dr_thodt Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 επειδή πλέον τα επιχειρήματα πάνε περίπατο Ultralisk που θυμηθηκες ρε φιλε τον MC Hammer? μιλαμε για cult καταστασεις.
chaplin1981 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 και μιας και θυμηθηκαμε τον mc,ας τον τιμησουμε και λιγο... Ε xoxosis...can't touch this...tararararara
Xoxosis Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Εχετε μεγαλη πλακα μερικοι που βαζετε την εικονα του 360 , πιο ακαλαισθητη και ογκωδης κατασκευη και με τοσα πολλα αποσπωμενα κομματια δεν υπαρχει Δειχνει το μεγεθος της προχειροτητας του , εκτος απο το rrod που εχει φτασει στο 54% , εχει αλλαξει καμια 50 φορες στο παρελθον με προσθηκες Τι ζηλεψει αραγε κανεις απο το 360 το πλαστικο dvd tray , Τις μπαταριες στα χειριστηρια , δισκους , το wifi ακομα και το τροφοδοτικο του ειναι τεραστιο Τεχνολογιες του 20 αιωνα Τελικα επιβεβαιωνεται αυτο που εχω πει κατα καιρους , το κοινο του 360 ειναι σε μεγαλο βαθμο (εφηβοι) αν κρινουμε την αστεια επιχειρηματολογια που επικαλουνται εδω μεσα , το καταλαβαινουμε πολυ ευκολα.
chaplin1981 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Εχετε μεγαλη πλακα μερικοι που βαζετε την εικονα του 360 , πιο ακαλαισθητη και ογκωδης κατασκευη και με τοσα πολλα αποσπωμενα κομματια δεν υπαρχει Δειχνει το μεγεθος της προχειροτητας του , εκτος απο το rrod που εχει φτασει στο 54% , εχει αλλαξει καμια 50 φορες στο παρελθον με προσθηκες Τι ζηλεψει αραγε κανεις απο το 360 το πλαστικο dvd tray , Τις μπαταριες στα χειριστηρια , δισκους , το wifi ακομα και το τροφοδοτικο του ειναι τεραστιο Τεχνολογιες του 20 αιωνα Τελικα επιβεβαιωνεται αυτο που εχω πει κατα καιρους , το κοινο του 360 ειναι σε μεγαλο βαθμο (εφηβοι) αν κρινουμε την αστεια επιχειρηματολογια που επικαλουνται εδω μεσα , το καταλαβαινουμε πολυ ευκολα. το 1981 διπλα στο nick μου ΔΕΝ ειναι για το 81 που βγηκε το πασοκ...κατα τα αλλα ο ζηλος σου για το ps3 ειναι μνημειωδης..δηλωνω ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ του x(b)oxosis...
dr_thodt Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ακομα δεν βγηκε το Alan Wake και ανακοινωθηκε το πρωτο spin-off...ελεος πια αυτη η MS. http://www.youtube.com/watch?v=Db1khCoK9pg&feature=player_embedded#
nikos_90 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Εχετε μεγαλη πλακα μερικοι που βαζετε την εικονα του 360 , πιο ακαλαισθητη και ογκωδης κατασκευη και με τοσα πολλα αποσπωμενα κομματια δεν υπαρχει Δειχνει το μεγεθος της προχειροτητας του , εκτος απο το rrod που εχει φτασει στο 54% , εχει αλλαξει καμια 50 φορες στο παρελθον με προσθηκες Τι ζηλεψει αραγε κανεις απο το 360 το πλαστικο dvd tray , Τις μπαταριες στα χειριστηρια , δισκους , το wifi ακομα και το τροφοδοτικο του ειναι τεραστιο Τεχνολογιες του 20 αιωνα Τελικα επιβεβαιωνεται αυτο που εχω πει κατα καιρους , το κοινο του 360 ειναι σε μεγαλο βαθμο (εφηβοι) αν κρινουμε την αστεια επιχειρηματολογια που επικαλουνται εδω μεσα , το καταλαβαινουμε πολυ ευκολα. να σ πω τι ζηλευεις εσυ με το ps3 παντως! οτι εγω εχω ενα εξωτερικο 1 τερρα συνδεμενο στο χbox και εχω εκει μεσα 100 παιχνιδια.. κοστος=70 ευρω!(τοσο εκανε ο σκληρος τι να κανουμε?) οσο πηρες εσυ το god of war + heavy rain σου! εχεις 4-5 παιχνιδαρες exclusive , οπως εχω εγω αλλες 10! α και γτ ρε μαμωτο τα multiplatform σε μενα ειναι καλυτερα? ολα ομως..
ultralisk Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ultralisk που θυμηθηκες ρε φιλε τον MC Hammer? μιλαμε για cult καταστασεις. κοίτα, τον xoxosis μόνο με cult καταστάσεις μπορείς να τον συνδυάσεις
anamenos Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 ο xoxoxis είναι στο επίπεδο fanboysμου των trolls ston N4G.com. Ειλικρινά μπράβο!!! κλαπ κλαπ κλαπ!!
evilsonic665 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Θέλω στοχάκια, killzone, Playstation ανωτερότητα και ορθογραφία που μπορεί να προκαλέσει εντερική δυσλειτουργία σε κροκόδειλο.
aris1986 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Χρόνια πολλά και στους Playstationakides και στους Xboxakides!!! A kai stoyw Wiides!!!
kabamaru21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 επειδη το pcgaming πεθαίνει, σε αυτους δεν λεμε κατι
gherudos Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 επειδη το pcgaming πεθαίνει, σε αυτους δεν λεμε κατι Πως δεν λέμε,ορίστε: Καλή Ανάσταση!!!
sozz Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 επειδη το pcgaming πεθαίνει, σε αυτους δεν λεμε κατι καλη ανασταση σε ολους μπα το pc games προοδευει το console μενει ιδιο και μουφεικο
soso75 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Χρόνια πολλά! Καλή ανάσταση! (Χρειάζετε να πώ σε όλους; Εννοείτε!) Πώπω δυό κουβέντες αλλάξατε πάλι και αρπαχτήκατε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις