Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χαρα σε εμας που ηδη το εχουμε τοτε.

Εχω και μπολικα απο τον "θειο" μαζι με το Utopia boot disk. Γενικα εχω καλη συλογη.

Άααχ ωραίες εποχές!! Παιζει τωρα σε μια στοιβα που χω μπροστα μου να το βρω το Utopia Disk!!

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Χαρα σε εμας που ηδη το εχουμε τοτε.

Μαζι με Shenmue, Capcom VS SNK 2, Bangai-o, Metropolis street racer, Soul Calibur, Illbleed, Resi: Code Veronica, Sonic adventure, Shadowman, Power Stone 2 και Headhunter και ολα original. Εχω και μπολικα απο τον "θειο" μαζι με το Utopia boot disk. Γενικα εχω καλη συλογη.

Εγω το έδωσα στον console club γιατι χάλασε το ματάκι του :lol::lol::-(:cry:

Το θέμα ειναι να έβγαζε τωρα κανα shenmue 3 στο dreamcast η sega πω κάψιμο τρελό :-D

PS3 για τους λεφταδες που μπορουν να αγοραζουν τα παιχνιδια

ΧΒΟΧ360 για τα φτωχαδακια (ολη την Ελλαδα δλδ) που μπορει να παιζει κοπιες

Τι αλλο θα διαβάσουμε εδω μέσα :-(:-(:-(

τσάμπα ασχολείσαι darklordvader77 θα λέει πάντα αερολογίες μπούρδες μέχρι να σταματήσεις να απαντάς(κάποιος θέλει να λέει πάντα την τελευταία λέξη:rolleyes: μάλλον αυτό δείχνει ποιός έχει νεοτροπία δημοτικού.......).

Τα παιδία παίζουν ή αυνανίζονται;:o

Δημοσ.
η καφρίλα ξέρεις ποια είναι τώρα darklordvader77? να κάνουμε quote τo post σου, πράγμα που δεν πιάνει η ignore list :P lol

Χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!:-D:-D:-DEpic!!!

Δημοσ.
η καφρίλα ξέρεις ποια είναι τώρα darklordvader77? να κάνουμε quote τo post σου, πράγμα που δεν πιάνει η ignore list :P lol

Το ερωτημα ειναι γιατι να θες να κανεις quote σκουπιδια? εκτος κ αν κ εσυ βρισκεις ατακες οπως ξυσιμο αριστερου @@ κ.λ.π. "διαμαντια" να αξιζουν quoting...εκει αλλαζει το θεμα.

---------- Προσθήκη στις 16:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:05 ----------

Ghost Recon : Future Soldier is a Natal game?

As we know' date=' Ubisoft will be one of the most active publishers during the launch of Project Natal, the motion recognition device to Microsoft. If it was not until the heyday of E3 2010 before the Redmond company will launch an armada on its accessory called "revolutionary," we are now able to disclose proprietary information on a operator of the first games Natal.

According to our sources, the upcoming Ghost Recon: Future Soldier would be compatible with the device. A special game mode would therefore benefit from the recognition of movements, the aim being to keep the joystick in one hand and interact with the interface with your other paw. It is even possible to give orders through different types of movements directed by the wrist. You can imagine ... and we share your sentiment.[/quote']

Μεταφραση απο Γαλλικα:

http://www.jeuxvideo.fr/prochain-ghost-recon-natal-infos-actu-334962.html

Ενδιαφερον ακουγεται αρκει να μην ειναι υποχρεωτικη η χρηση του Natal.

• Super Moderators
Δημοσ.
Το ερωτημα ειναι γιατι να θες να κανεις quote σκουπιδια? εκτος κ αν κ εσυ βρισκεις ατακες οπως ξυσιμο αριστερου @@ κ.λ.π. "διαμαντια" να αξιζουν quoting...εκει αλλαζει το θεμα.

γιατί έχει γέλιο όπως βλέπεις και ας μην γελάς εσύ... :o

Δημοσ.

Crysis 2: PS3 performs better than 360 version?

Crytek has admitted that its getting "slightly more performance" out of the PS3 version of Crysis 2 than the Xbox 360 edition.

However, the studio's business development boss Carl Jones said he was confident the game would become the best-looking title "on every platform".

The studio has previously revealed that it overcame problems squeezing the game's massive CryEngine 3 onto console.

However, it went on to claim that the game's graphics were the best you'd ever see on console - something CVG's own experience of the Xbox 360 version backed up.

Our man Ryan saw just a snippet of gameplay running on PS3, and said it looked exactly the same as the 360 version. But now it appears that over the course of the title, Sony's system might have the edge.

Jones added that Crytek had no difficulty developing for the PS3 in comparison to the 360.

Αντε να δουμε πως θα βγει το Crysis 2 στις κονσολες...ειμαι λιγο επιφυλακτικος γιατι η μηχανη γραφικων φαινεται να ειναι πανω απο τις δυνατοτητες των PS360 αλλα απο την αλλη Crytek ειναι αυτη.

Ελπιζω να δουμε καποιο gameplay video στην E3.

Δημοσ.

Πρώτα το Crysis 2 μετά το Fist Of North Star...

A rather interesting video has appeared on youtube comparing both PS3 and Xbox 360 load times with Koei's Fist of the North Star game (Hokuo Musou). Some gamers claim that Koei have performed a bad port with Xbox 360 total load times exceeding forty seconds while the Playstation 3 is getting the job done in just under seven seconds. It also appears that downloadable content for Fist of the North Star adds a staggering twenty seconds to the Xbox 360's load times while only adding just under a second to the PS3.

Poor port, Poorly thought out DLC or something else.. you decide!

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Δημοσ.

το No more heroes heroes paradise μόλις κυκλοφόρησε στην ιαπωνία για 360/ps3. μακράν καλύτερη η 360 version για μένα,ο μόνος λόγος είναι το αίμα που έχει η 360 βέρσιον έναντι στις μάυρες κουκιδες του Ps3.όποιος έχει δοκιμάσει και τις 2 βερσιόν στο wii(american/european cencored)καταλαβαίνει την διαφορά.

φυσικά ακόμα τπτ για μεταφορά σε αμερική και ευρώπη,ελπίζω να πάει καλά στις πωλήσεις και να το δούμε και κατα εδώ ,ένα απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια στο wii.

Δημοσ.

Και τα 2 ωραία είναι!!! Για multiplayer περνεις xbox. Για blueray περνεις ps3...

Εγώ τα έχω όλα. Μαζί με το pc εννοείτε! Έχω πληρώσει ετήσια συνδρομή στο live και αξίζει τα λεφτά του..

Το παιχνίδι θα το παίξεις και θα το τερματισεις γρήγορα... Μετά ξεκινάει το ωραίο μόλις έρθεις αντιμέτωπος με real players!!!

Εγώ αν δεν είχα κανένα από τα 2 θα σου έλεγα να πάρεις xbox...

Πληρώνεις το live, τσιπαρεις το μηχάνημα και δεν το βαριέσαι με τίποτα... Προσοχή, αν το τσιπαρεις δεν θα παίζεις live μέχρι να κάνει έναρξη το game και λίγες μέρες μετά!! Τρώει ban η συσκευή!!!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

τα στοιχεία της NPD για το Μάρτιο

1. Nintendo DS – 700.800 τεμάχια

2. Nintendo Wii – 557.500 τεμάχια

3. Xbox 360 – 338.400 τεμάχια

4. PlayStation 3 – 313.900 τεμάχια

5. PlayStation Portable – 119.900 τεμάχια

6. PlayStation 2 – 118.300 τεμάχια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...