Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να πω, πολύ hyped μου φάνηκε το Halo3. Το Gears 2 με πολύ λιγότερο hype είναι πολλές κλάσεις ανώτερο κατα τη γνώμη μου απ' οτιδήποτε exclusive έχει κυκλοφορήσει ανεξαρτήτου κονσόλας.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
Το metacritic το φερνεις στην συζητηση για ποιο λογο? μιλαμε προσωπικα ή γενικα για να καταλαβω γιατι ετσι οπως το ειπες νομιζα οτι μιλαγες προσωπικα...γιαυτο κ και το πειραγμα αλλα φαινεται δεν το επιασες. :rolleyes:

Με παιχνιδια οπως τα Halo: Reach, Αlan Wake, Super Mario Galaxy 2, Metroid Other M, New Zelda (ποτε δεν ξερεις, η ελπιδα πεθαινει τελευταια), Red Dead Redemption κ.λ.π. δυσκολο να μπει υποψηφιοτητα κ να κερδισει κατι παραπανω απο best graphics/tech...

Το μονο που ειπα ειναι οτι το gow3 θα ειναι απο τα καλυτερα της χρονιας.Τπτ παραπανω.Επισης ειπα οτι οτι δυσκολα θα ειναι το GOTY.

Με τα μεχρι στιγμης δεδομενα φαβορι με διαφορα ειναι το Mass effect 2,με αουτσαιντερ κατ'εμε το heavy rain.Εχουμε δρομο ομως ακομα..και αρκετες σημαντικες κυκλοφοριες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Το μονο που ειπα ειναι οτι το gow3 θα ειναι απο τα καλυτερα της χρονιας.Τπτ παραπανω.Επισης ειπα οτι οτι δυσκολα θα ειναι το GOTY.

Με τα μεχρι στιγμης δεδομενα φαβορι με διαφορα ειναι το Mass effect 2,με αουτσαιντερ κατ'εμε το heavy rain.Εχουμε δρομο ομως ακομα..και αρκετες σημαντικες κυκλοφοριες.

Τα καλυτερα που λες ειναι πολυ γενικο - θα ειναι στα 5 καλυτερα ή στα 20 καλυτερα? σιγουρα δεν ειναι το ιδιο...

Για να καταλαβω, το metacritic τελικα πιστευεις οτι μετραει ή οχι στο αν θα βγει καποιο GOTY? γιατι αν παιρνεις υποψην τη βαθμολογια στο metacritic το Heavy Rain εχει λιγοτερες πιθανοτητες να βγει GOTY απο το GoW3 λογω χαμηλοτερης βαθμολογιας.

Επεξ/σία από dr_thodt
Επισκέπτης
Δημοσ.
Τα καλυτερα που λες ειναι πολυ γενικο - θα ειναι στα 5 καλυτερα ή στα 20 καλυτερα? σιγουρα δεν ειναι το ιδιο...

Για να καταλαβω, το metacritic τελικα πιστευεις οτι μετραει ή οχι στο αν θα βγει καποιο GOTY? γιατι αν παιρνεις υποψην τη βαθμολογια στο metacritic το Heavy Rain εχει λιγοτερες πιθανοτητες να βγει GOTY απο το GoW3 λογω χαμηλοτερης βαθομογιας.

Στα 20 καλυτερα με τπτ.Λογικα μεσα στην 10αδα.Προς το παρον μεσα στην 5αδα.

Την 2η ερωτηση την περιμενα:P

Μετραει ναι στο να διακρινουμε αν ενας τιτλος ειναι καλος ποιοτικα.Το οτι το GoW3 ειναι καλο παιχνιδι και αυτο που θελει να κανει το κανει καλα ειναι βεβαιο,αλλα για GOTY δεν μετραει μονο αυτο.Το HR μπορει να εχει μικροτερο metacritic score ,αλλα ειναι ανωτερη εμπειρια.

Δημοσ.
Για GOTY δεν παει,αλλα σιγουρα ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια της χρονιας.

Εξαρταται απο ποια πλευρα βλεπει κανεις ενα game of the year. Για μενα ενα game of the year -πρεπει- να εχει και αντοχη στο χρονο και σοβαρο gameplay. Αυτα τα 2 δεν υπαρχουν σε ολοκληρη τη σειρα God of War. Αν ενα παιχνιδι οπως το God of War διεκδικει θεση στο Game of year τοτε ειμαι σιγουρος οτι τα στανταρ εχουν πεσει σε τρομακτικο βαθμο (ή απλα δεν υπαρχει μεγαλη ποσοτητα απο αξιολογα παιχνιδια).

Επισκέπτης
Δημοσ.

Aναρωτιεμαι...διαβασες το quote που μολις εκανες?

Τωρα για το gameplay που λες διαφωνω.Δεν ειναι τυχαιο που ολα τα reviews εχουν να πουν καλα λογια.Απλα εσυ μπορει να ζητας αλλα πραγματα,που ετσι και αλλιως δεν προσπαθησε ποτε να δωσει το gow.Btw αυτο που με εκανε να συμπαθησω την σειρα ηταν το gameplay και οχι τα γραφικα.

Δημοσ.
Αυτο ισχυει για ολα τα παιχνιδια αλλα δεν αλλαζει το γεγονος οτι το Halo 3 ειδικα για τοτε που βγηκε τεχνικα ηταν πολυ εντυπωσιακο - π.χ. στην πιστα The Covenant το σημειο με τα 2 κινουμενα τεραστια scarabs, με ολα τα οχηματα στην οθονη, εχθρους πανω στα scarabs τα οποια ειναι mini levels που μπορεις να πας κ με ολο αυτο τον πανικο απο particle effects που γινεται στην οθονη ακομα θεωρω προσωπικα οτι ειναι απο τα πιο εντυπωσιακα πραγματα που εχω δει αυτη τη γενια...τωρα αν για εσενα φοβερα γραφικα σημαινει μονο λεπτομερη textures, shaders και AA εκει αλλαζει το θεμα.

τρελό σημείο το συγκεκριμένο που περιγράφεις...πραγματικά όλοι μένουν στα γραφικά, αλλά αν κάτσουν και δουν στο theater mode το τι συμβαίνει σε εκείνο το σημείο πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια...ένα game δεν το κάνει διαχρονικό το περιτύλιγμα (Killzone 2 κανείς?) αλλά το "πακέτο" που λέμε...το HALO έχει story,single και co-op campaign που τα σπάει και απλά το καλύτερο multi αν το θέλει κανείς

παίζω προ με φιλαράκια απο κοντά, resident evil 5 co-op,τεκκεν-Blazblue.μια χαρά Multi και διασκεδάζω απίστευτα,δεν καταλαβαίνω τι μου προσφέρει να κερδίσω σε ένα fps έναν απο την αμερική και έναν απο την βραζιλία και να τσιρίζουν και μέσα στο αυτί μου.

skanjo δεν διαφωνώ σε αυτό αλλά υπάρχει και άλλο ένα ενδεχόμενο...να μην παίζεις μόνος multi (δεν την παλεύω) αλλά να παίζεις με τα φιλαράκια σου εναντίων άλλων για να δεις τι ψάρια πιάνεις αλλά και μεταξύ σας μόνο αφού συγκεκριμένα το HALO έχει αμέτρητα modes που μπορείς να παίξεις με την παρέα σου (πράγμα που δεν μπορείτε όλοι από την ίδια κονσόλα)

Αν ενα παιχνιδι οπως το God of War διεκδικει θεση στο Game of year τοτε ειμαι σιγουρος οτι τα στανταρ εχουν πεσει σε τρομακτικο βαθμο (ή απλα δεν υπαρχει μεγαλη ποσοτητα απο αξιολογα παιχνιδια).

+1000...δεν θέλω καν να το σκέφτομαι

εγώ θα έλεγα για GOTY ότι πάει μάλλον το Reach,Alan Wake ή Mario Galaxy 2 (εκτός το Final Fantasy αφού το είδος αυτό δυστυχώς δεν "πουλάει" στους πολλούς)

Last Guardian και FF Versus παλιά για φέτος

Δημοσ.

πως μπορουμε να συζηταμε για goty απο τη στιγμη που δεν ξερουμε ακομα καλα καλα ποια παιχνιδια θα κυκλοφορησουν μεχρι το τελους του 2010.....καθιστε να περασει και η ε3 και τοτε θα εχουμε μια εικονα για το ποιο παιχνιδια θα ειναι goty

Δημοσ.
Aναρωτιεμαι...διαβασες το quote που μολις εκανες?

Τωρα για το gameplay που λες διαφωνω.Δεν ειναι τυχαιο που ολα τα reviews εχουν να πουν καλα λογια.Απλα εσυ μπορει να ζητας αλλα πραγματα,που ετσι και αλλιως δεν προσπαθησε ποτε να δωσει το gow.Btw αυτο που με εκανε να συμπαθησω την σειρα ηταν το gameplay και οχι τα γραφικα.

Δεν καταλαβα που εκανα λαθος. Ειπες οτι το παιχνιδι δεν θα ειναι GOTY και συμπληρωνω οτι για να ειναι ενα τετοιο παιχνιδι εστω και υποψηφιο τοτε κατι δεν παει καλα.

Τωρα για το ιδιο το παιχνιδι δεν ειναι μονο τι ζηταω εγω. Υπαρχουν καποια πραγματα που καθε παιχνιδι θα πρεπει να καλυπτει για να διεκδικει θεση για GOTY. Θα πρεπει να ειναι τεχνικα αρτιο (οχι απαραιτητα το καλυτερο αλλα να εχει σουπερ ποιοτητα απο παντου) και φυσικα να ειναι παιχνιδι, οπως ειπα και ποιο πανω, με τρελο gameplay και replayability και αντοχη στο χρονο. Σκεψου παιχνιδια οπως Deus Ex, Super Metroid, Castlevania: Symphony of the nigh και πολλα αλλα που ακομα και σημερα κρατανε κατι περισσοτερο απο καλα (μαλλον τα καλυτερα ever στο ειδος τους).

Επισκέπτης
Δημοσ.
Τωρα για το ιδιο το παιχνιδι δεν ειναι μονο τι ζηταω εγω. Υπαρχουν καποια πραγματα που καθε παιχνιδι θα πρεπει να καλυπτει για να διεκδικει θεση για GOTY.

Ναι αλλα ξαφνικα διαφωνεις με κατι που δεν ειπε κανεις(GoW3=GOTY).

Εγω περι gameplay του παιχνιδιου μιλησα.

Διακρισεις θα εχει για τα γραφικα κατα πασα πιθανοτητα.

Επισης διαφωνω με τα κριτηρια σου για την επιλογη του GOTY.Διαφωνω στο ''πρεπει να εχει αυτο,αυτο και αυτο'' Τπτ συγκεκριμενο..απλα να ειναι το καλυτερο ή αυτο που εκανε την διαφορα ή αυτο που εφερε κατι καινουριο και το εκανε σωστα.Αυτα.

Δημοσ.

Ντάξει ο PDS13 απλά είπε ότι το GoW3 είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια φέτος και πέσατε να τον φάτε. GOTY δεν είναι σίγουρα καταρχάς γι αυτό..

πως μπορουμε να συζηταμε για goty απο τη στιγμη που δεν ξερουμε ακομα καλα καλα ποια παιχνιδια θα κυκλοφορησουν μεχρι το τελους του 2010.....καθιστε να περασει και η ε3 και τοτε θα εχουμε μια εικονα για το ποιο παιχνιδια θα ειναι goty

και κατά δεύτερον στατιστικά τα παιχνίδια που βγαίνουν στην αρχή της χρονιάς δεν πάνε για GOTY.

Όσο για τα προτεινόμενα GOTY να υπενθυμίσω οτι υπάρχουν και καλά Multi φέτος και επερχόμενα exclusives του PS3 γιατί πολλοί νομίζουν ότι μονο τα exclusives του wii και του 360 υπάρχουν.

Δημοσ.

τρομερή πατάτα της σόνυ http://blog.us.playstation.com/2010/03/28/ps3-firmware-v3-21-update/ λένε οτι την πέμπτη θα βγάλουν firmware update v3.21 που θα αφαιρεί το otherOS.

τώρα 2 πράγματα ίσως να ισχύουν,

1.πρωταπριλιάτικο αστείο ,την πέμπτη είναι 1η απριλίου,οπότε ίσως είναι παπάς,αλλα αυτό είναι μεγάλη πατάτα γιατί "μόνο" η πέμπτη είναι για ψέματα ,η ανακοίνωση απο σήμερα είναι major fail αν είναι 1απριλιάτικο αστείο.

2.όντως να υπάρξει το update που να αφαιρούν το otherOS λόγο hacked hypervisor

είναι 80% το ν1 απο αυτά που γράφω ,αντε και απο τουχρόνου να λενε μπούρδες απο τα Χριστούγεννα....υπάρχουν καλύτερα αστεία να κάνεις και την ίδια μέρα,π.χ. ανακοίνωση της se final fantasy vii remake,sony uncharted 3 κτλπ.το συγκεκριμένο ψέμα τουλάχιστον βγάλτο την ίδια μέρα geez (ανακοίνωση λεω απο σήμερα ψέματα για κάτι που θα κάνω την πέμπτη ,wtf!!epic fail )

Δημοσ.
τρομερή πατάτα της σόνυ http://blog.us.playstation.com/2010/03/28/ps3-firmware-v3-21-update/ λένε οτι την πέμπτη θα βγάλουν firmware update v3.21 που θα αφαιρεί το otherOS.

τώρα 2 πράγματα ίσως να ισχύουν,

1.πρωταπριλιάτικο αστείο ,την πέμπτη είναι 1η απριλίου,οπότε ίσως είναι παπάς,αλλα αυτό είναι μεγάλη πατάτα γιατί "μόνο" η πέμπτη είναι για ψέματα ,η ανακοίνωση απο σήμερα είναι major fail αν είναι 1απριλιάτικο αστείο.

2.όντως να υπάρξει το update που να αφαιρούν το otherOS λόγο hacked hypervisor

είναι 80% το ν1 απο αυτά που γράφω ,αντε και απο τουχρόνου να λενε μπούρδες απο τα Χριστούγεννα....υπάρχουν καλύτερα αστεία να κάνεις και την ίδια μέρα,π.χ. ανακοίνωση της se final fantasy vii remake,sony uncharted 3 κτλπ.το συγκεκριμένο ψέμα τουλάχιστον βγάλτο την ίδια μέρα geez (ανακοίνωση λεω απο σήμερα ψέματα για κάτι που θα κάνω την πέμπτη ,wtf!!epic fail )

πιστεύω και εγώ θα είναι κάποιο αποτυχημένο πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλιώς απλα είναι ΤΡΑΓΙΚΟΙ

but due to security concerns, Sony Computer Entertainment will remove the functionality through the 3.21 system software update.

ΡΟΦΛ...μου θυμίζει την ατάκα που έλεγαν ότι αφαίρεσαν αυτήν την δυνατότητα από τα slims για να ρίξουν βάση περισσότερο στο gaming κομμάτι του PS3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...