Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
mgsiv>>>>>>>>>>>>>>>>>>scc πριν 2 χρόνια είχαν καλυτερο παιχνίδι....

είναι αστείο πάντος να λένε κάποιοι μπας και δούν κάνα τέτοιο παιχνίδι αυτοί που έχουν Ps3 ,όταν έχουν το έπος το mgsiv.

'όσο για το που το έπαιξα ,στο 360 την χάλια έκδοση με framedrops και χάλια ανάλυση και ναι το τερμάτισα σε 4:30 ώρες στη μεσαία δυσκολία.τόσο μικρό που είναι το παιχνίδι κλάιν μαιν που θα το παίξεις.να περιμένω να βγεί στο pc για ποιό λόγο στην τελική, για καλύτερα γραφικά?εδώ δεν προλαβαίνεις να τα δεις σε 4:30 ώρες ....δεν το σώζουν τα γραφικά το παιχνίδι με τόσο μικρό campaign ,έχω παίξει μεγαλύτερα demos....περίμενα να κοντράρει το mg και αυτό μοιάζει σαν διάφημιση μπροστά στο Mg. θα το δοκιμάσω μάλλον με κάνα φιλαράκι το co-op mode αλλα πιο πολύ ψήνομαι για 2πλό blazblue και pro παρά scc αυτην την στιγμή,αλλα όχι αφού το επιβάλεις εσύ ρε drthodt θα το παίξω σήμερα κιόλας!!!!(sarcasm).τι ώρα θα πάω στην δουλειά μεθάυριο μπορείς να μου πεις γιατί δεν βγήκαν οι υπηρεσίες ακόμη....

δεν ξεκινάτε απο τώρα το Hype για το alan wake λέω εγώ κάποιοι κάποιοι εδω μέσα.....

όσο για το ign review ,μάλλον για το ign τα λέει όλα.....

9.0 Presentation

8.5 Graphics

9.0 Sound

9.0 Gameplay

8.0 Lasting Appeal

9.3 Overall

όπως λέει και ο Ogunsoto πως γένεν αυτό ???απο που και ως που 9.3 σύμφωνα με τα σκόρ που έδωσε παραπάνω???μήπως πέρνει και 10 απο τα 30κ dollars και πάει το overall 9.3?

http://www.youtube.com/watch?v=YaBFxeUJBc8&feature=related

κλασικες σκαντζεικες ασυναρτησιες///!!!!

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο IGN στο review του λεει οτι το single player κραταει περιπου 5 ωρες....Οχι οτι με ενδιαφερει ο συγκεκριμενος τιτλος (οπως ειπα στο λαιμο που καθετε η συγκεκριμενη σειρα) αλλα νομιζω πως εχουμε φτασει σε νεα low standards σε οτι αφορα τις single player εμπειριες με αυτον τον τιτλο.

Δημοσ.
mgsiv>>>>>>>>>>>>>>>>>>scc πριν 2 χρόνια είχαν καλυτερο παιχνίδι....

είναι αστείο πάντος να λένε κάποιοι μπας και δούν κάνα τέτοιο παιχνίδι αυτοί που έχουν Ps3 ,όταν έχουν το έπος το mgsiv.

'όσο για το που το έπαιξα ,στο 360 την χάλια έκδοση με framedrops και χάλια ανάλυση και ναι το τερμάτισα σε 4:30 ώρες στη μεσαία δυσκολία.τόσο μικρό που είναι το παιχνίδι κλάιν μαιν που θα το παίξεις.να περιμένω να βγεί στο pc για ποιό λόγο στην τελική, για καλύτερα γραφικά?εδώ δεν προλαβαίνεις να τα δεις σε 4:30 ώρες ....δεν το σώζουν τα γραφικά το παιχνίδι με τόσο μικρό campaign ,έχω παίξει μεγαλύτερα demos....περίμενα να κοντράρει το mg και αυτό μοιάζει σαν διάφημιση μπροστά στο Mg. θα το δοκιμάσω μάλλον με κάνα φιλαράκι το co-op mode αλλα πιο πολύ ψήνομαι για 2πλό blazblue και pro παρά scc αυτην την στιγμή,αλλα όχι αφού το επιβάλεις εσύ ρε drthodt θα το παίξω σήμερα κιόλας!!!!(sarcasm).τι ώρα θα πάω στην δουλειά μεθάυριο μπορείς να μου πεις γιατί δεν βγήκαν οι υπηρεσίες ακόμη....

δεν ξεκινάτε απο τώρα το Hype για το alan wake λέω εγώ κάποιοι κάποιοι εδω μέσα.....

όσο για το ign review ,μάλλον για το ign τα λέει όλα.....

9.0 Presentation

8.5 Graphics

9.0 Sound

9.0 Gameplay

8.0 Lasting Appeal

9.3 Overall

όπως λέει και ο Ogunsoto πως γένεν αυτό ???απο που και ως που 9.3 σύμφωνα με τα σκόρ που έδωσε παραπάνω???μήπως πέρνει και 10 απο τα 30κ dollars και πάει το overall 9.3?

http://www.youtube.com/watch?v=YaBFxeUJBc8&feature=related

Πρωτα απο ολα για να σταματησουν ολα τα περι 5 ωρων παιχνιδι:

While the single-player campaign won't take long to beat, even on Realistic difficulty, it's just one piece of the larger package. There's a ton of content in Conviction: a totally separate co-op campaign, Hunter, Infiltration, and Last Stand modes.[/b'] Plus, there's an an in-game challenge system to test your stealth skills.

1. Το "επος" MGS4 αν βγαλεις τα videos ειναι επισης 5 ωρες.

2. Το MGS4 τρεχει στην ιδια σχεδον "χαλια" αναλυση (Splinter Cell: Conviction = 1024x576 w/2xAA, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriot = 1024x768 w/ 2xAA, temporal)κ εχει επισης ανεβοκατεβασματα στο frame-rate, εκει να υποθεσω οτι δεν σε ενοχλησαν...

3. Το co-op campaign του Conviction ειναι γυρω στις 5 ωρες.

4. Οπουδηποτε εχω διαβασει μεχρι τωρα κανεις δεν το εχει κανει κατω απο 6-7 ωρες στο normal...BS by skanjos again.

5. Eχεις παιξει demos μεγαλυτερα του Conviction? για το GT5: Prologue λες? αυτο εκανε κ 40e.

6. Απο εκει που μας ειχες σπασει τα ****** με τα metacritic και τα AAA reviews για τα PS3 exclusives τωρα ξαφνικα το IGN τα παιρνει, δεν μετρανε οι καλες βαθμολογιες και γινεται φασαρια γιατι πηρε 9.3 και δεν πηρε 9.0....ολα αυτα για 0.3? δηλαδη αν επαιρνε 9.0 θα ησουν ευχαριστημενος? :lol:

7. Απο που κ ως που τα παιχνιδια με μικρα campaigns εχουν μικροτερη αξια? παιχνιδια οπως τα ZOE2, ICO, DMC, Otogi, ΜGS2, RE2 ειναι με το ζορι 7-8 ωρες αυτο τα κανει κατωτερα ή λιγοτερο διασκεδαστικα απο ενα παιχνιδι που ειναι 15 ωρες? Αν το παιχνιδι εχει replay value δεν νομιζω να παιζει ρολο η μικρη διαρκεια..βεβαια αν ειναι 360 game παιζει τεραστιο ρολο.

ΒΤW και αλλο πολυ θετικο review για το Conviction απο το GI αυτη τη φορα:

The magazine (Game Informer) praised the streamlined controls, the beautiful environments of the game, the excellent co-op experiences, and the fluid animation of Sam Fisher’s moves, at the same time, they complained about the overuse of the black and white effect (The effect which shows the player if he is in stealth mode or not):

- Graphics:

The environments are beautifully rendered, and Sam’s animations are killer. Black and White effects are used to freely, resulting in a detachment from the world.

- Sound:

Sam’s gravelly tones are fueled by emotion and backed by a suprisingly score.

- Playability:

I never once had to fuss with the controls. The stealth mechanics are easy to embrace, and the gunplay offers razor-sharp precision.

- Entertainment:

A Satisfying conclusion to Sam Fisher’s tale coupled with one of gaming’s most rewarding co-op experiences.

- Replay Value:

Moderately High.

;)

Δημοσ.

Για το frame rate του MGS4 μονο να σε διορθωσω,οτι ναι μεν επεφτε καποιες φορες(αληθεια υπαρχει παιχνιδι που δεν εχει τετοιες πτωσεις?) αλλα ηταν μεταξυ 30 και 60fps.βεβαια πιο κοντα στα 30 τις περισσοτερες φορες.

Επισης δυσκολο να ηταν 5 ωρες το gameplay.Τουλαχιστον στην δυσκολια που το επαιξα εγω.

Δημοσ.

Splinter Cell Conviction review - 8/10 in EDGE :confused:

Edge has awarded Tom Clancy's Splinter Cell Conviction 8/10 in its latest lead review - claiming that the title is 'in reach of greatness'.

η αλήθεια είναι ότι στην αρχή έλεγα να το πάρω πολύ αργότερα, αλλά όλα αυτά που διαβάζω σε reviews και βλέποντας βαθμολογίες με κάνουν να σκέφτομαι μήπως το demo τελικά αδικεί το παιχνίδι

Δημοσ.
Splinter Cell Conviction review - 8/10 in EDGE :confused:

Edge has awarded Tom Clancy's Splinter Cell Conviction 8/10 in its latest lead review - claiming that the title is 'in reach of greatness'.

η αλήθεια είναι ότι στην αρχή έλεγα να το πάρω πολύ αργότερα, αλλά όλα αυτά που διαβάζω σε reviews και βλέποντας βαθμολογίες με κάνουν να σκέφτομαι μήπως το demo τελικά αδικεί το παιχνίδι

ειναι πολυ καλο.....ειδικα οταν μαθεις τον χειρισμο κ τις κινησεις γινεται απολαυστικο...!:-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κάποιοι καλύτερα να παίζουν τα παιχνίδια πρώτα αντί να λένε @@ριές που δεν ισχύουν,άκου εκεί 6-7 ώρες,σε όλα τα review μέχρι στιγμής στο νορμάλ το έχουν καθαρίσει σε 5 ώρες.

και αν είναι να συγκρίνουμε τα 7-9 Hours καθαρό gameplay με 5 ώρες gameplay με βίντεο ταυτόχρονα ξεφτιλίζουμε την τσόχα.

ξεκολήστε κάποιοι και να λέτε την αλήθεια ώρες ώρες.για το campaign δεν είναι γραφικά να τα βλέπει ο καθένας με δικό του μάτι,οι 5 ώρες είναι 4.30/5.30 ώρες το πολύ εκτός αν το αφήσεις να παίζει και τρώς πίτσα και γράφει το χρονόμετρο.

5 ώρες campaign και λένε και μπράβο αποπάνω.....α'ιντε και τουχρόνου 3 ώρες .θα πάει μπροστά το gaming με τέτοιους fanboys.

όσο για τις αναλύσεις ,παιχνίδι του 2010 1024x576,παιχνίδι του 2008 1024x768 παρόμοια????:shock:και αντί να κράζουνε μερικοί χαιδέυουν αυτάκια επειδή το παιχνίδι είναι στην αγαπημένη τους κονσόλα,ρε δείτε κάτι γατάκια που υπάρχουν,είδατε να δικαιολογεί κανείς το bad port της bayonetta ή το bad port του ghostbusters?

4-5 χρόνια development time......δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα...

Επεξ/σία από skanjos
Δημοσ.

Εμενα ποιο πολυ με ανησυχει αυτη η αλλαγη της θυσιας του single player προς χαρη του multiplayer. Παλιοτερα δεν γινοτανε αυτο. Θυμαμαι εποχες Goldeneye, Perfect Dark, Timesplitters που ειχαν ενα κανονικοτατο και πληρες single player με εκτεταμενες multi-player δυνατοτητες (εστω και χωρις on-line). Ακομα και το Halo 3 εχει ενα εκτεταμενο single player ΚΑΙ μεγιστο multiplayer experience (με online κιολας) που ειναι σχετικα "μοντερνο" παιχνιδι.

Ευτυχως δεν ειναι ολοι ετσι αλλα καποιοι ειναι σιγουρο οτι θα "παρουν" παραδειγμα.

Δημοσ.
κάποιοι καλύτερα να παίζουν τα παιχνίδια πρώτα αντί να λένε @@ριές που δεν ισχύουν,άκου εκεί 6-7 ώρες,σε όλα τα review μέχρι στιγμής στο νορμάλ το έχουν καθαρίσει σε 5 ώρες.

και αν είναι να συγκρίνουμε τα 7-9 Hours καθαρό gameplay με 5 ώρες gameplay με βίντεο ταυτόχρονα ξεφτιλίζουμε την τσόχα.

ξεκολήστε κάποιοι και να λέτε την αλήθεια ώρες ώρες.για το campaign δεν είναι γραφικά να τα βλέπει ο καθένας με δικό του μάτι,οι 5 ώρες είναι 4.30/5.30 ώρες το πολύ εκτός αν το αφήσεις να παίζει και τρώς πίτσα και γράφει το χρονόμετρο.

5 ώρες campaign και λένε και μπράβο αποπάνω.....α'ιντε και τουχρόνου 3 ώρες .θα πάει μπροστά το gaming με τέτοιους fanboys.

όσο για τις αναλύσεις ,παιχνίδι του 2010 1024x576,παιχνίδι του 2008 1024x768 παρόμοια????:shock:και αντί να κράζουνε μερικοί χαιδέυουν αυτάκια επειδή το παιχνίδι είναι στην αγαπημένη τους κονσόλα,ρε δείτε κάτι γατάκια που υπάρχουν,είδατε να δικαιολογεί κανείς το bad port της bayonetta ή το bad port του ghostbusters?

4-5 χρόνια development time......δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα...

Αμφιβάλω αν ειναι 5 ώρες το campaign.

Οπως ολα τα παιχνίδια που γράφουν ωρες δεν αντιστοιχούν με την ενασχόληση σου με τον τιτλο.

Μεσα στις 5 ωρες λοιπόν θα εχεις χάσει 200 φορες άλλες τόσες θα εχεις ψάξει για διάφορα σημεία κλπ.

Οποτε μια χαρα είναι ο τίτλος.

Απο την αλλη ο fanboyσμος δεν σε αφήνει να δεις οτι 5+5 = 10.

H ανάλυση τι εχει;

Μια χαρά ειναι και τα fps του και ολα μιλάμε για κονσόλα αν τωρα εισαι χαρμάνης παρε μια nvidia και παιξτω στο pc με γυαλιά 3d να γουσταρεις.

bayonetta που να το δικαιολογήσει; στο ps3; Φυσικά και δεν μπορεί οταν εχει δωσει για τη κονσόλα 400 ευροπουλακια και εχει ολες τις τελευταίες τεχνολογίες σε κονσόλα.

Τι να δικαιολογήσεις και τι οχι.

Και btw ειναι σαν να μας λες το xbox 1 ηταν καλύτερο απο το ps2 επειδή ειχε καλύτερα γραφικά και δυνατότητες εμ καποιοι χεστήκανε για τα γραφικά εχουνε και pc αυτοί που πειραν ps3 ομως το μετάνιωσαν γιατι δεν βλέπουν και πολλες διαφορές απο 360 παρα μονο οταν ειναι χειρότερα τα παιχνιδακια τους.

Ασε λοιπον τις τηγανίτες και κλάψε που δεν θα βγει ο τίτλος στη κονσόλα σου.

Τωρα θα το παίξεις στο pc ε; Εμ τι να κάνουμε ετσι ειναι οταν η κονσόλα σου δεν βγάζει τιτλους τους παίζεις στο pc γιατι αλλιώς θα την ειχες πουλήσει.

Βλεπεις λοιπόν οτι υπάρχει και η αλλη άποψη;

Σωστη;

Λαθος;

Οπως και να εχει εσυ την βλέπεις λάθος.

Ο λογος;

Ο εγκεφαλος σου δεν σε αφήνει να εισαι αντικειμενικός γιατι μέσα του υπάρχει το εγω και το εγω συνεπάγεται με εγω ειμαι καλύτερος,εγω την εχω μεγαλύτερη, εγω εγω εγω.

Αντε ξεκινά το download για το pc σου και ασε το ps3 στη γωνιά οπως του αξίζει άλλωστε.

Το ps3 καθεται στη γωνια να το ξανα πω;B)

Δημοσ.

street fighter εκτός τόπου και χρόνου είσαι,μάθε να διαβάζεις και μετά να γράφεις ,έχω 360 και τα καλά παιχνίδια του τα χαίρομαι και το έχω αποδείξει άποιρες φορές που τα έχω αναφέρει,αλλα μην δικαιολογείτε και τα αδικαιολόγητα μερικοί.

όταν μιλάμε για 5 ώρες λέμε για ώρα που σε πέρνει να τερματίσεις το campaign,αν θες εσύ ψάχνε κάθε τοίχο και κάθε γωνία ή φάε και παίξε με ένα χέρι για να βγάλεις playtime(αν αυτό το θεωρείς playtime.)

το single player campaign με ενοχλεί όχι τα γραφικά,μιλάω για το παιχνίδι συγκεκριμένα όχι για την 360 βέρσιον μόνο(μόνο μερικοί το βλέπετε έτσι επειδή δεν βγαίνει στο ps3 και σας έθειξα το τέλειο παιχνίδι)

τα γραφικά του παιχνιδιού είναι μέτρια στο 360 χειρότερα απο geow2 ,όμως δεν κάνουν το παιχνίδι unplayable,και τα frame dips δεν είναι τόσο συχνά.

όσο για το ps3 μην ανυσηχείς με gow3/heavy rain/white knight μια χαρά την έβγαλε για το 2010.

αλλα ξέχασα μερικοί δεν θεωρείτε το heavy rain καν παιχνίδι:shock:

πάρτε και ps3 λέω και εγώ να ξεκολήσετε μερικοί.και μάθετε να διαβάζετε πριν απαντήσετε.

Δημοσ.

Ρε street-fighter πολυ μίσος με το ps3.

Aφου εχεις και τα 2 (xbox & ps3)

τι το κράζεις;

Απλως μαλλον εισαι microsoft και ξερο ψωμί.

Αμα εβγαζε η apple κονσολα μαλλον προς τα κει θα ετεινες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα που ειναι και ο skanjos και γελαμε λιγο εδω μεσα (χωρις παρεξηγηση)

φατε ματια ψαρια οσοι δεν εχετε 360..

ανεξαρτητου τι γραφεται και τι θελει να περασει ο καθενας με αυτα που λεει το προβλημα τον περισσοτερο

δεν ειναι αν το παιχνιδι ειναι 5 η 6 ωρες αλλα το οτι δεν υπαρχει ουτε ενα λεπτο απο αυτο στο ps3:p

( εκπληκτικο το παντρεμα Sam Fisher και… Jonny cash)

Επεξ/σία από 6xXx6
Δημοσ.
Ρε street-fighter πολυ μίσος με το ps3.

Aφου εχεις και τα 2 (xbox & ps3)

τι το κράζεις;

Απλως μαλλον εισαι microsoft και ξερο ψωμί.

Αμα εβγαζε η apple κονσολα μαλλον προς τα κει θα ετεινες!

οχι είμαι αντικειμενικός και ξερό ψωμί.;)

Εσυ πείρες ps3 επειδή δεν πας την ms όχι εγω ομως;)

Μπα αντι μακακιας ειμαι δεν με εχεις καταλάβει; Δεν θελω master system που να γράφει apple και να εχει και 600 ευρω.:lol:

skanjos φίλε μου κόβω το πεος μου δεν το εχεις παίξει καν το game και μιλας.

Εγω όταν έπαιξα το demo του τρελάθηκα απο τα γραφικά του και εσυ μου λες οτι ειναι geow2 έλεος.

Καλα βλέπουμε ποιος ειναι φαν boy.

Αχ βγαλε και μια φωτο με το 360 και το ps3 διπλα διπλα να είσαι και εσύ μέσα στη φωτο όμως ή έστω να μας δείχνει οτι είσαι εσυ.

Υ.Γ. Αρη και το wii οταν το ειχα το εκραζα αν θυμάσαι γιαυτο και το σούταρα γιατί σαν ιδεα καλη αλλα απο games τοτε τουλάχιστον ηταν για το πεος.

Δημοσ.

skanjos φίλε μου κόβω το πεος μου δεν το εχεις παίξει καν το game και μιλας.

εγω που το τερματισα μπορω να μην το κοψω??:P

περα απο την πλακα θεωρω οτι ειναι ιδιαιτερα προσεγμενο παιχνιδι

και οτι πρεπει για αυτούς που μεγάλωσαν με pandora tomorrow και chaos theory

αν και πιο action το splinter cell conviction.....μετραει πολυ

ΥΓ.πολυ θελω να δω τι θα λενε στο συγκεκριμένο topic για το alan wake οταν βγει

(οχι βεβαια οτι εχει και πολυ σιμασια)

Δημοσ.

Μαπα γραφικα θα πουν οι playstasionακιδες μικρο σενάριο περιμέναμε κατι καλύτερο ή το κορυφαίο σιγα ρε εδω βγαίνει γκραντ τουρισμο 100 και εσεις μας μιλάτε για alan wake και μαμακιες;:lol::lol::lol:

Ξέρεις τι με χαλάει;Οτι θα παίζουν τουρισμο με χειριστήριο και οχι με τιμονιερα οι περισσότεροι :cry::cry::cry:

Παρτε το χαμπάρι ρε ps3ακιδες και xboxακιδες καμμένοι.

Οτι το xbox 360 ειναι ολοκληρομενη κονσολα με γαματα games και ειναι ο νικητης του 256βιτ μεχρι σημερα

αλλα οταν το ps move βγει στην αγορά την βάψατε αν δεν μαλακιστουν οι devs όπως στο wii.

Αυτα.;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...