aris1986 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μαπα γραφικα θα πουν οι playstasionακιδες μικρο σενάριο περιμέναμε κατι καλύτερο ή το κορυφαίο σιγα ρε εδω βγαίνει γκραντ τουρισμο 100 και εσεις μας μιλάτε για alan wake και μαμακιες;:lol: Ξέρεις τι με χαλάει;Οτι θα παίζουν τουρισμο με χειριστήριο και οχι με τιμονιερα οι περισσότεροι :cry: Παρτε το χαμπάρι ρε ps3ακιδες και xboxακιδες καμμένοι. Οτι το xbox 360 ειναι ολοκληρομενη κονσολα με γαματα games και ειναι ο νικητης του 256βιτ μεχρι σημερα αλλα οταν το ps move βγει στην αγορά την βάψατε αν δεν μαλακιστουν οι devs όπως στο wii. Αυτα. Εισαι ο xoxosis του χΒοχ!!!
Street-Fighter Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μπα ο φανμποισμος σου δεν σε αφήνει να δεις καθαρά
aris1986 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μπα ο φανμποισμος σου δεν σε αφήνει να δεις καθαρά Οχι funboy δεν ειμαι. Απλα μου θυμισες xoxosi (αυτους που κοροιδεύεις γινεσαι)! Μονο το nick σου και το avatar αλλάζει.Τεσπα.
Street-Fighter Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Χαχαχαχα καλα αραξε σε λιγο θα με πάρεις και τηλέφωνο να με βρίσεις. Τεσπα εκανες μαμακια που πείρες ps3 αρη παραδεξου το οπως και με το vaio εχεις τάση προς τη sony δεν φταίω εγω γιαυτό ρώτα και τον Αλεξη να σου πει ποιο ειναι καλύτερο xaxaxaxa. Παρε κανα τηλ να τα πουμε xaxa εχω κλασει στα γελια. Ολο το κοκκινο σκέψου να το λεει ο Αλεξης οπως είναι οταν νευριάζει με τον ροδα χαχαχα
aris1986 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Χαχαχαχα καλα αραξε σε λιγο θα με πάρεις και τηλέφωνο να με βρίσεις. Τεσπα εκανες μαμακια που πείρες ps3 αρη παραδεξου το οπως και με το vaio εχεις τάση προς τη sony δεν φταίω εγω γιαυτό ρώτα και τον Αλεξη να σου πει ποιο ειναι καλύτερο xaxaxaxa. Παρε κανα τηλ να τα πουμε xaxa εχω κλασει στα γελια. Ολο το κοκκινο σκέψου να το λεει ο Αλεξης οπως είναι οταν νευριάζει με τον ροδα χαχαχα χοχχχοχοχοχο! Ε ήταν μπροστα τα vaio για την εποχη τους. Λεπτα με καμπύλες,lcd oόνη και ασπρα,οταν τα αλλα ήταν μαύρα,πλαστικουρες,τετραγωνα με οθόνη που στις 30 μοιρες δεν μπορουσες να δεις. οfftopic: Θα σε πάρω για κανα κάφε!Ξερεις οχι μακριά διπλα απο το σπίτι μου!Παλι εσυ θα ρχεσαι
Street-Fighter Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 χοχχχοχοχοχο! Ε ήταν μπροστα τα vaio για την εποχη τους. Λεπτα με καμπύλες,lcd oόνη και ασπρα,οταν τα αλλα ήταν μαύρα,πλαστικουρες,τετραγωνα με οθόνη που στις 30 μοιρες δεν μπορουσες να δεις. οfftopic: Θα σε πάρω για κανα κάφε!Ξερεις οχι μακριά διπλα απο το σπίτι μου!Παλι εσυ θα ρχεσαι καλα το offtopic βαλτο απο την αρχη του ποστ σου :p:p Αλεξης νευριασενος : χβοχ επρεπε να παρεις εκανες μαλακια :lol::lol: εχω λιωσει μαλακα.
