Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μην το πας πάλι στο Mgs τα έχουμε εξηγήσει ήδη και φαίνεται ποιος είναι Hater...

μακάρι να έχει φοβερό campaign το reach ,αλλα δεν το βλέπω όλα τα θετικά σχόλια ακούγονται μόνο για τις Large scale battles,και τα καλά γραφικά(xbox360 standars),και γενικά για το Multi που εμένα δεν μου καίγεται καρφί.ας βγεί μια να το παίξουμε και δούμε αν το single player του παιχνιδιού είναι δυνατό.

όσο για τις βαθμολογίες ,εφόσον δώσανε στο odst 9αρια και 10άρια είναι φυσικό να δώσουν και στο reach,heck εδώ δώσανε και στο halo wars :lol: που όποιος rts fan το έχει παίξει λέει οτι είναι gtp.το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα μεγάλα ονόματα όπως ff που πέρνουν σκορ τα οποία δεν τα αξίζουν μόνο και μόνο απο το όνομα.

το δικό μου goty θα είναι διαφορετικό απο των reviewers,και απότι φαίνεται για μένα η μάχη είναι καθαρά σε ffxiii/gow3/alan wake/lost planet 2/heavy rain και φυσικά Last guardian/ffvxiii αν καταφέρουν να βγούν,κάτι ακούστηκε και για disgaea4 στο φετινό fiscal year αλλα το κόβω για ιαπωνία μόνο φέτος.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Skanjos εχεις ενα λαθος σε οτιν αφορα την ιδεα που εχεις περι sequel, prequel και spin-off's. Spin-off ειναι ενα παιχνιδι το οποιο ναι μεν εχει το ιδιο ονομα με τον "μπαμπα" του αλλα δεν ειναι το ιδιο παιχνιδι. Παραδειγμα, Resident Evil: Chronicles και Darkside chronicles, Dead space: extraction, Final Fantasy 12: revenant wings, Silent hill: Shattered memories κτλ. Το Halo: Reach δεν ειναι spin-off. Θελεις να το πεις side-story ή ακομα και expansion? Το δεχομαι. Οχι ομως spin-off. Το Halo strategy (δεν θυμαμαι τον τιτλο) ΕΙΝΑΙ πραγματι spin-off.

---------- Προσθήκη στις 14:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:52 ----------

Στα PS forums πάντως λένε οτι το GOW3 πάει full για GOTY :lol:

Ε οχι και GOTY αυτο....ελεος....εχουν κατεβει πολυ τα στανταρ απο οτι βλεπω.

Δημοσ.

Τι περιμένετε όταν το μέσο age group των παικτών του GOW είναι 10-14 ετών. Σχόλια όπως: "OMG KRATOZ DESTROYZ OLYMPUS" ή "THERE WILL BE ONLY CHAOS", "EPIG GAEM" κτλ μόνο αυτό δείχνουν.

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε για το gow3 αλλά εχθές με το ζόρι με έβαλαν και έπαιξα 5 η ώρα το πρωί την εισαγωγή(ποια εισαγωγή...κατευθείαν στο χαμό).

Παίζω videogames από όσο μικρό θυμάμαι τον εαυτό μου...πρώτη φορά μένω να κοιτάω σαν καθυστερημένο την τηλεόραση νομίζοντας ότι βλέπω video και από πίσω 5 άτομα να φωνάζουν "βάρα το βάρα το".

Δεν έχει το σενάριο του heavy rain αλλά να το παραδεχτούμε ότι τόσο εντυπωσιακά παιχνίδια βγαίνουν μία φορά τη δεκαετία..

Για το halo δεν θα σχολιάσω...σέβομαι ότι σε κάποιους αρέσει αλλά 3 χρόνια που έχω xbox δεν έχω καταφέρει να ασχοληθώ με οποιοδήποτε halo πάνω από μισή ώρα..το odst δεν μπήκα στον κόπο να το γράψω μιλάμε τα σιχαίνομαι αλλά τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά..

