Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Kαμια κονσολα την πρωτη χρονια δεν αξιζει τα λεφτα της.Εγω προσωπικα μονο το Dreamcast εχω παρει τη πρωτη μερα που κυκλοφορησε.Το ps3 το πηρα σχεδον 1 χρονο μετα την κυκλοφορια του.Απο κει και μετα αξιζε τα χρηματα του.
Tigran Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Τι σχέση ρε παιδιά πότε την πήρε την κονσόλα κάποιος; Μιλάω καθαρά για τα exclusives! Εγώ προσωπικά δεν θεώρησα ότι τότε άξιζε η κονσόλα τα 600€ και δεν τα έδωσα. Άλλος πιο "άπλας" γούσταρε και τα έδωσε. Και το X360 στις αρχές του δεν ήταν καμιά πάμφθηνη κονσόλα. Βγήκε και 1 χρόνο νωρίτερα....
soso75 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Κι εγώ το πήρα 320 αλλά πολύ απλά όταν δεν συμφέρει να συζητήσεις για το παρόν μιλάς για το παρελθόν.. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2010 από soso75
Toufas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 ωραια αραχτε μεχρι να βγαλει και η ms τα exclusives και τα αναλυουμε τοτε.
soso75 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 ωραια αραχτε μεχρι να βγαλει και η ms τα exclusives και τα αναλυουμε τοτε. Αυτό είναι μελλοντικό θα τα συγκρίνουμε με τα μελλοντικά ps3 exclusives αντίστοιχα, για το τώρα έχεις να εκφράσεις κάποια άποψη;
skanjos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 ωραια αραχτε μεχρι να βγαλει και η ms τα exclusives και τα αναλυουμε τοτε. κάποιους φανς μιας κονσόλας μου θυμίζει πριν 3 χρόνια αυτό .3-4 παιχνίδια περιμένω φέτος(απο exclusives),alan wake/last guardian/3d dot heroes και φυσικα το ffvxiii αλλα αυτό και μάλλον το last guardian τα βλέπω για τουχρόνου. πάλι καλά που έχουμε lost planet2/red dead redemption απο multi και alan wake τον μάιο αλλιώς καλό σεπτέμβρη θα βγούν καλά παιχνίδια,γενικά πολύ θολούρα για το τι θα δούμε μετά το καλοκαίρι,φέτος κρατάνε φαίνεται πολλά μυστικά για την ε3(την σονυ της ξέφυγε το motorstorm3 αλλα κλαιν σιγα το παιχνίδι,ή το σοκομ4 για κλαματα,ελπίζω να ανακοινώσουν κάτι της προκοπής και να μην πάνε φουλ στο move),όσο για την ms περιμένω geow3 ,το reach και το crackdown εμένα δεν μαγγίζουν γιατι δεν μαρέσει το ονλινε Multiplayer,ενα alan wake θα παίξω μέχρι να βγεί κανένα αλλο exclusive.
darhe13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 ακουγεται οτι η ms θα ειναι πολυ δυνατη στην φετινη ε3...αλλα το κοβω να κανει κανα μπαμ με 3d killzone3 η sony κ να παραμιλαμε...μακαρι να ειναι δυνατες κ οι 3 κ να μας χαρισουν ομορφα παιχνιδια που ειναι ειδος υπο εξαφανιση πλεον...
dr_thodt Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 το να βάζεις το metro2033 με τα αλλα παιχνίδια που πόσταρα είναι ιεροσυλία και ναι αν όντως το metro2033 ήταν Exclusive ps3 ίσως να το έλεγα αυτό,γιατί θα είχε καλύτερα γραφικά απότι έχει τώρα η 360 version λόγω ανώτερου hardware,αλλα δυστηχώς δεν θα μάθουμε ποτέ. οπως φαίνεται ο cell που τόσο τον κοροιδέυουν κάποιοι αρχίζει και δείχνει την δύναμη του. Agent/last guardian/ffv13 πιθανότατα φέτος,αλλα συμφονούμε εδώ,αν δεν ανακοινώσει κάτι στην Ε3 έχει πολύ weak line για απρίλιο2010-2011. Παλι απεφυγες να σχολιασεις τις παραπανω εικονες γιατι προφανως καταπιες τα σχολια περι απαισιων κ μετριων γραφικων ετσι? κλασσικα αλλαζουμε θεμα/δεν απανταμε...το παραξενο θα ηταν να απαντουσες. Οσο για τα Agent, The Last Guardian & FFVXII δυσκολο να βγουν φετος γιατι αν βγουν η Sony δεν θα εχει τιποτα για τo 2011 εκτος του Gran Turismo 5 (LOL)...οσο για το τι σου θυμιζει η ατακα "κατσε να βγουνε κ βλεπουμε" δεν βλεπω ποιο ειναι το προβλημα - οπως ειπα κ νωριτερα η MS εχει μοιρασει τα exclusives της μεσα στο χρονο σε αντιθεση με τη Sony που τα εβγαλε ολα σε ενα μηνα μεσα - στο τελος της χρονιας θα μπορουμε να κρινουμε καλυτερα, ετσι δεν ειναι mr "αντικειμενικε"? Επισης φετος η χρονια φαινεται εκπληκτικη κ απο multplatform releases - εχουμε ηδη Bayonetta, Darksiders, Battlefield: BC2, Bioshock 2 και περιμενουμε ακομα Metal Gear Rising, Fallout Vegas, Lost Planet 2, Red Dead Redemption, Vanquish, Deus Ex 3, The Witcher 2, Crysis 2, Αlpha Protocol, F.3.A.R., Split/Second, Blazblue, Super Street Fighter IV, Bodycount κ.α. και ολοι ξερουμε σε ποιο μηχανημα θα ειναι απο λιγο εως πολυ καλυτερα. Φετος ειναι δυσκολα τα πραγματα για την Sony οπως ηταν περσι για την MS. ---------- Προσθήκη στις 13:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:28 ---------- Τα γραφικά είναι για να εντυπωσιάζονται τα παιδάκια και για να αντισταθμίζεται το μέτριο gameplay/διάρκεια. Κοινή τακτική της Sony που απ' οτι φαίνεται αποδίδει... Βασικα εκτος των 2 εκπληκτικων Uncharted τα overhyped high-profile exclusives της Sony (και οχι τα πιο cult παιχνιδια οπως τα παρα πολυ καλα Siren: Bloodcurse, Demon's Souls, Folklore, Yakuza 3) οντως ακολουθουν την παραπανω συνταγη - οσο το δυνατοτερο πιο εντυπωσιακα γραφικα και dumbed down δυσκολια/casual friendly gameplay με μικρα campaigns (Killzone 2, Heavenly Sword, Lair, GoW2.5, Heavy Rain)...η Sony προσπαθει προφανως να δημιουργησει την εντυπωση του πιο δυνατου hardware χαραμιζοντας τεραστια budgets σε παιχνιδια με κυριο σκοπο τα εντυπωσιακα γραφικα που θα κανει την κονσολα της να ξεχωρισει απο τον ανταγωνισμο ξεχνοντας τι εκανε must την κονσολα της την προηγουμεη γενια και σιγουρα αυτο δεν ηταν τα εντυπωσιακα γραφικα...βεβαια εφοσον η πλειοψηφια των PS3 owners βρισκει εκπληκτικο το GoW3 απο θεμα gameplay ενω ειναι ξεκαθαρο οτι το παιχνιδι δεν κανει τιποτα καινουργιο για την σειρα κ το ειδος παει να πει οτι η προσεγγιση της Sony πιανει τοπο: γραφικα > gameplay.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Φετος ειναι δυσκολα τα πραγματα για την Sony οπως ηταν περσι για την MS. Δεν θα την ελεγα δυσκολη με τα heavy rain,GoW3,Yakuza 3,ModNation racers,GT5,3D Dot Game Heroes,Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City,socom 4,Move και βλεπουμε τι θα δειξει η Ε3. Iσως ξεχασα και κανενα δεν ξερω.Παντως δυσκολη δεν την λες με τπτ,Το αν θα ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη θα δειξει.Ας τελειωσει πρωτα η χρονια. Πολυ σωστα γραφεις οτι εχουμε και πολλα καλα multiplatform αυτη τη χρονια.Ειδικα το Read dead Redemption φαινεται πολυ καλο.
