Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
http://www.gamespot.com/pc/action/metro2033thelastrefuge/video/6253837/metro-2033--sticky-bomb-and-getting-stampeded-gameplay-movie#toggle_video το βίντεο είναι απο την pc version,φανταστείται πόσο άσχημο είναι στο 360 αφου είναι στο Pc έτσι το έδαφος....

video που δείχνει το έδαφος με τα άκυρα χιόνια και το οτινάνε enviroment(αυτό που έλεγα και θέλατε να με βγάλετε τυφλό).

όσο για τις εικόνες δεν με ενδιαφέρουν ,το παιχνίδι το έχω το βάζω και το βλέπω απο μόνος μου και σε μεγάλη οθόνη,δεν χρειάζομαι εικόνες να μου δείξουν πως μοιάζει το παιχνίδι,αν είχε βγει το 2008 θα έλεγα μπράβο αλλα ούτε καν κοντράρει παιχνίδι του 2009 στις κονσόλες οπότε κλαιν.

αν το θεωρείται το καλύτερο για το 360 οκ άποψη σας,εγώ θεωρώ ακόμα το geow2 top στα γραφικά του 360.και πολύ ασχολίθηκα με αυτο το μέτριο παιχνίδι

αλλα τι ασχολούμαι με κάποιους εδώ ξέρουν ορισμένοι τι έχει η σόνυ απο τώρα για το 2011.......ο μαγική κρυστάλλινη σφαίρα δείξε μου το μέλλον!!!!!!

Α τωρα ειναι μουφα τα γραφικα κ σε high-end PC ε? :lol:

Koιτα αν παιζεις σε 14" Grundig του '89 σιγουρα θα σε βοηθησουν οι φωτογραφιες να δεις τα γραφικα του παιχνιδιου, βεβαια εσυ συνεχιζεις να λες τα δικα σου περι καλυτερων γραφικων ever κ.λ.π. μπουρδες χωρις να εχει πει κανεις κατι απο τα παραπανω - εσυ εισαι αυτος που ξεκινησε την κουβεντα λεγοντας τα αναπηρα περι απαισιων γραφικων (LOL!) - μονο κ μονο που συγκρινεις ενα corridor FPS που βασιζεται πολυ στον φωτισμο οπως το Metro 2033 με ενα blockbuster 3rd person shooter οπως το Gears 2 δειχνει ποσο εκτος κλιματος εισαι οσων αφορα τον τεχνικο τομεα στα παιχνιδια...επισης το παιχνιδι μονο μετριο δεν ειναι απλα ειναι αρκετα δυσκολο και χωρις τη σημερινη user-friendly νοοτροπια που επικρατει στην πλειοψηφια των παιχνιδιων σημερα με αποτελεσμα μερικοι να θαβουν το παιχνιδι λογω νοοτροπιας...και σε αλλες περιπτωσεις επειδη ειναι 360 exclusive.

Ειλικρινα πιστευεις (ή μαλλον ελπιζεις) οτι θα δουμε φετος τα The Last Guardian και FFVXIII? στην καλυτερη περιπτωση να βγουνε μονο Ιαπωνια φετος κ αν οποτε αρκεσου στο GT5....οσο για το 2011 κοντα ειναι η E3 κ θα δουμε τα exclusives και απο τους 3 μεγαλους - μονο τοτε θα μπορουμε να μιλαμε χωρις υποθεσεις.

ΒΤW τωρα που λεμε για προβλεψεις αυτη την μαγικη κρυσταλλινη σφαιρα που εβλεπες οτι το Reach θα ειναι spin-off a la ODST την αλλαξες? γιατι προφανως ηταν χαλασμενη...:-)

---------- Προσθήκη στις 20:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:04 ----------

εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ολοι εχουν φρικαρει με το uncharted 2?σιγα ρε φιλε το game πια.εχοθν τρελλαθει λεει ολοι με τα γραφικα.απλα καλα ειναι τα γραφικα του.χειρισμος αισχρος ηχος μετριος και αυτο ειναι ολα.απο τοιχο σε τοιχο πηδας και τερμα.interaction μηδεν.αλλα αν τοσα χρονια παιζεις μοτορστορμ και little big planet λογικο ειναι να σου φανει επος.αν το gears ηταν exclusive του πλαιυστεσιο θα επρεπε εμεις οι χρηστες xbox360 να εχουμε αλλαξει πλανητη.και μιλαω για ενα launch game της κονσολας.

Καινουργιο joke account? :lol::lol::lol:

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όσο και να το προσκυνάς το reach spin off είναι,no master chief στο main story και το πιο σημαντικό no number 4 στην ονομασία,αν δεν ξέρεις τι σημαίνει το "spinoff" πάνε ψάξε ....

όσο για το αν θα είναι καλό παιχνίδι ,για single player δεν θα έχει να προσφέρει σχεδον τπτ,και σε Multi Θα πάρει το δυναμικό κοινό των 10-18year old που παίζουν τα ονλινε σουτερ(halo3,mw2) για ego boost...με λίγα λόγια όσοι παίζουν Mw2 και halo3/odst θα πάνε εκεί.αντε και με το καλό τουχρόνου το halo cart racing για να πάει κόντρα στο gran turismo 5....

Δημοσ.

skanjo sorry δλδ αλλά θάβεις το HALO και λες ότι θα μαζέψει κοινό μεταξύ 10-18 στο multi που είναι αδιάφορο και λίγο πιο πριν είπες ότι το Killzone 2 έχει γαμάτο gameplay και αξιόλογο online?...WTF?...δεν νομίζω να συμμερίζεσαι και απόψεις xoxosis περί ανθρωπάκια σε πεδιάδες και "στοχάκια"

το Killzone 2 είναι σε γραφικά έτη φωτός μπροστά από το HALO, όπως είναι και το HALO έτη φωτός μπροστά σε gameplay,multi,campaign,story κτλ...μόνο ένας κολλημένος δεν το βλέπει αυτό (την στιγμή που έχει παίξει και τα δύο φυσικά)

Δημοσ.
με λίγα λόγια όσοι παίζουν Mw2 και halo3/odst θα πάνε εκεί.αντε και με το καλό τουχρόνου το halo cart racing για να πάει κόντρα στο gran turismo 5....

Fοrza 3 amirite?

Δημοσ.

Α και τωρα που μου ρθε:τρομερο το multiplayer κομματι του uncharted2......οπως αλλωστε ειναι σε ολα τα παιχνιδια του ps3.αλλα ετσι συμβενει σε ολα τα πραγματα στη ζωη.οταν καποιος δεν πευτει θυμα του promo και αγοραζει κατι με λιγοτερα λεφτα που κανει τα ιδια αν οχι περισοτερα πραγματα απο αυτο που εσυ εχεις χρυσοπληρωσει πρεπει να τον απελλασεις.ξυπνετε και δειτε τα πραγματο οπως εχουν:το ps3 δεν προσφερει τιποτα μα τιποτα παραπανω απο το 360.μη μου πειτε για το blueray και τριχες κατσαρες.1080p μπορουν να δουν ολοι αλλα αφου ειναι της sony ......ειναι γιαπωνεζικο........ξυπνηστε επιτελους

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
skanjo sorry δλδ αλλά θάβεις το HALO και λες ότι θα μαζέψει κοινό μεταξύ 10-18 στο multi που είναι αδιάφορο και λίγο πιο πριν είπες ότι το Killzone 2 έχει γαμάτο gameplay και αξιόλογο online?...WTF?...δεν νομίζω να συμμερίζεσαι και απόψεις xoxosis περί ανθρωπάκια σε πεδιάδες και "στοχάκια"

το Killzone 2 είναι σε γραφικά έτη φωτός μπροστά από το HALO, όπως είναι και το HALO έτη φωτός μπροστά σε gameplay,multi,campaign,story κτλ...μόνο ένας κολλημένος δεν το βλέπει αυτό (την στιγμή που έχει παίξει και τα δύο φυσικά)

θάβω τα halo spinoffs που η Ms έχει ξεσκιστεί να ποτίζει στον λαό κάθε χρόνο και απο 1.και δεν έχει τα @ρια να βγάλει Halo4 στο 360.δεν είπα ποτέ οτι έχει γαμάτο gameplay το Killzone 2 είπα οτι έχει απίστευτο ονλινε(με classes και άλλα ενδιαφέροντα),όπως έχουν και τα halo odst/και θα έχει το reach,αλλα δεν είναι για μένα ,την πέρασα την φάση με το counter strike,όλα ίδια είναι,δεν έχω πλεον ανάγκες e-penis πρωτειμώ το Local multi για πλακα με κολλητούς.ανθρωπάκια με στοχάκια δεν το λες αλλα αν δεν προσφέρει τπτ σχεδόν σε ιστορία τότε μου είναι αδιάφορο(όπως και το Killzone2,έχω πει άποιρες φορές οτι δεν μου άρεσε).

όσο για το αν είναι καλύτερο το Halo απο το K2 ,ανάλογα πιο χάλο συγκρίνεις ,γιατί σε ιστορία/campaign το K2 είναι 10 φορές καλύτερο απο τα odst/wars και φυσικά το Halo3 έχει πιο καλο campaign απο το κ2.τώρα κάποιοι αν έχουν το "halo-beyonce" ringtone και ξυπνητύρι μαζί είναι φυσικό να μην καταλαβαίνουν τι λέω...

Δημοσ.
:το ps3 δεν προσφερει τιποτα μα τιποτα παραπανω απο το 360

Oh noes... :shock:

Ή απλά έτσι θελεις να πιστεύεις για να δικαιολογήσεις την αγορα του 360, που μονο για multiplatform παιχνιδια κανει τελικα...Γιατι απο αποκλειστικά μονο ένα αξίζει :eek:

Δημοσ.

Alan Wake

Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

Fable II

Fable III

Gears of War 2

Halo 3: ODST

Halo: Reach

Ninja Blade

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction

Crackdown 2

Samurai Shodown: Sen Edge Of Destiny

DoA 4

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Δημοσ.
Alan Wake

Fable II

Fable III

Gears of War 2

Ninja Blade

Crackdown 2

DoA 4

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

θα σε μαλωσω!δεν εβαλες τα tales of vesperia,lost odysssey και blue dragon!:-D

Δημοσ.

ε ενταξει υπάρχουν και αλλα εξίσου σημαντικά αλλά βλεπεις δεν εχουν το όνομα.

Δημοσ.

χωρίς πλάκα μέσα στο μυαλό μου είσαι ,είναι τα παιχνίδια που ευχαριστήθηκα περισσότερο στο 360 μέχρι στιγμής μαζί με geow2/star ocean4

Δημοσ.
όσο και να το προσκυνάς το reach spin off είναι,no master chief στο main story και το πιο σημαντικό no number 4 στην ονομασία,αν δεν ξέρεις τι σημαίνει το "spinoff" πάνε ψάξε ....

όσο για το αν θα είναι καλό παιχνίδι ,για single player δεν θα έχει να προσφέρει σχεδον τπτ,και σε Multi Θα πάρει το δυναμικό κοινό των 10-18year old που παίζουν τα ονλινε σουτερ(halo3,mw2) για ego boost...με λίγα λόγια όσοι παίζουν Mw2 και halo3/odst θα πάνε εκεί.αντε και με το καλό τουχρόνου το halo cart racing για να πάει κόντρα στο gran turismo 5....

Τρως αγριο ζορι με τα Halo ε? μιλαμε για αγριο meltdown! :lol:

Δηλαδη το MGS3 δεν ηταν sequel αλλα spin-off ή μηπως δεν ηταν κ το MGS2 sequel επειδη το 80% του παιχνιδιου δεν ειχε τον Solid Snake? Συνελθε γιατι αρχιζεις κ ακουγεσαι ολο κ περισσοτερο σαν τον xoxosis. :confused:

Αν μην τι αλλο το να μην βαλει το νουμερο 4 σε ενα prequel η Bungie ειναι πιο ηθικο κ ειλικρινες απο αυτο που εκανε ο Kojima με το MGS3.

Bεβαια οταν φετος σαρωσει στα βραβεια κ στις πωλησεις το Reach το οποιο θα ειναι "spin-off ποιοτητας ODST και δεν θα ειναι AAA" δεν θα χαλασει καθολου κατι pathetic haters/fanboys σαν κ εσενα.

Oλοι ξερουμε ηδη ποιο ειναι το GOTY του 2010 οποτε παρτο κ εσυ αποφαση για να το καταπιεις πιο ευκολα το ερχομενο φθινοπωρο. ;)

---------- Προσθήκη στις 16:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:38 ----------

μιλαμε για μεγαλο μισος....τι κακο σου εχει κανει το halo ρε skanjos αραγε..?

haters.gif

Δημοσ.
Alan Wake

Fable II

Fable III

Gears of War 2

Ninja Blade

Crackdown 2

DoA 4

Συν αυτα που ειπε ο φιλος bahamut zero βαλε κ Gears of War, Crackdown, Forza 3, Ace Combat 6, Condemned, Left 4 Dead 1/2, Ηalo Wars, Halo 3/ODST, Metro 2033 (το οποιο εχει κ φοβερα γραφικα), Μass Effect 1/2, Project Gotham Racing 4, Kameo, Deadly Premonition, Earth Defense Force 2017 + ολα τα διαμαντακια του XBLA.

Aλλα ξεχασα το 360 δεν εχει παιχνιδια...:lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...