Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα λες, οι παρεες του καθενος ειναι ενας καθρεφτης του skill που υπαρχει στο νετ. ολοι ειναι παιχταραδες και μαθαινεις πολλα.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Το Halo 3 όντως δεν ήταν όπως θα το περίμενα. Με ξύνισαν τα low-res textures του. Με το Gears 2 όμως μου κατέβηκε το σαγόνι.

Hint: Βρες ένα από τα αρκετά δέντρα και κάνε strafe. Και θαύμασε τα 2D/sprites δέντρα (μόνο ο κορμός είναι 3D)... η πλάκα είναι ότι στο GRAW2 πολλοί κατακεραύνωναν την GRIN αποκλειστικά και μόνο για ακριβώς το ίδιο χαρακτηριστικό και στο GeOW2 δεν αναφέρθηκαν καθόλου σε αυτό :o

Επεξ/σία από john2gr
Δημοσ.

Το Halo 3 θα το δουμε σε PC?Ελπιζω ναι γιατι ειναι παιχνιδαρα και ελπιζω να δουμε ''καποια'' βελτιωση στα γραφικα....

Αναθεμα την M$ που απο PC exclusive το κανε ''κουτι-Χ'' exclusive :devil:

Δημοσ.
καλα λες, οι παρεες του καθενος ειναι ενας καθρεφτης του skill που υπαρχει στο νετ. ολοι ειναι παιχταραδες και μαθαινεις πολλα.

τι μανία είναι αυτή της αναγνώρισης του σκιλλ σε ένα παιχνίδι απο ξένους ?δεν μπορώ να το καταλάβω,α εγώ έχω λιώσει 100000 ώρες στον ίδιο χάρτη και στο ίδιο παιχνίδι και είμαι ο καλύτερος ,μπράβο και εις ανώτερα.

απορώ πως εσύ που έχεις και κάποια ηλικία έχεις τόσο ενδιαφέρον στο e-penis....

στο συγκεκριμένο τομέα είναι ανάλογο της ηλικίας πιστέυω και της ματεοδοξίας του κάθε ατόμου,εγω παίζω για να διασκεδάζω με φίλους τα Multi και για να βλέπω ιστορίες στα single.τις καλύτερες στιγμές multi σε fps τις είχα σε net στο counter με 4 εναντίων 4 φίλων και καζούρα face to face ,πως μπορεί το ίδιο genre με "σχεδόν ίδιο" gameplay με ξένους παίζοντας μόνος μου απο τον καναπέ να μου δώσει την ίδια διασκέδαση?

τέσπα δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε ξεφέυγουμε τσάμπα απο το θέμα,η κάθε άποψη στο θέμα είναι σεβαστή ,ο καθένας παίζει για δικούς του λόγους

Το Halo 3 θα το δουμε σε PC?Ελπιζω ναι γιατι ειναι παιχνιδαρα και ελπιζω να δουμε ''καποια'' βελτιωση στα γραφικα....

Αναθεμα την M$ που απο PC exclusive το κανε ''κουτι-Χ'' exclusive :devil:

δεν νομίζω ,έχουν περάσει και τα χρόνια πλέον,σε κανέναν emulator σε 3-5 χρόνια θα είναι σίγουρο καθώς το wii είναι ήδη σχεδόν full emulated ,για ps2 υπάρχει full emulation για xbox1 δεν είμαι σίγουρος ,αλλα πιστέυω μέσα στα επόμενα χρόνια θα βγεί 360 emulator και το halo3 θα το τρέχει σχετικά εύκολα ένας υπολογιστής(σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια του 360)

Δημοσ.
Hint: Βρες ένα από τα αρκετά δέντρα και κάνε strafe. Και θαύμασε τα 2D/sprites δέντρα (μόνο ο κορμός είναι 3D)... η πλάκα είναι ότι στο GRAW2 πολλοί κατακεραύνωναν την GRIN αποκλειστικά και μόνο για ακριβώς το ίδιο χαρακτηριστικό και στο GeOW2 δεν αναφέρθηκαν καθόλου σε αυτό :o

Δεν συγκρίνονται όμως τα γραφικά του Gears 2 με αυτά του Ghost Recon...

