Antretng Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Εδώ συμφωνώ με τον Σκάντζο. Προσωπικά πήρα 360 για το GTA και το DMC αλλιώς σιγά μην έπαιρνα Xbox για να παίζω Halo... 2 exclusive είναι must για το 360. Το GoW και το Alan Wake. Απο την άλλη το PS3 μας απαγοήτευσε (ποιός ξεχνάει τις δηλώσεις περι 200fps@1080p gaming), και αν θα το πάρω θα το κάνω για να παίξω 3-4 exclusives που με ενδιαφέρουν. Πάνω σε τι συμφωνείς; Στο ότι σωστά αφαιρεί πράγματα που αποτελούσαν μέρος των χαρακτηριστικών της κονσόλας; Παιδιά εγώ δεν μίλησα καθόλου για τίτλους.... μήπως με μπερδεύεται με άλλον Antretng
skanjos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 δεν απαντούσα μόνο σε αυτά που έλεγες εσύ γιαυτό και δεν σε είχα quote. επαναλαμβάνω αυτοί που πήραν ps3 το πήραν για τα παιχνίδια όχι για τις παλιές κονσόλες αλλα για τα fransizes απο τις παλιές κονσόλες.αυτός που έδωσε +250ε για να πάρει ps3 αντί 360 το έκανε γιατί ήταν σίγουρος οτι σε 1-2-10 χρόνια θα παίξει final fantasy/gran turismo/tekken κάτι που δεν ήταν σίγουρο για το 360 ή δεν θα γίνει ποτέ. δεν έχει κολλημένους με την σόνυ,έχει κολλημένους με τις σειρές παιχνιδιών της σόνυ,το ίδιο ισχύει και με την νιντεντο και το ίδιο θα ισχύει και για το 360 πλέον με το halo. αναξιόπιστο ήταν το hardware του 360 όχι η εταιρία,γιατί την σόνυ δεν την λες αξιόπιστη με το Ps2, 4 ps2 άλλαξα εγώ.και 10 θα άλλαζα .όχι για την σόνυ όμως αλλα για τα παραπάνω παιχνίδια που δεν υπήρχαν αλλού. κανένας εδω μέσα δεν είπε σιγά τι έγινε για την αφαίρεση του otheros καθώς σαν Ελληναράδες θέλουμε να σπάσει και το Ps3.ίσα ίσα αν διαβάσεις τα παραπάνω πόστ όλοι κράζουν."είπα εγώ σωστά αφαιρεί πράγματα που αποτελούσαν μέρος των χαρακτηριστικών της κονσόλας???" καινούρια νέα.το gt5 Θα έχει 3d.για όσους αγοράσουν τις καινούριες πανάκριβες τηλεοράσεις απο τώρα. http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-3d-support-confirmed-by-sony/ .αντί να το βγάλουν το παιχνίδι κάθονται και προσθέτουν άχρηστα πράγματα για να προωθήσουν τηλεοράσεις της σόνυ.μερικοί νομίζουν οτι το καθυστερίσαν το gt5 για να γινει καλύτερο ή να προσθέσουν αυτοκίνητα/πίστες και γενικά βελτιώσεις,άλλοι πίστευαν οτι το κάνανε για να μην βγει στον συναγονισμό με το forza3 .εγώ πιστέυω επειδή είναι το πιο δυνατό χαρτί της σονυ θέλει να προμοτάρει μαζί τις καινούριες τηλεωράσεις. το αποτέλεσμα χειρότερη έκδοση gt5.δεν ξέρω πως θα ήταν η τελική έκδοση του gt5,κανείς απο μας δεν ξέρει.αλλα σύμφωνα με αυτό το άρθρο http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3178986 όσα παιχνίδια βγαίνουν σε 3d πρέπει να έχουν μικρότερη ανάλυση/frame rate.αυτό με βάζει σε υποψίες. αντί λοιπόν να απολάυσουμε ότι καλύτερο θα μπορούσε να είναι το gt5,ίσως περιμέναμε τόσο καιρό για να μας προμοτάρουν τις καινούριες τους tv. για να δούμε στην τελική ποιό θα είναι το αποτέλεσμα του gt5.5 χρόνια development time είναι αυτά(όπως έκραξα και το scc ,με τον ίδιο χρόνο προγραμματισμού,έτσι θα κράξω και το gt5 αν το καταστρέψουν).καλό μάρτη ψηφίζω.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 το περιεργο ειναι οτι απο την μια τωρα λες οτι δεν σε νοιαζει το sub-HD στα multiplatfrom ενω στην περιπτωση που υπερτερει η εκδοση του PS3 (Sigma 2) υποστηριζεις οτι το sub-HD ειναι μια απο τις "πραγματικα σημαντικες διαφορες υπερ του PS3" αν δεν ειναι αυτο κωλοτουμπα τοτε τι ειναι? Tι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που γραφω? Καταρχην ειχα χαρακτηρισει ''πραγματικα σημαντικες τις διαφορες'' συνολικα των γραφικων του Ninja gaiden και οχι μονο λογο του Sub-HD(μαλιστα το sub HD δεν το ανεφερα καν στην αρχη,μετα μπηκε στην κουβεντα).Οποτε ακυρο το παραπανω quote. Παμε παρακατω... Τις ειχα χαρακτηρισει σημαντικες αλλα για τα δεδομενα των multiplatform διαφορων,τις οποιες και θεωρω μικρες οπως και να χει.Για αυτο και ειχα βγαλει εξω το Ninja Gaiden απο τα παιχνιδια που θεωρω οτι κανουν την διαφορα(τα exclusives δλδ). Βαριεμαι πραγματικα να ψαξω παλιοτερα ποστ μου και εδω και σε αλλα φορουμ,οπου τονιζω συνεχεια οτι οι διαφορες των μουλτιπλατφορμ ειναι μικρες,ανεξαρτητως που παιζει καλυτερα το παιχνιδι και ποσο καλυτερα παιζει. Ελπιζω επιτελους να το ξεκαθαρισαμε αυτο... Οποτε οπως ειπα με το να λες "Θεωρω μικρες τις διαφορες των multiplatform και μεγαλες των exclusive" πιστευεις στην συγκεκριμενη περιπτωση οτι σε συμφερει σαν PS3 fan Οχι λεω αυτο που βλεπω.Κατ'εμε δεν τιθεται θεμα συγκρισης. Οσο για το ποσο κοντα ειναι τα 2 μηχανηματα απο θεμα δυναμης - αν πιστεψουμε τους Carmack, Crytek, Kojima, Capcom η διαφορα πιστευω οτι ειναι πολυ μικροτερη απο οτι θελουν να πιστευουν μερικοι "tech-heads" της γειτονιας. Οταν καποιος εκ των Carmack,Crytek,Capcom φτιαξουν στο ps3 ανωτερο οπτικα παιχνιδι απο exclusives του ps3 τοτε θα κατσω να διαβασω τι εγραψαν με προσοχη.
Antretng Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 δεν απαντούσα μόνο σε αυτά που έλεγες εσύ γιαυτό και δεν σε είχα quote. ok επαναλαμβάνω αυτοί που πήραν ps3 το πήραν για τα παιχνίδια όχι για τις παλιές κονσόλες αλλα για τα fransizes απο τις παλιές κονσόλες.αυτός που έδωσε +250ε για να πάρει ps3 αντί 360 το έκανε γιατί ήταν σίγουρος οτι σε 1-2-10 χρόνια θα παίξει final fantasy/gran turismo/tekken κάτι που δεν ήταν σίγουρο για το 360 ή δεν θα γίνει ποτέ.δεν έχει κολλημένους με την σόνυ,έχει κολλημένους με τις σειρές παιχνιδιών της σόνυ,το ίδιο ισχύει και με την νιντεντο και το ίδιο θα ισχύει και για το 360 πλέον με το halo. αναξιόπιστο ήταν το hardware του 360 όχι η εταιρία,γιατί την σόνυ δεν την λες αξιόπιστη με το Ps2, 4 ps2 άλλαξα εγώ.και 10 θα άλλαζα .όχι για την σόνυ όμως αλλα για τα παραπάνω παιχνίδια που δεν υπήρχαν αλλού. κανένας εδω μέσα δεν είπε σιγά τι έγινε για την αφαίρεση του otheros καθώς σαν Ελληναράδες θέλουμε να σπάσει και το Ps3.ίσα ίσα αν διαβάσεις τα παραπάνω πόστ όλοι κράζουν."είπα εγώ σωστά αφαιρεί πράγματα που αποτελούσαν μέρος των χαρακτηριστικών της κονσόλας???" Εγώ ξέρω ότι μέχρι και πριν 1-2 χρόνια, όπου ο ένας exclusive τίτλος μετά τον άλλο έγινε multiplatform και όμως συνέχιζαν να σκάνε +100 και βάλε ευρώ διαφορά. Άρα είτε την πήραν για κάποια feauteres είτε επειδή είναι brand name lovers. Και δεν λέω για σένα προσωπικά, αλλά δεν είναι ουκ ολίγοι που εξυμνούν την sony και ότι για αυτό το λόγο την πήραν. Ναι το xbox ήταν αναξιόπιστη για το hardware... για ορισμένους μάλιστα (όπως εμένα) είναι και αρνητικά προσκείμενοι προς της ms. Αλλά όπως και να χει, είτε ήταν για το hardware είτε ήταν για τη γενικότερη εμπιστοσύνη που έχουμε στην ms, αποτελούσε την αναξιόπιστη αλλά φτηνή λύση. Ξέρω κόσμο που έσκασε παραπάνω λεφτά επειδή η Siony είναι εγγύηση (και αν το καλοσκεφτείς το xbox ουσιαστικά ηταν καινούργια στο χώρο). Βέβαια η λέξη "αξιοπιστία" είναι σχετική. Όπως όμως και να χει, ακόμη και σήμερα πολύς κόσμος συνεχίζει να εξυμνεί την sony, την εταιρεία που και τον απομύζησε και άρχισε να αφαιρεί features.
Street-Fighter Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Εδω να πουμε λοιπον οτι το 360 δεν χρειαζεται καν σκληρο δισκο βαζεις απο φλασακι μεχρι εξωτερικο και βαζεις εκει τα παιχνιδια οπως το wifi παλι ενα 90% δεν το χρειαζετε καθως το ρουτερ ειναι διπλα η το πισι. Αυτα για να μη λεμε κ οτι θελουμε αρα κ παλι ειναι πιο φθηνο το xbox.
john2gr Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 το αποτέλεσμα χειρότερη έκδοση gt5.δεν ξέρω πως θα ήταν η τελική έκδοση του gt5' date='κανείς απο μας δεν ξέρει.αλλα σύμφωνα με αυτό το άρθρο http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3178986 όσα παιχνίδια βγαίνουν σε 3d πρέπει να έχουν μικρότερη ανάλυση/frame rate.αυτό με βάζει σε υποψίες. αντί λοιπόν να απολάυσουμε ότι καλύτερο θα μπορούσε να είναι το gt5,ίσως περιμέναμε τόσο καιρό για να μας προμοτάρουν τις καινούριες τους tv. [/quote'] Όσοι δεν έχετε 3D τηλεοράσεις θα χαρείτε μια χαρά το GT5 με τα 60fps. Όσοι αποφασίσουν να ενεργοποιήσουν το stereoscopic 3D, θα φάνε το performance hit στην ανάλυση και στο framerate (πράγματα ήδη γνωστά σε όσους παρακολουθούν το thread. Εδώ και μήνες το έχω πει ότι θα φάει ήττα το PS3 στο stereoscopic 3D)
skanjos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 ok Εγώ ξέρω ότι μέχρι και πριν 1-2 χρόνια, όπου ο ένας exclusive τίτλος μετά τον άλλο έγινε multiplatform και όμως συνέχιζαν να σκάνε +100 και βάλε ευρώ διαφορά. Άρα είτε την πήραν για κάποια feauteres είτε επειδή είναι brand name lovers. είτε επειδή οι τίτλοι που τους ενδιαφέρουν δεν έχουν πάει μουλτι....mgsiv/god of war/gran turismo/team ico games/nippon ichi(για μένα χεχεχε)/persona series/suikoden series(λόγο κονάμι μάλλον θα πάει μουλτι το 6 όταν θα βγει). δεν αξίζουν 100ε παραπάνω για αυτόν τον χρήστη να πάρει την κονσόλα που θα έχει τα παιχνίδια που θα του αρέσουν?γιατί πρέπει αυτός την κονσόλα να την αγόρασε για feutures ή να τον ονομάζουν brand name lover? δεν έχω δει ποτέ άτομο να πεί,α η σόνυ είναι η καλύτερη γιαυτό πήρα ps3. ή λόγο τίτλων το πήρε ή λόγο Blueray.το οποίο είναι το μοναδικό feuture της κονσόλας που ναί έχει προσελκύσει κόσμο. Εδω να πουμε λοιπον οτι το 360 δεν χρειαζεται καν σκληρο δισκο βαζεις απο φλασακι μεχρι εξωτερικο και βαζεις εκει τα παιχνιδια οπως το wifi παλι ενα 90% δεν το χρειαζετε καθως το ρουτερ ειναι διπλα η το πισι.Αυτα για να μη λεμε κ οτι θελουμε αρα κ παλι ειναι πιο φθηνο το xbox. δεν νομίζω να είπε κανείς οτι το ps3 είναι πιο φτηνό,αλλα το 360 χρειάζεται σκληρό δίσκο.εξωτερικό σκληρό δεν πέρνει χωρίς μοντα,και τα φλασάκια δεν υποστιρίζει πάνω απο ένα μέγεθος.όσο για το wifi για πολλούς είναι μονόδρομος ,αλλα αν βάζεις το wifi/ethernet μιλάς για ονλίνε οπότε μην ξεχνας να προσθέσεις τα 50-60ε gamecard
ikaruga24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Υπαρχει πραγματικα ανθρωπος που κοιταει πρωτα τα features μιας κονσολας και μετα τα παιχνιδια?
JUST-GAMER Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 είτε επειδή οι τίτλοι που τους ενδιαφέρουν δεν έχουν πάει μουλτι....mgsiv/god of war/gran turismo/team ico games/nippon ichi(για μένα χεχεχε)/persona series/suikoden series(λόγο κονάμι μάλλον θα πάει μουλτι το 6 όταν θα βγει).δεν αξίζουν 100ε παραπάνω για αυτόν τον χρήστη να πάρει την κονσόλα που θα έχει τα παιχνίδια που θα του αρέσουν?γιατί πρέπει αυτός την κονσόλα να την αγόρασε για feutures ή να τον ονομάζουν brand name lover? δεν έχω δει ποτέ άτομο να πεί,α η σόνυ είναι η καλύτερη γιαυτό πήρα ps3. ή λόγο τίτλων το πήρε ή λόγο Blueray.το οποίο είναι το μοναδικό feuture της κονσόλας που ναί έχει προσελκύσει κόσμο. δεν νομίζω να είπε κανείς οτι το ps3 είναι πιο φτηνό,αλλα το 360 χρειάζεται σκληρό δίσκο.εξωτερικό σκληρό δεν πέρνει χωρίς μοντα,και τα φλασάκια δεν υποστιρίζει πάνω απο ένα μέγεθος.όσο για το wifi για πολλούς είναι μονόδρομος ,αλλα αν βάζεις το wifi/ethernet μιλάς για ονλίνε οπότε μην ξεχνας να προσθέσεις τα 50-60ε gamecard Μην ξεχνάτε ότι μπορείς να βάλεις και μη επίσημο wifi στο 360 με μια μικρή μόντα(Αλλαγή firmware σε συγκεκριμένα ρουτερ). Ε όχι και 50 - 60 για να αγοράσεις μια κάρτα 12 μηνών xbox live συνδρομής. Τόσα δίνεις μόνο αν είσαι κορόιδο 30 - 40 ευρώ έχει μια κάρτα 12 μηνών για xbox live.
Street-Fighter Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 16gb εξωτερικο usb τον κανεις 5 partition κ να ο εξωτερικος. καλα για το live μακαρι να ηταν τζαμπα αλλα το ονλινε θα ηταν σαν του ps3 οποτε καλυτερα με πληρωμη
skanjos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 16gb εξωτερικο usb τον κανεις 5 partition κ να ο εξωτερικος. καλα για το live μακαρι να ηταν τζαμπα αλλα το ονλινε θα ηταν σαν του ps3 οποτε καλυτερα με πληρωμη μαλλον ξεχνάς οτι και του pc το ονλινε είναι τσάμπα...τα 16 gb φτάνουν για 2 παιχνίδια ινσταλλ μόνο και saves.χρειάζεσαι σκληρό δίσκο στην τελική.
doutsos13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Αλλά όχι, είστε brand name dedicated, χαμηλώνετε την ελαστικότητα και εξ αιτίας σας δίνετε την ευκαιρία στις εταιρείες να μας ξεπουπουλιάζουν. Ακόμη, ξέρω τι σε σπασε στο wii, αλλά δεν νομίζω ότι η Nintendo στα features τις κονσόλας έβαλε και το παίξιμο αντιγραμμένων δίσκων . Χώρια ότι ελάχιστοι παίζουν πλέον απο δίσκους... όλοι με σκληρό βολευόμαστε. Φίλε χίλια δίκια έχεις +1 από εμένα.. Έχω σπάσει και εγώ το wii .. αλλά παίζω με DVD ..εντάξει τρώει κάτι κολλήματα καμιά φορά αλλά οκ την παλεύουμε . όσο για τον "Geo" όντως μακακία έκανε δεν μπορείς επειδή σου βγάζει ένα μήνυμα τύπου "Καλως "Ηρθες" (που μπορεί μέν να χρειάζεται πόσο καιρό δουλειά και το παραδέχομαι αυτό..) να αναστατώνεις τόσους χιλιάδες οπαδούς (γιατί είναι).. και να νομίζουν όλοι οτι σε 3-4 μήνες θα έχει βγει τρόπος να σπάσει κάποιος το ps3. Γνώμη μου: Παρόλο που μερικές φορές(Αρκετές) είμαι υπέρ της πειρατείας .. και κατά τις ασύστολης κερδοσκοπίας των εταιριών εις βάρος ανυποψίαστων καταναλωτών.. μην τα θέλουμε όλα δικά μας.. ας πάρουμε και κάτι αυθεντικό κάτι real.. ε εντάξει γούστα είναι και αυτά.. εγώ γουστάρω να ανοίγω το case και να βγάζω το cdaki μου και δίπλα να βλέπω το manual οκ. αλλά μην περνάμε σε παράλογα επίπεδα του στύλ πάμε να τα σπάσουμε όλα και να μην μείνει τίποτα όρθιο.
Street-Fighter Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Γοαυτο και σου σπαει τα @@ καθε 15χρονο. Έχεις παίξει ποτέ σου wow ; μάλλον οχι γιατι διαφορετικα θα εβλεπες τη διαφορε στο τζαμπα και στο μη και ξανα λεω 30 ευρώ για ένα χρονο είναι τίποτα μπροστά στο ονλινε του ps3 & wii.
Antretng Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Υπαρχει πραγματικα ανθρωπος που κοιταει πρωτα τα features μιας κονσολας και μετα τα παιχνιδια? Ξεχνάς αυτούς που οριακά είναι ανάμεσα στις δύο κονσόλες...
doutsos13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 μπροστά στο ονλινε του ps3 & wii. χχαχαχα όποιος έχει wii ξέρει!! xP
Προτεινόμενες αναρτήσεις