ikaruga24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 http://www.gamespot.com/events/konami10/story.html?sid=6257478&tag=top_stories%3Btitle%3B1 οριστε φιλε μου αν κ θα το εχεις βρει ηδη..! Δυστυχως δεν λεει τιποτε για remake. Απλα θεωρει remake το shattered memories (που δεν ειναι remake) και απλα μιλαει για το νεο silent hill που θα εμφανιστει στην E3 μαζι με το Saw 2 απο την Konami. Κριμα και αρχισαν να μου τρεχουν τα σαλια.
ikaruga24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 http://www.gamespot.com/events/konami10/story.html?sid=6257478&tag=top_stories%3Btitle%3B1 οριστε φιλε μου αν κ θα το εχεις βρει ηδη..! Δυστυχως δεν λεει τιποτε για remake. Απλα θεωρει remake το shattered memories (που δεν ειναι remake) και απλα μιλαει για το νεο silent hill που θα εμφανιστει στην E3 μαζι με το Saw 2 απο την Konami. Κριμα και αρχισαν να μου τρεχουν τα σαλια.
dr_thodt Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 ΠΟΥ? ΠΩΣ? ΠΟΤΕ? Λεγε μου τετοια να γουσταρω. http://www.gamespot.com/events/konami10/story.html?sid=6257478&tag=top_stories%3Btitle%3B1 οριστε φιλε μου αν κ θα το εχεις βρει ηδη..! Με την Τeam Silent να μην υφισταται πλεον ειναι πολυ δυσκολο να δουμε κλασσικο SH (κ οχι κατι σαν το πολυ καλο Shattered Memories) που να αξιζει - προσφατο παραδειγμα το μετριο Homecoming.
dr_thodt Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 ΠΟΥ? ΠΩΣ? ΠΟΤΕ? Λεγε μου τετοια να γουσταρω. http://www.gamespot.com/events/konami10/story.html?sid=6257478&tag=top_stories%3Btitle%3B1 οριστε φιλε μου αν κ θα το εχεις βρει ηδη..! Με την Τeam Silent να μην υφισταται πλεον ειναι πολυ δυσκολο να δουμε κλασσικο SH (κ οχι κατι σαν το πολυ καλο Shattered Memories) που να αξιζει - προσφατο παραδειγμα το μετριο Homecoming.
darhe13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μετα το sillent hill 2 ολα μοιαζουν λιγα...ελπιζω στο alan wake.......
darhe13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μετα το sillent hill 2 ολα μοιαζουν λιγα...ελπιζω στο alan wake.......
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Aναγνωριζω τι θελεις να πεις. Ξερω οτι ο περισσοτερος κοσμος που ασχολειται με το gaming εχει παντα στανταρ να κοιταει την εκδοση που βγηκε πρωτη εστω και πετσοκομενη για τον οποιονδηποτε λογο και τεινει να βλεπει τα remakes απλα σαν remakes. Kαταρχην δεν ειναι πετσοκομενη γιατι ηταν η πρωτη.Αλλα ενταξει καταλαβες οτι η πρωτη εκδοση ενος κορυφαιου παιχνιδιου ειναι και παντα η original. Για το συγκεκριμενο παιχνιδι ομως η καλυτερη εκδοση ειναι ετσι και αλλιως αυτη για το ps1.. Τετοιες αποψεις(οπως η παρακατω),θα βρεις πολλες. .Το Twin Snakes είχε την ευκαιρία να ακολουθήσει τα 'χνάρια' του πρωτότυπου μέχρι τέλους και να χαίρει τις δάφνες του πρώτου επι 2,αλλά στην πορεία παραστράτησε και αυτό δυστηχώς φαίνεται πολύ έντονα στο παιχνίδι.Είναι ένα παιχνίδι με άριστο gameplay,αλλά χωρίς 'ψυχή'.Και αυτό είναι που θα το κάνει να φαίνεται 'γκρίζο' και 'άοσμο' μπροστά στο original MGS1 για το psx,αλλά και θα ισοπεδώνεται σε κάθε σύγκριση μαζί του.There's only room for one MGS1...and that's the PSX version. http://sneaknspeak.blogspot.com/2010/02/metal-gear-solid-twin-snakes-reviving.html
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Aναγνωριζω τι θελεις να πεις. Ξερω οτι ο περισσοτερος κοσμος που ασχολειται με το gaming εχει παντα στανταρ να κοιταει την εκδοση που βγηκε πρωτη εστω και πετσοκομενη για τον οποιονδηποτε λογο και τεινει να βλεπει τα remakes απλα σαν remakes. Kαταρχην δεν ειναι πετσοκομενη γιατι ηταν η πρωτη.Αλλα ενταξει καταλαβες οτι η πρωτη εκδοση ενος κορυφαιου παιχνιδιου ειναι και παντα η original. Για το συγκεκριμενο παιχνιδι ομως η καλυτερη εκδοση ειναι ετσι και αλλιως αυτη για το ps1.. Τετοιες αποψεις(οπως η παρακατω),θα βρεις πολλες. .Το Twin Snakes είχε την ευκαιρία να ακολουθήσει τα 'χνάρια' του πρωτότυπου μέχρι τέλους και να χαίρει τις δάφνες του πρώτου επι 2,αλλά στην πορεία παραστράτησε και αυτό δυστηχώς φαίνεται πολύ έντονα στο παιχνίδι.Είναι ένα παιχνίδι με άριστο gameplay,αλλά χωρίς 'ψυχή'.Και αυτό είναι που θα το κάνει να φαίνεται 'γκρίζο' και 'άοσμο' μπροστά στο original MGS1 για το psx,αλλά και θα ισοπεδώνεται σε κάθε σύγκριση μαζί του.There's only room for one MGS1...and that's the PSX version. http://sneaknspeak.blogspot.com/2010/02/metal-gear-solid-twin-snakes-reviving.html
G_Zisis Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Απο οτι βλεπω σου εχει ανεβει η πιεση κ πετας κ εσυ κοτσανες. Eσυ λες να μην εχω τερματισει το παιχνιδι και να εχω γνωμη για τον τερματισμο? Άμα δεν κατάλαβες ότι το έλεγα ειρωνικά...
G_Zisis Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Απο οτι βλεπω σου εχει ανεβει η πιεση κ πετας κ εσυ κοτσανες. Eσυ λες να μην εχω τερματισει το παιχνιδι και να εχω γνωμη για τον τερματισμο? Άμα δεν κατάλαβες ότι το έλεγα ειρωνικά...
ikaruga24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Kαταρχην δεν ειναι πετσοκομενη γιατι ηταν η πρωτη.Αλλα ενταξει καταλαβες οτι η πρωτη εκδοση ενος κορυφαιου παιχνιδιου ειναι και παντα η original.Για το συγκεκριμενο παιχνιδι ομως η καλυτερη εκδοση ειναι ετσι και αλλιως αυτη για το ps1.. Τετοιες αποψεις(οπως η παρακατω),θα βρεις πολλες. http://sneaknspeak.blogspot.com/2010/02/metal-gear-solid-twin-snakes-reviving.html Ειχε πολλα στοιχεια η εκδοση του PS1 που ειχαν κοψει για λογους αδυναμιας hardware (παραδειγμα πρωτες εικονες του παιχνιδιου που εδειχναν τον snake να κρεμιεται στα καγκελα) και ειχαν πει οτι με λιγο δυνατοτερο hardware θα εδιναν οτι πραγματικα ηθελαν να δωσουν. Τωρα για το σχολιο που κανει ο συγκεκριμενος μυριζω μπολικο συναισθημα και ρομαντισμο οπως και εμενα το original PS1 MGS εχει ξεχωριστη θεση στην καρδια μου αλλα δεν μπορω να ακυρωσω με συνοπτικες διαδικασιες αυτα που λενε οι ιδιοι οι δημιουργοι.
ikaruga24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Kαταρχην δεν ειναι πετσοκομενη γιατι ηταν η πρωτη.Αλλα ενταξει καταλαβες οτι η πρωτη εκδοση ενος κορυφαιου παιχνιδιου ειναι και παντα η original.Για το συγκεκριμενο παιχνιδι ομως η καλυτερη εκδοση ειναι ετσι και αλλιως αυτη για το ps1.. Τετοιες αποψεις(οπως η παρακατω),θα βρεις πολλες. http://sneaknspeak.blogspot.com/2010/02/metal-gear-solid-twin-snakes-reviving.html Ειχε πολλα στοιχεια η εκδοση του PS1 που ειχαν κοψει για λογους αδυναμιας hardware (παραδειγμα πρωτες εικονες του παιχνιδιου που εδειχναν τον snake να κρεμιεται στα καγκελα) και ειχαν πει οτι με λιγο δυνατοτερο hardware θα εδιναν οτι πραγματικα ηθελαν να δωσουν. Τωρα για το σχολιο που κανει ο συγκεκριμενος μυριζω μπολικο συναισθημα και ρομαντισμο οπως και εμενα το original PS1 MGS εχει ξεχωριστη θεση στην καρδια μου αλλα δεν μπορω να ακυρωσω με συνοπτικες διαδικασιες αυτα που λενε οι ιδιοι οι δημιουργοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Τωρα για το σχολιο που κανει ο συγκεκριμενος μυριζω μπολικο συναισθημα και ρομαντισμο οπως και εμενα το original PS1 MGS εχει ξεχωριστη θεση στην καρδια μου. Οχι δεν ειναι αυτος ο λογος.Αν ψαξεις να βρεις κι αλλες αποψεις για το twin snakes θα το διαπιστωσεις. Για τα περι αδυναμιας του hardware του ps1,σου ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου,οτι ειναι λογικο να ηθελαν το 1997 ενα hardware σαν το GC.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Τωρα για το σχολιο που κανει ο συγκεκριμενος μυριζω μπολικο συναισθημα και ρομαντισμο οπως και εμενα το original PS1 MGS εχει ξεχωριστη θεση στην καρδια μου. Οχι δεν ειναι αυτος ο λογος.Αν ψαξεις να βρεις κι αλλες αποψεις για το twin snakes θα το διαπιστωσεις. Για τα περι αδυναμιας του hardware του ps1,σου ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου,οτι ειναι λογικο να ηθελαν το 1997 ενα hardware σαν το GC.
darklordvader77 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Το MGS4 ειναι καλο αλλα μεχρι εκει. Εχει πολυ καλο σεναριο, πολυ καλα γραφικα αλλα σε καμια περιπτωση δεν μου αφησε την εντυπωση που μου ειχε αφησει το Metal Gear Solid στο PS1 ή το Twin Snakes στο GC (το remake βασικα). Το MGS4 ειναι σιγουρα καλο χωρις αμφισβητηση αλλα δεν κανει την υπερβαση οπως το MGS και MGS2 (στο gameplay αυτο γιατι απο story ηταν γάμα τα). To MGS1 είχε στην ουσία παρόμοια αν όχι ιδια ιστορια με το MG2:Solid Snake. Αυτο που το εκανε να ξεχωρισει και ηταν το Innovation της εποχης του, ήταν τα πολυ καλα 3-D γραφικα του, το blockbuster σεναριο με τις αρκετες ανατροπες,το πολυ καλο Soundtrack και φυσικα το διαχρονικο του Gameplay και Replayability! To Twin Snakes απ την αλλη, ήταν κάτι που χε την υπογραφη του Kojima και μονο ως Producer, κατι που φανηκε ξεκαθαρα στα πρωτα 15 λεπτα Gameplay: Υπερβολικες Cutscenes που δε θα κανε ποτε ο Snake του MGS1, Gameplay ολοιδιο με του MGS2 αλλα με τις πιστες απαραλαχτες με του MGS1 (δεν ηταν βολικοι η μηχανισμοι του σε αυτες τις πιστες) και τελευταιο και πιο κραυγαλεο το οτι μπορουσες να βγαλεις π.χ. τον Ocelot ακινητος και με 1st person camera mode,πατωντας απλα τα L και R για να αποφευγεις τις σφαιρες.. ειναι αυτη η εμπειρια ιδια/ή καλυτερη με του Original που ενιωθες το κυνηγητο, τις μαχες,την ενταση,το κρυψιμο κτλ.?? Θεωρω το MGS3 ως το χειροτερο απο τα 4 ως τωρα, οχι γιατι ηταν κακο (καθε αλλο) αλλα ηταν εξαιρετικα βαρετο. Αρκετα ρεαλιστικοτερο αλλα πολυ βαρεμαρα. Το MGS2 ηταν και θα ειναι επος (ή αλλιως Modern Piece Of Art) στην καρδια των παιχτων που καταλαβανε το νοημα του.. απ τα πολυ λιγα παιχνιδια που "επαιξαν" με την ψυχολογια και φιλοδοξια του παιχτη (όντας sequel ενος απ τα καλυτερα games του προηγουμενου μηχανηματος). Ο Kojima δεν ηθελε αλλη συνεχεια μετα απ αυτο, γιατι δεν ειχε φτιαχτει ποτε το τελος του για μια συνεχεια! Ειχαμε εναν κενο χαρακτηρα σαν τον Raiden (που αντιπροσωπευε τον παιχτη) και μαζι με αυτον, εμεις αμφιταλαντευομασταν μεταξυ λογικης και παρανοιας οσον αφορα το ονομα και την κληρονομια του παιχνιδιου. Πεταγε τα καρφια του πολλες φορες το παιχνιδι μεσω Campbell/Rose για το τι επροκειτο να ακολουθουσε, αλλα δεν το δαν οι περισσότεροι και για αυτο π.χ. εγινε ο Raiden απο gay/ξενερωτος γαμιάς στο 4, ή βάλαν online (που ο Kojima ειχε δηλωσει πως δεν το θελε ποτε για το πνευματικο του παιδι, αφου προτιμουσε την συνολικη Single Player εμπειρια να ταν οσο πιο προσεγμενη γινοταν) Τελος, το MGS3 ειχε πολυ πιο ευπεπτη ιστορια (λογω του οτι πολλοι δεν καταλαβαν το νοημα του 2),ρεαλιστικοτητα κτλ. και σιγουρα απ τα πιο Hardcore της σειρας.. π.