Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρχικά καταχωρημένο από ionutz329

Για να ανεβουμε λιγο! Προκαλω - παρακαλω να συμπληρωσετε -απο αποψη γραφικων και μονο- διπλα απο τα παρακατω games τα αναλογα του 360.

Heavy Rain vs .....

God of War 3 vs .....

Uncharted 2 vs .....

Αντε να βαλω και ενα παλιο με ξεπερασμενα γραφικα για τα δεδομενα του ps3

Killzone 2 vs .....

χαχαχα!Ενταξει φιλε εγραψες!χααχαχ

Δημοσ.

χαλαρά για μένα είναι heavy rain vs alan wake για goty με το alan wake να έχει το πάνω χέρι μέχρι στιγμής,ελπίζω το σενάριο να μην απογοητέυσει.

Δημοσ.
χαλαρά για μένα είναι heavy rain vs alan wake για goty με το alan wake να έχει το πάνω χέρι μέχρι στιγμής,ελπίζω το σενάριο να μην απογοητέυσει.

Δεν μπορείς να συγκρίνεις 2 ανόμοια παιχνίδια,σαν να συγκρίνεις το uncharted 2 με το Tetris :P

Δημοσ.

δεν τα συγκρίνω μεταξύ τους ,μιλάω για το δικό μου goty απο τα παιχνίδια που έχουν ανακοινωθεί και περιμένουμε να βγούνε στάνταρ μέσα στο 2010

π.χ. 3ο θα έβαζα το mass effect 2 αλλα το heavy rain μου άρεσε περισσότερο γιαυτό λέω heavy rain vs alan wake ανάλογα πως θα καταλήξει το 2ο,που μέχρι στιγμής απο ότι έχουμε δει φαίνεται απίστευτο και με φοβερό σενάριο.σε ένα μήνα θα ξέρουμε :-D

Δημοσ.

Αν και εχω περιορισμενο ρεπερτοριο ως τωρα για εμενα χαλαρα το GOTY για το 2010 ειναι το Demon's Souls ως τωρα. Υπερβολικα hardcore για να ειναι θεμα για GOTY αλλα δεν εχω παιξει καλυτερο παιχνιδι αυτη τη χρονια ως τωρα (και που συνεχιζω να παιζω).

Δημοσ.
Αν και εχω περιορισμενο ρεπερτοριο ως τωρα για εμενα χαλαρα το GOTY για το 2010 ειναι το Demon's Souls ως τωρα. Υπερβολικα hardcore για να ειναι θεμα για GOTY αλλα δεν εχω παιξει καλυτερο παιχνιδι αυτη τη χρονια ως τωρα (και που συνεχιζω να παιζω).

Το Demon's Souls είναι παιχνίδι του 2009.

Δημοσ.

Βγηκε GOTY απο το Gamespot αλλα για το 2009:p

http://4playerpodcast.com/2009/12/27/demons-souls-wins-gamestops-goty/

Δημοσ.
Βγηκε GOTY απο το Gamespot αλλα για το 2009:p

http://4playerpodcast.com/2009/12/27/demons-souls-wins-gamestops-goty/

Oh "fack" :confused: και ειχα την εντυπωση οτι κυκλοφορησε νωρις μεσα στο 2010 το παιχνιδι. Απο τα παιχνιδια του 2010 παντως ως τωρα δεν εχω βρει ακομα κανενα που να παιρνει ψηφο απο εμενα ως GOTY. Αντε το Heavy Rain (για κονσολες παντα) ισως να ειναι αξιο για την ψηφο μου ως τωρα αλλα θα περιμενω να βγουν κατι Alan Wake, Metroid other M κτλ πριν βαλω ψηφο.

Δημοσ.
Αντε το Heavy Rain (για κονσολες παντα) ισως να ειναι αξιο για την ψηφο μου ως τωρα αλλα θα περιμενω να βγουν κατι Alan Wake, Metroid other M κτλ πριν βαλω ψηφο.

Και εγω μαζι σου.Ηeavy Rain προς το παρον.Aλλα εχουμε ακομα δρομο.

Δημοσ.
Και εγω μαζι σου.Ηeavy Rain προς το παρον.Aλλα εχουμε ακομα δρομο.

Προς το παρον ειμαι αναμεσα σε Bayonetta και Μass Effect 2.

Παντως γενικα η απουσια του Bayonetta απο τις λιστες και συζητησεις των περισσοτερων περι GΟΤΥ material ειναι το λιγοτερο απογοητευτικη - βεβαια αν αναλoγιστει καποιος την τυχη διαμαντιων οπως τα Okami και Godhand μου φαινεται οτι η Platinum Games ειναι "καταραμενη" να βγαζει παιχνιδια που δεν εκτιμαει σημερα ο μεσος gamer.

Αντιθετως βλεπεις non-games (Heavy Rain) και ρηχα παιχνιδια με εντυπωσιακα γραφικα (GoW3) να θεωρουνται φαβορι...δυστυχως τα γραφικα και το presentation γενικοτερα εχουν αρχισει κ παιζουν μεγαλυτερο ρολο απο το gameplay. :fear:

Δημοσ.

Να εισαι σιγουρος οτι οταν το πιασω στα χερια μου (εκει που πρεπει και οχι στο PS3) το Bayonetta θα βαλω την ψηφο μου γρηγορα γρηγορα υπερ του. Επειδη απο αυτα που εχω παιξει ως τωρα ομως κανενα δεν ειναι GOTY material κραταω μια πισινη για το Heavy Rain μονο και μονο γι αυτο που εκανε. Non-game πραγματι το λες μιας και δεν ειναι και καθαρο adventure αλλα μεχρι τωρα ηταν μακραν το ποιο ενδιαφερον απο αυτα που εχω παιξει.

Πως ξεχασα το Mass Effect 2?? Και σε αυτο μια δανεικη ψηφο οπως και στο heavy rain.

Δημοσ.
Προς το παρον ειμαι αναμεσα σε Bayonetta και Μass Effect 2.

Παντως γενικα η απουσια του Bayonetta απο τις λιστες και συζητησεις των περισσοτερων περι GΟΤΥ material ειναι το λιγοτερο απογοητευτικη - βεβαια αν αναλoγιστει καποιος την τυχη διαμαντιων οπως τα Okami και Godhand μου φαινεται οτι η Platinum Games ειναι "καταραμενη" να βγαζει παιχνιδια που δεν εκτιμαει σημερα ο μεσος gamer.

Αντιθετως βλεπεις non-games (Heavy Rain) και ρηχα παιχνιδια με εντυπωσιακα γραφικα (GoW3) να θεωρουνται φαβορι...δυστυχως τα γραφικα και το presentation γενικοτερα εχουν αρχισει κ παιζουν μεγαλυτερο ρολο απο το gameplay. :fear:

Για το Mass Effect στο ειχα πει και εγω.Αν και δεν το εχω παιξει.Πιστευω οτι θα παιξει δυνατα.

Ασχετο αλλα το Οkami ηταν καταπληκτικο.

To Heavy Rain μονο non game δεν ηταν(γιατι να ειναι αυτο Non-game και οχι τα παλια adventures οπου ειχες μακραν μικροτερη συμμετοχη στο gameplay) και το GoW3 κανει πολυ καλα αυτο που θελει να κανει οσον αφορα το gameplay,αλλα δεν νομιζω οτι το τελευταιο ειναι φαβορι.

Δημοσ.

Απλα το heavy rain σε παει με τους δικους του ρυθμους αντιθετα με τα classic adventure παιχνιδια που εχουν μπολικους γριφους να λυσεις.

Δημοσ.

Heavy Rain.....Alan Wake

Gow3........Bayonetta

Uncharted.....Splinter Cell

@@ria.....Mass Effect 2

Ξανα @@ria......Forza 3

Ξανα και ξανα @@ria........Online υπηρεσια που τα σπαει!!!

Σημερα σιχαθηκα το PS3,"Τρομερες ταχυτητες" στο ps store 49 mb upgrade, με 24αρα που κουμπωνει τα 16, 22 λεπτα!!!!!!

Demo παιχνιδιων μια βδομαδα αργοτερα!!!!!!

Θελω να παιξω World Cupo reeeeeeeeeeeeeeeee,οι αλλοι γιατι το εχουν απο τις 12 το μεσημερι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...