Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
επειδή πλέον τα επιχειρήματα πάνε περίπατο

grammartimegi7.jpg

Ultralisk που θυμηθηκες ρε φιλε τον MC Hammer? μιλαμε για cult καταστασεις. :-D

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχετε μεγαλη πλακα μερικοι που βαζετε την εικονα του 360 , πιο ακαλαισθητη και ογκωδης κατασκευη και με τοσα πολλα αποσπωμενα κομματια :lol: δεν υπαρχει

Δειχνει το μεγεθος της προχειροτητας του , εκτος απο το rrod που εχει φτασει στο 54% , εχει αλλαξει καμια 50 φορες στο παρελθον με προσθηκες :lol:

Τι ζηλεψει αραγε κανεις απο το 360 το πλαστικο dvd tray :lol: ,

Τις μπαταριες στα χειριστηρια , δισκους , το wifi ακομα και το τροφοδοτικο του ειναι τεραστιο

Τεχνολογιες του 20 αιωνα :lol:

Τελικα επιβεβαιωνεται αυτο που εχω πει κατα καιρους , το κοινο του 360 ειναι σε μεγαλο βαθμο (εφηβοι) αν κρινουμε την αστεια επιχειρηματολογια που επικαλουνται εδω μεσα , το καταλαβαινουμε πολυ ευκολα.

Δημοσ.
Εχετε μεγαλη πλακα μερικοι που βαζετε την εικονα του 360 , πιο ακαλαισθητη και ογκωδης κατασκευη και με τοσα πολλα αποσπωμενα κομματια :lol: δεν υπαρχει

Δειχνει το μεγεθος της προχειροτητας του , εκτος απο το rrod που εχει φτασει στο 54% , εχει αλλαξει καμια 50 φορες στο παρελθον με προσθηκες :lol:

Τις μπαταριες στα χειριστηρια , δισκους , το wifi ακομα και το τροφοδοτικο του ειναι τεραστιο

Τελικα επιβεβαιωνεται αυτο που εχω πει κατα καιρους , το κοινο του 360 ειναι σε μεγαλο βαθμο (εφηβοι) αν κρινουμε την αστεια επιχειρηματολογια που επικαλουνται εδω μεσα , το καταλαβαινουμε πολυ ευκολα.

το 1981 διπλα στο nick μου ΔΕΝ ειναι για το 81 που βγηκε το πασοκ...κατα τα αλλα ο ζηλος σου για το ps3 ειναι μνημειωδης..δηλωνω ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ του x(b)oxosis...

Δημοσ.

να σ πω τι ζηλευεις εσυ με το ps3 παντως!

οτι εγω εχω ενα εξωτερικο 1 τερρα συνδεμενο στο χbox και εχω εκει μεσα 100 παιχνιδια..

κοστος=70 ευρω!(τοσο εκανε ο σκληρος τι να κανουμε?)

οσο πηρες εσυ το god of war + heavy rain σου!

εχεις 4-5 παιχνιδαρες exclusive , οπως εχω εγω αλλες 10!

α και γτ ρε μαμωτο τα multiplatform σε μενα ειναι καλυτερα? ολα ομως..

Δημοσ.
Ultralisk που θυμηθηκες ρε φιλε τον MC Hammer? μιλαμε για cult καταστασεις. :-D

κοίτα, τον xoxosis μόνο με cult καταστάσεις μπορείς να τον συνδυάσεις :-D

Δημοσ.
επειδη το pcgaming πεθαίνει, σε αυτους δεν λεμε κατι:devil:

καλη ανασταση σε ολους

μπα το pc games προοδευει

το console μενει ιδιο και μουφεικο :P

Δημοσ.

Χρόνια πολλά! Καλή ανάσταση! (Χρειάζετε να πώ σε όλους; Εννοείτε!)

Πώπω δυό κουβέντες αλλάξατε πάλι και αρπαχτήκατε! :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...