χ. στην μαχη με τον The End (Sniper μαχη) μπορει να σου παιρνε και 2 ωρες μονο και μονο για να τον βγαλεις! Σιγουρα σε μερικα σημεια ηταν βαρετο, αλλα σε αποζημιωνε με την διαφορετικοτητα του και με την εντελως νεα μηχανη γραφικων/προσθηκη CQC/αλλαγη μηχανισμων αφου μεχρι τοτε στα προηγουμενα ειχαν φτιαχτει οι πιστες με βαση εναν κλειστο χωρο/δωματιο.. στο 3 μια ολοκληρη ζουγκλα με τους κινδυνους της περιμενε τον παιχτη! Πως κ δεν πεταξες τα link που ειχες spammαρει οταν μιλαγαμε για το MGS4? αυτα που ελεγαν πως ειχε κοιμηθει ο Hideo στα γενεθλια του ή πως μια μερα του χυθηκε ο καφες? σιγουρα ειναι πολυ ενδιαφερον κατω απο ποιες συνθηκες δημιουργηθηκε ενα παιχνιδι αλλα το μονο που μας νοιαζει σαν gamers που δινουμε τα λεφτα μας κ εχουμε τεραστιες προσδοκιες απο εναν ανθρωπο που μας εχει χαρισει 3 αριστουργηματα ειναι το αποτελεσμα κ μονο αυτο...βεβαια οταν καποιος δεν εχει επιχειρηματα κατι τετοια links ειναι σιγουρα χρησιμα. Χαχαχα, να σαι καλα που με εκανες να γελασω!! Spammάρισμα μαλλον δεν ξερεις τι ειναι.. Αφου δεν ειχες μπει τοτε στον κοπο να διαβασεις τα Links για την VR Theory του 2, ποιος ο λογος να το κανεις τωρα?? Λεγε υπερβολικα πραγματα που δεν ειχα παραθεσει μπας και σε πιστεψει κανεις.. Σοβαρα, δε ξερω για ποιο λογο η επιθεση (μαλλον πειραχτηκες απ τα Bold μου και νομιζες οτι αναφερομουν σε σενα-οποιος εχει τη μυγα..) αλλα εαν εχεις παρατηρησει, δε ποσταρω συχνα σε αυτο το thread, και οποτε εχω να πω κατι το λεω με αρκετες δοσεις λογικης και υποκειμενικοτητας..απλα τα links τοτε δεν τα χα βαλει τυχαια!! τα βαλα με την αλπιδα καποιοι να καταλαβουν μερικα πραγματα/οσοι εστω ειχαν διαθεση να ψαχτουν παραπανω, αλλα ο ανθρωπος δεν αλλαζει...!! Ειτε το θελετε μερικοι ειτε οχι το MGS4 ειναι το MGS με τα μεγαλυτερα προβληματα και απο πλευρας development και απο πλευρας αποφασεων οσων αφορα το παιχνιδι - οι περισσοτεροι περιμεναμε ενα παιχνιδι-βημα για το franchise α λα MGS2 και το μονο που πηραμε ηταν τεραστια βιντεος, ανεμπνευστα-αδιαφορα bosses, το καλυτερο gameplay της σειρας χωρις ομως χρονο κ χωρο για να τα αξιοποιησεις και ενα finale που μονο αξιο της σειρας δεν ηταν. Αραγε ολοι αυτοι που θεωρουν το MGS4 απογοητευση ειναι haters? μαλλον οσοι αρνουνται να δουνε τα πολλα στραβα του τεταρτου μερους ειναι αυτοι που ειναι τα fanboys. Όσοι αγαπανε αυτη τη σειρα (και οχι την κονσολα οπως νομιζεις) ξερουν τα υπερ και τα κατα για αυτους.. και παλι ομως δεν απαντησες (αντιθετως ανταπαντησες ως συνηθως) γιατι ενω το βριζαν ολοι, με το που ανακοινωθηκε γελαγαν και τα αφτια τους απ την ικανοποιηση!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις