Street-Fighter Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 My bad, δεν έπιασα το ύφος του post dude, απλά επειδή έχω ακούσει ΤΙΣ βλακείες όσων αφορά τους Rammstein, εγω γίνει trigger happy. Let's get back on this ridiculous topic. παμε off topic ομως θα σε δω στη συναυλια
evilsonic665 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 παμε off topic ομως θα σε δω στη συναυλια E ναι!
john2gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Ειλικρινα ειναι δυνατον να πει κανεις τα παραπανω για το συγκεκριμενο παιχνιδι? W T F ? τα γραφικα του παιχνιδιου ειναι εκπληκτικα κ σιγουρα μεσα στα καλυτερα που εχουμε δει αυτη τη γενια - το frame rate ειναι μια χαρα με ελαχιστο tearing (drops ακομα δεν εχω δει), με πολυ ομορφα κ λεπτομερη textures, πολυ καθαρη εικονα με custom AA της μηχανης γραφικων της 4A και τρομερο φωτισμο στα περιβαλλοντα και λεπτομερειες στους χαρακτηρες/εχθρους? o skanjos που τα ειδε τα απαισια γραφικα? πραγματικα ή δεν εχει παιξει το παιχνιδι κ μας δουλευει ή απλα ειναι τοσο πολυ hater...ποιο απο τα 2 ειναι πιο τραγικο αραγε? Οι περισσότεροι που λένε μάπα το Metro2033 στο Χ360, είναι επειδή το συγκρίνουν με την PC έκδοση: PC @ Very High X360
skanjos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 ΒΤW μου ηρθε το σαββατο το Metro 2033 κ χτες επαιξα σχεδον 2 ωρες ετσι να παρω μια γευση κ να δω αυτα τα χαλια γραφικα με απειρο screen tearing ,frame drops και απαισια textures.... Ειλικρινα ειναι δυνατον να πει κανεις τα παραπανω για το συγκεκριμενο παιχνιδι? W T F ? τα γραφικα του παιχνιδιου ειναι εκπληκτικα κ σιγουρα μεσα στα καλυτερα που εχουμε δει αυτη τη γενια - το frame rate ειναι μια χαρα με ελαχιστο tearing (drops ακομα δεν εχω δει), με πολυ ομορφα κ λεπτομερη textures, πολυ καθαρη εικονα με custom AA της μηχανης γραφικων της 4A και τρομερο φωτισμο στα περιβαλλοντα και λεπτομερειες στους χαρακτηρες/εχθρους? o skanjos που τα ειδε τα απαισια γραφικα? πραγματικα ή δεν εχει παιξει το παιχνιδι κ μας δουλευει ή απλα ειναι τοσο πολυ hater...ποιο απο τα 2 ειναι πιο τραγικο αραγε? ΒΤW εχω κανει το παιχνιδι install και απο οτι ειδα απο πρωτο χερι υπαρχει βελτιωση στο frame-rate σε σχεση με το να παιζεις το παιχνιδι απο το δισκακι αλλα κ παλι οι διαφορες ειναι μικρες κ εννοειται δεν φτανουν τις υπερβολες που ειπε ο skanjos. καθόλου υπερβολές,κάποιοι λένε να κάνεις μερικές ρυθμίσεις στο gamma για να στρώσει το παιχνίδι στο 360.το screen tearing είναι αρκετό και απορώ πως λες οτι δεν υπάρχει (μάλλον λόγο 360.....αν ήταν στο Ps3 θα ήταν τρελό το screen tearing που έβλεπες),αν και δεν είναι τα γραφικά που κάνουν το παιχνίδι στην τελική απαίσιο,αλλα το χάλια ai,τα πάρα πολλά glitches κτλπ.τα γραφικά στην τελική είναι το μόνο που αξίζει σε αυτο το παιχνίδι και τα λες άνετα μέτρια,καθώς δεν φτάνουν ούτε geow2.
john2gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 αν και δεν είναι τα γραφικά που κάνουν το παιχνίδι στην τελική απαίσιο,αλλα το χάλια ai,τα πάρα πολλά glitches κτλπ.τα γραφικά στην τελική είναι το μόνο που αξίζει σε αυτο το παιχνίδι και τα λες άνετα μέτρια,καθώς δεν φτάνουν ούτε geow2. Και το Modern Warfare 2 έχει μάπα AI στο SP (την κατάσταση πάει να σώσει το εντυπωσιακό auto-aim των αντιπάλων, εδώ κι αν σηκώνει καρα-lol), ωραία πλοκή αλλά δεν φτάνει την αντίστοιχη του Metro 2033, glitches, low-res textures. Την κατάσταση στο SP σώζουν μόνο η μουσική του Hans Zimmer (απλά ΘΕΟΣ) και τα scripted events. Από την άλλη, το Metro 2033 έχει απίστευτη ατμόσφαιρα, εκπληκτική μουσική, ωραίο σενάριο, ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΟΠΛΑ, ωραία γραφικά (για τα δεδομένα του Χ360). Που θέλω να καταλήξω; Όσοι δεν είχαν πρόβλημα με το SP του Modern Warfare 2, γιατί να έχουν με το Metro 2033, όταν το βασικό πρόβλημα και των δύο είναι το ΑΙ; Εκτός κι αν ξαφνικά μετά από τόσους μήνες... όλοι έγιναν haters του SP μέρους του MW2!
Xoxosis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Οι περισσότεροι που λένε μάπα το Metro2033 στο Χ360, είναι επειδή το συγκρίνουν με την PC έκδοση: PC @ Very High X360 Τωρα εξηγειται και το επιπεδο καποιων τι θεωρουν καλα γραφικα Η δευτερη εικονα απλα δεν βλεπεται , τωρα αν για καποιους ειναι γραφικα αυτα εν ετει 2010 τι να πω , εχουν να μαθουν πολλα ακομα Φιλοι αυτα ειναι γραφικα.... [ame]http://ps3.ign.com/dor/objects/811232/heavy-rain/images/heavy-rain-20081211033901919.html?page=mediaFull[/ame]
anamenos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Xoxoxis βασικά αν σου έκαναν trick και σου έλεγαν ότι η δεύτερη εικόνα είναι το pc version τα ίδια θα έλεγες για την πρώτη...
teofross Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 ο κοσμος τρωει μεγαλο σκαλωμα αναλογα με τι εχει κολησει και σκεφτεται.Συμφωνω απολυτα με anamenos.Και για να ειμαι και ακριβης θελω να πω οτι στις 2 εικονες που γινεται η συγκριση καποια πραγματα ειναι καλυτερα στην μια και καποια αλλα καλυτερα στην αλλη.Εχει να κανει με τεχνικες που χρησημοποιει η εκαστοτε καρτα γραφικων & διαφορα αλλα.Και στις 2 περιπτωσεις το να λεει καποιος οτι γραφικα τετοιου τυπου "δεν βλεπονται" για εμενα ειναι υπερβολη.
Antretng Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Άσχετο. Είναι η ιδέα μου ή στην πρώτη εικόνα έχει πάνω αριστερά artifacts; Ασταθές oc ή ήρθε καιρός να αλλάξω γυαλιά;
john2gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δεν είναι artifacts. Environmental effects από την λάμπα
ultralisk Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Φιλοι αυτα ειναι γραφικα.... http://ps3.ign.com/dor/objects/811232/heavy-rain/images/heavy-rain-20081211033901919.html?page=mediaFull η πλάκα είναι ότι περίμενα να βάλεις κανά Uncharted 2, κανά Killzone 2 ή κανά GOW 3 και μου πετάς το Heavy Rain...έχεις φάει σκάλωμα ε?
Xoxosis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 ultralisk ριξε μια ματια , Εκτος απο τα γραφικα διαβασε τα αλλα που γραφει To Heavy Rain δείχνει το δρόμο προς μία νέα μορφή ψυχαγωγίας http://www.gameover.gr/ps3/news/%CE%9F-Molyneux-%CE%B2%CE%B3%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-Heavy-Rain.11552.html
ultralisk Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 ultralisk ριξε μια ματια , Εκτος απο τα γραφικα διαβασε τα αλλα που γραφει To Heavy Rain δείχνει το δρόμο προς μία νέα μορφή ψυχαγωγίας http://www.gameover.gr/ps3/news/%CE%9F-Molyneux-%CE%B2%CE%B3%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-Heavy-Rain.11552.html προσωπικά το Heavy Rain το καταευχαριστήθηκα αφού ήταν κάτι πρωτότυπο και θα ήθελα να ξαναδώ κάτι παρόμοιο...τώρα όχι δεν θα ήθελα να εξελιχθούν έτσι τα παιχνίδια δλδ κάτι σε interacting movie με μηδαμινό gameplay, όπως επίσης εκτός των εντυπωσιακών facial expressions δεν πιστεύω ότι πρόσφερε σε περιβάλλοντα και γενικά κάτι παραπάνω σε γραφικά από τα παιχνίδια που ανέφερα
BucketheadGR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 To Heavy Rain δείχνει το δρόμο προς μία νέα μορφή ψυχαγωγίας Νέα μορφή; Οk, γουστάρω και εγώ κάργα το Heavy Rain (και κάποια στιγμή θα τσιμπήσω ένα ps3 να το παίξω), αλλά όχι και νέα μορφή πράγμα που έχει γίνει 15 χρόνια πριν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις