bahamut zero Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δεν μου περισσευουν τα 40 και 50 ρια σε μονιμη βαση , προτιμω να επενδυω τα λεφτα των Multiplatform σε αναβαθμιση στο pc , να μεινει κατι στο χρονο ---------- Προσθήκη στις 00:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:27 ---------- Δεν βαρεθηκατε με αυτες τις συγκρισεις ελεος Καλλιστα μπορει να πει καποιος κακοπιστος οτι η δεξια εικονα ειναι απο καλη πλασμα τηλεοραση και αριστερη απο lcd wait....what????? θεε μου εισαι τοσο ασχετος???δε θα σταθω στο οτι αυτα τα video ΔΕΝ τα βιντεοσκοπουν απο τηλεοραση αλλα στη συγκριση που κανεις αναμεσα σε plasma και lcd τηλεορασεις....μηπως στο μυαλο σου τα πραγματα ειναι καπως ετσι? crt<lcd<plasma<<<<<ps3 (δεν κολλαει αλλα ειπαμε, το ps3 τα παταει ολα ) ελα ομολογησε το....δεν εισαι πανω απο 12 χρονων οσο για τα multiplatform τι να πω....ο gamer διαχωριζει τα παιχνιδια σε αυτα που του αρεσουν και σε αυτα που δεν του αρεσουν.η λογικη αγοραζω μονο exclusives και σνομπαρω τα multi μονο σε trollακια αρμοζει
Street-Fighter Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 14 ειναι ολόκληρος λεβέντης δηλαδη.. xoxosis το βιντεακι δεν ειναι απο οθόνες τραβηγμένο ειναι απο videowall:-( :X:X:X:X
ultralisk Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δεν βαρεθηκατε με αυτες τις συγκρισεις ελεοςΚαλλιστα μπορει να πει καποιος κακοπιστος οτι η δεξια εικονα ειναι απο καλη πλασμα τηλεοραση και αριστερη απο lcd χαχαχα άπαιχτος πραγματικά ...εγώ πάλι παρατήρησα ότι στην έκδοση του ΧΒΟΧ ο cameraman κουνάει λίγο την εικόνα και πειράζει το focus της μηχανής για να φαίνεται πιο θολό το αποτέλεσμα :-D
timekeeper Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Όσο ότι να 'ναι να είναι τα fanboys του PS3 που μιλάνε για exclusives, τόσο άσχετοι είστε κι εσείς που κάνετε συγκρίσεις σε παιχνίδια βάζοντάς τα δίπλα-δίπλα. Μην κάνετε αμερικανιές. Αυτά τα κάνουν έξω.
Street-Fighter Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 καλα αραξε το τοπικ εξαρχης δεν εχει νοημα ουτε βγαινει καμια ακρη απλα επειδη δεν εχουμε πως να σκοτωσουμε το χρονο μας ποσταρουμε εδω μπας και μας κανει να γελασουμε κανενας xoxosis.
aris1986 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Όσο ότι να 'ναι να είναι τα fanboys του PS3 που μιλάνε για exclusives, τόσο άσχετοι είστε κι εσείς που κάνετε συγκρίσεις σε παιχνίδια βάζοντάς τα δίπλα-δίπλα. Μην κάνετε αμερικανιές. Αυτά τα κάνουν έξω. Αυτα τα κανουμε και μεις εδω.Αμερικανοι εχουμε καταντησει.Πιο κοντα στην κουλτουρα σου ποιοι ειναι οι αραβες ή ο δυτικος τροπος ζωης των Αμερικάνων;Παιζεις με βομβες και πετρελαια ή πας στα εμπορικα και ψωνίζεις gap? (η zara της Αμερικής).
Antretng Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Παιδιά έτσι και κάνετε τον xoxosi και δεν ξαναγράψει σας έχω σκίσει. Xoxosis μην τους ακούς.... ΣΚΙΣΕΕΕΕΕΕΕ
Street-Fighter Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 wipeout LOL!!! ---------- Προσθήκη στις 11:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:38 ---------- Αυτα τα κανουμε και μεις εδω.Αμερικανοι εχουμε καταντησει.Πιο κοντα στην κουλτουρα σου ποιοι ειναι οι αραβες ή ο δυτικος τροπος ζωης των Αμερικάνων;Παιζεις με βομβες και πετρελαια ή πας στα εμπορικα και ψωνίζεις gap? (η zara της Αμερικής). εγω του έγραψα ολόκληρο κατεβατό αλλα δεν άξιζε τοσο offtopic και τελικά έκλεισα το window..... America ftw!!!!!!!!! Γιατι στους Ελληνες ετσι αρεσει
GrandGamer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Όσο ότι να 'ναι να είναι τα fanboys του PS3 που μιλάνε για exclusives, τόσο άσχετοι είστε κι εσείς που κάνετε συγκρίσεις σε παιχνίδια βάζοντάς τα δίπλα-δίπλα. Μην κάνετε αμερικανιές. Αυτά τα κάνουν έξω. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=4w9EksAo5hY[/ame]
timekeeper Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Αυτα τα κανουμε και μεις εδω.Αμερικανοι εχουμε καταντησει.Πιο κοντα στην κουλτουρα σου ποιοι ειναι οι αραβες ή ο δυτικος τροπος ζωης των Αμερικάνων;Παιζεις με βομβες και πετρελαια ή πας στα εμπορικα και ψωνίζεις gap? (η zara της Αμερικής). Ότι να 'ναι...
Street-Fighter Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=4w9EksAo5hY ελα παμε ολοι μαζι Fuck the USA [ame]http://www.youtube.com/watch?v=3bZzM4s0Hgs[/ame] :p:p καλα ρε τους φασιστες ποσταρεις ελεος δηλαδη καλυτερα usa παρα γερμαναρας.. φιλικα
evilsonic665 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Φασίστες οι Rammstein; Σοβαρά ε; πώς ακριβώς βγήκε πάλι αυτό το συμπέρασμα;
Street-Fighter Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Φασίστες οι Rammstein; Σοβαρά ε; πώς ακριβώς βγήκε πάλι αυτό το συμπέρασμα; να βαλω και αλλα emoticon;;;;
dr_thodt Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 ΒΤW μου ηρθε το σαββατο το Metro 2033 κ χτες επαιξα σχεδον 2 ωρες ετσι να παρω μια γευση κ να δω αυτα τα χαλια γραφικα με απειρο screen tearing ,frame drops και απαισια textures.... Ειλικρινα ειναι δυνατον να πει κανεις τα παραπανω για το συγκεκριμενο παιχνιδι? W T F ? τα γραφικα του παιχνιδιου ειναι εκπληκτικα κ σιγουρα μεσα στα καλυτερα που εχουμε δει αυτη τη γενια - το frame rate ειναι μια χαρα με ελαχιστο tearing (drops ακομα δεν εχω δει), με πολυ ομορφα κ λεπτομερη textures, πολυ καθαρη εικονα με custom AA της μηχανης γραφικων της 4A και τρομερο φωτισμο στα περιβαλλοντα και λεπτομερειες στους χαρακτηρες/εχθρους? o skanjos που τα ειδε τα απαισια γραφικα? πραγματικα ή δεν εχει παιξει το παιχνιδι κ μας δουλευει ή απλα ειναι τοσο πολυ hater...ποιο απο τα 2 ειναι πιο τραγικο αραγε? ΒΤW εχω κανει το παιχνιδι install και απο οτι ειδα απο πρωτο χερι υπαρχει βελτιωση στο frame-rate σε σχεση με το να παιζεις το παιχνιδι απο το δισκακι αλλα κ παλι οι διαφορες ειναι μικρες κ εννοειται δεν φτανουν τις υπερβολες που ειπε ο skanjos.
evilsonic665 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 να βαλω και αλλα emoticon;;;; My bad, δεν έπιασα το ύφος του post dude, απλά επειδή έχω ακούσει ΤΙΣ βλακείες όσων αφορά τους Rammstein, εγω γίνει trigger happy. Let's get back on this ridiculous topic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις