Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν μου περισσευουν τα 40 και 50 ρια σε μονιμη βαση , προτιμω να επενδυω τα λεφτα των Multiplatform σε αναβαθμιση στο pc , να μεινει κατι στο χρονο :-)

---------- Προσθήκη στις 00:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:27 ----------

Δεν βαρεθηκατε με αυτες τις συγκρισεις ελεος

Καλλιστα μπορει να πει καποιος κακοπιστος οτι η δεξια εικονα ειναι απο καλη πλασμα τηλεοραση και αριστερη απο lcd

wait....what????? θεε μου εισαι τοσο ασχετος???δε θα σταθω στο οτι αυτα τα video ΔΕΝ τα βιντεοσκοπουν απο τηλεοραση αλλα στη συγκριση που κανεις αναμεσα σε plasma και lcd τηλεορασεις....μηπως στο μυαλο σου τα πραγματα ειναι καπως ετσι?

crt<lcd<plasma<<<<<ps3 (δεν κολλαει αλλα ειπαμε, το ps3 τα παταει ολα :-D )

ελα ομολογησε το....δεν εισαι πανω απο 12 χρονων

οσο για τα multiplatform τι να πω....ο gamer διαχωριζει τα παιχνιδια σε αυτα που του αρεσουν και σε αυτα που δεν του αρεσουν.η λογικη αγοραζω μονο exclusives και σνομπαρω τα multi μονο σε trollακια αρμοζει

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν βαρεθηκατε με αυτες τις συγκρισεις ελεος

Καλλιστα μπορει να πει καποιος κακοπιστος οτι η δεξια εικονα ειναι απο καλη πλασμα τηλεοραση και αριστερη απο lcd

χαχαχα άπαιχτος πραγματικά :lol:...εγώ πάλι παρατήρησα ότι στην έκδοση του ΧΒΟΧ ο cameraman κουνάει λίγο την εικόνα και πειράζει το focus της μηχανής για να φαίνεται πιο θολό το αποτέλεσμα :-D :-D

Δημοσ.

Όσο ότι να 'ναι να είναι τα fanboys του PS3 που μιλάνε για exclusives, τόσο άσχετοι είστε κι εσείς που κάνετε συγκρίσεις σε παιχνίδια βάζοντάς τα δίπλα-δίπλα. Μην κάνετε αμερικανιές. Αυτά τα κάνουν έξω.

Δημοσ.

καλα αραξε το τοπικ εξαρχης δεν εχει νοημα ουτε βγαινει καμια ακρη απλα επειδη δεν εχουμε πως να σκοτωσουμε το χρονο μας ποσταρουμε εδω μπας και μας κανει να γελασουμε κανενας xoxosis.

Δημοσ.
Όσο ότι να 'ναι να είναι τα fanboys του PS3 που μιλάνε για exclusives, τόσο άσχετοι είστε κι εσείς που κάνετε συγκρίσεις σε παιχνίδια βάζοντάς τα δίπλα-δίπλα. Μην κάνετε αμερικανιές. Αυτά τα κάνουν έξω.

Αυτα τα κανουμε και μεις εδω.Αμερικανοι εχουμε καταντησει.Πιο κοντα στην κουλτουρα σου ποιοι ειναι οι αραβες ή ο δυτικος τροπος ζωης των Αμερικάνων;Παιζεις με βομβες και πετρελαια ή πας στα εμπορικα και ψωνίζεις gap? (η zara της Αμερικής).

Δημοσ.

Παιδιά έτσι και κάνετε τον xoxosi και δεν ξαναγράψει σας έχω σκίσει.

Xoxosis μην τους ακούς.... ΣΚΙΣΕΕΕΕΕΕΕ :P

Δημοσ.

wipeout LOL!!!

---------- Προσθήκη στις 11:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:38 ----------

Αυτα τα κανουμε και μεις εδω.Αμερικανοι εχουμε καταντησει.Πιο κοντα στην κουλτουρα σου ποιοι ειναι οι αραβες ή ο δυτικος τροπος ζωης των Αμερικάνων;Παιζεις με βομβες και πετρελαια ή πας στα εμπορικα και ψωνίζεις gap? (η zara της Αμερικής).

εγω του έγραψα ολόκληρο κατεβατό αλλα δεν άξιζε τοσο offtopic και τελικά έκλεισα το window.....

America ftw!!!!!!!!!

Γιατι στους Ελληνες ετσι αρεσει :P

Δημοσ.

Δημοσ.

Ότι να 'ναι...

Δημοσ.

ΒΤW μου ηρθε το σαββατο το Metro 2033 κ χτες επαιξα σχεδον 2 ωρες ετσι να παρω μια γευση κ να δω αυτα τα χαλια γραφικα με απειρο screen tearing ,frame drops και απαισια textures....

Ειλικρινα ειναι δυνατον να πει κανεις τα παραπανω για το συγκεκριμενο παιχνιδι? W T F ? τα γραφικα του παιχνιδιου ειναι εκπληκτικα κ σιγουρα μεσα στα καλυτερα που εχουμε δει αυτη τη γενια - το frame rate ειναι μια χαρα με ελαχιστο tearing (drops ακομα δεν εχω δει), με πολυ ομορφα κ λεπτομερη textures, πολυ καθαρη εικονα με custom AA της μηχανης γραφικων της 4A και τρομερο φωτισμο στα περιβαλλοντα και λεπτομερειες στους χαρακτηρες/εχθρους? o skanjos που τα ειδε τα απαισια γραφικα? πραγματικα ή δεν εχει παιξει το παιχνιδι κ μας δουλευει ή απλα ειναι τοσο πολυ hater...ποιο απο τα 2 ειναι πιο τραγικο αραγε? :rolleyes:

ΒΤW εχω κανει το παιχνιδι install και απο οτι ειδα απο πρωτο χερι υπαρχει βελτιωση στο frame-rate σε σχεση με το να παιζεις το παιχνιδι απο το δισκακι αλλα κ παλι οι διαφορες ειναι μικρες κ εννοειται δεν φτανουν τις υπερβολες που ειπε ο skanjos.

Δημοσ.
να βαλω και αλλα emoticon;;;;

My bad, δεν έπιασα το ύφος του post dude, απλά επειδή έχω ακούσει ΤΙΣ βλακείες όσων αφορά τους Rammstein, εγω γίνει trigger happy.

Let's get back on this ridiculous topic.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...