Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί η σύγκρίση είναι απλά ηλίθια, γιατί να μην υπάρχει επιλογή Kuro + Xbox360? ποιος απαγορεύει σε κάποιον που έχει την Kuro να πάρει Xbox360?

να σου βάλω και εγώ ένα δίλημμα...

kuro+ps3+τυφλός

ή

xbo360 + lcd

ποιος είναι ο καλύτερος συνδιασμός?

όσο ηλίθιο είνα αυτό αλλά τόσο και αυτό που ρωτάς εσύ...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι αγοραστες ομως φαινεται οτι περιεργως προτιμησαν την χειροτερη εκδοση του bayonetta απο τις δυο

Δημοσ.
Οι αγοραστες ομως φαινεται οτι περιεργως προτιμησαν την χειροτερη εκδοση του bayonetta απο τις δυο

και κάπου διάβαζα ότι το Final Fantasy ΧΙΙΙ έχει ελάχιστα καλύτερες πωλήσεις στο PS3 απ' ότι στο ΧΒΟΧ (54% - 46%), την στιγμή που στο ΧΒΟΧ το port είναι χάλια...και τι μ΄αυτό δλδ?

xoxosi Killzone 2 και Ράμπο στην πεδιάδα με χαμηλό IQ

ή

HALO 3 ρεαλιστικό χωρίς "στοχάκι" που λες κι εσύ ?

κι επίσης

βουνό + PS3

ή

θάλασσα + XBOX?

Δημοσ.
Κάτσε τώρα μας ρίχνεις! Εμένα μ' αρέσει η θάλασσα και έχω PS3, τι θα κάνω;

sorry, θα πρέπει να πάρεις ένα ΧΒΟΧ ή να πας στο βουνό...ένα από τα 2 διαλέγεις μόνο όπως λέει και ο xoxosis

Δημοσ.
sorry, θα πρέπει να πάρεις ένα ΧΒΟΧ ή να πας στο βουνό...ένα από τα 2 διαλέγεις μόνο όπως λέει και ο xoxosis

Εγώ λέω το 360 να το βάψω μπλε και να το πετάξω και στη θάλασσα μπας και ησυχάσουμε :P

Δημοσ.
και κάπου διάβαζα ότι το Final Fantasy ΧΙΙΙ έχει ελάχιστα καλύτερες πωλήσεις στο PS3 απ' ότι στο ΧΒΟΧ (54% - 46%), την στιγμή που στο ΧΒΟΧ το port είναι χάλια...και τι μ΄αυτό δλδ?

Σημαινει για μενα

1) οτι ο κοσμος δεν δινει δεκαρα σε πια πλατφορμα ειναι καλυτερο

2) Περναει μυνημα στις εταιρειες οτι οσο κακη μεταφορα και να κανεις εμεις θα το αγορασουμε

Αλλο τρανο παραδειγμα το Ghostbusters οπου και εκει πουλησε περισοτερα στο Ps3

Δημοσ.
οχι απλα ειπα οτι το resident ειχε σαν lead platform το ps3, και οτι εχει μεγαλες διαφορες, o klekor ειπε οχι σε ολα, οκ να δεχτω οτι δεν ηταν lead platform το ps3, αλλα οι διαφορες ειναι εκει.

for the record το τελευταιο παιχνιδι που επαιξα σε κονσολα ηταν το splosion man για κανα 5λεπτο Και η beta του blur για 6-7 αγωνες.

Βασικά το "όχι όχι και όχι" πήγαινε μόνο στο bold που είχα κάνει και όχι σε όλο το ποστ...

Λάθος διατύπωση από πλευράς μου...

Το παιχνίδι έχει διαφορές σύμφωνα με τις εικόνες στις δύο εκδόσεις... μόνο ένα τυφλός δεν θα το έβλεπε.... εκτός αν έχεις κuro και ps3 :P και εξοχικό στο βουνό... ή τα μπέρδεψα;:mrgreen:

Δημοσ.
Δεν καταλαβες το σκεπτικο μου

Ποιος σου λεει οτι ολοι εχουν καλο εξοπλισμο και τις σωστες ρυθμισεις στα multi, ενα μικρο παραδειγμα στο προσφατο παρελθον

Εσυ κάθεσαι και βλέπεις συγκριτικά βίντεο απο κάμερα;:shock:

Δημοσ.

Aντε παλι η παραπληροφορηση...

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3198231&postcount=11594

Παγκοσμιως το Bayonetta χρυσοπουλησε στο 360 παρολη την πειρατεια

Επισκέπτης
Δημοσ.
Συνεχιζεις κ θεωρεις τις διαφορες του Ninja Gaiden 2 σημαντικοτερες απο του Bayonetta μετα απο τις εικονες κ το video που ποσταρα? οποτε καλα λεω μαλλον δεν βλεπεις/καταλαβαινεις τις διαφορες.λολ

Aπο οτι βλεπω δεν σε ενοχλει και δεν θεωρεις μεγαλο προβλημα το μισο frame-rate του Bayonetta στο PS3...εχεις δικιο, οπως κ να το κανουμε η sub-HD αναλυση του NG2 στο 360 ειναι πολυ σοβαροτερο προβλημα.λολ

:lol:

A τωρα μου τα γυρνας...

Ειδα διαφορες αλλα δεν ειδα τοσο μεγαλες οσο στο Ninja Gaiden 2.Eτσι να διαβαζουμε σωστα τι γραφει ο αλλος,ειναι το βασικο.

Φιλε μου συμφωνα με τις εικονες που μου ποσταρες για το Bayonetta,ναι το NG2 εχει μεγαλυτερες διαφορες.Σιγουρα παιζει ρολο και το frame rate αλλα και η χαμηλοτερη αναλυση.Εσυ θες να ακουσεις οτι εχει μεγαλυτερες διαφορες το Bayonetta.Ετσι θα ικανοποιηθεις αφου θα την εχει μεγαλυτερη...την διαφορα.

Aνεξαρτητως τι ισχυει ή οχι τελικα(με ενδιαφερει πολυ λιγοτερο απ'οτι εσενα),εγω ηθελα να σταθω εδω σε εκεινο το ποστ μου.

Το σιγουρο ειναι οτι μιλαμε για 2 παιχνιδια που πραγματικα εχουν καποιες διαφορες στις 2 εκδοσεις τους.

@Xoxoxis τι γιατι βλεπω παραλογα αυτα που γραφεις?

Ειναι απο υπερβολικα(στην καλυτερη) εως παραλογα.Πιστεψε με..τεραστια τα ποστ σου και ελαχιστη ουσια.Κακο στην εικονα σου κανεις με αυτα που γραφεις.

Θυμιζουν spown αν και ξερω οτι δεν εισαι αυτος.Ξερω και το αλλο nick name σου.:P

Δημοσ.
Aντε παλι η παραπληροφορηση...

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3198231&postcount=11594

Παγκοσμιως το Bayonetta χρυσοπουλησε στο 360 παρολη την πειρατεια

Δηλαδή να μην πιστέψω το &reg2=All&game2=&reg3=All&game3=Bayonetta+-+X360[25464]&weeks=21"]VGChartz που μιλάει με νούμερα γιατί τα μεγάλα gaming sites το θεωρούν ανέκδοτο αλλά να πιστέψω το δικό σου σχόλειο που δεν έχει καμία απολύτως απόδηξη.

Δημοσ.
A τωρα μου τα γυρνας...

Ειδα διαφορες αλλα δεν ειδα τοσο μεγαλες οσο στο Ninja Gaiden 2.Eτσι να διαβαζουμε σωστα τι γραφει ο αλλος,ειναι το βασικο.

Φιλε μου συμφωνα με τις εικονες που μου ποσταρες για το Bayonetta,ναι το NG2 εχει μεγαλυτερες διαφορες.Σιγουρα παιζει ρολο και το frame rate αλλα και η χαμηλοτερη αναλυση.Εσυ θες να ακουσεις οτι εχει μεγαλυτερες διαφορες το Bayonetta.Ετσι θα ικανοποιηθεις αφου θα την εχει μεγαλυτερη...την διαφορα.

Aνεξαρτητως τι ισχυει ή οχι τελικα(με ενδιαφερει πολυ λιγοτερο απ'οτι εσενα),εγω ηθελα να σταθω εδω σε εκεινο το ποστ μου.

Eγω δεν γυρναω τιποτα, εσυ βγαλε τα fanboy googles και ισως μιλησουμε πιο σοβαρα.

Το NGΣ2 βγηκε ενα χρονο μετα με βελτιωμενα textures σε σημεια/720p και περιπου το ιδιο frame-rate με το προτωτυπο που ηταν απολυτα playable - και βγαινει το Bayonetta ταυτοχρονα κ στα 2 μηχανηματα με κατωτερα αρκετα textures και το μισο frame-rate που δεν μπορει να κρατησει ουτε σταθερα 30fps στο PS3 και εσυ συνεχιζεις να λες για την sub-HD αναλυση του NG2, δλδ ακομα την βλεπεις μεγαλυτερη του NG2...τη διαφορα.

Οποτε με λιγα λογια sub-HD >>> frame-rate σε ενα παιχνιδι οπως τα παραπανω...μου αρεσει που εδωσες link απο το gaf - πρεπει να το ειχες κανει καιρο bookmark για μελλοντικη χρηση ε? :lol:

---------- Προσθήκη στις 14:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:39 ----------

Δηλαδή να μην πιστέψω το &reg2=All&game2=&reg3=All&game3=Bayonetta+-+X360[25464]&weeks=21"]VGChartz που μιλάει με νούμερα γιατί τα μεγάλα gaming sites το θεωρούν ανέκδοτο αλλά να πιστέψω το δικό σου σχόλειο που δεν έχει καμία απολύτως απόδηξη.

Οι πωλησεις του παιχνιδιου στην Ιαπωνια ηταν φυσικα πολυ μεγαλυτερες στο PS3.

Το περιεργο που ειναι δεν βλεπω? μιλαμε για εναν τιτλο που απευθυνεται και στο κοινο της Ιαπωνιας και εκει ξερουμε ολοι οτι το 360 γενικα δεν τα παει καλα ουτε απο πωλησεις hardware ουτε απο software.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Eγω δεν γυρναω τιποτα, εσυ βγαλε τα fanboy googles και ισως μιλησουμε πιο σοβαρα.

Γι αυτο υπαρχουν τα προηγουμενα ποστ,για να βγαζουμε συμπερασματα.;)

Το NGΣ2 βγηκε ενα χρονο μετα ...μπλα μπλα μπλα μπλα...

Aντε παλι...

Εγραψα στο προηγουμενο ποστ:

Aνεξαρτητως τι ισχυει ή οχι τελικα(με ενδιαφερει πολυ λιγοτερο απ'οτι εσενα)' date='εγω ηθελα να σταθω εδω σε εκεινο το ποστ μου.
Το σιγουρο ειναι οτι μιλαμε για 2 παιχνιδια που πραγματικα εχουν καποιες διαφορες στις 2 εκδοσεις τους.

μου αρεσει που εδωσες link απο το gaf - πρεπει να το ειχες κανει καιρο bookmark για μελλοντικη χρηση ε? :lol:

Η απλα θυμομουν αυτην την συζητηση στο neogaf,και την βρηκα μεσω google.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...