Δημοσ.

Το Halo 3 όντως δεν ήταν όπως θα το περίμενα. Με ξύνισαν τα low-res textures του. Με το Gears 2 όμως μου κατέβηκε το σαγόνι.

Δημοσ.
μην το πας πάλι στο Mgs τα έχουμε εξηγήσει ήδη και φαίνεται ποιος είναι Hater...

μακάρι να έχει φοβερό campaign το reach ,αλλα δεν το βλέπω όλα τα θετικά σχόλια ακούγονται μόνο για τις Large scale battles,και τα καλά γραφικά(xbox360 standars),και γενικά για το Multi που εμένα δεν μου καίγεται καρφί.ας βγεί μια να το παίξουμε και δούμε αν το single player του παιχνιδιού είναι δυνατό.

όσο για τις βαθμολογίες ,εφόσον δώσανε στο odst 9αρια και 10άρια είναι φυσικό να δώσουν και στο reach,heck εδώ δώσανε και στο halo wars :lol: που όποιος rts fan το έχει παίξει λέει οτι είναι gtp.το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα μεγάλα ονόματα όπως ff που πέρνουν σκορ τα οποία δεν τα αξίζουν μόνο και μόνο απο το όνομα.

το δικό μου goty θα είναι διαφορετικό απο των reviewers,και απότι φαίνεται για μένα η μάχη είναι καθαρά σε ffxiii/gow3/alan wake/lost planet 2/heavy rain και φυσικά Last guardian/ffvxiii αν καταφέρουν να βγούν,κάτι ακούστηκε και για disgaea4 στο φετινό fiscal year αλλα το κόβω για ιαπωνία μόνο φέτος.

Τελικα το Reach δεν θα ειναι τιποτα ιδιαιτερο ή καλυτερα να το παιξουμε πρωτα? βλεπω οτι απο τωρα που παρολο δεν το εχεις παιξει δεν το εχεις καν στη λιστα σου οποτε πριν το παιξεις οπως λες βγαζεις συμπερασματα..πραγματικα δεν ξερεις τι σου γινεται με αυτα που γραφεις - φασκεις κ αντιφασκεις συνεχως οποτε αποφασισε τελικα τι θες να πεις να ξερουμε κ εμεις. :rolleyes:

BTW ουδεποτε αναφερθηκα στην ποιοτητα των MGS2/3 (τα οποια θεωρω αριστουργηματα) απλα προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις (lol) οτι αυτο που λες ειναι εντελως ακυρο κ δεν παιζει κανενα ρολο στην ποιοτητα των παιχνιδιων το νουμερο στον τιτλο ή η ελλειψη του κυριου χαρακτηρα, παραδειγμα εφερα τα MGS2/3 τα οποια με τα δικα σου standards (αλλαγη πρωταγωνιστη, prequel) επισης δεν ηταν πληρης sequels ή μηπως επειδη ειχαν το νουμερο διπλα στο logo αυτα ηταν? :lol:

---------- Προσθήκη στις 17:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:22 ----------

Για το halo δεν θα σχολιάσω...σέβομαι ότι σε κάποιους αρέσει αλλά 3 χρόνια που έχω xbox δεν έχω καταφέρει να ασχοληθώ με οποιοδήποτε halo πάνω από μισή ώρα..το odst δεν μπήκα στον κόπο να το γράψω μιλάμε τα σιχαίνομαι αλλά τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά..

Βασικα απλα απο περιεργεια θα ηθελα να σε ρωτησω σε μιση ωρα που λες οτι εχεις παιξει Halo τι σε εκανε κ τα σιχαθηκες τοσο? γενικα παιζεις FPS?

Δημοσ.
http://halo.wikia.com/wiki/Halo

χμ.... μάλλον κάποιοι Halo fans δεν είναι και τόσο blind,πολύ λίγοι αλλα υπάρχουν και τέτοιοι απότι φαίνεται.πολύ hype σαν το mw2,χαλαρώστε περιμέντε να βγεί πρώτα.

Self-ownage confirmed.

Halo 3: ODST - The expansion pack of Halo 3.

Tελικα το ODST ηταν spin-off ή expansion? θα αποφασισεις? :lol:

Δημοσ.
Τελικα το Reach δεν θα ειναι τιποτα ιδιαιτερο ή καλυτερα να το παιξουμε πρωτα? βλεπω οτι απο τωρα που παρολο δεν το εχεις παιξει δεν το εχεις καν στη λιστα σου οποτε πριν το παιξεις οπως λες βγαζεις συμπερασματα..πραγματικα δεν ξερεις τι σου γινεται με αυτα που γραφεις - φασκεις κ αντιφασκεις συνεχως οποτε αποφασισε τελικα τι θες να πεις να ξερουμε κ εμεις. :rolleyes:

BTW ουδεποτε αναφερθηκα στην ποιοτητα των MGS2/3 (τα οποια θεωρω αριστουργηματα) απλα προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις (lol) οτι αυτο που λες ειναι εντελως ακυρο κ δεν παιζει κανενα ρολο στην ποιοτητα των παιχνιδιων το νουμερο στον τιτλο ή η ελλειψη του κυριου χαρακτηρα, παραδειγμα εφερα τα MGS2/3 τα οποια με τα δικα σου standards (αλλαγη πρωταγωνιστη, prequel) επισης δεν ηταν πληρης sequels ή μηπως επειδη ειχαν το νουμερο διπλα στο logo αυτα ηταν? :lol:

---------- Προσθήκη στις 17:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:22 ----------

Βασικα απλα απο περιεργεια θα ηθελα να σε ρωτησω σε μιση ωρα που λες οτι εχεις παιξει Halo τι σε εκανε κ τα σιχαθηκες τοσο? γενικα παιζεις FPS?

Τι να σου πω από τα όπλα μέχρι τα τερατάκια, τα γραφικά τίποτα δε μου άρεσε και απλά το άφησα. Με το 2 είχα ασχοληθεί κάπως παραπάνω αλλά και πάλι το βαρέθηκα. Παίζω αρκετά fps(άρχισα να τα βαριέμαι όμως) αλλά δεν ασχολούμαι καθόλου με το multiplayer κομμάτι.

Από single player μου άρεσε πολύ το cod mw2 και 1 και το bioshock 2(είχα τερματίσει και το 1) ενώ(και τώρα μπορείς να με κράξεις) το killzone 2 που τόσα ακούγονται..μου φάνηκε μέτριο και με εκνεύρισαν τα frames γιατί δυσκολευόμουν να σημαδέψω σωστά(εντάξει φταίει και το χειριστήριο).

Δημοσ.
Self-ownage confirmed.

Tελικα το ODST ηταν spin-off ή expansion? θα αποφασισεις? :lol:

νιώσε..... το reach είναι spinoff ,το odst expansion αλλα όχι καθαρό καθώς ήταν και stand alone game,δεν χρειαζόταν το Halo3 για να το παίξεις.οπότε dunno ,expansion/side mission full game .τί έγινε όμως βρήκες τα σκούρα και άλλαξες θέμα?για το reach μιλάμε το odst είναι προιστορία.τέλος εδώ απο μένα για το halo reach θα περιμένω να δω πως θα καταλήξει αυτό το "SPIN-OFF" και μετα θα πω την άποψη μου για το single player.

Δημοσ.
καλα skanjo οταν παιξεις κανα multi τα λεμε.

παίζω προ με φιλαράκια απο κοντά, resident evil 5 co-op,τεκκεν-Blazblue.μια χαρά Multi και διασκεδάζω απίστευτα,δεν καταλαβαίνω τι μου προσφέρει να κερδίσω σε ένα fps έναν απο την αμερική και έναν απο την βραζιλία και να τσιρίζουν και μέσα στο αυτί μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...