Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
προσωπικά την single gaming εμπειρία δεν την συγκρίνω με την καμία με το online gaming, αλλά όταν βλέπω τέτοιες κατηγορίες ότι το online είναι μόνο για e-penis και no lifers αυτό που μου έρχεται στον νου είναι ότι κάποιος δοκίμασε το skill του και έγινε pwned (όπως φωνάζουν και τα "no life" αμερικανάκια στα αυτιά μας)

Mια απο τα ιδια.

Αλλα και το online μου εχει χαρισει ομορφες στιγμες.Δεν μπορω να ξεχασω το λιωσιμο στα COD4 και Killzone 2 ή τις απειρες ωρες που εχω περασει με το LBP.

Επισης δεν νομιζω οτι καποιοι θαβουν το online επειδη ειναι πληρεστερο στο 360,διοτι τα απαραιτητα για να παιξεις τα εχεις και στο psn.(κατ'εμε τα εχεις ολα,εγω δεν χρειαζομαι κατι παραπανω).Οποτε ειναι θεμα γουστου περισσοτερο.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Mια απο τα ιδια.

Αλλα και το online μου εχει χαρισει ομορφες στιγμες.Δεν μπορω να ξεχασω το λιωσιμο στα COD4 και Killzone 2 ή τις απειρες ωρες που εχω περασει με το LBP.

Επισης δεν νομιζω οτι καποιοι θαβουν το online επειδη ειναι πληρεστερο στο 360,διοτι τα απαραιτητα για να παιξεις τα εχεις και στο psn.(κατ'εμε τα εχεις ολα,εγω δεν χρειαζομαι κατι παραπανω).Οποτε ειναι θεμα γουστου περισσοτερο.

LBP φιλε τι γελια εχω ρίξει.

Δημοσ.
ikaruga πάντως αν θυμάμαι καλά έπαιζες WOW αν δεν κάνω λάθος...onilne gaming είναι και αυτό...για τον skanjo δεν ξέρω

δλδ μην κατηγορούμε το online gaming επειδή το παρέχει πληρέστερα το ΧΒΟΧ...δικαίωμα του καθενός να μην ασχολείται ούτε θα του πω "OY A OY χάνεις που δεν παίζεις online"...και εγώ δεν μπορώ να πω ότι λιώνω, καμιά φορά θα μπω όμως για κανένα Uncharted, HALO ή και κανα Guitar Hero με κάτι καμένους που παίζουμε (ναι κι όμως είναι real life friends που παίζουμε στο Live ή το PSN, περίεργο ε; )

από την άλλη δεν σημαίνει και ότι αυτοί που ασχολούνται δεν έχουν "life", είναι αντικοινωνικοί και παίζουν για το e-penis...κάτι τέτοια μόνο κόμπλεξ δείχνουν...αν κάποιος μπήκε online την στιγμή που ισοπεδώνει τα φιλαράκια του σε split screen και μάζεψε ξύλο από κάποιον άγνωστο, δεν μπορεί να ρίξει το ανάθεμα στο online gaming, απλά δεν είναι τόσο γαμάτος όσο πίστευε

προσωπικά την single gaming εμπειρία δεν την συγκρίνω με την καμία με το online gaming, αλλά όταν βλέπω τέτοιες κατηγορίες ότι το online είναι μόνο για e-penis και no lifers αυτό που μου έρχεται στον νου είναι ότι κάποιος δοκίμασε το skill του και έγινε pwned (όπως φωνάζουν και τα "no life" αμερικανάκια στα αυτιά μας)

Μια από τα ίδια και εγώ. Το multiplayer αρχικά ήταν με real friend που απλά δεν είχαμε την ευκαιρία εκείνες τις ώρες να βρεθούμε.. και αργότερα γνωριστήκαμε και με άλλα παλικάρια (έχει τύχει αργότερα να πάμε και για καφέ). Θέλω να πω ότι δεν παίζεις απαραίτητα με αγνωστους. Το τι γέλιο πέφτει δεν λέγετε.

Σίγουρα με ένα μπυρόνι και τα παιδιά δίπλα θα ήταν καλύτερα. Αλλά αφενός αυτό δεν είναι πάντα εφικτό (μεγαλώσαμε... δεν έχουμε τόσο ελεύθερο χρόνο... ή μένουμε και μακρυά) αφετέρου όπως και να το κάνουμε ένα 4πλο split screen σε μια οθόνη 32 άντε και 40 ιντσες max... όπως και να το κάνουμε χάνει αρκετά. Χώρια ότι έχει τύχει να παίξουμε και παρέα (friends στο xbox) μέχρι και 10 άτομα. Κακά τα ψέμματα, μόνο αν έχεις το χρόνο και το τρόπο - φράγκα για LAN μπορείς να κάνεις κάτι αντίστοιχο.

Δημοσ.
ikaruga πάντως αν θυμάμαι καλά έπαιζες WOW αν δεν κάνω λάθος...onilne gaming είναι και αυτό...για τον skanjo δεν ξέρω

παίζω wow ,αλλα έχεις μπερδευτεί κάπου.

λοιπόν ίσως να μην έχεις παίξει wow ,αλλα το παιχνίδι έχει καμιά 700 quests που μπορείς να τα κάνεις μόνος σου,έχει πολλά classes που πάλι μπορείς να τα μαξάρεις μόνος σου.

εγώ προσωπικά είχα ενα account με 4 70άριδες στο bc και το πούλησα,τώρα με το wrath ξαναγόρασα και έχω 3 80άρηδες και 2-3 70κάτι,ο λόγος?δεν μου αρέσει το endgame.μου αρέσει να καίγομαι στο lvl-up solo.στο endgame μέ έναν χαρακτήρα ασχολούμαι μόνο κάθε παρασκευή.

όσο για το multi του wow,πάλι είσαι λάθος,έναν χαρακτήρα παίζω για Pve,και δεν το κάνω για e-penis/εχω καλύτερο skill απο τον άλλο λόγους,μαζευόμαστε κάθε παρασκευή σε έναν κολλητό με 3 laptop και 1 desktop και λιώνουμε στα heroics/raids(πράγμα που μπορεί να κάνει οποιαδήποτε παρέα σε ένα νετ).καταπληκτικές στιγμές,αλλα δεν έχουν να κάνουν με pwned/wtf i win κτλπ.πάμε ρίχνουμε AI τέρατα σαν παρέα και διασκεδάζουμε,καζούρα στο τανκ που δεν νιώθει κτλπ,γίνεται αυτό στις κονσόλες?

με άλλα λόγια έχεις παρεξηγήσει το wow.το παιχνίδι είναι και single player και local multiplayer ,το γεγονός οτι είναι online δεν σου αφαιρεί την ευκαιρία του να παίξεις μαζί με φίλους απο κοντά.Και δεν είναι όλοι 15χρονα παιδάκια που το παίζουν για e-penis λόγους(όχι οτι δεν υπάρχουν τέτοιοι μέσα,φυσικά)

τώρα ελπίζω να μην δω χαζά σχόλια όπως "και εγώ έχω τέσσερις τηλεωράσεις σπίτι και φέρνουν 3 φίλοι τα xbox/ps και λιώνουμε".....καμία σχέση

Δημοσ.

ΛΟΛ τι το ανάλυσες τόσο και για ποιο πράγμα είμαι λάθος?...εγώ μόνο ρώτησα αν έπαιξες ποτέ ένα παιχνίδι που όπως λέει και το όνομα του είναι ONLINE...έχω παίξει WOW ναι αλλά δεν νομίζω ότι σαν MMO προορίζεται για single gaming...δλδ αν δεν κάνεις instances και raids τι άλλο θα κάνεις;...ατελείωτο grinding?...να μου λείπει

Δημοσ.
ΛΟΛ τι το ανάλυσες τόσο και για ποιο πράγμα είμαι λάθος?...εγώ μόνο ρώτησα αν έπαιξες ποτέ ένα παιχνίδι που όπως λέει και το όνομα του είναι ONLINE...έχω παίξει WOW ναι αλλά δεν νομίζω ότι σαν MMO προορίζεται για single gaming...δλδ αν δεν κάνεις instances και raids τι άλλο θα κάνεις;...ατελείωτο grinding?...να μου λείπει

world of warcraft......που το είδες το ονλινε???genre είναι mmΟrpg,και όπως αναλύω παραπάνω δεν παίζουν όλοι mmorpg για τους λόγους που παίζουν κάποιοι fps online στις κονσόλες,το ένα παίζεται και local multiplayer το άλλο όχι.πόσο πιο απλό πρέπει να το κάνω για να το καταλάβεις?εδώ είσαι λάθος.

αν θες κάνε instances/raids αλλα μπορείς να το κάνεις με κολλητούς δίπλα,καζούρα,γέλιο κτλπ,και τα raids/instances δεν έχουν να κάνουν με skill/e-penis λόγους.α παίζω για να ανεβάσω το σκιλλ μου και να είμαι καλύτερος απο τον αυστραλό που έχει 1120234024 κιλλς.

εντελώς offtopic φύγαμε .έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να καταλάβετε κάποιοι τι λέμε ...

Δημοσ.

Κι εγω νομιζω οτι την single gaming εμπειρια δεν μπορει να την ανταγωνιστει ακομα κανενα online game.Ειχα καει πριν κατι χρονια με το neverwinter nights σε rp server(narfell).Εχω λιωσει και στο L2 και λιγο WoW(σε prive server ομως)Πολυ ωραια εμπειρια δε λεω αλλα ποτε μα ποτε δεν ανατριχιασα,δεν συγκινηθηκα,δεν πορωθηκα,δεν εκανα ενα πακετο τσιγαρα σε μια ωρα οσο με καποιο single player.Τωρα τα αλλα τα αντικοινωνικα που γραφτηκαν ενταξει δεν σχολιαζω.Καποιοι εδω μεσα ειμαστε σε μια ηλικια που δεν εχουμε τετοιους "καημους" πλεον..εχουμε ηδη μια ζωη,δεν προσπαθουμε να την φτιαξουμε τωρα.Οποτε αυτα τα αντικοινωνικα που λες,νομιζω οτι θα πρεπει να τα απευθυνεις 1)ειτε στον εαυτο σου(αν εισαι κατω απο 22) 2)ειτε σε καποιους ανηλικους που καιγονται.Αυτα τα ολιγα γιατι νυσταζω και δεν περναει η #$$^##^ ωρα να παω να λιωσω και στον υπνο(αλλη μια single only εμπειρια)

Δημοσ.
world of warcraft......που το είδες το ονλινε???genre είναι mmΟrpg,και όπως αναλύω παραπάνω δεν παίζουν όλοι mmorpg για τους λόγους που παίζουν κάποιοι fps online στις κονσόλες,το ένα παίζεται και local multiplayer το άλλο όχι.πόσο πιο απλό πρέπει να το κάνω για να το καταλάβεις?εδώ είσαι λάθος.

αν θες κάνε instances/raids αλλα μπορείς να το κάνεις με κολλητούς δίπλα,καζούρα,γέλιο κτλπ,και τα raids/instances δεν έχουν να κάνουν με skill/e-penis λόγους.α παίζω για να ανεβάσω το σκιλλ μου και να είμαι καλύτερος απο τον αυστραλό που έχει 1120234024 κιλλς.

εντελώς offtopic φύγαμε .έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να καταλάβετε κάποιοι τι λέμε ...

στο MMO το είδα το ONLINE...θες να μου πεις σώνει και καλά ότι όποιος παίζει WOW χωρίς να έχει τους κολλητούς δίπλα το κάνει για e-penis λόγους, όπως και όλα τα group quests που έκανες εσύ ήταν μόνο μέσω LAN και στο ίδιο δωμάτιο (φαντάζομαι στο δωμάτιο 10+ άτομα)...εντάξει δεν συνεχίζω το offtopic, προφανώς όλοι όσοι έπαιζαν ή παίζουν WOW το κάνουν με λάθος τρόπο

Δημοσ.

Εσυ πως εβγαλες το συμπερασμα οτι τα fps/3rd person shooters δεν παιζονται local ειτε split-screen ειτε με system link? μια χαρα μπορεις να παιξεις κ co-op και competitive.

H πλακα ειναι οτι μερικοι υποστηριζουν οτι online gaming σημαινει οτι παιζω μονος μου - ενταξει ειναι κ η θεωρεια που εχουν μερικοι οτι οσοι παιζουν online δεν εχουν φιλους, cyber-sex freaks κ.λ.π. αλλα ειλικρινα πιστευει κανεις οτι οσοι παιζουν στο PSN ή στο Live παιζουν μονοι τους χωρις φιλους? αυτο δειχνει ποσο εκτος τοπου κ χρονου ειναι μερικοι εδω μεσα οσων αφορα το "κακο", "αντικοινωνικο", e-penis online gaming.

Παντως οντως ειναι δυσκολο να σε καταλαβουμε μιας κ αυτα που λες δεν εχουν καμια επαφη με την πραγματικοτητα και πανω απο ολα δεν βγαζουν νοημα αλλα συνεχισε ετσι κ αλλιως να δουμε που θα καταληξει ολο αυτο με το WoW και τα mmorpgs που δεν ειναι online αλλα ταυτοχρονα ειναι. :rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 13:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:43 ----------

έχει κυκλοφορίσει το demo......μπορεί κάποιος να φέρει άποψη άνετα για τα γραφικά.

2560x1440+60FPS+better Shadow resolution+16X AA vs 576p

ναι χαλαρά θα το παίξω στο 360.....:lol:

Σιγουρα ετσι θα το παιξεις...:lol:

Δημοσ.

Σιγουρα ετσι θα το παιξεις...:lol:

φυσικά ,όποιος το παίξει στο 360 ή δεν έχει pc ή είναι κολλημένο 360 fanboy :lol:

και πιο φθηνό θα είναι στο pc να το αγοράσει απότι στο 360,αν δεν έχει φλασάρει ή δεν το πάρει απο τον θείο για το Pc

αλλα και η διαφορά στην ποιότητα του παιχνιδιου θα είναι τεράστια σύμφωνα με τα νούμερα και με αυτά που μας έχουν πει.

Δημοσ.

Ρε παιδιά για να καταλάβω. Θεωρείτε πως όποιοι γουστάρουμε και παίζουμε online με φιλαράκια είμαστε αντικοινωνικοί; Θα με καραφλιάσετε τελείως; Απεναντίας, με εξαίρεση κάποια συγκεκριμένα single (πχ ατμοσφαιρικά παιχνίδια) προτιμώ να παίζω με παρέα... αλλιώς βαριέμαι. Χώρια ότι αλλάζει εντελώς το gaming... εκει που πας solo τώρα παίζει στρατηγική, που θα πάει ο ένας, ποιος θα καλύπτει, πως θα κινηθείτε κλπ. Χώρια ότι στιγμές που μένεις μαλάκας (πχ να σε σκοτώσουν και να σου γράψει Michael Jackson kills you from the grave) μπορείς να τις μοιραστείς και να ρίξεις άπλετο γέλιο από το να κάθεσαι να χαζογελάς μόνος σου.

Δεν με θεωρώ αντικοινωνικό άτομο, απεναντίας οι περισσότερες ασχολίες μου είναι ιδιαίτερα κοινωνικές (πχ χορός)... τώρα τι λέτε εσείς εδώ μέσα... μάλλον άλλοι είναι οι "κοινωνικά απροσάρμοστο" και ότι δεν σας ενδιαφέρει το βαπτίζετε κακό.

Δημοσ.
Ρε παιδιά για να καταλάβω. Θεωρείτε πως όποιοι γουστάρουμε και παίζουμε online με φιλαράκια είμαστε αντικοινωνικοί; Θα με καραφλιάσετε τελείως; Απεναντίας, με εξαίρεση κάποια συγκεκριμένα single (πχ ατμοσφαιρικά παιχνίδια) προτιμώ να παίζω με παρέα... αλλιώς βαριέμαι. Χώρια ότι αλλάζει εντελώς το gaming... εκει που πας solo τώρα παίζει στρατηγική, που θα πάει ο ένας, ποιος θα καλύπτει, πως θα κινηθείτε κλπ. Χώρια ότι στιγμές που μένεις μαλάκας (πχ να σε σκοτώσουν και να σου γράψει Michael Jackson kills you from the grave) μπορείς να τις μοιραστείς και να ρίξεις άπλετο γέλιο από το να κάθεσαι να χαζογελάς μόνος σου.

Δεν με θεωρώ αντικοινωνικό άτομο, απεναντίας οι περισσότερες ασχολίες μου είναι ιδιαίτερα κοινωνικές (πχ χορός)... τώρα τι λέτε εσείς εδώ μέσα... μάλλον άλλοι είναι οι "κοινωνικά απροσάρμοστο" και ότι δεν σας ενδιαφέρει το βαπτίζετε κακό.

δεν ειπε κανείς τπτ για αντικοινωνικούς,ούτε απαξιωσε κανείς το ονλινε.ούτε είπε οτι είναι κακό ,μάλλον το αντίθετο γίνεται, κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν οτι το ονλινε δεν είναι για όλους.είναι αυτοί που παίζουν βίντεοπαιχνίδια για να είναι οι καλύτεροι και να αυξάνουν το σκιλλ τους συνέχεια μέχρι να φτάσουν στο τοπ επίπεδο, εναντίον αυτών που παίζουν μόνο για διασκέδαση και δεν τους νοιάζει αν θα χασουν η θα κερδίσουν αρκεί να διασκεδάσουν μόνοι τους ή μέσα σε παρέα(που κάποιοι θεωρούν οτι μόνο άσχετοι ανοίκουν σε αυτούς και δεν τα πάνε καλά στο ονλινε γιαυτό δεν ασχολούνται τόσο).δεν μπορούν να καταλάβουν οτι απλά δεν έχει κάτι να τους προσφέρει το ονλινε.

αν πάτε πιο πίσω θα δείτε οτι το όλο θέμα ξεκίνησε που με είπε ο τουφας να παίξω κάνα multi και μετά να μιλήσω,λες και δεν πρέπει να έχω άποψη αν δεν μου αρέσουν τα ονλινε.και οτι ο μόνος λόγος για να παίζεις βιντεοπαιχνίδια είναι για να ανεβάζεις συνέχεια το σκιλλ σου παίζοντας με όλο και πιο δυνατούς αντιπάλους...

Δημοσ.

Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Ο καθένας όπως τη βρίσκει. Και δεν μίλησα αποκλειστικά προς κάποιον (για αυτό και απέφυγα το quote). Αλλά εν ολίγοις υπήρχαν άτομα που δυστυχώς αυτό είπαν.

Εδώ πρόδωσα το pro για το fifa επειδή ήθελα να παίζω με φίλους όχι μόνο από κοντά, αλλά και απο τα σπίτια μας (για το pes δεν είχα διαβάζει τα καλύτερα) . Φυσικά όταν δίνεται η ευκαιρία να παίξουμε από κοντά με μπυρόνια και σφαλιάρες... άλλη αίσθηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματι επαιζα οπως επαιζα και CS και Unreal και Quake και AvP.

δλδ μην κατηγορούμε το online gaming επειδή το παρέχει πληρέστερα το ΧΒΟΧ...δικαίωμα του καθενός να μην ασχολείται ούτε θα του πω "OY A OY χάνεις που δεν παίζεις online"...και εγώ δεν μπορώ να πω ότι λιώνω, καμιά φορά θα μπω όμως για κανένα Uncharted, HALO ή και κανα Guitar Hero με κάτι καμένους που παίζουμε (ναι κι όμως είναι real life friends που παίζουμε στο Live ή το PSN, περίεργο ε; )

Δεν κατηγορησα το online gaming. Κατηγορησα τον τυπο που αυτοματα βγαζει "γραφικους" και "so 2000" αυτους που δεν το γουσταρουν και επιμενει οτι το δικο του ειναι και το σωστο και οτι εμεις που δεν το γουσταρουμε το online κομματι απλα "δεν ξερουμε" γιατι δεν δοκιμασαμε ποτε. Ε λοιπον το online το εχω φαει στη μαπα τοσα χρονια και ξερω και γιατι δεν το γουσταρω.

από την άλλη δεν σημαίνει και ότι αυτοί που ασχολούνται δεν έχουν "life", είναι αντικοινωνικοί και παίζουν για το e-penis...κάτι τέτοια μόνο κόμπλεξ δείχνουν...αν κάποιος μπήκε online την στιγμή που ισοπεδώνει τα φιλαράκια του σε split screen και μάζεψε ξύλο από κάποιον άγνωστο, δεν μπορεί να ρίξει το ανάθεμα στο online gaming, απλά δεν είναι τόσο γαμάτος όσο πίστευε

Ουτε αυτο το ειπα. Ο αλλος μιας και μιλησε για "γραφικους" που ειναι 10 χρονια πισω και δεν λεει να καταλαβει οτι αυτο που λεει ειναι παπαρια του εκανα απλα ενα παραλληλισμο για το ποσο ακυρο ειναι αυτο που λεει γιατι πολυ απλα δεν μπορει να καταλαβει οτι καποιοι παιζουν για το χαβαλε τους και οχι για να μετρησουν ποιος εχει το μεγαλυτερο online τσουτσουνι. Καποιος βεβαια μπορει να το παιζει ενα online και για χαβαλε αλλα γνωριζοντας καλα τον χωρο δεν βλεπω οτι παιζει κατι τετοιο.

Φανταζομαι στο εξηγησα ποιο πανω. Δεν κατηγορησα κανεναν για no life ουτε ποτε ειπα κατι τετοιο. Κατι τυπακια ομως που πετανε κατι "εξυπνα" σχολια περι "γραφικους" και δεν ξερω τι αλλο καλο θα ηταν να το βαλουν σε λειτουργια (το μυαλο τους) πριν πεταξουν την βλακεια τους.

Επεξ/σία από ikaruga24
Δημοσ.

τέλος πάντων είπαμε ο καθένας τα δικά του γούστα.

ας γυρίσουμε στο θέμα όμως.μερικές Pics απο alan wake,τι παιχνιδάρα θα είναι αυτη!!!! το παιχνίδι είναι η απόδειξη οτι κάποιος αν ασχοληθεί με το 360 μπορεί να βγάλει φοβερό παιχνίδι,όπως η mistwalker με το lost odyssey ,το παράπονο μου απο το 360 είναι οτι τα περισσότερα παιχνίδια έχουν medium budget και λίγα χρόνια προγραμματισμό,ένα απο τα παιχνίδια που είναι και hight budget και έχει 5 χρόνια+ development time δείχνει πως αν κάποιος προσπαθήσει φτιάχνει αξιόλογα αποτελέσματα,όχι σαν κάποιους που βγάζουν ένα παιχνίδι κάθε χρόνο,και δεν προσπαθούν να δώσουν καμία καινοτομία(εκείνους θα τους κράζω και ας με λένε sony fanboy κάποιοι εδω μέσα,αντίθετα προσπάθειες όπως το αλαν wake τις συγχαίρω ;) )

26543_102973563073684_102932166411157_49567_1850538_n.jpg

26543_102973556407018_102932166411157_49565_261401_n.jpg

26543_102973516407022_102932166411157_49554_6703620_n.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...