Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οντως ο τεχνικος τομεας και το στορυ του ειναι αρτια

φτιαγμενα. Λιγο μεγαλυτερο να ηταν για τους SP Whores

σαν και μενα, αλλα δε πειραζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καινούρια πατάτα της σόνυ. http://kotaku.com/5523238/capcom-apologizes-for-not-telling-users-of-final-fight-drm

είναι δυνατόν να μην σε αφήνει να παίξεις psn games/classics offline?????και η πλάκα είναι οτι δεν το έγραφε αυτό στην σελίδα που το αγόραζες το παιχνίδι.λέει η σόνυ οτι το κάνει αυτό για να μην μοιράζουν τα psn games.....

και έστω οτι παίζεις final fight το φτάνεις στο final boss και τρως dc ,πάπαλα χαχαχα

πολλές μ@ς απο την σόνυ φέτος για "προστασία" (otherOS removal/3.30 auto patch tos/PSN games only online).πόσο θα το χαρώ να σπάσει κάποιος πραγματικά το Ps3 και να διαβάζει κόπιες μετά όπως το dreamcast χωρίς τπτ και να έχει όλα τα psn games free.έχουν ξεφύγει αυτές οι εταιρίες,παλιά έπερνες μια κονσόλα και ήσουν οκ,τώρα με τις μπούρδες τα updates τους σε κάνουν ότι θέλουν και τροποποιούν την κονσόλα είτε το θες είτε όχι.ρε ένα παλούκι που της χρειάζεται της σόνυ.....και ο βλάκας ο geohot δεν θέλει λέει να ασχολιθεί με Piracy,βρε ούστ!!!!!πάρτους και τα σώβρακα λέω εγώ τους αλαζόνες.

Επεξ/σία από skanjos
Δημοσ.

Παρτε xbox & wii αν δεν σας αρεσει.

Αυτη ειναι η πολιτική τις sony όπως ηταν πάντα το κέρδος δίχως σεβασμό στο πελάτη.

Όποιος διάβαζε και ενημερωνόταν εν ετη 1996 και μετα για τα ps μπορεί να καταλάβει και να θυμηθεί γιατι μιλάω.

Δημοσ.

όλες οι εταιρίες κοιτάνε το κέρδος και είναι φυσικό,και δεν τους καίγετε καρφί για τους καταναλωτές,το θέμα είναι κατα ποσο μπορούν να αλλάζουν το περιεχόμενο μιας κονσόλας και να καταπατάνε τα δικαιόματα του χρήστη που είχε όταν την αγόρασε.

Δημοσ.

Το πιο θλιβερό είναι όταν βλέπεις τα πρόβατα της Sony σε διάφορα forums να υπερασπίζονται την αφαίρεση του Other OS απο το μηχάνημα αντί να φωνάζουν.

Τα ίδια μας έκανε η Sony με το PS2 Slim όταν αφαίρεσε τον HDD και μας έκοψε κάθε δίοδο απο το homebrew.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eλπιζω το επομενο update του PS3 να μην αφαιρεσει απο τα 60αρια το PS2 BC...οσο για το νεο DRM καποια στιγμη ηταν λογικο να χτυπουσε το game-sharing η Sony γιατι λογω αυτου οι πωλησεις των downloadable games σε σχεση με το XBLA ειναι πολυ χειροτερες και ισως να γκρινιαζαν οι publishers/devs, βεβαια το συγκεκριμενο DRM ειναι ισως ο χειροτερος τροπος που μπορουσε να βρει για να αντιμετωπισει το game-sharing.

Επεξ/σία από dr_thodt
Δημοσ.
Ναι γι αυτους που δεν τους ενδιαφερουν τα γραφικα και μετα μιλανε για σουπερ γραφικα του Ps3 εχεις δικιο.(Δεν νομιζω ομως οτι υπαρχει καποιος που δεν ενδιαφερεται για γραφικα).:P

Αλλα υπαρχει και η κατηγορια αυτων που τους ενδιαφερουν τα γραφικα,αλλα δεν τους ενδιαφερουν οι μικροδιαφορες των μουλτιμπλατφορμ.

Δλδ αποθεωνουν παιχνιδια οπως το Uncharted 2 και MGS4 ή και Alan Wake για το συνολο των γραφικων τους(που ειναι κορυφαια) και δεν νοιαζονται για το Sud-hd των 2 τελευταιων,oπως δεν νοιαζονται για αντιστοιχες τετοιες διαφορες(τυπου sub-HD) των μουλτιπλατφορμ παιχνιδιων,αλλα μενουν στο συνολο γραφικων που παραμεινει το ιδιο.

Aυτο εγραψα και στο προηγουμενο ποστ μου.:-)

Eδω διαφωνω.Τα comparisons το μονο που δειχνουν, ειναι οτι oταν ενα παιχνιδι ειναι multiplatform, δεν εκμεταλευεται τις δυνατοτητες του ps3.Και η αποδειξη ειναι η μεγαλη διαφορα των multiplatform με τα exclusives στα γραφικα.Eκει βλεπεις αν υπαρχει διαφορα στις δυνατοτητες της καθε κονσολας.Σε παιχνιδια δλδ που εκμεταλευονται στο επακρο τις 2 κονσολες.

Παλιοτερα αυτα τα comparisons τα ποσταραν εδω για να δειξουν οτι το 360 ειναι δυνατοτερο btw...

Υπαρχει διαφορα στις δυνατοτητες των 2 κονσολων.Με το περασμα των χρονων θα δουμε ποσο μεγαλη ή ποσο μικρη ειναι αυτη η διαφορα.Προς το παρον κατ'εμε ειναι σημαντικη(δεν προκειται ποτε να την δουμε και στα multiplatform,ακομα και αν καποια στιγμη τρεχουν ολα καλυτερα στο ps3).

Δεν μιλαω μονο για εδω.Γενικα οταν ενας μεγαλος τιτλος(οπως το Alan Wake) γινει γνωστο οτι τρεχει σε sub-HD αναλυση επικρατει ενας χαμος απο ποστ,που στην πραγματικοτητα συντηρείται οχι για την ενημερωση,αλλα λογο console wars.

Tωρα μιλας σαν κ αυτους που κατηγορεις - δηλαδη αυτους που βλεπουν οτι θελουν κ οπως τους συμφερει...π.χ. τα multiplatforms εχουν μικροδιαφορες οταν ειναι χειροτερα στο PS3 ενω η διαφορα στα exclusives ειναι μεγαλη...αν παλι ειναι καποιο multiplatfrom καλυτερο στο PS3 (πραγμα που ειναι πολυ σπανιο) παλι βλεπουνε εντονα τις διαφορες - οπως εκανες κ εσυ με το Sigma 2 που ενω τωρα λες οτι δεν σε νοιαζει το sub-HD στα multiplatforms στην αντιπαραθεση που ειχαμε το ειχες σαν κυριο επιχειρημα στο οτι η εκδοση του PS3 ειναι ανωτερη ενω εβαζες κ εικονες με τα βελτιωμενα textures πραγμα που ειμαι σιγουρος οτι "δεν σε ενδιαφερει" και θεωρεις "ανουσιο" οταν βαζει ο anamenos π.χ. αντιστοιχα comparisons στο οποιο υπερτερει η εκδοση του 360 σε καποιο multiplatform...ολοι εδω μεσα αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο εχει καποια "συμπαθεια" σε καποιο μηχανημα οποτε το να το παιζεις αντικειμενικος ενω π.χ. δεν εχεις 360 σιγουρα δεν στεκει - εδω υπαρχουν πολλοι που εχουν κ τα 2 μηχανηματα κ παρ'ολα αυτα παλι εχουν καποια συμπαθεια/προτιμηση (π.χ. εγω, skanjos, και αρκετοι αλλοι) ποσο μαλλον οσοι εχουν ενα μηχανημα σαν κ εσενα - κ δεν το λεω απαξιωτικα για να μην παρεξηγηθω.

Οπως βλεπεις το να κατηγορεις ειναι το πιο ευκολο πραγμα, ας δουμε πρωτα τι κωλοτουμπες κανουμε εμεις κ μετα ας μιλησουμε κ για τους αλλους. ;)

Δημοσ.
Tωρα μιλας σαν κ αυτους που κατηγορεις - δηλαδη αυτους που βλεπουν οτι θελουν κ οπως τους συμφερει...π.χ. τα multiplatforms εχουν μικροδιαφορες οταν ειναι χειροτερα στο PS3 ενω η διαφορα στα exclusives ειναι μεγαλη...αν παλι ειναι καποιο multiplatfrom καλυτερο στο PS3 (πραγμα που ειναι πολυ σπανιο) παλι βλεπουνε εντονα τις διαφορες - οπως εκανες κ εσυ με το Sigma 2 που ενω τωρα λες οτι δεν σε νοιαζει το sub-HD στα multiplatforms στην αντιπαραθεση που ειχαμε το ειχες σαν κυριο επιχειρημα κτλ

Μαλλον δεν εχεις καταλαβει ακομα τις αποψεις μου(ή δεν διαβαζεις προσεκτικα τα ποστ μου ή δεν τα γραφω εγω κατανοητα)...

Eιχα γραψει.

Προφανως δεν ηταν αυτη η κεντρικη ιδεα στο ποστ μου.Αλλα οι ελαχιστες εως ανυπαρκτες μερικες φορες διαφορες στα multiplatform μεταξυ των δυο κονσολων

Γνωριζω λοιπον οτι συνηθως ειναι 0.001%() καλυτερες οι εκδοσεις του 360,αλλα και αυτο εχει αρχισει και αλλαζει αργα αλλα σταθερα εδω και 1 περιπου χρονο.Τροφη για τα ps trolls δλδ πλεον που βλεπουν και 0.001% διαφορες σε υπερ αρκετων multi ps games.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3239542&postcount=12350

Και το αμεσως επομενο ποστ μου μετα απο αυτο του ikaruga24 που ακολουθησε.

Αφηνουμε εξω για παραδειγμα και παιχνιδια οπως το NG2.Oπου υπαρχουν πραγματικα σημαντικες διαφορες υπερ της ps3 εκδοσης,θεωρω περισσοτερες απο αυτες του Bayonetta.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3239590&postcount=12352

Aφηνω εξω λοιπον και το ninja gaiden...παρολο που θεωρω τις διαφορες σημαντικες, σε συγκριση με διαφορες αλλων multiplatform τιτλων.

''Δυστυχως'' δεν υπαρχει κωλοτουμπα.

Ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα του συζητω για αυτες τις μικρες διαφορες(το οποιο δεν εχω προβλημα να κανω και με ενδιαφερει οπως εχω πει,αρκει να μην μενουμε μονο εκει), με το τις θεωρω μεγαλες διαφορες στα γραφικα...

Οποτε ανακεφαλαιώνουμε...

Θεωρω μικρες τις διαφορες των multiplatform και μεγαλες των exclusive.

Δημοσ.

άλλο ένα exclusive της σόνυ πάει Multi.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=gBBtHeSfznQ&feature=related[/ame]

το φτιάχνει η cynerconnect που έφτιαξε το πρώτο storm για το ps3,μακράν το καλύτερο ναρούτο παιχνίδι,μα καμία σχέση τα γραφικά του στορμ με τα 2 παιχνίδια του 360.

δύσκολα φυσικά να κυκλοφορίσει εκτός ιαπωνίας το storm 2 ,καθώς το άνιμε δεν έχει φτάσει σε αυτά τα επεισόδια ακόμα σε ευρώπη και αμερική.φυσικά όσοι περιμένουν για ένα hd shippuden game θα το κάνουν import ή θα παρακαλάνε για region free στο 360.

το storm1 ήθελα να το τιμήσω παλιά αλλα με ξενέρωνε που δεν ήταν shippuden και έτσι δεν το πήρα,το 2 θα το αγοράσω 100%.

ίσως όχι και τα ποιο σημαντικά νέα για τους περισότερους,αλλα εμένα μου δίνει ελπίδες οτι η μς δεν παράτησε την ιαπωνία και ίσως δούμε και αλλα jrpg για το 360.

Δημοσ.
Παρτε xbox & wii αν δεν σας αρεσει.

Αυτη ειναι η πολιτική τις sony όπως ηταν πάντα το κέρδος δίχως σεβασμό στο πελάτη.

Όποιος διάβαζε και ενημερωνόταν εν ετη 1996 και μετα για τα ps μπορεί να καταλάβει και να θυμηθεί γιατι μιλάω.

Xbox να το σπασουμε ή οχι;

Να αγοράσουμε κάρτα να την ξύσουμε για να εχουμε 6 μήνες online gaming?A το ξέχασα επειδη το router το χω σε αλλο σημειο πρεπει να τραβίξω καλώδιο ethernet γυρω στα 9 μέτρα.Αλλιως θα πάρω κεραία wi-fi!

Κανενα φορτηστήρι μπαταρίας να αγοράσουμε;Γιατι δεν εχει ενσωματωμένη λιθίου απο οσο ξέρω!

Όπως σου πανε και οι αλλοι καθε εταιρία κοιταει το κερδος.Καποιους βρίσκει συμφωνους καποιους αλλους οχι.Ουτε εμενα μαρεσει που στο τελος με κανενα update θα μας κανουν remove το και χειρηστηριο!!!Αλλα το online gaming και ολα αυτα που δεν εχει το xbox...M'AΡEΣEI :-)

Δημοσ.
Xbox να το σπασουμε ή οχι;

Να αγοράσουμε κάρτα να την ξύσουμε για να εχουμε 6 μήνες online gaming?A το ξέχασα επειδη το router το χω σε αλλο σημειο πρεπει να τραβίξω καλώδιο ethernet γυρω στα 9 μέτρα.Αλλιως θα πάρω κεραία wi-fi!

Κανενα φορτηστήρι μπαταρίας να αγοράσουμε;Γιατι δεν εχει ενσωματωμένη λιθίου απο οσο ξέρω!

Όπως σου πανε και οι αλλοι καθε εταιρία κοιταει το κερδος.Καποιους βρίσκει συμφωνους καποιους αλλους οχι.Ουτε εμενα μαρεσει που στο τελος με κανενα update θα μας κανουν remove το και χειρηστηριο!!!Αλλα το online gaming και ολα αυτα που δεν εχει το xbox...M'AΡEΣEI :-)

Άλλο το να μην έχει κάποια πράγματα και εν γνώση σου να την αγοράσεις και άλλο να αγοράζεις μια κονσόλα με τα χ χαρακτηριστικά και να στα αφαιρούν (linux, compatibility με παλιότερα games κλπ)

Υπήρχε κόσμος που ήταν οριακά ανάμεσα στις δύο κονσόλες και τελικά πήραν το ps3 και μάλιστα ακριβότερα για αυτούς τους λόγους. Αυτούς τους καταναλωτές ποιος θα τους αποζημιώσει;

Και εντάξει εγώ δεν λέω ότι δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ps3... αλλά μην εθελοτυφλείτε ανώριμοι καταναλωτές... κράξτε και λίγο και αμα λάχει τιμωρήστε τους στην επόμενη κονσόλα σας με το να μην είναι από αυτή την εταιρεία.

Δημοσ.

Εγω τους εκραξα απο τοτε που βγήκε το slim!Αυτο ελειπε να τους αφήσω και να κολλάω αυτοκολλητα του PS3 πανω απο το κρεβάτι μου σαν εικόνισμα....

Αλλα δεν μπορω να ακουω αχρηστο ps3 παρτε xbox ή wii!'Η η ταδε εταιρία σέβεται τον καταναλωτή(σέβονται όσο τους υποχρεώνει ο νόμος)...

Oλα εχουν τις βλακείες τους.

Το wii πρεπει να το ''σπασεις'' με wad και ιστορίες για να παιξει dvd...Eλεος.

Το ps3 το ξέσκισαν.Ο αλλος (geohot) πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος.Χαρηκε τόσο πολυ που εγραφε το menu του ''welcome geohot'' και το διαλαλησε στο internet οτι πρόκειται να το ''σπάσει''.Τιμωρια απο Sony τρικούβερτη έπεσε μετα.Τον εβγαλαν και φταίχτη(όλοι τον βρίζετε τετοιο ταλέντο παλικαρι) και απ'οτι φαίνεται θα τα παρατήσει ή θα επιστρέψει δριμυτερος!

Δημοσ.
Άλλο το να μην έχει κάποια πράγματα και εν γνώση σου να την αγοράσεις και άλλο να αγοράζεις μια κονσόλα με τα χ χαρακτηριστικά και να στα αφαιρούν (linux, compatibility με παλιότερα games κλπ)

αυτό ακριβώς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...