skanjos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 http://www.gamespot.com/pc/action/metro2033thelastrefuge/video/6253837/metro-2033--sticky-bomb-and-getting-stampeded-gameplay-movie#toggle_video το βίντεο είναι απο την pc version,φανταστείται πόσο άσχημο είναι στο 360 αφου είναι στο Pc έτσι το έδαφος.... video που δείχνει το έδαφος με τα άκυρα χιόνια και το οτινάνε enviroment(αυτό που έλεγα και θέλατε να με βγάλετε τυφλό). όσο για τις εικόνες δεν με ενδιαφέρουν ,το παιχνίδι το έχω το βάζω και το βλέπω απο μόνος μου και σε μεγάλη οθόνη,δεν χρειάζομαι εικόνες να μου δείξουν πως μοιάζει το παιχνίδι,αν είχε βγει το 2008 θα έλεγα μπράβο αλλα ούτε καν κοντράρει παιχνίδι του 2009 στις κονσόλες οπότε κλαιν. αν το θεωρείται το καλύτερο για το 360 οκ άποψη σας,εγώ θεωρώ ακόμα το geow2 top στα γραφικά του 360.και πολύ ασχολίθηκα με αυτο το μέτριο παιχνίδι αλλα τι ασχολούμαι με κάποιους εδώ ξέρουν ορισμένοι τι έχει η σόνυ απο τώρα για το 2011.......ο μαγική κρυστάλλινη σφαίρα δείξε μου το μέλλον!!!!!!
amvrosiusd Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ολοι εχουν φρικαρει με το uncharted 2?σιγα ρε φιλε το game πια.εχοθν τρελλαθει λεει ολοι με τα γραφικα.απλα καλα ειναι τα γραφικα του.χειρισμος αισχρος ηχος μετριος και αυτο ειναι ολα.απο τοιχο σε τοιχο πηδας και τερμα.interaction μηδεν.αλλα αν τοσα χρονια παιζεις μοτορστορμ και little big planet λογικο ειναι να σου φανει επος.αν το gears ηταν exclusive του πλαιυστεσιο θα επρεπε εμεις οι χρηστες xbox360 να εχουμε αλλαξει πλανητη.και μιλαω για ενα launch game της κονσολας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 αλλα το κοβω να κανει κανα μπαμ με 3d killzone3 η sony κ να παραμιλαμε... ναι αλλά με τα 3D μοντέλα τηλεοράσεων της Sony να κάνουν πάνω από 3000ρικα θα είναι σαν να μην υπάρχει...
nikos_se Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 launch game??????ενα χρονο μετα κυκλοφορησε το πρωτο gears απο τη κυκλοφορια το 360.....τωρα αν σ αρεσει ενα παιχνιδι ειναι καθαρα θεμα γουστου,οσο για το απλα καλα ειναι τα γραφικα μαλλον ειναι λιγο για να περιγραψει τα γραφικα του un2 εκτος τα 100++ βραβεια που εχει κερδισει φετος του τα εδωσαν fanboys
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ολοι εχουν φρικαρει με το uncharted 2?σιγα ρε φιλε το game πια.εχοθν τρελλαθει λεει ολοι με τα γραφικα.απλα καλα ειναι τα γραφικα του.χειρισμος αισχρος ηχος μετριος και αυτο ειναι ολα.απο τοιχο σε τοιχο πηδας και τερμα.interaction μηδεν.αλλα αν τοσα χρονια παιζεις μοτορστορμ και little big planet λογικο ειναι να σου φανει επος.
darhe13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ολοι εχουν φρικαρει με το uncharted 2?σιγα ρε φιλε το game πια.εχοθν τρελλαθει λεει ολοι με τα γραφικα.απλα καλα ειναι τα γραφικα του.χειρισμος αισχρος ηχος μετριος και αυτο ειναι ολα.απο τοιχο σε τοιχο πηδας και τερμα.interaction μηδεν.αλλα αν τοσα χρονια παιζεις μοτορστορμ και little big planet λογικο ειναι να σου φανει επος.αν το gears ηταν exclusive του πλαιυστεσιο θα επρεπε εμεις οι χρηστες xbox360 να εχουμε αλλαξει πλανητη.και μιλαω για ενα launch game της κονσολας. ε,οχι ρε φιλε...το παιχνιδι ειναι οντως επος!κ τα γραφικα δεν ειναι απλως καλα...ειναι τα καλυτερα..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις