Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα δεν υπαρχουν πλεον brands οπως ηταν παλια. Ενα παραδειγμα, ελεγες τοτε Donkey Kong Country και οι Sega fans καθονταν σουζα (ασχετα αν το ιδιο το παιχνιδι ηταν basic οσο δεν πηγαινε) γιατι ηξερες οτι δεν επαιζε περιπτωση να το δεις ποτε στο Mega Drive. Ελεγες Gunstar Heroes και οι Snes fans ετρωγαν τα ρουχα τους γιατι το καλυτερο αναλογο παιχνιδι που ειχαν τοτε ηταν το Super Turican και ασχετα αν ηταν καλυτερο στο Snes σε σχεση με το Mega Drive δεν εφτανε σε καμια περιπτωση το Gunstar Heroes σε κανενα τομεα (ομοιως και με το Yoshis island και Sonic 3 αντιστοιχα καθως και πολλα ακομα).

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ενταξει νομιζω οτι και οι ιδιες οι εταιριες φανατιζουν το κοσμο με τις κινησεις του,απο την εποχη της sega με το αξεπεραστο GENESIS DOES,WHAT NINTENDON'T,μεχρι σημερα και τις δηλωσεις των εκπροσωπων των εταιριων.Απλα λογω ιντερνετ οι δηλωσεις αυτες ακουγονται πιο πολυ και δημιουργειται περισσοτερος ντορος παντα υπερ των ιδιων των εταιριων

Δημοσ.
:lol::lol::lol:

και πως εξηγείς ότι ένας έφηβος σαν κι εσένα έχει PS3? :lol:

Ναι δεν το ηξερες? PS3 εχουν οι μεγαλοι που παιζουν μονο σε split-screen, δεν γουσταρουνε το online γιατι ειναι trial & error e-penis race και πηδανε παραδοσιακα ενω 360 εχουν οι εφηβοι που παιζουν online, δεν βγαινουν ποτε εξω, δεν εχουν φιλους, κανουν cyber-sex αλλα τουλαχιστον μαθαινουν κ αρχαιοελληνικη ιστορια μεσω της UE3 δηλαδη φαντασου κατι ατομα σαν κ αυτα που βλεπεις σε κατι εκπομπες σαν του Χαρδαβελα με θεμα την εξαρτηση απο υπολογιστες/videogames.

Το λυπηρο σε ολο αυτο ειναι οτι πολλοι απο αυτους που λενε και πιστευουν τα παραπανω ειναι 30+ χρονων οπως υποστηριζουν...:fear:

Δημοσ.

Ακόμα με το online multiplayer ασχολείστε;

Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κάποιος ότι κάτι που είναι σημαντικό για αυτόν μερικοί το γράφουν στα @@ τους;

Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κάποιος ότι μερικοί θέλουν να παίζουν solo ή με κανένα φιλαράκι τους το πολύ;

Δημοσ.
Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κάποιος ότι μερικοί θέλουν να παίζουν solo ή με κανένα φιλαράκι τους το πολύ;

Στην πραγματικότητα δεν θες να παίζεις σόλο, θες να παίζεις ανεξάρτητα με το αν υπάρχει άλλος ή όχι. Δηλαδή να μπορείς να παίζεις σε multiplayer κόσμο χωρίς να χρειάζεσαι απαραίτητα τη βοήθεια άλλων, φίλων ή όχι.

Δημοσ.

Γιατί είναι πολύ πιο ωραίο να μπορείς να μιλήσεις με κάποιον όσο παίζεις, ακόμα κι αν του λες μπούρδες, ακόμα κι αν δεν πρόκειται να συναντηθήται ποτέ, ακόμα και ανσου σπάει τα νεύρα. Και εμένα μαρέσει το singleplayer και δεν είμαι τόσο κοινωνικός αλλά η εμπειρία που είχα με το WoW όταν έπαιζα ήταν το κάτι άλλο.

Δημοσ.

Μα δε θέλω ούτε να μιλάω με κάποιον ούτε τίποτα.

Όταν παίζω θέλω μόνο να παίζω.

Και WoW που είχα παίξει πάλι μόνος μου έπαιζα. Δε βλέπω το λόγο να πληρώνω κάθε μήνα συνδρομή για multiplayer ενώ θέλω να παίζω μόνος.

Δημοσ.
Μα δε θέλω ούτε να μιλάω με κάποιον ούτε τίποτα.

Όταν παίζω θέλω μόνο να παίζω.

Και WoW που είχα παίξει πάλι μόνος μου έπαιζα. Δε βλέπω το λόγο να πληρώνω κάθε μήνα συνδρομή για multiplayer ενώ θέλω να παίζω μόνος.

Kαλα στο WoW αμα επαιζες μονος σου,πολυ λιγα πραγματα θα κανες...

Θα φτιαχνες και guild μονος σου;:lol:

Δημοσ.

ikaruga πάντως αν θυμάμαι καλά έπαιζες WOW αν δεν κάνω λάθος...onilne gaming είναι και αυτό...για τον skanjo δεν ξέρω

δλδ μην κατηγορούμε το online gaming επειδή το παρέχει πληρέστερα το ΧΒΟΧ...δικαίωμα του καθενός να μην ασχολείται ούτε θα του πω "OY A OY χάνεις που δεν παίζεις online"...και εγώ δεν μπορώ να πω ότι λιώνω, καμιά φορά θα μπω όμως για κανένα Uncharted, HALO ή και κανα Guitar Hero με κάτι καμένους που παίζουμε (ναι κι όμως είναι real life friends που παίζουμε στο Live ή το PSN, περίεργο ε; )

από την άλλη δεν σημαίνει και ότι αυτοί που ασχολούνται δεν έχουν "life", είναι αντικοινωνικοί και παίζουν για το e-penis...κάτι τέτοια μόνο κόμπλεξ δείχνουν...αν κάποιος μπήκε online την στιγμή που ισοπεδώνει τα φιλαράκια του σε split screen και μάζεψε ξύλο από κάποιον άγνωστο, δεν μπορεί να ρίξει το ανάθεμα στο online gaming, απλά δεν είναι τόσο γαμάτος όσο πίστευε

προσωπικά την single gaming εμπειρία δεν την συγκρίνω με την καμία με το online gaming, αλλά όταν βλέπω τέτοιες κατηγορίες ότι το online είναι μόνο για e-penis και no lifers αυτό που μου έρχεται στον νου είναι ότι κάποιος δοκίμασε το skill του και έγινε pwned (όπως φωνάζουν και τα "no life" αμερικανάκια στα αυτιά μας)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...