαμε μια και καλη αυτη την φορα.(και να μην αναγκαστω να ξαναγραψω αυτη τη προταση:P)

Ναι,γιατι στα λογια μπορει να πει ο καθενας το οτιδηποτε.Οπως τα studio της sony μπορει να μιλανε για μεγαλη ανωτεροτητα της κονσολας ετσι και multiplatform devs μιλανε για μικροτερες διαφορες.Ο καθενας για τους λογους του μπορει να ειναι υπερβολικος ή να προσπαθει να κρατησει μια σταση που δεν θα προκαλεσει.Η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση.

1. Δεν εχει νοημα να συνεχισουμε την "κουβεντα" περι διαφορων κ μη διαφορων, σαν PS3-only fan εχεις την αποψη που εχουν κ οι περισσοτεροι που εχουν μονο PS3...απλα το ξαναλεω, συνεχιζω να πιστευω οτι τετοιου ειδους αποψη ειναι οτι μας συμφερει a la anamenos αλλα απο την αλλη πλευρα.

2. Οσο για το καρα-casual κ non-gamers δεν νομιζω να διαφωνει κανεις οτι στην χωρα μας οι περισσοτεροι που εχουν PS3 ειναι μεσα στις παραπανω ομαδες και οτι δεν εχουν ιδεα και ισως δεν τους ενδιαφερει να μαθουν για τα πραγματικα αξιολογα παιχνιδια του PS3 - φυσικα το ιδιο συμβαινει μεχρι κ ενα βαθμο κ στο 360 αλλα νομιζω οτι κ παλι το 360 δεν ειναι τoσο mainstream κ μουρατο ισως gadget για μερικους οσο το PS3.

3. Προσωπικα πιστευω πολυ πιο ευκολα καποιον σαν το Carmack ή την Crytek που δουλευουν σε development kits και των 2 μηχανηματων παρα τα "we use only 50% of the power of our platfrom!fuck yeah it's true our system owns the competition" PR system wars ΒS απο την Sony ή την ΜS που δεν εχουν ιδεα για τις δυνατοτητες του "αντιπαλου" μηχανηματος.

4. ΒΤW oι ψαγμενοι εχουν κ 360 και PS3, ωστε να μπορουν να επιλεξουν τις καλυτερες multiplatfrom εκδοσεις κ ταυτοχρονα να εχουν προσβαση κ σε ολα τα exclusive games. ;)

Δημοσ.
Η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι ειναι ενα καλο μηχανημα για καποιον που θα παιζει 2-3ς ωρες τη βδομαδα και αν... και θα το χρησιμοποιει πιο πολυ για ταινιες και διαφορα τετοια.

Εχει 2-3 παιχνιδια must αλλα μεχρι εκει.

Το 360 απευθυνεται σε καποιον που θα αφιερωσει περισσοτερες ωρες στο παιχνιδι και τον ενδιαφερει και μια πιο καλη online υπηρεσια για το multiplayer.

Διαφωνω.Διοτι με το ps3 αφηνω παιχνιδια στην ακρη και δεν τα παιζω ποτε γιατι δεν προλαβαινω.Οπως και υπαρχουν παιχνιδια που θα ηθελα να αγορασω και δεν προλαβαινω να τα παιξω.Ειναι ο βασικος λογος που δεν εχω σκεφτει ουτε μια στιγμη να αγορασω 360.Με καλυπτει και με το παραπανω.Για σενα μπορει να ειναι 2-3 ωρες την εβδομαδα,αλλα δεν ισχυει κατι τετοιο σε καμια περιπτωση για τον μεσο ορο των gamers.

Δημοσ.

WTF? Γίνεται χαμός στην Ελλαδα με το 360, και εσύ το λες απαξιωμένο? Τι σας ταίζουν εκεί στα PS3forums?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
σαν PS3-only fan

Γιατι εσυ εισαι φαν και του ps3?:P

Οσο για το καρα-casual κ non-gamers δεν νομιζω να διαφωνει κανεις οτι στην χωρα μας οι περισσοτεροι που εχουν PS3 ειναι μεσα στις παραπανω ομαδες και οτι δεν εχουν ιδεα και ισως δεν τους ενδιαφερει να μαθουν για τα πραγματικα αξιολογα παιχνιδια του PS3

Εγω ο ιδιος στο ειπα στο προηγουμενο ποστ μου και συμφωνω.

3. Προσωπικα πιστευω πολυ πιο ευκολα καποιον σαν το Carmack ή την Crytek που δουλευουν σε development kits και των 2 μηχανηματων παρα τα "we use only 50% of the power of our platfrom!fuck yeah it's true our system owns the competition" PR system wars ΒS απο την Sony ή την ΜS που δεν εχουν ιδεα για τις δυνατοτητες του "αντιπαλου" μηχανηματος.

Θα τους δουμε στην πραξη.

ΒΤW oι ψαγμενοι εχουν κ 360 και PS3, ωστε να μπορουν να επιλεξουν τις καλυτερες multiplatfrom εκδοσεις κ ταυτοχρονα να εχουν προσβαση κ σε ολα τα exclusive games. ;)

Η απαντηση ειναι στο προηγουμενο ποστ μου.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...