Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καταλαβα φιλε μου, αλλα ηταν ο μοναδικος λογος που δεν ειχα ακουσει πλεον εδω μεσα για να μην παρει κανεις PS3 και μου εκανε εντυπωση.. :P Δεν αναφερομουν προσωπικα σε εσενα ;)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

p.s. nonborn, το κομματι της συνεντευξης του yamauchi που ενδιαφερει εσενα, δεν ειναι οτι το gran turismo θα ειναι πισω σε features απο το forza. αυτο κανει τζιζ.

εσυ ασχολεισου με το τυπικο κομματι που απευθυνεται σε σενα, οτι δηλαδη το forza ειναι ενα swatch με χρονομετρο ενω το gt ειναι rolex ;p

Άσε τις γαργάρες ρε πετράκη και απάντα μου σε αυτά που σου είπα και μην απαντά για rolex και Μ@λ@κίες πράγματα που εγώ ποτέ δεν είπα... Απάντα στο in-car,απάντα στο hdr, απάντα στα 60fps και την ανάλυση...Και αν δε το κάνεις εσύ θα βάλω κάνα 2 photos να δούνε και οι υπόλοιποι πόσο "μπροστά" είναι το forza2. Γιατί κάνεις γαργάρες τα proffesional physics που είναι κάτι καινούργιο? Γιατί δε λες για το damage αυτά που λέει ο kaz και λες τα δικά σου? Και φυσικά είπε για το customization μόνο ότι το forza είναι μπροστά και όντως είναι...

Εγώ προσωπικά όμως προτιμώ τα γραφικά,το in-car πλάνο, το 16 player online, το GTTV, και μένει να δω και το professional mode... από το να βάφω και να φτιάχνω καγκούρικοάμαξα...

ΥΓ: Είπες κάτι καλό... Μέχρι να βγει το gt5 ίσως έχουμε δει κάτι από το forza 3... Να δω τι θα λες τότε όταν το gt5 είναι ακόμα μπροστά στα γραφικά at least... Θα χει πολύ πλάκα... Γιατί αν νομίζεις ακόμα και τώρα ότι το forza μπορεί να φτάσει το modeling του GT απλά .... :lol::lol::lol:

ΥΓ2 (λίγο άσχετο): Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ότι βγαίνει στο ps3 είναι μάπα ενώ ότι παιχνίδι βγαίνει στο 360 είναι AAA. Εσύ και η παρέα σου βγάλατε το HS μάπα... Ποιος το χει παίξει από σας μπορείτε να μου εξηγείσετε? p3tran εσύ το έπαιξες?

ΥΓ3: Εννοείται ότι θα ήταν ούτως η άλλως το GT5 καλύτερο σε θέμα γραφικών τουλάχιστον από το forza2 - ίσως και ΑΙ και physics για να δούμε. Πρώτον διότι το ένα θα βγει πολύ αργότερα από το άλλο... και δεύτερον επειδή το ένα τρέχει σε 360 και το άλλο σε ps3... Έτσι να ανάψω και εγώ λίγο τα αίματα... ;)

PS3 = Cell + RSX + blu-ray = streaming beast!Proof? LAIR,Heavenly Sword,R & C,Uncharted,Killzone 2

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε... ;) "Πέστε τώρα οι γνωστοί άγνωστοι να με φάτε..." :P

Δημοσ.
[/b] Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε... ;) "Πέστε τώρα οι γνωστοί άγνωστοι να με φάτε..." :P

Τωρα γιατι μπαινεις κ εσυ στο τρυπακι αυτου του ειδους της αντιπαραθεσης , αφου στην ουσια δεν εισαι τοσο των ακρων ....

Δημοσ.

nonborn επαιξα το HS και το LAIR σε φιλικο σπιτι καθως εγω δεν εχω πς3 και θα σου πω το εξης.

Το μεν HS ειναι ενα πολυ πολυ καλο slash em up me ωραια δραση και φοβερα γραφικα.Το κοναν,αν και με κατωτερα γραφικα, δινει περιπου την ιδια ικανοποιηση.Καλα παιχνιδια και τα 2 (με το HS 1 κλικ πιο πανω ευκολα) αλλα μεχρι εκει.Ουτε system sellers,ουτε AAA.

To δε Lair,ε απορω φιλτατε πως το παιζεις και το υπερασπιζεσαι με τοσο σθενος.Αστα γραφικα (τα οποια ειναι απο γαματα μεχρι απλως οκ),αλλα αυτος ο χειρισμος....Εγω δεν την παλεψα με τπτ και ο φιλος μου μου ειπε πως του πηρε πολλλλλλες ωρες για να συνηθισει συγκεκριμενες λειτουργιες (στροφη,στοχευση κτλ) και ακομη πολλες φορες αναθεματιζει οταν το παιχνιδι απλα αρνειται να υπακουσει μεσω sixaxis.E,αυτο εγω το θεωρω απαραδεκτο εν ετη 2007.Ενα παιχνιδι δεν πρεπει να σου βγαζει το λαδι ρε φιλε για να μαθεις να το χειριζεσαι. Και προσεξε δεν μιλαω για Learning curve ετσι,μη βγει κανεις και πει τπτ τετοιο....

Δημοσ.

Τελικά θα μας πει κάποιος πότε έρχεται ελλάδα το φτηνό πακέτο επιτέλους? Εγώ το έχω το ps3 αλλά πολλοί φίλοι μου ενδιαφέρονται και με ρωτάνε συνέχεια και με έχουν πρήξει. Ξέρει κανείς πότε?

Δημοσ.
Τωρα γιατι μπαινεις κ εσυ στο τρυπακι αυτου του ειδους της αντιπαραθεσης , αφου στην ουσια δεν εισαι τοσο των ακρων ....

Γιατί φίλε, όπως ξέρεις πάντα μετράω τα λόγια μου και δε βγαίνω να κατηγορώ το κάθετι... Αλλά δε μπορώ να βλέπω τον κύριο αξιόπιστο 100% να παραφράζει τα λόγια κάποιας συνέντευξης όπως κάνουν κυρίες της μεσηβρινής ζώνης της τηλεόρασης... Όντως δεν είμαι τον άκρων... Αλλά όταν ο Kaz δίνει μια συνέντευξη 3 σελίδων και ο p3tran έρχεται και λέει... Ναι ο Kaz παραδέχτηκε ότι είναι πίσω από το forza 2 ε είναι να παίρνεις φάρμακα για την πίεση...

Λοιπόν τώρα για τα LAIR & Heavenly Sword... Για το LAIR: Τα γραφικά, textures,φωτισμός κλπ κλπ κλπ σε τόσο draw distance με τόσα αντικείμενα κινούμενα στην οθόνη είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Αν έχεις αντίρηση δώσε μου κάτι ανάλογο κάπου αλλού να κάνουμε πάντα με την καλύτερη διάθεση "συγκρίσεις" για να δεις ότι δεν έχω και τόσο άδικο σε αυτά που λέω. 1080p για να μη ξεχνιόμαστε... Το gameplay δέχομαι να μη σου αρέσει και να μη σε τραβήξει και αυτό είναι άλλο θέμα... Το γραφικά είναι αυτά που είναι και δείχνουν σε ένα ικανοποιητικό βαθμό τι μπορεί να κάνει το ps3(φαντάσου ένα LAIR 2 ή κάποιο άλλο παιχνίδι βασισμένο στη μηχανή που έχει ήδη φτιαχτεί το LAIR, και το τι θα δούμε...). Με τον χειρισμό πολλοί είπαν για προβλήματα άλλοι είπαν ότι δεν τους δημιούργησε κανένα... Εγώ για να μάθω να παίζω πέρασα τις πρώτες 3 πίστες μαζί με το manual... Αν είσαι βιαστικός και κάνεις γρήγορες κινήσεις σίγουρα δε θα μπορέσεις να παίξεις,πρέπει απλά να βρεις το πως σε ακούει ο δράκος. Το targeting είναι απλά περίεργο και όντως πρέπει να το συνηθίσεις... Το μόνο αρνητικό για μένα στο παιχνίδι.

Heavenly Sword? Παιχνιδάρα και γραφικά που σπάνε κόκκαλα... Φοβερή σκηνοθεσία και δομή του παιχνιδιού,φοβερό gameplay με την KAI, και πολύ ωραία ιστορία...(το τέλος μου τα χάλασε:() Μόνο αρνητικό είναι η μικρή του διάρκεια (που φυσικά δεν παίζει ρόλο στο πόσο ΚΑΛΟ είναι το παιχνίδι αλλά μπαίνουν στη μέση άλλα θέματα όπως κόστος/ διάρκεια , αν αξίζει αγορά κλπ κλπ κλπ) και το tearing που βλέπουμε να υπάρχει αλλά που όμως δε μπορεί να χαλάσει σε καμία περίπτωση την εμπειρία εκτός και αν είσαι τόσο προκατηλλημένος και θέλεις να το δεις στραβά εξ αρχής.

Αν είναι ΑΑΑ ή όχι δεν με νοιάζει εγώ είμαι ευχαριστημένος που τα έπαιξα και το χάρηκα πάρα πολύ... Έχω βαρεθεί να παίζω τα ίδια και τα ίδια games με καλύτερα γραφικά... Και αυτά τα δύο είχαν κάτι πολύ διαφορετικό που δεν αναφέρει κανείς... ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ!

@polakis ps3forums.gr Ρίξε μια ματία... Multirama από Δευτέρα λένε... Αχ και που να μη τα γράφαμε :P Πλάκα κάνω ;)

Δημοσ.

Καλησπέρα σας μάγκες..βρήκα σε ενα μαγαζί το ps3 με ενα τηλεχειριστήριο και ενα παιχνίδι δώρο στα 450 ευρώ..αξίζει να το πάρω?

Δημοσ.

paidia oti kai na leme to 360 exei kaluterous titlous apo to ps3 auto einai sigouro eidate ta grafika tou pgr4?apisteuta.kai to 360 tha bgalei kai allous kalous titlous opos mass efect too human tha bgei kai to gta kai alla kala games ti na leme tora

Δημοσ.

twra pou epese i timi tou ps3 to skeftome k gw alla to dilima mou ine an axizi na to paris k na to xis se 19ara tft,,, h tha exi idia grafika me ps2....

ah kai mipos iparxi kamia provlepsi gia pote tha to spasoun?

Δημοσ.
twra pou epese i timi tou ps3 to skeftome k gw alla to dilima mou ine an axizi na to paris k na to xis se 19ara tft,,, h tha exi idia grafika me ps2....

ah kai mipos iparxi kamia provlepsi gia pote tha to spasoun?

Αν έχει hdcp το monitor μια χαρά θα δείχνει 720p!! Για τα games δε μιλάω... Δείτε τι βγαίνει μέχρι τέλος του χρόνου στο ps3 και τα ξαναλέμε... Είπαμε... Το ps3 δεν είχε games... οκ... Πάπαλα και αυτό όμως...

Πότε θα το σπάσουν.... Μόνο οι ίδιοι ξέρουν :P

kala i ptosi timis tou ps3 einai kalo alla me polla meion sto neo paketo to 360 paramenei pio ftino me pio kala games

Σίγουρα άμα δεις σκέτη τιμή core 360 -40gb ps3 είναι διαφορά ~140 ευρώ! το value/money όμως που παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο είναι κατα ΠΟΛΥ προς τη μεριά του ps3.... Βάλε και τα extras που θα χρειαστείς για το 360... το 360 έχει το φοβερό πλεονέκτημα στην ελληνική αγορά ότι παίζει copies...

Δημοσ.
Αν έχει hdcp το monitor μια χαρά θα δείχνει 720p!! Για τα games δε μιλάω... Δείτε τι βγαίνει μέχρι τέλος του χρόνου στο ps3 και τα ξαναλέμε... Είπαμε... Το ps3 δεν είχε games... οκ... Πάπαλα και αυτό όμως...

Πότε θα το σπάσουν.... Μόνο οι ίδιοι ξέρουν :P

kala file exoume halo 3 gears of war pou tha bgei kai 2 ti na pei to mgs erxetai to mass efect mono to 360 exei piotikous titlous to exei deixei. i sony paei apo to kako sto xeirotero me to ps3
Δημοσ.
kala file exoume halo 3 gears of war pou tha bgei kai 2 ti na pei to mgs erxetai to mass efect mono to 360 exei piotikous titlous to exei deixei. i sony paei apo to kako sto xeirotero me to ps3

xbot???? eleos me auta ta epixeirimata pou akouw edw mesa.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...