Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπήρχε κόσμος που ήταν οριακά ανάμεσα στις δύο κονσόλες και τελικά πήραν το ps3 και μάλιστα ακριβότερα για αυτούς τους λόγους. Αυτούς τους καταναλωτές ποιος θα τους αποζημιώσει;

ο πρώτος που κράζει την σόνυ για αυτά τα μέτρα εγώ είμαι,αλλα εντάξι μην λέμε και μπούρδες ,το otherOS το χρησιμοποιούσαν πάρα πολύ λίγοι 1% max (μέχρι και εγώ έβαλα λίνουξ πριν 2 μήνες περίπου)και δεν ήταν λόγος αγοράς του Ps3.

όσο για το backwards compability το αφαιρέσαν απο τις 40/80/slim κονσόλες και ο κόσμος ήξερε οτι δεν το είχε οταν αγόραζε τις κονσόλες,δεν το αφαίρεσαν με Update.όσοι έχουν 60άρες κονσόλες μια χαρά bc έχουν δεν το αφαίρεσαν.

δεν υπερασπίζομαι φυσικά ούτε την αφαίρεση του otheros,ούτε τις καινούριες κονσόλες χωρίς bc(Και όχι μόνο,απο 4-σε 2 θύρες usb,-card reader).αλλα όχι να βγάζουμε τις άλλες εταιρίες αθώες και να λέμε αν δεν σας αρέσει πάρτε τάδε ή να ακούμε οτι αποφάσησε κάποιος να αγοράσει το ps3 έναντι του 360 για το λίνουξ.......

ολόκληρη λίστα μπορεί κανείς να γράψει με πατατιές και για τις 3 εταιρίες.

Επεξ/σία από skanjos
  • Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστα τα λέει ο skanjos.Το Other OS δεν τό ξεραν πολλοί...Οποτε δεν ήταν λόγος αγοράς ps3.Ούτε το OS δεν ξέραν τι σημαίνει πόσο μάλλον linux.

Το ps3 αποδεικνύει το Hardware του στα exclusives(γιατι δεν ειναι μεταφορα απο και προς xbox 360) δυστηχώς.

Oι διαφορές στα exclusive απο τα multi platform βγάζουν μάτι.

Τα exclusive ειναι λίγα και κοστίζει η παραγωγή τους.Αν εβγαζε κατα 70% παραπάνω exclusive θα ήταν κατι απιαστο.

Αλλα θα καθυστερούσε στην παραγωγή και στην ποσότητα σε τιτλους multiplatform.

Δημοσ.

κακα τα ψεμματα μονο ενα 5% πιστευω απ αυτους που πανε και αγοραζουν ps3 *ξερουν* για otherOs και backwards compatibility και για exclusives/multiplatform και για xbox360 και και και .... οι υπολοιποι παιρνουν πλεηστεσιο για να παιζουν προ .. γιατι αυτο εχουν ακουσει απλα.

Δημοσ.

Τα exclusives απλα δειχνουν οτι η Sony εχει δωσει χρημα στους

"δικους" της να αφιερωσουν πολυ develpment time

στα παιχνιδια τους γι'αυτο και τα exclusives toy PS3 βγαζουν

ματι εν αντιθεση με του XBOX που το 99% χρησιμοποιει την

Unreal Engine.

Δειτε το Alan Wake ομως.

Σε αυτη την γεννια μαλλον το XBOX εχει μεινει ανεκμεταλευτο και σε αυτο φταιει μαλλον η MS.

Απλα θετω ενα επιχειρημα δεν ειμαι fanboy.

Δημοσ.
κακα τα ψεμματα μονο ενα 5% πιστευω απ αυτους που πανε και αγοραζουν ps3 *ξερουν* για otherOs και backwards compatibility[...]

To BC το ξέρουν/ήξεραν ή ήταν το πρώτο πράγμα που ρωτήσανε.Σε όλα τα αλλα συμφωνώ και επαυξάνω.

---------- Προσθήκη στις 13:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:32 ----------

Unreal Engine.

Δειτε το Alan Wake ομως.

Σε αυτη την γεννια μαλλον το XBOX εχει μεινει ανεκμεταλευτο και σε αυτο φταιει μαλλον η MS.

Και καλα κάνει.Πως αλλιώς θα κάνει την διαφορά.Αλλιώς δεν θα χρειάζονταν 2 κονσόλες αμα παίζαν τα ίδια ;)

Δημοσ.
To BC το ξέρουν/ήξεραν ή ήταν το πρώτο πράγμα που ρωτήσανε.Σε όλα τα αλλα συμφωνώ και επαυξάνω.

---------- Προσθήκη στις 13:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:32 ----------

Και καλα κάνει.Πως αλλιώς θα κάνει την διαφορά.Αλλιώς δεν θα χρειάζονταν 2 κονσόλες αμα παίζαν τα ίδια ;)

H σονυ καλα κανει. Η αλλη δε κανει καλα.

Δημοσ.
H σονυ καλα κανει. Η αλλη δε κανει καλα.

Η άλλη μια χαρα τα πάει.Με το που παίρνουν το κουτι της συσκευασίας του xbox παει για τσιπάρισμα σε κανεναν videocluba/μαγαζάκι και όποιος ειναι εξυπνος και εχει ενα rapidshare κατεβάζει,''καίει'' παιζει.Αλλα το τίμημα ειναι οτι τρώει ban ακομα και να κατεβάσει ενα codec.

Δημοσ.

Δεν αναφερομαι για αντιγραφες, πειρατεια και πωλησεις δεν ειπα καν αν καποια παει καλα ή όχι (ειπα δε κανει καλα οχι δε παει καλα).

Αναφερθηκα στις δυνατοτητες των δυο κονσολων και οτι η μια αφηνεται με παιχνιδια "του κιλου" στο θεμα των γραφικων (λογω μαμας MS και οχι λογω αδυναμου HW) και οχι για το αν πουλανε ή οχι.

Δημοσ.
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει ακομα τις αποψεις μου(ή δεν διαβαζεις προσεκτικα τα ποστ μου ή δεν τα γραφω εγω κατανοητα)...

Eιχα γραψει.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3239542&postcount=12350

Και το αμεσως επομενο ποστ μου μετα απο αυτο του ikaruga24 που ακολουθησε.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3239590&postcount=12352

Aφηνω εξω λοιπον και το ninja gaiden...παρολο που θεωρω τις διαφορες σημαντικες, σε συγκριση με διαφορες αλλων multiplatform τιτλων.

''Δυστυχως'' δεν υπαρχει κωλοτουμπα.

Ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα του συζητω για αυτες τις μικρες διαφορες(το οποιο δεν εχω προβλημα να κανω και με ενδιαφερει οπως εχω πει,αρκει να μην μενουμε μονο εκει), με το τις θεωρω μεγαλες διαφορες στα γραφικα...

Οποτε ανακεφαλαιώνουμε...

Θεωρω μικρες τις διαφορες των multiplatform και μεγαλες των exclusive.

To θεμα δεν ειναι τι αφηνεις εξω κ τι οχι - λογικο ειναι να μην σε ενδιαφερουν οι διαφορες στα multiplatfrom γιατι ειναι ενα απο τα πραγματα που δεν συμφερει τους PS3 fans, το περιεργο ειναι οτι απο την μια τωρα λες οτι δεν σε νοιαζει το sub-HD στα multiplatfrom ενω στην περιπτωση που υπερτερει η εκδοση του PS3 (Sigma 2) υποστηριζεις οτι το sub-HD ειναι μια απο τις "πραγματικα σημαντικες διαφορες υπερ του PS3" αναμεσα στις 2 εκδοσεις που στο κατω κατω ηταν λογικο να ειχε κατι καλυτερο μιας κ κυκλοφορησε ενα χρονο μετα (αλλο που ειχε αλλα 10 χειροτερα)...αν δεν ειναι αυτο κωλοτουμπα τοτε τι ειναι? ή σε ενδιαφερουν τα γραφικα ή οχι, ή βλεπεις διαφορα ή οχι - μεση λυση του στυλ "εδω μετρανε ενω εκει δεν μετρανε" δεν στεκει...οποιοσδηποτε IMO που ενδιαφερεται για καλυτερα γραφικα, καλυτερο frame-rate, καλυτερο IQ αυτη τη γενια ειναι ψιλοαναγκασμενος να εχει κ τα 2 μηχανηματα ωστε να παιζει τις καλυτερες εκδοσεις των multiplatform και φυσικα τα eye-candy exclusives.

Οποτε οπως ειπα με το να λες "Θεωρω μικρες τις διαφορες των multiplatform και μεγαλες των exclusive" πιστευεις στην συγκεκριμενη περιπτωση οτι σε συμφερει σαν PS3 fan οπως κ αντιστοιχα κ ο anamenos που λεει το αντιθετο οπως κ ο μεσος Wii fan του στυλ "HD graphics meh" "motion controls-innovation OMG!OMG!classic controller LOL!"και ο καθενας με οποιαδηποτε προτιμηση σε καποια πλατφρομα εδω μεσα.

Οσο για το ποσο κοντα ειναι τα 2 μηχανηματα απο θεμα δυναμης - αν πιστεψουμε τους Carmack, Crytek, Kojima, Capcom η διαφορα πιστευω οτι ειναι πολυ μικροτερη απο οτι θελουν να πιστευουν μερικοι "tech-heads" της γειτονιας. ;)

Δημοσ.

Unreal Engine.

Δειτε το Alan Wake ομως.

Kαι αυτο ειναι σχετικο, απο την μια καλο ειναι να δουμε τι μπορει να κανει το 360 αν pushαριστει στα ακρα απο την αλλη δεν θα ηθελα π.χ. η ποιοτητα των γραφικων να ειναι το κυριο focus σε ενα παιχνιδι γιατι κατι τετοιο μπορει να σημαινει μικρη διαρκεια, πισωγυρισμα στα mechanics και πολλα αλλα που ΙΜΟ εχουν βλαψει καποια πολυ ομορφα παιχνιδια του PS3.

H Sony ειναι ξεκαθαρο οτι πιεσε τις ομαδες της να βγαλουν οσο το δυνατον καλυτερα γραφικα για να ξεχωρισει το PS3 απο το 360 γιατι μεχρι καποια στιγμη η ιστορια με τα multiplatform παιχνιδια πιεζε την Sony να αποδειξει στο κοινο της που ειχε σκασει 500-600e οτι αξιζε την αναμονη, το hype και φυσικα τα παραπανω λεφτα απο τον ανταγωνισμο.

Δημοσ.
Kαι αυτο ειναι σχετικο, απο την μια καλο ειναι να δουμε τι μπορει να κανει το 360 αν pushαριστει στα ακρα απο την αλλη δεν θα ηθελα π.χ. η ποιοτητα των γραφικων να ειναι το κυριο focus σε ενα παιχνιδι γιατι κατι τετοιο μπορει να σημαινει μικρη διαρκεια, πισωγυρισμα στα mechanics και πολλα αλλα που ΙΜΟ εχουν βλαψει καποια πολυ ομορφα παιχνιδια του PS3.

Γι'αυτο και στο επομενο ποστ εβαλα σε " " την λεξη κιλο

μιας και αναφερομαι μονο στα γραφικα κατι που φυσικα δεν

καταδικνιει την υπολοιπη ποιοτητα ενος παιχνιδιου.

Δημοσ.

ο πρώτος που κράζει την σόνυ για αυτά τα μέτρα εγώ είμαι,αλλα εντάξι μην λέμε και μπούρδες ,το otherOS το χρησιμοποιούσαν πάρα πολύ λίγοι 1% max (μέχρι και εγώ έβαλα λίνουξ πριν 2 μήνες περίπου)και δεν ήταν λόγος αγοράς του Ps3.

όσο για το backwards compability το αφαιρέσαν απο τις 40/80/slim κονσόλες και ο κόσμος ήξερε οτι δεν το είχε οταν αγόραζε τις κονσόλες,δεν το αφαίρεσαν με Update.όσοι έχουν 60άρες κονσόλες μια χαρά bc έχουν δεν το αφαίρεσαν.

δεν υπερασπίζομαι φυσικά ούτε την αφαίρεση του otheros,ούτε τις καινούριες κονσόλες χωρίς bc(Και όχι μόνο,απο 4-σε 2 θύρες usb,-card reader).αλλα όχι να βγάζουμε τις άλλες εταιρίες αθώες και να λέμε αν δεν σας αρέσει πάρτε τάδε ή να ακούμε οτι αποφάσησε κάποιος να αγοράσει το ps3 έναντι του 360 για το λίνουξ.......

ολόκληρη λίστα μπορεί κανείς να γράψει με πατατιές και για τις 3 εταιρίες.

Δεν λέω μπούρδες... άλλο το πόσοι το χρησιμοποιούν και άλλο το σε πόσους ενδεχομένως να επέδρασε θετικά στην αγορά. Δεν ξεχνάω τα ps fans που μέσα στα πλεονεκτήματα σου βάζαν και αυτά. Το πόσοι τελικά το χρησιμοποιούσουν είναι διάφορο το σε πόσους επέδρασε θετικά στο να το πάρουν... πρόσεξε μιλάω για το critical consumer share. Δηλαδή αυτοί που ήταν οριακά ανάμεσα σε αυτά τα δύο, κακά τα ψέμματα στα + βάλανε ότι θα παίζουν ps2 παιχνίδια και θα χουν την δυνατότητα αν τους τη βιδώσει ποτέ στο μέλλον να βάλουν linux.

Αλλά και πάλι, δεν καταλαβαίνω τη σχέση έχει το ποσοστό με το αν φέρεται σωστά. Έστω ότι όχι μόνο 1 - 5 % τα χρησιμοποιεί, αλλά έστω ότι τόσο ήταν και το ποσοστό που τους επηρέασε θετικά. Δεν παύει να είναι κινήσεις που ρίχνουν τους πελάτες της αλλά και την εικόνα της στο πόσο αξιόπιστη είναι... βγάλαν backward compatibility, μετά linux... μετά τι ακολουθεί; Πως μπορείς να την εμπιστεύεσαι αυτή την εταιρεία; Που ξέρεις ότι αύριο μεθαύριο δεν ακολουθήσει και κάτι άλλο (πχ multiplayer επί πληρωμή);

Εγω τους εκραξα απο τοτε που βγήκε το slim!Αυτο ελειπε να τους αφήσω και να κολλάω αυτοκολλητα του PS3 πανω απο το κρεβάτι μου σαν εικόνισμα....

Αλλα δεν μπορω να ακουω αχρηστο ps3 παρτε xbox ή wii!'Η η ταδε εταιρία σέβεται τον καταναλωτή(σέβονται όσο τους υποχρεώνει ο νόμος)...

Oλα εχουν τις βλακείες τους.

Το wii πρεπει να το ''σπασεις'' με wad και ιστορίες για να παιξει dvd...Eλεος.

Το ps3 το ξέσκισαν.Ο αλλος (geohot) πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος.Χαρηκε τόσο πολυ που εγραφε το menu του ''welcome geohot'' και το διαλαλησε στο internet οτι πρόκειται να το ''σπάσει''.Τιμωρια απο Sony τρικούβερτη έπεσε μετα.Τον εβγαλαν και φταίχτη(όλοι τον βρίζετε τετοιο ταλέντο παλικαρι) και απ'οτι φαίνεται θα τα παρατήσει ή θα επιστρέψει δριμυτερος!

Έχετε μια τάση να κάνετε προσωπική τη συζήτηση. Μήπως δεν μπορείς να ακούς επειδή δεν θέλεις να παραδεχτείς ότι η sony σε πουλάει και ότι έκανες κακή αγορά; Όχι δεν λέω ότι έκανες κακή αγορά... αλλά για να ενοχλήσε όμως... Εν τέλει σου ξανα λέω, τιμώρησέ την. Η επόμενη κονσόλα σου να μην είναι sony. Αλλά όχι, είστε brand name dedicated, χαμηλώνετε την ελαστικότητα και εξ αιτίας σας δίνετε την ευκαιρία στις εταιρείες να μας ξεπουπουλιάζουν.

Ακόμη, ξέρω τι σε σπασε στο wii, αλλά δεν νομίζω ότι η Nintendo στα features τις κονσόλας έβαλε και το παίξιμο αντιγραμμένων δίσκων ;) . Χώρια ότι ελάχιστοι παίζουν πλέον απο δίσκους... όλοι με σκληρό βολευόμαστε.

BTW αν ήταν "τόσο" ταλέντο όσο λες ο geohot, believe me δεν θα χε σταματήσει... μάλλον απλά ξεκίνησε τις γαργάρες.

Δημοσ.

αυτοί που λες οτι τότε βάλανε το backwards compability στην λιστα με τα + .το έχουν ακόμα και το χαίρονται.ή δεν το διάβασες που το έγραψα ήδη?

το μόνο που έχει αφαιρεθεί είναι το OtherOS option,και η δυσκολία για εκτατάσταση είναι τέτοια που δεν νομίζω ο απλός gamer που ήθελε μια κονσόλα ανάμεσα σε 360/ps3 να την έκανε.το otheros είναι το τελευταίο πράγμα που θα ενοιαζε κάποιον που θα διάλεγε ανάμεσα σε 360/ps3 και αν τον ένοιαζε το otherOS πραγματικά θα είχε διαλέξει ps3 κατευθείαν.

δεν διαφωνώ οτι ρίχνει την αξιοπιστία της σόνυ,βλέπω όμως συνέχεια να γράφετε για σονυ/μπλειστεισιο users που ξέρουν μόνο απο προ.οι μπλειστεισιο users όπως τους λέτε δεν αγόρασαν το ps3 γιατί είναι της sony.τους αρέσουν τα fransizes που έχει η σόνυ και γιαυτό την αγόρασαν.το μπρο που λέτε σαν δικαιολογία υπάρχει και στο 360...το gran turismo ? το mg? όχι.αυτά είναι που τραβάνε τους χρήστες,όχι το όνομα σόνυ.ομοίως καλά έκανε η ms και πήρε gta/ff/tekken/dmc γιατί ξέρει οτι χωρίς αυτά δεν θα ήταν ανταγωνιστική η κονσόλα της,και φαίνεται το αποτέλεσμα στις πωλήσεις.τι νομίζετε χωρίς gta/pes/ff/tekken θα πουλούσε 40εκατομ.??

"μα η σόνυ σας πούλησε αγοράστε χβοχ360 και wii και φύγετε απο την κακιά σόνυ...."

αγόρασε λοιπόν 360 να χρυσοπληρώσεις έναν σκληρό στα 3πλάσια λεφτά,να χρυσοπληρώσεις ένα wireless adapter στα 3πλάσια λεφτά,να πληρώνεις για να παίζεις τα ίδια παιχνίδια ονλινε που οι άλλοι παίζουν μόνο με την σύνδεση τους.

και όλα αυτά γιατί η microsoft δεν σε πουλάει,δεν σε κοροιδέυει(milo...e3 2009) ,νοιάζεται για τον χρήστη και θέλει να του μεταφέρει την καλύτερη gaming expirience :lol: ......

παρόμοια είναι και του wii,που σου πουλάει άχρηστες πλαστικούρες για να βάλεις μέσα το χειριστήριο για να φαίνεται σαν τιμόνι....ή σαν όπλο και για να παίξεις ονλινε με φίλους πρέπει να γράφεις passwords σαν το gameboy του 1985....

και όλα αυτά γιατί οι άλλες εταιρίες εκτός της σόνυ είναι αγγελούδια και όλοι πρέπει να φύγουν απο την κακιά σόνυ που είναι η μόνη που κοροιδέυει και εκμεταλέυετε τους χρήστες της κονσόλας της.....

πάρτε το χαμπάρι μόνο για το χρήμα νοιάζονται.

όσο για τον geohot,το παιδί προσπάθησε αλλα ήταν πολύ αλαζόνας,μπέρδεψε το user base του ipod με του ps3.δεν ήξερε πόσες ελπίδες υπάρχουν για σπάσιμο του ps3 και τώρα καλά κάνει και τα ακούει.

Δημοσ.

αυτοί που λες οτι τότε βάλανε το backwards compability στην λιστα με τα + .το έχουν ακόμα και το χαίρονται.ή δεν το διάβασες που το έγραψα ήδη?

το μόνο που έχει αφαιρεθεί είναι το OtherOS option,και η δυσκολία για εκτατάσταση είναι τέτοια που δεν νομίζω ο απλός gamer που ήθελε μια κονσόλα ανάμεσα σε 360/ps3 να την έκανε.το otheros είναι το τελευταίο πράγμα που θα ενοιαζε κάποιον που θα διάλεγε ανάμεσα σε 360/ps3 και αν τον ένοιαζε το otherOS πραγματικά θα είχε διαλέξει ps3 κατευθείαν.

δεν διαφωνώ οτι ρίχνει την αξιοπιστία της σόνυ,βλέπω όμως συνέχεια να γράφετε για σονυ/μπλειστεισιο users που ξέρουν μόνο απο προ.οι μπλειστεισιο users όπως τους λέτε δεν αγόρασαν το ps3 γιατί είναι της sony.τους αρέσουν τα fransizes που έχει η σόνυ και γιαυτό την αγόρασαν.το μπρο που λέτε σαν δικαιολογία υπάρχει και στο 360...το gran turismo ? το mg? όχι.αυτά είναι που τραβάνε τους χρήστες,όχι το όνομα σόνυ.ομοίως καλά έκανε η ms και πήρε gta/ff/tekken/dmc γιατί ξέρει οτι χωρίς αυτά δεν θα ήταν ανταγωνιστική η κονσόλα της,και φαίνεται το αποτέλεσμα στις πωλήσεις.τι νομίζετε χωρίς gta/pes/ff/tekken θα πουλούσε 40εκατομ.??

"μα η σόνυ σας πούλησε αγοράστε χβοχ360 και wii και φύγετε απο την κακιά σόνυ...."

αγόρασε λοιπόν 360 να χρυσοπληρώσεις έναν σκληρό στα 3πλάσια λεφτά,να χρυσοπληρώσεις ένα wireless adapter στα 3πλάσια λεφτά,να πληρώνεις για να παίζεις τα ίδια παιχνίδια ονλινε που οι άλλοι παίζουν μόνο με την σύνδεση τους.

και όλα αυτά γιατί η microsoft δεν σε πουλάει,δεν σε κοροιδέυει(milo...e3 2009) ,νοιάζεται για τον χρήστη και θέλει να του μεταφέρει την καλύτερη gaming expirience :lol: ......

παρόμοια είναι και του wii,που σου πουλάει άχρηστες πλαστικούρες για να βάλεις μέσα το χειριστήριο για να φαίνεται σαν τιμόνι....ή σαν όπλο και για να παίξεις ονλινε με φίλους πρέπει να γράφεις passwords σαν το gameboy του 1985....

και όλα αυτά γιατί οι άλλες εταιρίες εκτός της σόνυ είναι αγγελούδια και όλοι πρέπει να φύγουν απο την κακιά σόνυ που είναι η μόνη που κοροιδέυει και εκμεταλέυετε τους χρήστες της κονσόλας της.....

πάρτε το χαμπάρι μόνο για το χρήμα νοιάζονται.

όσο για τον geohot,το παιδί προσπάθησε αλλα ήταν πολύ αλαζόνας,μπέρδεψε το user base του ipod με του ps3.δεν ήξερε πόσες ελπίδες υπάρχουν για σπάσιμο του ps3 και τώρα καλά κάνει και τα ακούει.

Καταρχήν μου βάζεις λόγια που δεν είπα και το ξέρεις πολύ καλά αυτό. Εγώ δεν είπα τους users του ps3 μπλεϊστεσιονακιδες ούτε ότι παίζουν μόνο pro κλπ.

Και ότι και να λέμε δεν είναι διόλου λίγοι που πήραν ps3 επειδή απλά τους άρεσαν οι προηγούμενες κονσόλες. Και μπορεί ναι μεν τώρα να χει πολυ ωραίους και άψογους τίτλους και η κονσόλα να είναι σε normal τιμή... δεν αναιρεί όμως ότι υπήρξε κόσμος που έδωσε +250 ευρώ για μια κονσόλα σε μια εποχή που είχε πολύ λιγότερους τίτλους απο το xbox. Άρα κάθε άλλο παρά για τους τίτλους την πήραν. Αλλά ακόμη και πριν κανα χρόνο είχαν μια διαφορά τουλάχιστον 100 ευρώ και δεν μπορώ να πω ότι ήταν ανώτερο σε τίτλους απο το xbox (σίγουρα κάποιοι προτιμούν τα ps3 exclusives και κάποιοι άλλοι του xbox... αλλά πάνω κάτω μοιραζόταν η αγορά). Άρα για ποιο λόγο αγόρασαν τόσοι χρήστες μια κονσόλα που κόστιζε αρκετά ακριβότερα; Να θυμίσω οτι ούτε καν την δυνατότητα για back ups δεν έχει. Μήπως επειδή με τη καραμέλα του linux το βαπτίζαν πολυχρηστικό μηχάνημα; Άλλο αν τελικά το βάζαν... εγώ θυμάμαι σαν χτες τις συζητήσεις που κάναμε. Ή μήπως επειδή απλά είναι κολλημένοι με την sony; Μήπως λίγο και απο τα δύο; Διάλεξε και πάρε... ξέρεις πολύ καλά πως έστω ένα από τα δύο είναι αληθές.

Να θυμίσουμε ότι η κονσόλα της ms ήταν η φτηνή αλλά αναξιόπιστη ενώ το ps3 το ακριβό αλλα αξιόπιστο λόγο sony... απλά για να θυμίζουμε λίγο...

Υ.Γ. Δεν έχω ιδέα τη αφαιρέθηκε και το όχι... μόνο απο συζητήσεις μιας και δεν έχω ps3. Αλλά το να γίνεται μια εταιρεία αναξιόπιστη και εμείς απλά να απαντάμε "ε δεν έγινε και κάτι" είναι το λιγότερο ανόητο απο μέρους μας. Με την ίδια λογική ας σταματήσουν και τη κονσόλα να παίζει games... η εταιρεία μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενο χωρίς προειδοποίηση, σωστά; :lol:

Δημοσ.

Εδώ συμφωνώ με τον Σκάντζο. Προσωπικά πήρα 360 για το GTA και το DMC αλλιώς σιγά μην έπαιρνα Xbox για να παίζω Halo...

2 exclusive είναι must για το 360. Το GoW και το Alan Wake.

Απο την άλλη το PS3 μας απαγοήτευσε (ποιός ξεχνάει τις δηλώσεις περι 200fps@1080p gaming), και αν θα το πάρω θα το κάνω για να παίξω 3-4 exclusives που με ενδιαφέρουν. Αφού κατάφερε η Sony να το πετσοκόψει μόνο για exclusives αξίζει πλέον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...