Δημοσ.

Εννοείται ότι ΔΕΝ συγκρίνονται. Απλά αρκετοί κλείνουν τα μάτια σε αρκετά πράγματα που παρατηρούν σε άλλους τίτλους ;)

Δημοσ.

Δεκτό, απλά είπα για το Halo 3 επειδή τα γραφικά του μου φάνηκαν πολύ low-res, μέχρι και το Black στο PS2 καλύτερα είχε.

Δημοσ.
νιώσε..... το reach είναι spinoff ,το odst expansion αλλα όχι καθαρό καθώς ήταν και stand alone game,δεν χρειαζόταν το Halo3 για να το παίξεις.οπότε dunno ,expansion/side mission full game .τί έγινε όμως βρήκες τα σκούρα και άλλαξες θέμα?για το reach μιλάμε το odst είναι προιστορία.τέλος εδώ απο μένα για το halo reach θα περιμένω να δω πως θα καταλήξει αυτό το "SPIN-OFF" και μετα θα πω την άποψη μου για το single player.

Εγω τα βρηκα δυσκολα? εσυ εχεις λυσσαξει οτι το ODST ειναι spin-off και επειδη βρηκες καπου οτι το Reach ειναι spin-off - που μονο σαν prequel μπορεις να το χαρακτηρισεις ειδικα αν εχεις δει πανω απο 1 εικονα απο το παιχνιδι πραγμα που αμφιβαλλω για εσενα - τωρα ξαφνικα το ODST γινεται expansion? :lol:

Οτι και να λες το Reach ειναι το επομενο παιχνιδι της σειρας Halo με ολες τις βελτιωσεις κ ακομα παραπανω που ζηταει ενα πληρες sequel με την εταιρια που μας εχει προσφερει τα αλλα 3 κυρια παιχνιδια της σειρας πισω απο το project οποτε συνεχισε να τραγουδας κ να παιζεις με τις λεξεις - spin-off ή οχι με ολα αυτα που εχουμε δει και διαβασει φαινεται οτι η Bungie εχει βαλει σκοπο να φτιαξει οτι καλυτερο μπορει κ να βουλωσει μερικα στοματακια που ανοιγουν χωρις να ξερουν τι λενε.

Παντως θα εχει μεγαλη πλακα που φετος το GOTY θα ειναι ενα "SPIN-OFF" και θα κλεψει τον τιτλο απο τα "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ" sequels. :-)

---------- Προσθήκη στις 21:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:11 ----------

Δεκτό, απλά είπα για το Halo 3 επειδή τα γραφικά του μου φάνηκαν πολύ low-res, μέχρι και το Black στο PS2 καλύτερα είχε.

Eνταξει τωρα το κουρασες...τετοιες συγκρισεις μονο γελοιες ακουγονται.

Ολοι κριτικαρουν τα γραφικα του Halo 3 αλλα κανεις δεν παιρνει υποψην του το μεγεθος των επιπεδων, τον αριθμο αντικειμενων στην οθονη ταυτοχρονα, το εκπληκτικο enemy ΑΙ, τον πολυ ομορφο φωτισμο στα περιβαλλοντα, τα πανεμορφα particle effects και ολα αυτα σε σταθερο 30fps με motion-blur και με τo theater mode να τρεχει απο πισω - το να κοιτας τα γραφικα χωρις να βλεπεις περα απο αυτο ειναι αδικο για εναν τιτλο που κανει τοσα πολλα που δεν τολμουν οι περισσοτεροι αλλοι προγραμματιστες.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ε οχι και GOTY αυτο....ελεος....εχουν κατεβει πολυ τα στανταρ απο οτι βλεπω.

Για GOTY δεν παει,αλλα σιγουρα ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια της χρονιας.

Δημοσ.

Eνταξει τωρα το κουρασες...τετοιες συγκρισεις μονο γελοιες ακουγονται.

Ολοι κριτικαρουν τα γραφικα του Halo 3 αλλα κανεις δεν παιρνει υποψην του το μεγεθος των επιπεδων, τον αριθμο αντικειμενων στην οθονη ταυτοχρονα, το εκπληκτικο enemy ΑΙ, τον πολυ ομορφο φωτισμο στα περιβαλλοντα, τα πανεμορφα particle effects και ολα αυτα σε σταθερο 30fps με motion-blur και με τo theater mode να τρεχει απο πισω - το να κοιτας τα γραφικα χωρις να βλεπεις περα απο αυτο ειναι αδικο για εναν τιτλο που κανει τοσα πολλα που δεν τολμουν οι περισσοτεροι αλλοι προγραμματιστες.

Θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Τέσπα περιμένουμε το Reach, εκεί θα δούμε κάτι καλύτερο στα γραφικά.

Δημοσ.
Για GOTY δεν παει,αλλα σιγουρα ειναι μεσα στο Top 50 της χρονιας.

Fixed. ;)

Το πιθανοτερο ειναι οτι το GoW3 θα ξεχαστει γρηγορα κυριως γιατι βγηκε πολυ νωρις απο θεμα μηνα + οτι εχουμε πολλες μεγαλες κυκλοφοριες μεσα στη χρονια.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Fixed.

Παντως στο metacritic θα ειναι απο τα κορυφαια της χρονιας σιγουρα.Εκει που εχουμε πανω απο 70 reviews.

Top 50?lol

Επισκέπτης
Δημοσ.
Πόσο έμεινε ακόμα για το Alan Wake? 2 μήνες? Εκεί θα βουλώσουν πολλά στόματα...

Εγω την εχω πιο μεγαλη...

Πιθανοτατα να ειναι και αυτο το παιχνιδι ενα απο τα καλυτερα της χρονιας.Μπορει και το καλυτερο.Παντως απο μενα δεν θα δεις να μειωνω την αξια του.

btw δειχνει πολυ ενδιαφερον παιχνιδακι.Ειδωμεν.

Δημοσ.
Θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Τέσπα περιμένουμε το Reach, εκεί θα δούμε κάτι καλύτερο στα γραφικά.

Αυτο ισχυει για ολα τα παιχνιδια αλλα δεν αλλαζει το γεγονος οτι το Halo 3 ειδικα για τοτε που βγηκε τεχνικα ηταν πολυ εντυπωσιακο - π.χ. στην πιστα The Covenant το σημειο με τα 2 κινουμενα τεραστια scarabs, με ολα τα οχηματα στην οθονη, εχθρους πανω στα scarabs τα οποια ειναι mini levels που μπορεις να πας κ με ολο αυτο τον πανικο απο particle effects που γινεται στην οθονη ακομα θεωρω προσωπικα οτι ειναι απο τα πιο εντυπωσιακα πραγματα που εχω δει αυτη τη γενια...τωρα αν για εσενα φοβερα γραφικα σημαινει μονο λεπτομερη textures, shaders και AA εκει αλλαζει το θεμα.

Bασικα την επομενη φορα που θα παιξεις Halo 3 μολις τελειωσεις την πιστα ριξε μια ματια στο playthrough σου στο theater mode και θα καταλαβεις τι εννοω.

---------- Προσθήκη στις 21:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:42 ----------

Παντως στο metacritic θα ειναι απο τα κορυφαια της χρονιας σιγουρα.Εκει που εχουμε πανω απο 70 reviews.

Top 50?lol

Το metacritic το φερνεις στην συζητηση για ποιο λογο? μιλαμε προσωπικα ή γενικα για να καταλαβω γιατι ετσι οπως το ειπες νομιζα οτι μιλαγες προσωπικα...γιαυτο κ και το πειραγμα αλλα φαινεται δεν το επιασες. :rolleyes:

Με παιχνιδια οπως τα Halo: Reach, Αlan Wake, Super Mario Galaxy 2, Metroid Other M, New Zelda (ποτε δεν ξερεις, η ελπιδα πεθαινει τελευταια), Red Dead Redemption κ.λ.π. δυσκολο να μπει υποψηφιοτητα κ να κερδισει κατι παραπανω απο best graphics/tech...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...