dr_thodt Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Για το frame rate του MGS4 μονο να σε διορθωσω,οτι ναι μεν επεφτε καποιες φορες(αληθεια υπαρχει παιχνιδι που δεν εχει τετοιες πτωσεις?) αλλα ηταν μεταξυ 30 και 60fps.βεβαια πιο κοντα στα 30 τις περισσοτερες φορες.Επισης δυσκολο να ηταν 5 ωρες το gameplay.Τουλαχιστον στην δυσκολια που το επαιξα εγω. Το frame-rate ηταν "ξεκλειδωτο" αλλα ειχε σημεια με αρκετα ασχημα drops - π.χ. στο δευτερο chapter στο πεδιο μαχης το frame-rate επεφτε αρκετα κατω απο τα 30fps. Και ναι το MGS4 ανετα μπορει να γινει 5 ωριτσες αν το πας χωρις να ψαχνεις ιδιαιτερα και στο normal βεβαια παντα - οπως λογικα το πηγε κ ο skanjos αλλα κ παλι ειναι ο πρωτος που εχω δει που το εχει κανει κατω απο 5-6 ωρες - πρεπει να ειναι αγριος παιχταρας ή το πηγαινε τελειως χυμα χωρις να το ψαχνει καθολου μονο κ μονο για να το τελειωσει για να το παιζει "εγω το εχω παιξει και μπορω να κανω trollαρω". ---------- Προσθήκη στις 22:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:48 ---------- κάποιοι καλύτερα να παίζουν τα παιχνίδια πρώτα αντί να λένε @@ριές που δεν ισχύουν,άκου εκεί 6-7 ώρες,σε όλα τα review μέχρι στιγμής στο νορμάλ το έχουν καθαρίσει σε 5 ώρες. και αν είναι να συγκρίνουμε τα 7-9 Hours καθαρό gameplay με 5 ώρες gameplay με βίντεο ταυτόχρονα ξεφτιλίζουμε την τσόχα. ξεκολήστε κάποιοι και να λέτε την αλήθεια ώρες ώρες.για το campaign δεν είναι γραφικά να τα βλέπει ο καθένας με δικό του μάτι,οι 5 ώρες είναι 4.30/5.30 ώρες το πολύ εκτός αν το αφήσεις να παίζει και τρώς πίτσα και γράφει το χρονόμετρο. 5 ώρες campaign και λένε και μπράβο αποπάνω.....α'ιντε και τουχρόνου 3 ώρες .θα πάει μπροστά το gaming με τέτοιους fanboys. όσο για τις αναλύσεις ,παιχνίδι του 2010 1024x576,παιχνίδι του 2008 1024x768 παρόμοια????και αντί να κράζουνε μερικοί χαιδέυουν αυτάκια επειδή το παιχνίδι είναι στην αγαπημένη τους κονσόλα,ρε δείτε κάτι γατάκια που υπάρχουν,είδατε να δικαιολογεί κανείς το bad port της bayonetta ή το bad port του ghostbusters? 4-5 χρόνια development time......δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα... Ο λογος σου εχει βαρυτητα 0 ακομα θυμαμαι τα σχολια περι των απαισιων γραφικων του Metro 2033 (LOL)...με συγχωρεις αλλα μεχρι να παιξω το παιχνιδι δεν πιστευω τιποτα απο οσα λες μιας οπως ειπα κ νωριτερα κανεις απο οσους εχω δει δεν το εχουν κανει κατω απο 5 ωρες και δευτερον δεν ειπες τιποτα για το παιχνιδι εκτος του οτι ειναι μικρο. Η πλακα με τις αναλυσεις ειναι οτι αν δεν το ειχες δει εννοειται πως δεν θα το ειχες καταλαβει...απορω οταν ειχες δει το demo πως δεν το παρατηρησες - το παιχνιδι στην πραξη οπως κ το MGS4 εχει πολυ καλη εικονα και αν δεν υπηρχαν οι pixel-counters δεν θα ειχε παρει πρεφα κανεις την χαμηλοτερη αναλυση αλλα ειπαμε αυτα πλεον εχουν γινει τροφη για τα fanboys σαν κ εσενα. Οσο για το σχετικα μικρο campaign εσυ πρωτη φορα παιζεις παιχνιδι των 5-7 ωρων κ σου κανει εντυπωση? αλλα ειπαμε ειναι 360 game και πρεπει να βγεις να πεις την παπαρια σου...απο οτι φαινεται το 8/10 του Edge πρεπει να ετσουξε. Την παρασκευη λογικα θα εχω το παιχνιδι στα χερια μου - ανυπομονω να παιξω πιο πολυ τα co-op modes για να πω την αληθεια αλλα σιγουρα θα μπει κ το campaign στο Realistic. To 360 ξεκινησε πολυ ομορφα το 2010 και τα καλυτερα ακομα δεν εχουν ερθει. ---------- Προσθήκη στις 22:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:07 ---------- όσο για το ps3 μην ανυσηχείς με gow3/heavy rain/white knight μια χαρά την έβγαλε για το 2010.αλλα ξέχασα μερικοί δεν θεωρείτε το heavy rain καν παιχνίδι πάρτε και ps3 λέω και εγώ να ξεκολήσετε μερικοί.και μάθετε να διαβάζετε πριν απαντήσετε. Αμα εβαλες κ το White Knight Cronicles στα αξια λογου παιχνιδια του PS3 φανταζομαι ποσο απελπισμενος εισαι για να τα κανεις να φαινονται πολλα...ειπαμε παρτο αποφαση - περσι ηταν καλη χρονια για το PS3 φετος ειναι για το 360. ---------- Προσθήκη στις 22:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:13 ---------- εγω που το τερματισα μπορω να μην το κοψω??περα απο την πλακα θεωρω οτι ειναι ιδιαιτερα προσεγμενο παιχνιδι και οτι πρεπει για αυτούς που μεγάλωσαν με pandora tomorrow και chaos theory αν και πιο action το splinter cell conviction.....μετραει πολυ ΥΓ.πολυ θελω να δω τι θα λενε στο συγκεκριμένο topic για το alan wake οταν βγει (οχι βεβαια οτι εχει και πολυ σιμασια) Eπαιξες καθολου κανενα απο τα αλλα modes? απο οτι ακουγεται το co-op campaign ειναι επισης πολυ καλο αν οχι καλυτερο του SP. Oσο για το Alan Wake ο skanjos κατι θα βρει να πει κ για αυτο μην αγχωνεσαι...αν δεν βρει τιποτα θα αρχισε να λεει οτι ηταν απογοητευση κ.λ.π. BS nonsense by skanjos.
Titanomaxos Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Τι παιχνιδάρα το splinter cell conviction, αιώνες μπροστά από το ξεπερασμένο φίδι του kojima. Αnimation άντε γεια! Γραφικά άντε γεια! Μάχες άντε γεια! Για το mgs τι να πρωτοπώ, το άθλιο fps, το ρίξιμο της ανάλυσης σε μάχες προς 2 και έβλεπες τα pixels, τα Παρίσι που ήταν σαν ps2, μόνο video video video, το animation άθλιο (συγκάμενος)… Που το τερμάτισα με τον bazooka για όπλο... Επεξ/σία 13 Απριλίου 2010 από Titanomaxos
ikaruga24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Apokleiros ή xoxosis ? 1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
Tilemaxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Ο Xoxosis δεν θα υμνούσε ενα 360 exclusive...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 ωχ ο Apokleiros
6xXx6 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Eπαιξες καθολου κανενα απο τα αλλα modes? απο οτι ακουγεται το co-op campaign ειναι επισης πολυ καλο αν οχι καλυτερο του SP. Oσο για το Alan Wake ο skanjos κατι θα βρει να πει κ για αυτο μην αγχωνεσαι...αν δεν βρει τιποτα θα αρχισε να λεει οτι ηταν απογοητευση κ.λ.π. BS nonsense by skanjos. δεν εχω προλαβει να ασχοληθω ακομα μετο co-op αλλα εχω μεινει εντυπωσιασμενος απο την σεναριακη αρτιοτητα του sp δεν δημιουργειται πουθενα κοιλια ουτε κουράζει (καλα για gameplay και γραφικα δεν το συζητω καν)
skanjos Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μόνο 2 ξέρω απο αυτό το φόρουμ που κράζουν το mgsiv
amvrosiusd Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μόνο 2 ξέρω απο αυτό το φόρουμ που κράζουν το mgsiv Βαλε και μενα τριτο....σιγα το game ρε φιλε ενα overhyped game της πλακας ειναι και τιποτα αλλο που πουλησε πατωντας πανω στις δαφνες του mgs του psx.οπως και ολα τα υπολιπα της σειρας.αν ειχε αλλο ονομα δεν θα ειχε ασχολιθει κανεις μαζι του.αλλα αυτο συμβενει με τους πλειστεσιο users οτι εχει δυνατο brand το ακολουθουμε σαν στραβοι.το derk sector ειναι τεχνολογικα πιο μπροστα απο το mgs4.οπως και πολλα αλλα. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις