Tilemaxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Κοίτα καμία σχέση το πρώτο Xbox με το 360. Τώρα βρίσκεις τίτλους παντού. Αν όντως θες κονσόλα μόνο για sports και action, δεν αξίζει να αγοράσεις PS3, 360 δαγκωτό.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Street Fighter για δώσε gamertag. Παίζεις και FIFA η μόνο PES?
Street-Fighter Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 ωραια το gamecard σου ειναι αυτο που βλεπω ε;
Tilemaxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ναι. Μην μπερδευτείς, δεν είναι Tilemaxx, T1lemaxx είναι.
skanjos Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 φοβερά τα νέα για το geow3,ανακοίνωση ε3 είναι μάλλον .θα δούμε εκεί περισσότερα ,αυτό που με τράβηξε το ενδιαφέρον είναι η λέξη "conclude" aka τελειώνει η ιστορία του marcus fenix και της παρέας του. πιστέυω σε τέτοια παιχνίδια δεν έχει πολλά να δώσει η ιστορία τα 3 παιχνίδια είναι αρκετά.ελπίζω αργότερα να ασχοληθεί η epic με modern time 3rd person shooter non shi-fi.να δούμε δλδ ακόμα ένα καινούριο ip της προκοπής,λίγοι είναι οι devs που φτιάχνουν quality games... βασικά ας έρθει πρώτα το geow3 με το καλό και μετά βλέπουμε.ενδιαφέρον θα έχει να έχει και story mode με locust(το ίδιο θέλω και με hellgast στο k3.).έτσι και σκοτώσουν τον cole-train θα τους πάρει και θα τους σηκώσει ,μόνο αυτόν συμπαθώ απο όλη τη κομπανία....
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Θα βγει τελικά στο 360 γιατί έλεγαν ότι θα έβγαινε στην επόμενη κονσόλα της Microsoft.
dr_thodt Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Eχεις δικιο στο οτι δεν ειναι κλασικο adventure,ειναι κατι διαφορετικο.Aυτο το ειπαν οι της epic. Συμμετεχεις στο παιχνιδι κανονικοτατα και σιγουρα με μεγαλυτερη ενταση απο τα συνηθισμενα shooters. Aπλα ειναι κατι διαφορετικο απο το προχωραω και βαραω,δλδ το 99% των games σημερα.Το τι ειναι game και τι οχι,αλλα και τα ορια της εννοιας ''game'' ας τα αφησουμε τελικα να το προσδιορισουν και τετοιες πρωτοβουλιες(οπως η δημιουργια του heavy rain). H Epic εχει την γνωμη της εγω εχω την δικια μου, δεν βλεπω γιατι το εκανες quote..ετσι κ αλλιως αρκετοι ειναι αυτοι που συγχαιρουν τον Kage για το "πειραμα" του απο την βιομηχανια. Τωρα το αν συμμετεχεις περισσοτερο απο τα συνηθισμενα shooters, πως ειναι δυνατον να συμμετεχεις περισσοτερο πατωντας ενα κουμπι την σωστη στιγμη απο ενα shooter που εχεις πληρη ελεγχο του χαρακτηρα και αν κανεις λαθος κινησεις εχεις χασει? Κοιτα να δεις το παιχνιδι μπορει να σου αρεσε κ πολυ μαλιστα αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι πολλοι μπορει να το θεωρησουν οπως ειπα κ νωριτερα μια ταινια με QTE...thus interactive movie και τιποτα παραπανω. Οσο για τα ορια της εννοιας "videogame" πιστευω οτι πλεον τα ξερουμε ολοι μας και δεν χρειαζομαστε να μας δειξει κανεις τιποτα - εξαλλου τεραστιες εταιριες και τεραστια παιχνιδια εχουν βαλει τοσα χρονια τα ορια...προσωπικα δεν εχω τιποτα εναντιον των QTE's και πιστευω οτι μπορει να ειναι μερος τους παιχνιδιου αλλα να ειναι το παιχνιδι τα QTE's εκει τα πραγματα αλλαζουν και οχι προς το καλυτερο ΙΜΟ.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Οσο για τα ορια της εννοιας "videogame" πιστευω οτι πλεον τα ξερουμε ολοι μας και δεν χρειαζομαστε να μας δειξει κανεις τιποτα - εξαλλου τεραστιες εταιριες και τεραστια παιχνιδια εχουν βαλει τοσα χρονια τα ορια...προσωπικα δεν εχω τιποτα εναντιον των QTE's και πιστευω οτι μπορει να ειναι μερος τους παιχνιδιου αλλα να ειναι το παιχνιδι τα QTE's εκει τα πραγματα αλλαζουν και οχι προς το καλυτερο ΙΜΟ. Εδω διαφωνω και θα επαναλαβω αυτο. Το τι ειναι game και τι οχι,αλλα και τα ορια της εννοιας ''game'' ας τα αφησουμε τελικα να το προσδιορισουν και τετοιες πρωτοβουλιες(οπως η δημιουργια του heavy rain). Δεν εχουν καθοριστει ακομα τα ορια των videogames(αμφιβαλω αν θα γινει ποτε κατι τετοιο).Εδω απο γενια σε γενια βλεπουμε διαφορες,εξαιτιας και των μεγαλυτερων δυνατοτητων,αλλα και των νεων ιδεων και εξαιτιας της δημιουργικοτητας καποιων. Δεν προκειται ποτε να σταματησει η εξελιξη και η περεταιρω επεκταση των οριων του τι ειναι game,οσο αυτη εχει να κανει με τον ανθρωπο(δημιουργικοτητα,τεχνολογικη εξελιξη,νεες ιδεες). Tεσπα ο καθενας εχει την αποψη του.
papeipa Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Splinter Cell οεοοοοοοο Μιλαμε για παιχνιδαραααααααααα..... Στο τελευταιο επιπεδο δυσκολιας = Πραγματικοτητα!!!!!
ikaruga24 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Στο λαιμο μου καθεται η συγκεκριμενη σειρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις