Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να μην παίζεις online σε αυτή τη γενιά είναι σαν να έχεις μισή κονσόλα/παιχνίδια. Ειδικά τώρα που οι εταιρίες παραγωγής κανουν τα παιχνίδια περισσότερο online oriented.

τέλος πάντων είπαμε ο καθένας τα δικά του γούστα.

ας γυρίσουμε στο θέμα όμως.μερικές Pics απο alan wake,τι παιχνιδάρα θα είναι αυτη!!!! το παιχνίδι είναι η απόδειξη οτι κάποιος αν ασχοληθεί με το 360 μπορεί να βγάλει φοβερό παιχνίδι,όπως η mistwalker με το lost odyssey ,το παράπονο μου απο το 360 είναι οτι τα περισσότερα παιχνίδια έχουν medium budget και λίγα χρόνια προγραμματισμό,ένα απο τα παιχνίδια που είναι και hight budget και έχει 5 χρόνια+ development time δείχνει πως αν κάποιος προσπαθήσει φτιάχνει αξιόλογα αποτελέσματα,όχι σαν κάποιους που βγάζουν ένα παιχνίδι κάθε χρόνο,και δεν προσπαθούν να δώσουν καμία καινοτομία(εκείνους θα τους κράζω και ας με λένε sony fanboy κάποιοι εδω μέσα,αντίθετα προσπάθειες όπως το αλαν wake τις συγχαίρω ;) )

26543_102973563073684_102932166411157_49567_1850538_n.jpg

26543_102973556407018_102932166411157_49565_261401_n.jpg

26543_102973516407022_102932166411157_49554_6703620_n.jpg

Πραγματικά εντυπωσιακό.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το να μην παίζεις online σε αυτή τη γενιά είναι σαν να έχεις μισή κονσόλα/παιχνίδια. Ειδικά τώρα που οι εταιρίες παραγωγής κανουν τα παιχνίδια περισσότερο online oriented.

Τελικά μάλλον είναι δύσκολο για μερικούς να καταλάβουν.... :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.
κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν οτι το ονλινε δεν είναι για όλους.είναι αυτοί που παίζουν βίντεοπαιχνίδια για να είναι οι καλύτεροι και να αυξάνουν το σκιλλ τους συνέχεια μέχρι να φτάσουν στο τοπ επίπεδο

Οπότε σύμφωνα με σένα όσοι παίζουν Online έχουν ώς αυτοσκοπό να είναι Highest Ranked in the world για να κοκορεύονται, και όχι γιατί μπορεί να έχουν φίλους και να βγάζουν γέλιο, ανταγωνισμό, χαβαλέ, συζήτηση κλπ. την ώρα που παίζουν ένα game. Να σου πώ ποιά είναι η μαγεία του Online? Οτι εγώ πχ έχω ένα φιλαράκι που μένει Αθήνα, τους φίλους μου απο εδώ που μένω, έναν άλλο φίλο στο Λονδίνο, και τον Ξάδερφο μου στην Αμερική, ΚΑΙ άτομα που γνώρισα Online και τελικά γνωριστήκαμε, παίζουμε altogether και γουστάρουμε, ακόμα και άν σε φάσεις που παίζει ο καθένας διαφορετικά παιχνίδια. Καλή η Single εμπειρία, την γουστάρω κι εγώ, αλλά τα συν του Online είναι αδιαμφισβήτητα. Καταλήγοντας νομίζω οτι είναι περιττό να αναφέρω πως θεωρίες του τύπου "Αυτοί που παιζουν Online είναι geeks, freaks, δέν έχoυν κοινωνική ζωή, κύκλο ,κλπ..."sorry αλλά είναι τουλάχιστον βλακωδέστατες.

Δημοσ.

Δέν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο..ότι αρέσει στο καθένα είναι το καλύτερο για αυτόν προσωπικά, δεν χωράνε γιατί και πως..

κι όπως έλεγε μια παλιά διαφήμηση " γιατί έτσι μας αρέσει.." τέλος. ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
τέλος πάντων είπαμε ο καθένας τα δικά του γούστα.

ας γυρίσουμε στο θέμα όμως.μερικές Pics απο alan wake,τι παιχνιδάρα θα είναι αυτη!!!! το παιχνίδι είναι η απόδειξη οτι κάποιος αν ασχοληθεί με το 360 μπορεί να βγάλει φοβερό παιχνίδι,όπως η mistwalker με το lost odyssey ,το παράπονο μου απο το 360 είναι οτι τα περισσότερα παιχνίδια έχουν medium budget και λίγα χρόνια προγραμματισμό,ένα απο τα παιχνίδια που είναι και hight budget και έχει 5 χρόνια+ development time δείχνει πως αν κάποιος προσπαθήσει φτιάχνει αξιόλογα αποτελέσματα,όχι σαν κάποιους που βγάζουν ένα παιχνίδι κάθε χρόνο,και δεν προσπαθούν να δώσουν καμία καινοτομία(εκείνους θα τους κράζω και ας με λένε sony fanboy κάποιοι εδω μέσα,αντίθετα προσπάθειες όπως το αλαν wake τις συγχαίρω ;) )

http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs485.snc3/26543_102973563073684_102932166411157_49567_1850538_n.jpg

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs505.snc3/26543_102973556407018_102932166411157_49565_261401_n.jpg

http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs485.ash1/26543_102973516407022_102932166411157_49554_6703620_n.jpg

1. Απο οσα παιχνιδια εχει το 360 το Lost Odyssey βρηκες να πεις για exclusive που εκμεταλλευεται τις δυνατοτητες του μηχανηματος? μονο αυτο εχεις παιξει? :lol:

2. Tελικα το Alan Wait (οπως εσυ ελεγες) πως το βλεπεις, εχει καλυτερα γραφικα απο Gears 2 και MGS4? ή τα βλεπεις ακομα χειροτερα? A να στειλουμε κ στην Remedy ενα mail που να λεει οτι τους συγχαιρεις, κατι τοσο σημαντικο πρεπει να το μαθουν οπωσδηποτε.

3. Τα Halo δεν εχουν δωσει καινοτομιες? ενω τα GoW3, Killzone 2, Infamous, Heavenly Sword, MGS4 ειναι γεματα καινοτομιες ε? βασικα ξεχασα το GT5: Prologue το οποιο ηταν τιγκα στην καινοτομια - demo στα 40e δεν ειχαμε ξαναδει...το theater mode του Halo 3 απο μονο του ειναι πιο καινοτομο απο ολα τα games παραπανω, κατι που δανειστηκε κ η Naughty Dog στο Uncharted 2 αλλα μου φαινεται τo thanks στην Βungie στα credits του παιχνιδιου δεν το ειδες...;)

4. Ειπαμε εχεις ακομα καμποσο καιρο μεχρι το φθινοπωρο που θα στραβοκαταπιεις αποτομα ολα οσα λες, μεχρι τοτε μπορεις να συνεχισεις να επιβεβαιωνεις τον τιτλο του μεγαλυτερου pathetic 360 hater στο board.

Εδω περα στo PC μου δεν ασχολουμαι με online και και αλλες ριχες γελοιοτητες (παντα κατ' εμε μην πεσετε να με φατε τωρα) στην κονσολα θα κατσω να ασχοληθω με κατι που το θεωρω απλα fail (προσωπικα παντα' date=' μην πεσετε να με φατε)?

Αντε αν σου πω [b']γιατι το θεωρω γελοιοτητα και fail[/b].

Πραγματι επαιζα οπως επαιζα και CS και Unreal και Quake και AvP.

απλα δεν ασχολουμαι γιατι δεν μου προσφερουν πραγματικο gameplay και δεν εχω την ορεξη να τη μετρησω οnline με καποιον αλλο. Ενας απο τους βασικους λογους που παρατησα και το WoW (το πρωτο και τελευταιο online παιχνιδι που ασχοληθηκα).

Ε ναι, αφου εμεις ειμαστε γραφικοι και ολοι οι αλλοι ειναι "προχω" τοτε να σταματησουμε να παιζουμε και 5 χ 5 με τα φιλαρακια μας επειδη πλεον μπορω να το κανω online σε καποιο fifa η pro-evo ή κατι τετοιο, να σταματησουμε να κανουμε σεξ με την κοπελα μας αφου πλεον αυτο ειναι πασε και υπαρχει το cyber με ενα σωρο νεα και ασχετα κοριτσοπουλα που δεν εχουμε ξαναδει ποτε μας, να σταματησουμε να κανουμε βολτες με τα αυτοκινητα μας με φιλους επειδη πλεον μπορουμε να παμε να δουμε τρομερα γραφικα περιβαλλοντα στα Burnout και Forza και γενικα να σταματησουμε να ασχολουμαστε με τους ανθρωπους του περιγυρου μας γιατι υπαρχουν πραγματικα "συναρπαστικα" ατομα για να τον μετρησουμε διπλα διπλα για το ποιος την εχει μεγαλυτερη και παντα φυσικα online αφου οτιδηποτε αλλο ειναι γραφικο και "so 2000". Ετσι δεν ειναι?

Δεν κατηγορησα το online gaming. Κατηγορησα τον τυπο που αυτοματα βγαζει "γραφικους" και "so 2000" αυτους που δεν το γουσταρουν και επιμενει οτι το δικο του ειναι και το σωστο και οτι εμεις που δεν το γουσταρουμε το online κομματι απλα "δεν ξερουμε" γιατι δεν δοκιμασαμε ποτε. Ε λοιπον το online το εχω φαει στη μαπα τοσα χρονια και ξερω και γιατι δεν το γουσταρω.

Δεν κατηγορησα κανεναν για no life ουτε ποτε ειπα κατι τετοιο. Κατι τυπακια ομως που πετανε κατι "εξυπνα" σχολια περι "γραφικους" και δεν ξερω τι αλλο καλο θα ηταν να το βαλουν σε λειτουργια (το μυαλο τους) πριν πεταξουν την βλακεια τους.

:lol: ikaruga24 :lol:

---------- Προσθήκη στις 14:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:06 ----------

φυσικά ' date='όποιος το παίξει στο 360 ή δεν έχει pc ή είναι κολλημένο 360 fanboy :lol:

και πιο φθηνό θα είναι στο pc να το αγοράσει απότι στο 360,αν δεν έχει φλασάρει ή δεν το πάρει απο τον θείο για το Pc

αλλα και η διαφορά στην ποιότητα του παιχνιδιου θα είναι τεράστια σύμφωνα με τα νούμερα και με αυτά που μας έχουν πει.[/quote']

Eιπαμε μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα. ;)

Επεξ/σία από dr_thodt
Δημοσ.

Ο τίτλος δεν θα κυκλοφορήσει το 2010

Πολλά έχουν γραφεί μέχρι σήμερα για το Gran Turismo 5 και παρόλο που οι φίλοι της σειράς αναμένουν εδώ και καιρό μια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, ο Kazunori Yamauchi συνεχίζει να μπερδεύει το ήδη θολό τοπίο. Σε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα με σκοπό να βραβευθούν οι νικητές του GT Academy, το αφεντικό της polyphony Digital φαίνεται να ενοχλήθηκε από τις πιέσεις των δημοσιογράφων και δεν παρέλειψε να κάνει μια σημαντική δήλωση. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ανέφερε πως το Gran Turismo 5 δεν θα κυκλοφορήσει εντός του 2010

Δημοσ.

Καινοτομο το haLOL τι αλλο θα ακουσουμε , ενα απλο πραγμα πρεπει να κατανοησετε οι xbox fans με το hype και το φτηνο κοστος αναπτυξης δεν κανεις δουλεια στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ παρα μονο στις πωλησεις

(cod mw2 - odst ) κλπ

Η ms εχει επιλεξει αυτο το ευκολο δρομο , marketing και ονοματος δεν αξιωθηκε να παρουσιασει μια δικη της μηχανη γραφικων που να κανει μπαμ σε αυτη την γενια

Ολο σε ξενα α!@$%^ια στηριζεται (3rd paries) :mrgreen:

Φυσικα απο αποψης κερδων ειναι σωστος ομως απο ποιοτητα ειναι η απολυτη μετριοτητα.

Η συντριπτικη πλειοψηφια των exclusive παιχνιδιων του 360 υπολειπωνται ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ στην ποιοτητα σε σχεση με τα exclusives του ps3 που θεωρωνται τα τοπ αυτης της ΓΕΝΙΑΣ ( kz2 ,uncharted 2 , gow3 , hr)

Eδω ουτε το gt5 prologue του 2007 δεν καταφερε να φτασει και ειμαστε στα μεσα σχεδον του 2010 , συν το γεγονος οτι ειναι πολυ πιο νωρις στην αγορα και εχει και πιο ευκολο προγραμματισμο απο του ps3

Λογικα επρεπε να ειχε ξεπερασει κατα πολυ το prologue

Η sony ηδη προχωραει μπροστα 4 exclusives απο το 2009 μεχρι σημερα με ξεχωριστες μηχανες γραφικων η μια καλυτερη απο την αλλη , συν του gt5 που ερχεται

Ποτε θα βγαλει καμια μηχανη γραφικων της προκοπης η ms απο τα studios της περασαν σχεδον 4 χρονια ,μαλλον του αγιου λουτσου ανημερα ετσι οπως παει :lol: ως ποτε θα πηγαινει τυφλοσουρτι με την παλια μηχανη unreal engine 3 ?

making of god of war 3

http://www.eurogamer.net/articles/the-making-of-god-of-war-iii?page=1

Δημοσ.

Η συντριπτικη πλειοψηφια των exclusive παιχνιδιων του 360 υπολειπωνται ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ στην ποιοτητα σε σχεση με τα exclusives του ps3 που θεωρωνται τα τοπ αυτης της ΓΕΝΙΑΣ ( kz2 ,uncharted 2 , gow3 , hr)

επειδή πλέον τα επιχειρήματα πάνε περίπατο

grammartimegi7.jpg

Δημοσ.
ROFL :-D:-D:-D

χοχοτετοιε παρε κανα λεξικο ρε μαν..ημαρτον,τυφλωθηκα

και στον γυρισμό τσίμπα και κανά ΧΒΟΧ να μπεις online για HALOL...κερνάω παστούλα :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...